Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Εχθές ούτε να σας καληνυχτίσω δεν πρόλαβα με πήρε ο ύπνος με το κιν στο χέριόλη μέρα δουλειές βγήκα και το πρωί με τα πόδια για μερικά ψώνια το απόγευμα Ικεα με τον καλό μου και μετά βάλαμε και τη μοκέτα στο σαλόνι...ε αυτό ήταν τα φτυσα...μαύρο ύπνο έκανα όμως ποναγε η πλάτη μου και τα κόκαλα δεξιά αριστερά από το πιπί μου και ακόμα πονάω δηλαδή.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα, καλημέρα πρωϊνές πρωϊνές μου είστε σήμερα! Άσε λιλιτάκι κι εμένα πονούσε τρομερά η μέση μου χθες αλλά για να είμαι ειλικρινής ούτε γω κατάλαβα πότε κοιμήθηκα. Ξαπλώσαμε στις 12 παρά και αφού έκλεισα τα μάτια μου τα άνοιξα στις 4 και ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση! Δεν είχα κουνηθεί καθόλου ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου. Δυο πτώματα σου λεω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα!!!λιλιτακι το μωρακι σου πηρε θεση και σιγα σιγα κατεβαινει...μαλλον γι αυτο πονας εκει κατω!!!εμενα ο υπνος μου ειναι ανησυχος απο τωρα...που να φτασω εκει που ειστε εσεις...ολο το βραδυ στριφογυρναω, παντα ετσι ημουν δηλαδη αλλα τωρα που εχω και αυτη την κοιλιτσα παλι ζοριζομαι...

τελικα το τραπεζακι θα το γυρισουμε πισω!και τωρα ετοιμαζομαι για πολεμο γιατι αυτος θα θελει να αγορασω κατι αλλο αλλα ξερω οτι στις αγοραες απο ιντερνετ ισχυουν αλλα πραγματα οποτε θα παρω στην γραμμη καταναλωτων και θα δω τι θα κανω μετα! εκει εχει κατι καρεκλες που μου ειχαν αρεσει αλλα σας ειπα τον προβληματισμο μου...αχ δεν ξερω τι να κανω!!!πρωι πρωι με αυτο το αγχος ξυπνησα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

Τσερι να σε ρωτησω Σαλοκουζινα ειναι στο ιδιο μερος η ξεχωριστα? Κ δεν καταλαβα που θα τρως στην τραπεζαρια ή στο τραπεζι κουζινας?

Διαφημίσεις

καλημερα!!!λιλιτακι το μωρακι σου πηρε θεση και σιγα σιγα κατεβαινει...μαλλον γι αυτο πονας εκει κατω!!!εμενα ο υπνος μου ειναι ανησυχος απο τωρα...που να φτασω εκει που ειστε εσεις...ολο το βραδυ στριφογυρναω, παντα ετσι ημουν δηλαδη αλλα τωρα που εχω και αυτη την κοιλιτσα παλι ζοριζομαι...

τελικα το τραπεζακι θα το γυρισουμε πισω!και τωρα ετοιμαζομαι για πολεμο γιατι αυτος θα θελει να αγορασω κατι αλλο αλλα ξερω οτι στις αγοραες απο ιντερνετ ισχυουν αλλα πραγματα οποτε θα παρω στην γραμμη καταναλωτων και θα δω τι θα κανω μετα! εκει εχει κατι καρεκλες που μου ειχαν αρεσει αλλα σας ειπα τον προβληματισμο μου...αχ δεν ξερω τι να κανω!!!πρωι πρωι με αυτο το αγχος ξυπνησα...

Λές γι'αυτό να πονάω???Δέν βαριέσαι όταν ελευθερωθώ με το καλό θα περάσουν όλα οπότε λίγο ακόμα υπομονή!!!Αμάν βρε κοριτσάκι μου αυτό το τραπεζάκι βραχνάς σου έγινε!!!Εγώ θα έπερνα πίσω τα φράγκα πάντως....;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

60339_435754989816261_1128165047_n.jpg

‎"Οι μανάδες μας φτάνουν στο μεγαλύτερο σημείο της ομορφιάς τους, μόνο όταν γίνουν γιαγιάδες" ~ Μόρλεϊ Κ.

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα, καλημέρα πρωϊνές πρωϊνές μου είστε σήμερα! Άσε λιλιτάκι κι εμένα πονούσε τρομερά η μέση μου χθες αλλά για να είμαι ειλικρινής ούτε γω κατάλαβα πότε κοιμήθηκα. Ξαπλώσαμε στις 12 παρά και αφού έκλεισα τα μάτια μου τα άνοιξα στις 4 και ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση! Δεν είχα κουνηθεί καθόλου ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου. Δυο πτώματα σου λεω.

Εμένα πονάει η πλάτη όχι η μέση και εκείνο το άβολο σημείο που είναι δύσκολο να το ανακουφίσω.....γιατι στη πλάτη μου κάνει μασαζάκι ο καλός μου εκεί τι να μου κάνει??????Οεο???:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

σοφα λογια λιλιτακι πρωι πρωι!!!!ναι ειδες προβληματισμος στα καλα καθουμενα???τοση αναποδια δεν μας εφτασε για να ακυροωσουμε την παραγγελια...αλλα ο αντρας μου φταιει που ειναι επιμονος γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα τους το ειχα πει και ηταν ετοιμοι αυτοι να μου δωσουν λεφτα πισω...τι να πεις???

πεπσι καλημερα. το σπιτι εσυ αληθεια το καθαρισεες?τελειωσες η εχετε και συνεχεια? λοιπον φαντασου ενα γαμα...σ'αυτο το γαμα ειναι η κουζινα διπλα η τραπεζαρια και διπλα το σαλονι. απο το σαλονι βλεπεις την κουζινα αλλα οχι τον παγκο, μονο το τραπεζι...αλλα σκεψου οτι εχουμε εναν παγκο στην κουζινα και διπλα ακριβως θα ειναι το τραπεζι της τραπεζαριας.... ο χωρος ειναι οκ απλα αν παρω καρεκλες ισως πεσουν πολλες...

28xYp3.png

σοφα λογια λιλιτακι πρωι πρωι!!!!ναι ειδες προβληματισμος στα καλα καθουμενα???τοση αναποδια δεν μας εφτασε για να ακυροωσουμε την παραγγελια...αλλα ο αντρας μου φταιει που ειναι επιμονος γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα τους το ειχα πει και ηταν ετοιμοι αυτοι να μου δωσουν λεφτα πισω...τι να πεις???

πεπσι καλημερα. το σπιτι εσυ αληθεια το καθαρισεες?τελειωσες η εχετε και συνεχεια? λοιπον φαντασου ενα γαμα...σ'αυτο το γαμα ειναι η κουζινα διπλα η τραπεζαρια και διπλα το σαλονι. απο το σαλονι βλεπεις την κουζινα αλλα οχι τον παγκο, μονο το τραπεζι...αλλα σκεψου οτι εχουμε εναν παγκο στην κουζινα και διπλα ακριβως θα ειναι το τραπεζι της τραπεζαριας.... ο χωρος ειναι οκ απλα αν παρω καρεκλες ισως πεσουν πολλες...

Σε αυτά δέν ακούμε τους άντρες βρε κορίτσι........:rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις κοπελιές μου!!!

Τσέρι το τραπεζάκι σε παίδεψε πολύ....

Λιλιτάκι, που τη βρίσκεις τόση ενέργεια και τρέχεις για δουλίτσες και ψώνια και είσαι και στο μήνα σου???

Πες μας το μαγικό ζωμό που πίνεις!!! ;);) Αλλά αν έχεις καλη ψυχολογία, έχεις και ενέργεια!

Αυτές τις μέρες είμαι στα χειρότερα μου. Πονάνε πολύ τα κόκκαλα σε όλο μου το σώμα και έχω μια ατονία... Έρχομαι στη δουλειά με χίλια ζόρια. ΜΕ έχει πιάσει και μια μελαγχολία, δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο...

Σκέφτομαι και τον αυριανό υπέρηχο και αγχώνομαι από τώρα. Κορίτσια αν δεν μεγαλώσει πάλι (που δεν το βλέπω), δεν ξέρω τι θα κάνω. Να μείνουμε έγκυες θέλουμε, γιατί να παιδευόμαστε τόσο, τι έχουμε κάνει???? ΜΕ πιάνει το παράπονο και λέω γιατί για όλα πρέπει να προσπαθούμε τόσο πολύ.....

Πρωί - πρωί, σας μαύρισα την ψυχή αλλά δεν μπορώ άλλο ρε κορίτσια...

μαρακι μου να εχεις θετικη σκεψη!!!!και γω ετσι σκεφτομουν παλιοτερα και ελεγα για ολα τοση προσπαθεια θελει και γι αυτο πρεπει να προσπαθησουμε...αλλα ετσι ειναι για καποιες!!!υπομονη και ολα θα γινουν...απλα, οπως ειπαμε, δεν ξερουμε ποτε!!!

28xYp3.png

μαρακι μου να εχεις θετικη σκεψη!!!!και γω ετσι σκεφτομουν παλιοτερα και ελεγα για ολα τοση προσπαθεια θελει και γι αυτο πρεπει να προσπαθησουμε...αλλα ετσι ειναι για καποιες!!!υπομονη και ολα θα γινουν...απλα, οπως ειπαμε, δεν ξερουμε ποτε!!!

Δίκιο έχεις, τσέρι μου, αλλά καμιά φορά πιάνω πάτο και σηκώνω τα χέρια ψηλα...

Όλα τα κορίτσια εδώ μέσα άλλες λίγο, άλλες πολύ, έχουν ταλαιπωρηθεί για να μείνουν έγκυες και ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη....

Μαρακι να μην το βλεπεις έτσι μανουλες θα γινουμε όλες. Να εχεις θετικη σκεψη και πίστη στο Θεο. Απλα ταλαιπωρουμαστε λιγο παραπανω αλλα κατι θα ξερει και ο Θεουλης και θα μας το φερει όταν πρέπει.

Τσερι αν πάρεις δυο καρεκλες και τα υπολοιπα σκαμπό? Το ιδιο προβλημα θα χω και γω όλα ειναι στον ιδιο χωρο. Και εγω την τραπεζαρια θα την εχω μονο για γιορτες και λίγο πιο διπλα θα εχ το τραπεζακι κουζινας με καρεκλιτσεες κουζινας. Για να φανταστεις είναι ενα μεγαααααλο ορθογωνιο δωματιο σαλοκουζινα μαζί.

Εγω τωρα πακεταρω τα πραματα της Τριπολης. Και απο βδομαδα θα βαψω τελικα το σπιτι στην Θεσνικη για να απολυμανθει κιολας και μετα θα κανω μετακομιση. Για την μυρωδια του σκυλου μου ειπανε να σφουγγαρισω ξανα με ξύδι μονο, μετα με χλωρινη και μετα με εντονο απορρυπαντκο με μυρωδια. Ίσως εγω εκανα μίξη χλωρινης και απορρυπαντικου και γι αυτο με χαλουσε η μυρωδια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...