Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Λιλιτακι τι χαρτιά χρειάζονται για να δηλώσεις το μωρό;

την δηλωση γεννησης του απο το νοσοκομειο

την αστυνομικη ταυτοτητα της μητερας και του συζυγου της

τον αριθμο δημοτολογιου της οικογενειακης μεριδας που ανηκετε

με αυτα το δηλωνετε στο ληξιαρχειο της περιοχης που θα γεννησετε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ' ευχαριστώ Κάντυ μου μόνο αυτά; Δηλαδή το λιλιτάκι τι πήρε από το δημαρχείο;Τον αριθμό δημοτολογίου; Δε φαίνεται αλλού αυτό;πχ στην αστ. ταυτότηα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Λιλιτάκι και όποια ενδιαφέρετε έστειλα μαιλ εδώ [email protected] και ζήτησα να μου στείλουν δωρεάν δείγματα πάνας chicco και μέσα σε δύο μέρες μου έστειλαν με κούριερ σε ένα φάκελο δύο πάνες νούμερο 2 και δύο πάνες νούμερο 3. Φαίνονται ωραίες αλλά θα τις δοκιμάσω στο μωράκι μου αν είναι καλές μπορώ να τις παραγγέλνω και να έρχονται δωρεάν στο σπίτι. Από τις τιμές που είδα είναι οι πιο οικονομικές εκτός εάν βάζουν προσφορές τα σουπερ ή κανένα κουπόνι τότε δεν ξέρω. Αν στείλεις μαιλ γραψε τους κατευθείαν ότι θες δωρεάν δείγματα πάνας στα μεγέθη 2 και 3. (στο νούμεο1 δεν έχουν και τα άλλα είναι μεγάλα) και γράψε και τα πλήρη στοιχεία αποστολής.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σ' ευχαριστώ Κάντυ μου μόνο αυτά; Δηλαδή το λιλιτάκι τι πήρε από το δημαρχείο;Τον αριθμό δημοτολογίου; Δε φαίνεται αλλού αυτό;πχ στην αστ. ταυτότηα;

στην λιστα που μου εδωσαν απο το νοσοκομειο εγραφε κι αυτα μεσα τον αριθμο δημοτολογιου θα τον παρεις απο τον δημο που εχτε ανοιξει οικογενειακη μεριδα εκι που ειναι ο αντρας σου δηλωμενος αν χρειαστει να παρει πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης απο ποιο δημαρχειο θα το παρει??εεε εκει εχει και τον αριθμο δημοτολογιου...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Λιλιτακι τι χαρτιά χρειάζονται για να δηλώσεις το μωρό;

1. Αστυνομικές ταυτότητες και των 2 γονέων (πρωτότυπες και 2 φωτοτυπίες κάθε ταυτότητας).

2. Πρόσφατη ληξιαρχική πράξη γάμου των γονέων, τελευταίου 6μηνου (πρωτότυπη και μία φωτοτυπημένη).

3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου 6μηνου (πρωτότυπο και ένα φωτοτυπημένο).

- Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κοινή οικογενειακή μερίδα είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο που έχει οικογενειακή μερίδα ο πατέρας του νεογνού.

- Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει γάμος, είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

4. Πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνου (μόνο όταν το επώνυμο του τέκνου δεν αναγράφεται πάνω στη ληξιαρχική πράξη γάμου).

5. Σε περίπτωση που οι γονείς είναι αλλοδαποί πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν:

- Διαβατήρια (πρωτότυπα και 2 φωτοτυπίες κάθε διαβατηρίου).

- Ληξιαρχική πράξη γάμου γονέων μεταφρασμένη με σφραγίδα apostille για όσες χώρες έχουν υπογράψει στη σύμβαση της Χάγης ή με υπογραφή και σφραγίδα του Πρέσβη (επικύρωση της υπογραφής - σφραγίδας και μετάφραση στα Ελληνικά από το Υπουργείο Εξωτερικών ή από Δικηγορικό Γραφείο).

- Επίσης, εάν οι γονείς έχουν βαπτιστεί (αλλοδαποί) πρέπει να προσκομίσουν το πιστοποιητικό της βάπτισης.

Εγώ μάζεψα μέχρι το 3!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Λιλιτάκι και όποια ενδιαφέρετε έστειλα μαιλ εδώ [email protected] και ζήτησα να μου στείλουν δωρεάν δείγματα πάνας chicco και μέσα σε δύο μέρες μου έστειλαν με κούριερ σε ένα φάκελο δύο πάνες νούμερο 2 και δύο πάνες νούμερο 3. Φαίνονται ωραίες αλλά θα τις δοκιμάσω στο μωράκι μου αν είναι καλές μπορώ να τις παραγγέλνω και να έρχονται δωρεάν στο σπίτι. Από τις τιμές που είδα είναι οι πιο οικονομικές εκτός εάν βάζουν προσφορές τα σουπερ ή κανένα κουπόνι τότε δεν ξέρω. Αν στείλεις μαιλ γραψε τους κατευθείαν ότι θες δωρεάν δείγματα πάνας στα μεγέθη 2 και 3. (στο νούμεο1 δεν έχουν και τα άλλα είναι μεγάλα) και γράψε και τα πλήρη στοιχεία αποστολής.

εχω ακουσει πολλες μαμαδες που τις προτιμουν ειναι λενε πολυ καλυτερες αλλα και οικονομικοτερες απο των σουπερ επισσης τις παραγγελνεις απο το ιντερνετ και τις φερνουν δωρεαν στο σπιτι αλλα θελει να παραγγειλεις καποια ποσοτητα οχι ενα πακετο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

1. Αστυνομικές ταυτότητες και των 2 γονέων (πρωτότυπες και 2 φωτοτυπίες κάθε ταυτότητας).

2. Πρόσφατη ληξιαρχική πράξη γάμου των γονέων, τελευταίου 6μηνου (πρωτότυπη και μία φωτοτυπημένη).

3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου 6μηνου (πρωτότυπο και ένα φωτοτυπημένο).

- Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κοινή οικογενειακή μερίδα είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο που έχει οικογενειακή μερίδα ο πατέρας του νεογνού.

- Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει γάμος, είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

4. Πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνου (μόνο όταν το επώνυμο του τέκνου δεν αναγράφεται πάνω στη ληξιαρχική πράξη γάμου).

5. Σε περίπτωση που οι γονείς είναι αλλοδαποί πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν:

- Διαβατήρια (πρωτότυπα και 2 φωτοτυπίες κάθε διαβατηρίου).

- Ληξιαρχική πράξη γάμου γονέων μεταφρασμένη με σφραγίδα apostille για όσες χώρες έχουν υπογράψει στη σύμβαση της Χάγης ή με υπογραφή και σφραγίδα του Πρέσβη (επικύρωση της υπογραφής - σφραγίδας και μετάφραση στα Ελληνικά από το Υπουργείο Εξωτερικών ή από Δικηγορικό Γραφείο).

- Επίσης, εάν οι γονείς έχουν βαπτιστεί (αλλοδαποί) πρέπει να προσκομίσουν το πιστοποιητικό της βάπτισης.

Εγώ μάζεψα μέχρι το 3!!!

ευτυχως στο ληξιαρχειο Ιωαννινων δεν θελει τοοοσαααα πολλα!!!!:shock::shock:εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι να δηλωνοντε στο ληξιαρχειο της περιοχης που ειναι το νοσοκομειο η η κλινικη που γεννιεται το μωρο και να μην το δηλωνουμε κατευθειαν εκει που εχουμε οικογενειακη μεριδα????:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναι Κάντυ πάνε με κιβώτια αλλά έτσι κι αλλιώς την ποσότητα αυτή θα την αγοράσεις είτε όλα μαζί είτε ένα ένα.

http://www.paneschicco.gr/mini

Εγώ να φανταστείς δεν ήξερα καν ότι η τσικο βγάζει και πανες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ευτυχως στο ληξιαρχειο Ιωαννινων δεν θελει τοοοσαααα πολλα!!!!:shock::shock:εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι να δηλωνοντε στο ληξιαρχειο της περιοχης που ειναι το νοσοκομειο η η κλινικη που γεννιεται το μωρο και να μην το δηλωνουμε κατευθειαν εκει που εχουμε οικογενειακη μεριδα????:rolleyes::rolleyes:

Το παιδί δηλώνετε εκεί που γεννιέται!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κάντυ κι εγώ την ίδια απορια έχω! Δηλαδή απ' ότι κατάλαβα εξαρτάται από το ληξιαρχείο; Άρα πρέπει να πάρω να ρωτήσω στα δύο πιθανά ληξιαρχεία.

Επίσης δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή άσχετη ή και τα δύο αλλά εγώ δεν ξέρω αν έχουμε οικογενειακή μερίδα και που. Ο σύζυγος ήταν σε άλλο δημαρχείο προ γάμου και τώρα και εγώ σε άλλο. Εκεί που δηλώσαμε το γάμο μας δε μας έβγαλαν και μερίδα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα του δήμου μας και διάβασα τα δικαιολογητικά θέλει και

• Ληξιαρχική καρτέλα ή οικογενειακό βιβλιάριο.

Τι να είναι άραγε αυτό; Πρέπει οπωσδήποτε να τηλ αύριο:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ κι εγώ την ίδια απορια έχω! Δηλαδή απ' ότι κατάλαβα εξαρτάται από το ληξιαρχείο; Άρα πρέπει να πάρω να ρωτήσω στα δύο πιθανά ληξιαρχεία.

Επίσης δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή άσχετη ή και τα δύο αλλά εγώ δεν ξέρω αν έχουμε οικογενειακή μερίδα και που. Ο σύζυγος ήταν σε άλλο δημαρχείο προ γάμου και τώρα και εγώ σε άλλο. Εκεί που δηλώσαμε το γάμο μας δε μας έβγαλαν και μερίδα;

ναι πρεπει να ρωτησεις εκει τι χρειαζοντε γιατι κι εγω οταν ρωτησα στο χωριο μου μου ειπαν να ρωτησω εκει που θα γεννησω :rolleyes::rolleyes:

αααα οχι δεν παει ετσι!!!!!ρωτα κι εμενα που ψαχναμε περυσι να δουμε που εχουμε οικογενειακη μεριδα και δεν την βρισκαμε:evil::evil:λοιπον ακου...εμενα με εχουν δηλωσει στο χωριο μου οταν γεννηθηκα με δηλωσε ο μπαμπας μου στο ληξιαρχειο Αθηνων και μετα μετεφεραν τα χαρτια μου στην οικογενειακη τους μεριδα....τον αντρα μου αντιστοιχα στο δικο του χωριο...οταν εγινε ο γαμος στο χωριο μου πηγαμε εκει στο δημαρχειο και τον δηλωσαμε οταν ομως μια ασχετη χρονικη στιγμη πηγα να ζητησω πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης δεν ειχα βγει απο την οικογενειακη μεριδα του πατερα μου:shock::shock:γιατι δεν ειχα κανει μεταδημοτευση να ειμαι με τον αντρα μου οποτε αλλα ντ αλλων ετσι λοιπον μαθαμε οτι τα τεκνα δηλωνοντε εκει που ειναι εγγεγραμενος ο πατερας και οχι η μητερα δηλαδη τα παιδια μου θα ηταν με τον πατερα τους στο ληξιαρχειο του χωριου του κι εγω μονη μου στο δικο μου:shock::shock:κουφο?????ετσι λοιπον εκανε ο αντρας μου μεταδημοτευση και ανοιξαμε οικογενειακη μεριδα μαζι:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Να ρωτήσω τις σχετικά πρόσφατα έγκυες αλλά και τις πιο παλιές αν θυμούνται: έχω πού και που τσιμπηματάκια και πονάκια στην κοιλιά! Είναι φυσιολογικό;

margi εγω ειχα τσιμπιματα σε ολο το α' τριμηνο και ισως και περισσοτερο.

χαχα κατι μου θυμιζει αυτο:rolleyes::rolleyes:να σκεφτω λιγο.......μμμμμ καλε τον αντρα μου που ειχε λυσσαξει να κανει αγορι και τωρα εχει λυσσαξει να κανει κοριτσι αφου πλεον ερχετε πανω απο την κοιλια μου και φωναζει ''κοπελα μου εσυ''και γυριζει σαν χαζος και μου λεει ''μ ακουει μ ακουει??'' ωχχχχχχχχχ παναγια μου λεω τι αλλο θα δω????

ναι ΜΑΡΤΖΙ μου υποτιθεται οτι πρεπει να καταλαβω κι εγω η ερημη κατι μα τοσο αναισθητη ειμαι η αυτα ειναι πολυ ησυχα????και θα εχει πλακα να εχει δικιο ο γιατρος που μου ειπε οτι πριν τις 20 εβδομαδες δεν μπορεις να νιωσεις μωρο εαν ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη:evil::evil:κι μου αρεσει που εγω τον αμφισβητησα ναι καλα λεω αλλες το αισθανοντε νωριτερα καλα μου λεει εδω θα ειμαστε ελα να μου πεις αρκει να ξεχωριζεις το εντερο απο το μωρο τι να πω:rolleyes::rolleyes: περιμενω

εγω το μωρο αρχισα να το νιωθω στην 18η εβδομαδα και στην αρχη για λιγες στιγμες!!! Καλα μη φανταστεις καμια κλοτσια, πιο πολυ σαν γαλγαλητο ή σαν πεταλουδακια. Τωρα το νιωθω καθημερινα αλλα μολις την προηγουμενη εβδομαδα ενιωσα κατι κλωτσιτσες πολυ πολυ απαλες

Κοριτσάκια γύρισα και ναι ΤΟ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πήγε 2850 και όλα είναι πολύ καλά οπότε τώρα περιμένουμε χωρίς άγχος να αποφασίσει πότε θέλει να βγεί!!!!!!!!

Αντε βρε μπραβο,ειδες βρε τι καλο παιδακι!!! Ναι να κανεις ανταυγες εισαι κουκλα ξανθια!!!!

marioula χαιρομαι για σενα και ας σε εξαντληει ο πριγκηπας!!!

aggelikaki θα το βαλω στα κλαμματα εισαι πολυ κομψη εγκυος εμενα η κοιλια μου ειναι μεγαλυτερη και εχω βαλει ηδη 7 κιλα!!!!! Αλλα τρωω και τα καλα και τα απαγορευμενα και τωρα με το βαψιμο και τα πηγαινε ελα μονο βλακειες τρωω. Αντε ελπιζω να παω σπιτι το ΣΚ και να μπω σε προγραμμα!!!

Τα νεα μου ειναι μια χαρα, χθες εκανα β' επιπεδου και ηταν ολα καλα!!

Ο μπεμπης μου ειναι 500 γραμμαρια και μας εδειξε περηφανα το πουλι του!!!! Στα τελη του μηνα θα κανω καμπυλη ζαχαρου και αιματολογικες!!

Κατα τα αλλα όλα καλα!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μπράβο Νένα! Βρε πως περνάει ο καιρός! Έκανες και τη β΄επιπέδου κι όλας! Είδες τι ωραία που φαίνονται όλα; Αλήθεια το μωράκι καταλάβατε σε ποιον μοιάζει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα και απο μεα,σημερα δουλευα και μου βγηκα τα ματια. τα διαβασα ολα αλλα δε τα θυμαμια ολα.

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τη κοιλιτσα μου.τσερυ και μεα ο ατρας μου μου λεει οτι τα κιλα τα πηρα στο κωλο...κατι θα ξερου,μας εχει ζυγισει καλα το ματι τους τοσο καιρο.

καντυ αυτο με τα οοματ κια το τι θα πει ο κοσμος ειαι ποεμεη ιστορια. εγω θα βγαλω της πεθερας μου. τη λεε αργυρω. το εχω ταξει το παιδι στη αγια ειρηνη και επειδη θελω α ακουγοται και τα 2 ονοματα θα τη φωναζω αργυρενια.της πεθερας μου το αργυρω δε της αρεσει καθολου. τη φωναζου ρουλα. ακομα και στα προσκλητηρια του γαμου που τα οοματα γραφοται ολοκληρα εμας μας εκαε φασαρια α τη γραψουμε ρουλα γιατι το αργυρω δε ριαι ωραιο. εγω παρολαυτα θα της ακω τη τιμη να ακουσει το οομα της. και ομως υπαρχει θεμα που το παιδι θα εχει 2 ονοματα και που στης εκκλησια ο κοσμος δε θα ακουσει μοο το αργυρω αλλα θα ακουσει και το ειρηνη. και μετα μα καουμε και 2ο παιδι που θα βγαλουμε τω γοιω μου α εχιε και αυτο 2 οοματα για τι τι θα πει ο κοσμος; επισης τι θα πει ο κοσος που θα ειναι τα οοματα εα απο εμαν και εα απο το συζυγο; το σωστο ειια και τα 2 του συζυγου. μη χεσω,εγω φυτρωσα; γοεις δε εχω; αλλα πιαεσε το μυαλο τους και οπχι μονο των πεθερικω και του ατρα μου,που αντι να ευχαριστει τη αγια ειρηη που μα ςχαρισε τη πριγκιπισσα μας και δε μπηκαμε σε αλλες διαδικασιες καει αυτε ςτις σκεψεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...