Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτακια καλησπερα!!τι κανετε???

εμενα τελικα ηρθε κανονικα η περιοδος σημερα το πρωι,ποταμι το αιμα (απο τοτε που αρχισα να παιρνω το filicine και εκανα υστεροσαλπιγγογραφια εχω παρα πολυ μεγαλη ροη,θα ρωτησω το γιατρο να δω τι θα μου πει) οποτε η σημερινη μου ειπε ο γιατρος οτι θα μετρησει σαν πρωτη μερα!την πεμπτη αρχιζω τα σερπαφαρ και την τριτη στις 6/11 αρχιζουμε τους υπερηχους

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

margi εγω ειχα τσιμπιματα σε ολο το α' τριμηνο και ισως και περισσοτερο.

εγω το μωρο αρχισα να το νιωθω στην 18η εβδομαδα και στην αρχη για λιγες στιγμες!!! Καλα μη φανταστεις καμια κλοτσια, πιο πολυ σαν γαλγαλητο ή σαν πεταλουδακια. Τωρα το νιωθω καθημερινα αλλα μολις την προηγουμενη εβδομαδα ενιωσα κατι κλωτσιτσες πολυ πολυ απαλες

Αντε βρε μπραβο,ειδες βρε τι καλο παιδακι!!! Ναι να κανεις ανταυγες εισαι κουκλα ξανθια!!!!

marioula χαιρομαι για σενα και ας σε εξαντληει ο πριγκηπας!!!

aggelikaki θα το βαλω στα κλαμματα εισαι πολυ κομψη εγκυος εμενα η κοιλια μου ειναι μεγαλυτερη και εχω βαλει ηδη 7 κιλα!!!!! Αλλα τρωω και τα καλα και τα απαγορευμενα και τωρα με το βαψιμο και τα πηγαινε ελα μονο βλακειες τρωω. Αντε ελπιζω να παω σπιτι το ΣΚ και να μπω σε προγραμμα!!!

Τα νεα μου ειναι μια χαρα, χθες εκανα β' επιπεδου και ηταν ολα καλα!!

Ο μπεμπης μου ειναι 500 γραμμαρια και μας εδειξε περηφανα το πουλι του!!!! Στα τελη του μηνα θα κανω καμπυλη ζαχαρου και αιματολογικες!!

Κατα τα αλλα όλα καλα!!!

μπραβο νενα μου!!!χαχα!!!πλακα εχει αυτο που ειπες για το πουλακι του :D

Ξεκινάς κι εσύ Μαρία άντε με το καλό εύχομαι μέσα στο Νοέμβρη να έχουμε ευχάριστα. Το καλό είναι ότι μπήκες σε μια σειρά αργά ή γρήγορα (εύχομαι γρήγορα) θα έρθει το ποθούμενο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ξεκινάς κι εσύ Μαρία άντε με το καλό εύχομαι μέσα στο Νοέμβρη να έχουμε ευχάριστα. Το καλό είναι ότι μπήκες σε μια σειρά αργά ή γρήγορα (εύχομαι γρήγορα) θα έρθει το ποθούμενο.
σε ευχαριστω μαρμιν μου. Να σε ρωτησω,την pregnyl την κανουν στην κοιλια η ενδομυικος?

δεν εχει μεσα τη συριγγα και στο φαρμακειο μου εδωσε η κοπελα για ενδομυικη χρηση. υποθετω οτι θα μου την κανει ο γιατρος ε?γιατι μονη μου αποκλειεται να την κανω

Διαφημίσεις

κοριτσαρες πηγα και την φιλη μου αεροδρομειο και γυρισα σπιτακι!!!μου εφερε την καλαθουνα που ειναι φανταστική και αρκετα ρουχαλακια!!!αυτη εχει κοριτσια αλλα δεν ηθελε να τους φοραει μονο ροζ και πηρε και μερικα γαλαζια...ρουχα εγκυμοσυνης δυστυχως δεν τα βρηκε οποτε θα αναγκαστω να αγορασω...παντως με συμβουλευσε να παρω ρουχα που να ανοιγουν ευκολα μπροστα για να μην χρειαζεται να ξεντυνομαι για να θηλασω.

και ενα ακομη φαντατικο για σημερα...θυμαστε που περιμενω ενα τραπεζακι απο τον ιουνιο???ε θα ερθει σημερα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μπράβο τσερρυ πολύ χαίρομαι που σου έφερε πραγματάκια η φίλη σου. Όταν λες ότι το τραπεζάκι θα στο φέρουν σήμερα τι εννοείς; Τι ώρα; Μου φαίνεται η φίλη σου εκτός από την καλαθούνα σου έφερε κ τύχη. Αλήθεια θα το πάρεις σε καλύτερη τιμή τελικά το τραπεζάκι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

margi εγω ειχα τσιμπιματα σε ολο το α' τριμηνο και ισως και περισσοτερο.

εγω το μωρο αρχισα να το νιωθω στην 18η εβδομαδα και στην αρχη για λιγες στιγμες!!! Καλα μη φανταστεις καμια κλοτσια, πιο πολυ σαν γαλγαλητο ή σαν πεταλουδακια. Τωρα το νιωθω καθημερινα αλλα μολις την προηγουμενη εβδομαδα ενιωσα κατι κλωτσιτσες πολυ πολυ απαλες

Αντε βρε μπραβο,ειδες βρε τι καλο παιδακι!!! Ναι να κανεις ανταυγες εισαι κουκλα ξανθια!!!!

marioula χαιρομαι για σενα και ας σε εξαντληει ο πριγκηπας!!!

aggelikaki θα το βαλω στα κλαμματα εισαι πολυ κομψη εγκυος εμενα η κοιλια μου ειναι μεγαλυτερη και εχω βαλει ηδη 7 κιλα!!!!! Αλλα τρωω και τα καλα και τα απαγορευμενα και τωρα με το βαψιμο και τα πηγαινε ελα μονο βλακειες τρωω. Αντε ελπιζω να παω σπιτι το ΣΚ και να μπω σε προγραμμα!!!

Τα νεα μου ειναι μια χαρα, χθες εκανα β' επιπεδου και ηταν ολα καλα!!

Ο μπεμπης μου ειναι 500 γραμμαρια και μας εδειξε περηφανα το πουλι του!!!! Στα τελη του μηνα θα κανω καμπυλη ζαχαρου και αιματολογικες!!

Κατα τα αλλα όλα καλα!!!

Μια χαρά ο μπεμπακος μπράβο κοριτσακι μου!!!
κοριτακια καλησπερα!!τι κανετε???

εμενα τελικα ηρθε κανονικα η περιοδος σημερα το πρωι,ποταμι το αιμα (απο τοτε που αρχισα να παιρνω το filicine και εκανα υστεροσαλπιγγογραφια εχω παρα πολυ μεγαλη ροη,θα ρωτησω το γιατρο να δω τι θα μου πει) οποτε η σημερινη μου ειπε ο γιατρος οτι θα μετρησει σαν πρωτη μερα!την πεμπτη αρχιζω τα σερπαφαρ και την τριτη στις 6/11 αρχιζουμε τους υπερηχους

Καλή καλή καλή επιτυχία!!!
κοριτσαρες πηγα και την φιλη μου αεροδρομειο και γυρισα σπιτακι!!!μου εφερε την καλαθουνα που ειναι φανταστική και αρκετα ρουχαλακια!!!αυτη εχει κοριτσια αλλα δεν ηθελε να τους φοραει μονο ροζ και πηρε και μερικα γαλαζια...ρουχα εγκυμοσυνης δυστυχως δεν τα βρηκε οποτε θα αναγκαστω να αγορασω...παντως με συμβουλευσε να παρω ρουχα που να ανοιγουν ευκολα μπροστα για να μην χρειαζεται να ξεντυνομαι για να θηλασω.

και ενα ακομη φαντατικο για σημερα...θυμαστε που περιμενω ενα τραπεζακι απο τον ιουνιο???ε θα ερθει σημερα!!!!

Επιτέλους το τραπεζάκι??? Τελικά θα το πάρειςμε ρην έκπτωση?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

οχι κοριτσια δεν θα το παρω με την εκτπωση!!!δεν μου την κανανε την χαρη...αλλα τελικα δεν θα το παρω και καθολου!!!!ερχεται σπιτι κατα τις 9.30 ανοιγει το αμπαλαρισμα και κοιτιομαστε και οι 2 μεα τον αντρα μου....τελειο το τραπεζακι οπως το ειδαμε και στην εικονα αλλα δεν μας αρεσε στο σπιτι μας μεσα. αυτο το ασπρο εκανε τον καναπε να φαινεται μπεζ και μαλιστα λερωμενο ενω το σαλονι μου το βλεπει και λες οτι ειναι αν οχι ασπρο...ζαχαρι!!!βεβαια την ειχαμε κανει εξαρχης την συμφωνια με αυτον οποτε και θα μας το αλλαξει. απλα οταν ελεγα στον αντρα μου να παρουμε τα λεφτα μας πισω μια που εγινε ετσι δεν με ακουγε και τωρα θα πρεπει να αγορασω κατι που να κανει 500ε απο το μαγαζι!!!και ενταξει δεν εχω προβλημα γιατι χρειαζομαι καρεκλες για τηνκουζινα που δεν εχουμε ακομα αλλα ξερω γω....νομιζω οτι με αγχος θα γινει και ετσι καταναγκαστηκα και δεν μ'αρεσει. ασε που παλι θα πρεπει νατα κανω παραγγελια και να περιμενω να ερθουν....και δεν ειμαι και σιγουρη και τι να παρω...πεστε καμια ιδεα...η κουζινα μου ειναι διπλα ακριβως στον χωρο που θα μπει η τραπεζαρια. την τραπεζαρια μου τνν εχω δει και καποια στιγμη θα παω να την παρω. ειναι τετραγωνη δρυινη και ανοιγει (θα κανω εξτρα μηχανισμο). θα εχει 4 καρεκλες και 2 παγκους για καθε πλευρα....οποτε ελεγα οτι αν βαλω και στην κουζινα μου καρεκλες θα πεσει πολυ και σκεφτομουν σκαμπω....ναι ομως τα σκαμπω ειναι πολυ αβολα και ειδικα για να φας και αυριο μεθαυριο θα εχουμε και παιδι...οποτε διχαστηκα και ειδικα τωρα που θα γυρισω πισω το τραπεζακι αν δεν μου αρεει τι θα κανω?παλι την ιδια δουλεια???

28xYp3.png

μπραβο νενα για τα νεα σας!!!!ειδατε επιτελους τσουττου με σιγουρια...πολυ σας παιδεψε ο πριγκηπας...αληθεια δενμας ειπες???φατσα ειδατε καλε???εγω κανω αμαν για την β επιπεδου να δω φατσα...αυτην την φορα που θα παω μαλλον θα μου γραψει και μενα για ζαχαρο εξεταση...

κοιμηθηκατε κοριτσακια ε???λιλιτακι εσενα δεν σε ρωταω ειμαι σιγουρη!!!αντε καληνυχτα...θα τα πουμε το πρωι!μουτς

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...