Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρακι να μην το βλεπεις έτσι μανουλες θα γινουμε όλες. Να εχεις θετικη σκεψη και πίστη στο Θεο. Απλα ταλαιπωρουμαστε λιγο παραπανω αλλα κατι θα ξερει και ο Θεουλης και θα μας το φερει όταν πρέπει.

Τσερι αν πάρεις δυο καρεκλες και τα υπολοιπα σκαμπό? Το ιδιο προβλημα θα χω και γω όλα ειναι στον ιδιο χωρο. Και εγω την τραπεζαρια θα την εχω μονο για γιορτες και λίγο πιο διπλα θα εχ το τραπεζακι κουζινας με καρεκλιτσεες κουζινας. Για να φανταστεις είναι ενα μεγαααααλο ορθογωνιο δωματιο σαλοκουζινα μαζί.

Εγω τωρα πακεταρω τα πραματα της Τριπολης. Και απο βδομαδα θα βαψω τελικα το σπιτι στην Θεσνικη για να απολυμανθει κιολας και μετα θα κανω μετακομιση. Για την μυρωδια του σκυλου μου ειπανε να σφουγγαρισω ξανα με ξύδι μονο, μετα με χλωρινη και μετα με εντονο απορρυπαντκο με μυρωδια. Ίσως εγω εκανα μίξη χλωρινης και απορρυπαντικου και γι αυτο με χαλουσε η μυρωδια.

Πέπσι, καλύτερα βαψτο να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, αλλά βαμμένο δεν έπρεπε να σας το δώσει ο ιδιοκτήτης????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ τι καλα μαρακι!!!!δεν το ειδα...θα σε ψαξω!!!

πεπσι κοριτσαρα μην ξαναμπερδεψεις χημικά!!!!καλε θα παθετε τιποτα απο τις αναθυμιάσεις!!!!αυτο με το ξυδι ισχυει....αλλα αφου θα το βαψετε ολα οκ. απλα οταν το περνεις βαμμενο το επιστρεφεις βαμμενο οταν το περνεις αβαφο το επιστρεφεις αβαφο...αυτο ισχυει με το ενοικιο!!!!

και γω αυτο σκεφτομουν....καποια στιγμη θα βαλω φωτο στο φβ για να το δειτε αυτο που λεω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Τσέρι, σου έστειλα πμ, με το email μου για να με βρεις στο facebook, αν θέλεις. Το πήρες?

Ποιες άλλες κοπελιές έχετε και θέλετε να κάνουμε add???

ΕΓΩ!!!θα σου στείλω το λινκ μου, το απόγευμα όταν σχολάσω..ή στείλε μου το δικό σου και σε κάνω add

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!

ΝΕΝΑ πολυ καλος ο μπεμπης σου μπραβο το αγορακι μας!!

ΤΣΕΡΡΥ αν μπορεσεις και το επιστρεψεις και παρεις τα χρηματα σου πισω θα ηταν το κατακαλυτερο αλλα αν δεν δεχτουν???ειναι και 500...δεν ειναι 50 η 100:rolleyes::rolleyes:

ΜΑΡΙΑ-ΜΑΡΑΚΙ μην απογοητευεσαι!!!!υπαρχουν χιλιες δυο πιο δραστικες μεθοδοι να ακολουθησεις αφου η κλομιφαινη δεν λειτουργει επανω σου προχωρα παρακατω μην το καθυστερεις παρε ενεσουλες προκλησεις κι εκει θα δεις για ποτε θα ξυπνησουν οι ωοθηκες σου;)

ΠΕΠΣΙ πως νιωθεις που επιτελους φευγεις απο αυτη την πανεμορφη και τοσο φιλοξενη πολη?????:tongue:αλήθεια προς τα που ειναι το σπιτι σου??

σημερα εχει η ΜΑΡΤΖΙ αυχενικη αχχ τι ωραια!!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ μακαρι κι εγω να μπορω να κανω οσα κανεις κι εσυ και η ΜΑΡΜΙΝ στις εβδομαδες που ειστε!!!!!

ΤΙΓΚΕΡ αυριο ειναι η μεγαλη μερα??????

κοριτσια εχω κι εγω fb οποια θελει ας μου στειλει;)

αχχχχχχχ ο υπνος μου οσο περναει ο καιρος γινεται μαρτυρικος!!!με ποναει φοβερα η μεση μου και μουδιαζουν τα ποδια μου δεν μπορω να καθησω σε καρεκλα πολυ ωρα εχθες ειχαμε παει για καφε και ημουν σαν να περπατουσαν μερμυγκια πανω μου μια μπρος πηγαινα μια πισω:evil::evil:στο κρεβατι γυρναω πλευρο ανα 10 λεπτα γιατι ποναει η μεση και μουδιαζουν τα ποδια μου!!!!προχθες που ελειπε ο αντρας μου και κοιμηθηκα μονη ηταν μια χαρα εχθες μαρτυρησα παω να γυρισω και τον βρισκω μπροστα μου κανε παρακει βρε χριαστιανε μου :evil::evil: μου τραβαει τα σκεπασματα και τα πλακωνει κιολας τον ξυπναω γιατι δεν μπορω να τα τραβηξω και τα κανει χειροτερα:evil::evil::evil::evil:αφηστε το θεικο που εκανε και το ανακαλυψα σημερα στις 6 το πρωι............οπως ξερετε βαζω ξυπνητηρια τα ξυμερωματα για να παρω καποια φαρμακα γιατι δεν μου βγαινουν ολα κατα την διαρκεια της ημερας....εδω και 3 μερες δεν χτυπουσαν και επαιρνα τα χαπια οποτε ξυπνουσα ευτυχως που ξυπναω για τουαλετα δηλαδη και τα επαιρνα!!!!σημερα λοιπον αφου με ειχε τσαντισει και δεν μπορουσα να κοιμηθω λεω για να δω τι σκατα κανω λαθος και δεν χτυπανε τις τελευταιες μερες????εεεε και τι να δω?????????πηγαιναν μια ωρα πισω:shock::shock::shock::shock:τον φωναζω λεω πειραξες τα κινητα μου εκανες κατι στην ωρα:confused::confused:ναι λεει το Σαββατο το βραδυ τα πηγα μια ωρα πισω:evil::evil::evil:εν τω μεταξυ εμενα ειναι στο αυτοματο και γυρνανε και μονα τους οποτε πηγαν 2 ωρες πισω:shock::shock::shock:τον σκοτωνεις η δεν τον σκοτωνεις???????ουρλιαζα 6 η ωρα τη νυχτα τι ανακατευεσαι λεω εκι που δεν σε σπερνουν??????????εγω λεει για καλο το εκανα:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...