Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε!!!με το που ειδα καποιες φωτο σου ημουν σιγουρη οτι εισαι ειτε απο πατρα ειτε απο ξανθη!!!χαχαχχα τα τιμάτε για τα καλα τα καρναβαλια!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΜΑΡΙΑ-ΜΑΡΑΚΙ μην απογοητευεσαι!!!!υπαρχουν χιλιες δυο πιο δραστικες μεθοδοι να ακολουθησεις αφου η κλομιφαινη δεν λειτουργει επανω σου προχωρα παρακατω μην το καθυστερεις παρε ενεσουλες προκλησεις κι εκει θα δεις για ποτε θα ξυπνησουν οι ωοθηκες σου;)

κοριτσια εχω κι εγω fb οποια θελει ας μου στειλει;)

αχχχχχχχ ο υπνος μου οσο περναει ο καιρος γινεται μαρτυρικος!!!με ποναει φοβερα η μεση μου και μουδιαζουν τα ποδια μου δεν μπορω να καθησω σε καρεκλα πολυ ωρα εχθες ειχαμε παει για καφε και ημουν σαν να περπατουσαν μερμυγκια πανω μου μια μπρος πηγαινα μια πισω:evil::evil:στο κρεβατι γυρναω πλευρο ανα 10 λεπτα γιατι ποναει η μεση και μουδιαζουν τα ποδια μου!!!!προχθες που ελειπε ο αντρας μου και κοιμηθηκα μονη ηταν μια χαρα εχθες μαρτυρησα παω να γυρισω και τον βρισκω μπροστα μου κανε παρακει βρε χριαστιανε μου :evil::evil: μου τραβαει τα σκεπασματα και τα πλακωνει κιολας τον ξυπναω γιατι δεν μπορω να τα τραβηξω και τα κανει χειροτερα:evil::evil::evil::evil:αφηστε το θεικο που εκανε και το ανακαλυψα σημερα στις 6 το πρωι............οπως ξερετε βαζω ξυπνητηρια τα ξυμερωματα για να παρω καποια φαρμακα γιατι δεν μου βγαινουν ολα κατα την διαρκεια της ημερας....εδω και 3 μερες δεν χτυπουσαν και επαιρνα τα χαπια οποτε ξυπνουσα ευτυχως που ξυπναω για τουαλετα δηλαδη και τα επαιρνα!!!!σημερα λοιπον αφου με ειχε τσαντισει και δεν μπορουσα να κοιμηθω λεω για να δω τι σκατα κανω λαθος και δεν χτυπανε τις τελευταιες μερες????εεεε και τι να δω?????????πηγαιναν μια ωρα πισω:shock::shock::shock::shock:τον φωναζω λεω πειραξες τα κινητα μου εκανες κατι στην ωρα:confused::confused:ναι λεει το Σαββατο το βραδυ τα πηγα μια ωρα πισω:evil::evil::evil:εν τω μεταξυ εμενα ειναι στο αυτοματο και γυρνανε και μονα τους οποτε πηγαν 2 ωρες πισω:shock::shock::shock:τον σκοτωνεις η δεν τον σκοτωνεις???????ουρλιαζα 6 η ωρα τη νυχτα τι ανακατευεσαι λεω εκι που δεν σε σπερνουν??????????εγω λεει για καλο το εκανα:evil::evil::evil:

Σου έστειλα, καντυ!

χαχαχα, sorry που γελάω κάντυ, αλλά τα γράφεις ωραία... (πέρα από την ταλαιπωρεία που τράβηξες!!!)

ευχαριστουμε!!!με το που ειδα καποιες φωτο σου ημουν σιγουρη οτι εισαι ειτε απο πατρα ειτε απο ξανθη!!!χαχαχχα τα τιμάτε για τα καλα τα καρναβαλια!!!

όντως τα τιμάμε τα καρναβάλια. Κάθε χρόνο. Τώρα που το λες, οι περισσότερες φώτο μου είναι από καρναβάλια.... :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΑ-ΜΑΡΑΚΙ και ΠΕΠΣΙ ευτυχως που απαντησατε γιατι ειχα την υποψια πως τα μηνυματα μου δεν φαινονταν αφου απο εχθες μπαινω λεω καλημερα και καμια δεν μου απανταει και σημερα σκεφτηκα ωχχχ κατι γινεται παλι με τις δημοσιευσεις μου:rolleyes::rolleyes:αλλα αφου απαντησατε μαλλον ειναι ολα οκ:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα καντυ!!!μαι χαρα ειναι τα μνμ σου...απλα απο χθες εχει απιστευτη ησυχια...κ γω σε λιγο θα ειναι ετοιμο το φαγακι (ρεβυθια) για σημερα και θα παω να σιδερωσω!!!!ανηπομονω να ερθει η στιγμη που θα πλενω και θα σοδερωνω τα μωρουδιακα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...