Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα καντυ!!!μαι χαρα ειναι τα μνμ σου...απλα απο χθες εχει απιστευτη ησυχια...κ γω σε λιγο θα ειναι ετοιμο το φαγακι (ρεβυθια) για σημερα και θα παω να σιδερωσω!!!!ανηπομονω να ερθει η στιγμη που θα πλενω και θα σοδερωνω τα μωρουδιακα...

εγω φοβαμαι πως οταν ερθει εκεινη η ωρα εγω δεν θα μπορω να στεκομαι στα ποδια μου για να το κανω:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε καλα δεν θα τα αφησουμε και για την τελευταια στιγμη...ειδικα εσυ που ξερεις οτι στο τελεος θα εχεις βαρυνει πολυ θα τα κανεις λιγα λιγα και νωριτερα...να μην σου πω απο τωρα αρχιζε να πλενεις οτι σου φερνουν η οτι αγοραζεις...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

το σπιτι καντυ σε αυτη την τοσο αγααπημενη πολη ηταν στο δρομο του τσαμπαρα (αν λεω καλα το ονομα του γυν/λογου) μεσα σε ενα στενο, στα γραφεια του πανεπιστημιου για να καταλαβεις. Περασα 5 χρονια σε αυτη την πολη ρε κοριτσια. Σαν ψεμματα μου φαινεται που φευγω. Ακομη δεν το πιστευω.

ε καλα δεν θα τα αφησουμε και για την τελευταια στιγμη...ειδικα εσυ που ξερεις οτι στο τελεος θα εχεις βαρυνει πολυ θα τα κανεις λιγα λιγα και νωριτερα...να μην σου πω απο τωρα αρχιζε να πλενεις οτι σου φερνουν η οτι αγοραζεις...

το ''οτι σου φερνουν'' μου αρεσε παρα πολυ!!!!δεν υπαρχει κανεις να μου φερει κατι:cry:οπως επισσης δεν θα με ρωτησει κανεις πριν γεννησω αν θελω να μου παρει κατι:cry:αφου προχθες μιλουσα με την θεια μου που εχει κι αυτη διδυμα και τι μου ειπε ρε κοριτσια:shock::shock:εκει που συζητουσαμε τις ειπα οτι αρχιζω και ψαχνω για προικες καροτσια και τετοια και μου λεει πας καλα γεννα εσυ πρωτα και τα παιρνεις αυτα μετα:shock::shock:σοκαριστηκα λεω τι μου λεει τωρα???αν γεννησω της λεω μετα ποιος θα παει να τα παρει η θα φυγω απο το νοσοκομειο και θα πω περιμενετε γιατι εγω δεν εχω ψωνησει κρατηστε εσεις τα μωρα να κανω εγω τα ψωνια μου και θα γυρησω να τα παρω:shock::shock:τι αλλο θα ακουσω??????????και μετα μου λεει και το κορυφαιο...ετσι κια λλιως δεν θα φυγεις απο το νοσοκομειο μαζι με τα μωρα αυτα θα ειναι στις θερμοκοιτιδες οποτε μεχρι να βγουν θα εχεις απειρο χρονο να ασχοληθεις με τα ψωνια:shock::shock::shock: εκει δεν κρατηθηκα της απαντησα:oops::oops:εγω λεω εχω σκοπο να φτασω μεχρι το τελος και τα μωρα μου να μην χρειαστουν καν θερμοκοιτιδα να τα παρω μαζι μου βγαινοντας μην κοιτας εσυ που γεννησες 3 μηνες νωριτερα οποτε ειχες τοοοσοοο πολυ χρονο να τα ψαξεις:rolleyes::rolleyes:εγινα πολυ κακια:confused::confused:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το σπιτι καντυ σε αυτη την τοσο αγααπημενη πολη ηταν στο δρομο του τσαμπαρα (αν λεω καλα το ονομα του γυν/λογου) μεσα σε ενα στενο, στα γραφεια του πανεπιστημιου για να καταλαβεις. Περασα 5 χρονια σε αυτη την πολη ρε κοριτσια. Σαν ψεμματα μου φαινεται που φευγω. Ακομη δεν το πιστευω.

ΠΕΠΣΙ συγνωμη:oops::oops:μου το ειχες ξαναπει αλλα το ειχα ξεχασει:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

πλακα κανεις!!!!ετσι σου ειπε???αν ειναι δυνατον!!!!και ειναι αυτη η θεια σου που θα σου δωσει τις κουνιες???απιστευτη κακια να πεις τετοια πραγματα σε γυνακα που περιμενει μωρακια...

28xYp3.png

πλακα κανεις!!!!ετσι σου ειπε???αν ειναι δυνατον!!!!και ειναι αυτη η θεια σου που θα σου δωσει τις κουνιες???απιστευτη κακια να πεις τετοια πραγματα σε γυνακα που περιμενει μωρακια...

ναι αυτη μου εδωσε την μια γιατι την αλλη την εχει δωσει καπου αλλου και της την χαλασαν...δεν ειναι κακια γυναικα και δεν θεωρω οτι το εκανε απο κακια αλλα επειδη εκεινη γεννησε τοσο νωρις σου λεει με 2 αποκλειεται να φτασει πανω απο 30 εβδ οποτε θα μεινουν μεσα οποτε θα εχει τοοοσοοο χρονο να ασχοληθει:shock:τι να πω δεν ξερω παντως επειδη την ξερω πολυ καλα δεν μπορω να φανταστω οτι το εκανε απο κακια:rolleyes::rolleyes:και κλεινοντας το τηλεφωνο με παιρνει αυτη η φιλη μου η γυναικολογος και της το λεω και μου εισαι τρελη?εσυ στον 7ο πρεπει να τα εχεις ολα ετοιμα:-P

κοριτσια να σκεφτητε οτι αυτη η θεια μου δεν προλαβε να κανει β επιπεδου γιατι γεννησε:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ε οπως και να εχει ρε συ....δεν τα λες αυτα τα πραγματα!!!!ισως κακια να μην ειναι αλλα μεγαλη κοτσανα αυτο που ειπε....δηλαδη εμενα η κολληλη μου που απεβαλε γιατι κουραζοταν πολυ οσο δεν το ειχε παρει χαμπαρι τι επρεπε να μου πει αααα και συ που δεν εκατσες στον κ@λο σου τον πρωτο μηνα θα αποβαλλεις????ειναι μερικα πραγματα που δεν τα λες....τι χρωμα ειναι η κουνια σας?

28xYp3.png

όντως τα τιμάμε τα καρναβάλια. Κάθε χρόνο. Τώρα που το λες, οι περισσότερες φώτο μου είναι από καρναβάλια.... :tongue::tongue:

Εγώ γιατί δέν βλέπω φωτό?????:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

το ''οτι σου φερνουν'' μου αρεσε παρα πολυ!!!!δεν υπαρχει κανεις να μου φερει κατι:cry:οπως επισσης δεν θα με ρωτησει κανεις πριν γεννησω αν θελω να μου παρει κατι:cry:αφου προχθες μιλουσα με την θεια μου που εχει κι αυτη διδυμα και τι μου ειπε ρε κοριτσια:shock::shock:εκει που συζητουσαμε τις ειπα οτι αρχιζω και ψαχνω για προικες καροτσια και τετοια και μου λεει πας καλα γεννα εσυ πρωτα και τα παιρνεις αυτα μετα:shock::shock:σοκαριστηκα λεω τι μου λεει τωρα???αν γεννησω της λεω μετα ποιος θα παει να τα παρει η θα φυγω απο το νοσοκομειο και θα πω περιμενετε γιατι εγω δεν εχω ψωνησει κρατηστε εσεις τα μωρα να κανω εγω τα ψωνια μου και θα γυρησω να τα παρω:shock::shock:τι αλλο θα ακουσω??????????και μετα μου λεει και το κορυφαιο...ετσι κια λλιως δεν θα φυγεις απο το νοσοκομειο μαζι με τα μωρα αυτα θα ειναι στις θερμοκοιτιδες οποτε μεχρι να βγουν θα εχεις απειρο χρονο να ασχοληθεις με τα ψωνια:shock::shock::shock: εκει δεν κρατηθηκα της απαντησα:oops::oops:εγω λεω εχω σκοπο να φτασω μεχρι το τελος και τα μωρα μου να μην χρειαστουν καν θερμοκοιτιδα να τα παρω μαζι μου βγαινοντας μην κοιτας εσυ που γεννησες 3 μηνες νωριτερα οποτε ειχες τοοοσοοο πολυ χρονο να τα ψαξεις:rolleyes::rolleyes:εγινα πολυ κακια:confused::confused:

Α καλά ωραία η θεία τι να πώ......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Pepsi σα να λυπάσαι λίγο που φεύγεις ή μου φαίνεται;;)

Κάντυ συγγνώμη αλλά κι εγώ γέλασα (αυτό με το ξυπνητήρι και τα χάπια) βλέπω κι εσένα οι ορμόνες σου μια χαρά. Όντως ο άνθρωπος για καλό το έκανε που να το φανταστεί αλλά είχε χαρούμενο ξύπνημα στις 6:rolleyes:

Η θεία ταλαιπωρήθηκε πολύ και τα είπε αλλά εσύ μην επηρεάζεσαι όπως είπες θα τα γεννήσεις κανονικά και θα τα πάρεις σπίτι γρήγορα. Εμένα η γυναίκα του συναδέλφου μου έκανε δίδυμα που τα έπιασε τυχαία ούτε καν για παιδί προσπαθούσαν τα γέννησε στο Παπαγεωργίου χωρίς δικό της γιατρό κανονικά στην ώρα τους και νομίζω μόνο το ένα έμεινε για λίγες μέρες στη θερμοκοιτίδα. Μια χαρά ήταν και τα δύο. Και σένα πάνε όλα καλά κι έτσι θα είναι μέχρι το τέλος.

Κορίτσια πάω για ύπνο ένα θα σας πω μόνο ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΑΣ . Τα υπόλοιπα το απογιοβραδο:tongue: Ελπίζω μέχρι τότε να μπει και η Μάρτζι με νέα! Να μάθουμε και φύλο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...