Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αγγελικακι μου καλα να περασετε στις διακοπουλες σας!!!για ποσο θα πατε διακοπες?εμεις δεν θα παμε διακοπες τα οικονομικα ειναι καπως!!!θα μπαινεις να μας λες νεα σου η θα σε χασουμε??? μαργκι μου τι να πει κανεις???ποιος ξερει πως το σκεφτηκε εκεινη την ωρα 100 ευρω γι'αυτες τις βλακιες ειναι πολλα!μπορουσε οπως λες να παρει κατι πιο χρησιμο:rolleyes: εγω ειμαι 21μισο και ο αντρας μου 26 μισο:tongue: λιλιτακι μου τι τελειο το μωρακι που εβαλες? κουκλι ειναι!!! πως θα ειναι αραγε τα δικα μας μωρα? υπομονη 77 μερες μου εμειναν.....

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελικακι μου καλα να περασετε στις διακοπουλες σας!!!για ποσο θα πατε διακοπες?εμεις δεν θα παμε διακοπες τα οικονομικα ειναι καπως!!!θα μπαινεις να μας λες νεα σου η θα σε χασουμε??? μαργκι μου τι να πει κανεις???ποιος ξερει πως το σκεφτηκε εκεινη την ωρα 100 ευρω γι'αυτες τις βλακιες ειναι πολλα!μπορουσε οπως λες να παρει κατι πιο χρησιμο:rolleyes: εγω ειμαι 21μισο και ο αντρας μου 26 μισο:tongue: λιλιτακι μου τι τελειο το μωρακι που εβαλες? κουκλι ειναι!!! πως θα ειναι αραγε τα δικα μας μωρα? υπομονη 77 μερες μου εμειναν.....
Σε λίγο καιρό όλες έτσι θα είμαστε θα δείτε!!!!

283748_399057750156067_750277086_n.jpg

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Παντα πιστή στο ραντεβού της η πιο κακιά μου φίλη τα τελευταία χρόνια:ποια;;μα φυσικά η περίοδος. Δεν την σταματάει τίποτα!!! Ποιες ορμόνες και βλακείες. Με το ξημέρωμα...τσουπ....κι ήρθε! Και μόλις ήρθε σταμάτησαν και οι πόνοι! Κορίτσια, είμαι σίγουρη πως αν μείνω ποτέ, δεν θα έχω πιο πριν καμία ενόχληση περιόδου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου είναι πολύ τσαντισμένος. Δεν θέλει να βλέπει λέει ούτε έγκυες ούτε παιδιά!

μαργκι μου να σκεφτεσαι πως καθε φορα που ερχεται η περιοδος εισαι πιο κοντα στο στοχο σου ετσι δεν θα το παιρνεις κ τοσο στραβα!!!τσαντησμενος γιατι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Με όλα Μαριούλα μου! Μην ακούσει για εγκυμοσύνη γνωστής, φίλης ή έχθρου! Τον πιάνει μία ζήλεια, μια κακία, άλλο πράγμα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ρε κορίτσια, τι με συμβουλεύετε να κάνω από εδώ και στο εξής; Πώς να κινηθώ; Να σας πω πως χρήματα για νέα εξωσωματική δεν έχω και είναι αδύνατο να μαζέψω. Θα μου πείτε να πάω εκεί που πήγε η deppa. Κι εκεί όμως χρειάζεται ένα χιλιάρικο τουλάχιστον απ' ο,τι μαθαίνω.......Αφήστε που από το Σεπτέμβρη ξεκινάμε τα σχολεία και είμαι σε απομονωμένο μέρος χωρίς γιατρό και μικροβιολόγο. Τα σκέφτομαι και μελαγχολώ.....Εκανα βλακεία που πήγα Αθήνα και χάλασα τόσα λεφτα. Τώρα δεν έχω τίποτα.....Την πάτησα......Επρεπε να ακολουθήσω το παράδειγμα της φιλης μας Ντέπας. Ακόμη κι αν δεν πετύχαινε, θα είχα καβάντζα 2000........Τώρα και δεν πέτυχε και είμαι και ταπί......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Με όλα Μαριούλα μου! Μην ακούσει για εγκυμοσύνη γνωστής, φίλης ή έχθρου! Τον πιάνει μία ζήλεια, μια κακία, άλλο πράγμα.

μαργι μου εχω μια ξαδερφη περιπου στην ιδια ηλικια με εμενα η οποια ειχε μεινει εγκυος πριν το γαμο και επειδη εδω ειναι νησι και πεφτει πολυ κουτσομπολιο δεν θα πιστεψετε τι εκανε επαιρνε λαδια καθε μερα και πηγαινε σε ενα μοναστηρακι μιας Αγιας (δεν θυμαμαι πως την λενε) και παρακαλουσε ολη την Αγια να παρει το μωρο απο πανω της (δλδ να το χασει) εκανε βαριες δουλειες κουραζοταν επιτηδες κ πολλα αλλα και τελικα....το θελημα της εγινε...! τωρα εχει 3 χρονια παντρεμενη (με τον ιδιο ανθρωπο που περιμενε παιδι τοτε) προσπαθει απο την πρωτη μερα γαμου να μεινει εγκυος και δεν μπορει!!!μετανιωσε τοσο πολυ για ολα οσα εκανε τοτε κλαει και λεει μακαρι να μην το εχανα θα ειχα παιδακι τωρα!!!φυσικα δεν το εχει πει πουθενα το ξερουν μονο 2-3 ατομα οτι ειχε μεινει εγκυος μεσα στα 2-3 ατομα ανηκω κ εγω,,,που θελω να καταληξω απο τον πονο της και τον καημο της για μωρακι την πιανει μια ζηλια και μια κακια με οποια μενει εγκυος αλλο πραγμα η αδερφη της γεννησε το 4ο παιδακι της πριν 10 μερες περιπου οταν ομως ειχε μαθει οτι η αδερφη της εμεινε εγκυος στο 4ο μωρο της την πηραν τα κλαματα και μου ανοικτηκε μου ειπε οτι ζηλευει κ καθε βραδυ προσευχεται να χασει η αδερφη της το μωρο!!!!:shock::shock::shock: ο Χριστος και η Παναγια!να ευχηθω τετοιο πραγμα για την αδερφη μου??? φυσικα δεν θα το θελει πανω στον καημο της κανει βλακειες....

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ρε κορίτσια, τι με συμβουλεύετε να κάνω από εδώ και στο εξής; Πώς να κινηθώ; Να σας πω πως χρήματα για νέα εξωσωματική δεν έχω και είναι αδύνατο να μαζέψω. Θα μου πείτε να πάω εκεί που πήγε η deppa. Κι εκεί όμως χρειάζεται ένα χιλιάρικο τουλάχιστον απ' ο,τι μαθαίνω.......Αφήστε που από το Σεπτέμβρη ξεκινάμε τα σχολεία και είμαι σε απομονωμένο μέρος χωρίς γιατρό και μικροβιολόγο. Τα σκέφτομαι και μελαγχολώ.....Εκανα βλακεία που πήγα Αθήνα και χάλασα τόσα λεφτα. Τώρα δεν έχω τίποτα.....Την πάτησα......Επρεπε να ακολουθήσω το παράδειγμα της φιλης μας Ντέπας. Ακόμη κι αν δεν πετύχαινε, θα είχα καβάντζα 2000........Τώρα και δεν πέτυχε και είμαι και ταπί......

μαργκι μου δεν γινεται να μαζεψεις ενα χιλιαρικο μεχρι τα Χριστουγεννα κ μολις ειναι οι διακοπες των Χριστουγεννων να πας εκει που πηγε η ντεππα μας???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

1ον . Σταμάτα τα σούρτα φέρτα Αθήνα – Θεσσαλονίκη και σε μεγαλογιατρούς να ΄χαμε να ʽλέγαμε, και κάτσε σπιτάκι σου να ηρεμήσεις. Μόνο με τις βενζίνες και τα εισιτήρια, θα πήγαινες διακοπές στο Μπαλί. Όπως είπε και η Marmin, αν δεν είσαι ήρεμη και κατασταλαγμένη δεν γίνεται τίποτα.

2ον . Βάλτε κάτω τα οικονομικά σας και κάντε χρονοδιάγραμμα. Π.χ. μου περισσεύουν τους επόμενους 2 μήνες 300 ευρώ? Όταν κερδίσω το τζόκερ θα γίνω μάννα ή θα αφήσω το τεκνό για άλλο τεκνό?

3ον . Δεν υπάρχουν ιατρικά κέντρα και γιατροί μόνο στην Αθήνα. Ακόμα και σε χωριό να ζείς, είσαι στα Γιάννενα, όχι στις στέπες της Ρωσίας………..

4ον . Ξέχνα τις εξωσωματικές προς το παρόν αφού δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά σας και το ψυχικό σας σθένος. Δεν θέλεις να δείς τον άντρα σου να πλακώνει στο ξύλο εγκύους στο δρόμο και να χαρακτηρίζεται ως ο ψυχασθενής με το καλάμι…………

5ον . Βρες έναν γιατρό της προκοπής στη πόλη σου, και κυρίως να ξέρει από υπογονιμότητα. Υπάρχει και το Google όπου μπορείς να τσεκάρεις και το βιογραφικό του και το ποιόν του, καθώς και τις εμπειρίες πολλών γυναικών.

Πριν 2 μέρες ήσουν στα πατώματα και κατέβαζες καντήλια. Τώρα σηκώθηκες πολύ γρήγορα και σκέφτεσαι τι θα κάνεις. Να δείς που σε μια βδομάδα θα έχεις αυγουλάκια εκεί που πρέπει και πάλι θα γελάς.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Marioula, να σου απαντήσω πρώτα στο πρώτο θέμα με την ξαδέλφη σου. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο, να ευχόμαστε κακό για μία έγκυο κοπέλα.....Οχι, με τίποτα.....Δεν μπορώ να διανοηθώ κάτι τέτοιο.....Ούτε και ο άντρας μου. Μπορεί να κακιώνει και να ζηλεύει αλλά όχι τέτοια ζήλεια, ευτυχώς......

Στο δεύτερο που με ρωτάς.....Λοιπόν, κάθομαι και τα βάζω κάτω τα οικονομικά μας. οπως ξέρετε ο σύζυγος δεν δουλεύει, οπότε μένω μένω εγώ. Παίρνω 800 ευρώ το μήνα. Θέλουμε 250 για ενοίκιο, 150 για δάνειο, 80 ευρώ τουλάχιστον βενζίνη, άντε πες κι άλλα 50 ευρώ για άλλους λογαριασμούς. Σύνολο 530 με 550. Μένουν 250 για να ζήσουμε. Εγώ σου λέω να κάνω το σκ....παξιμάδα και να μου μείνουν 100 ευρώ το μήνα ( που αποκλείεται!). Θα έχ μαζέψει με το ζόρι 400 ευρώ....Και μόλις έρθουν τα Χριστούγεννα, θα έρθει το σήμα, θα έρθει καμία δόση εφορίας ( αχ, αυτή την ξέχασα!)......Αχ, μην σας πρήζω....κάπως θα τα καταφέρω....Θα μπει κάποια στιγμή και η deppa μας να μας δώσει πληροφορίες για τον γιατρό, μπορεί να μην βάζει ταρίφα ο άνθρωπος και ο καθένας να του δίνει ό,τι δύναται!!! Πιστεύω όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Θα έρθει και για μένα η ώρα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!!!!!!ναι ναι εγω ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!και εδω και καποιες μερες ειμαι διακοπες μπαινω ομως καθημερινα και σας διαβαζω καποιες ηδη ξερετε τα νεα μου καποιες αλλες οχι!!!σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας τα καλα σας λογια και τις ευχες που μου στελνετε τοσες μερες!!!

ΜΑΡΓΚΟΥΛΑ μου στεναχωρηθηκα παρα πολυ με το αποτελεσμα δεν το περιμενα...μη βαζεις στο μυαλο σου οτι δεν πετυχε γιατι τσακωθηκες η στεναχωρηθηκες η εκλαψες τα ιδια σκεφτομουν κι εγω οτι με τοσο κλαμα και τοση στεναχωρια τιποτα δεν θα εχω καταφερει και να σκεφτεις εγω ειχα δει και αιμα και πηγα στο νοσοκομειο και μου εκαναν ενεση γι αυτο μην τα βαζεις με τον εαυτο σου οτι δεν εκανες εσυ κατι καλα!!!εγω δεν εχω να σου προτινω κατι αλλο εκτος απο τον Ζηκ...θα πας θα μιλησετε θα του πεις οτι εχεις οικονομικο προβλημα και ξερω κοπελα που δεν της πηρε τιποτα!!εμενα μου στοιχησε 1000? ολη η διαδικασια υπερυχοι εξετασεις αιματος και φαρμακα τα οποια εγω τα επαιρνα κανονικα με συμετοχη οχι δωρεαν οπως τα δινουν στον εοππυ!!το μονο που θελω να σου πω ειναι να μην το βαζεις κατω!!!!εγω λιγες μερες μετα την εμβρυομεταφορα σκεφτομουν και υπολογιζα τις μερες για την επομενη προσπαθεια αν δεν πετυχαινα τωρα!!!μην το βαζεις κατω και μην σκυβεις το κεφαλι αν θελεις κατι πολυ με υπομονη και επομονη θα το καταφερεις!!!!!!!!

ΠΕΠΣΙ μου κριμα που πηρες κι εσυ αυτη την απογοητευση αλλα σκεψου οτι τωρα θα παρεις την αποφαση για το επομενο βημα και θα ειναι το τυχερο σου!!!τι εγινε τελικα με την μεταθεση?????

ΤΣΕΡΡΥ που εισαι μετραμε μερες καθυστερησης????

τα φουσκωμενα κοριτσακια απ οτι διαβαζω ειναι καλα με τα μπεμπακια τους και τα νευρακια τους!!!δεν πειραζει αν δεν ειχατε και νευρα πως θα ξεχωριζατε απο τις υπολοιπες χαχαχα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

1ον . Σταμάτα τα σούρτα φέρτα Αθήνα – Θεσσαλονίκη και σε μεγαλογιατρούς να ΄χαμε να ʽλέγαμε, και κάτσε σπιτάκι σου να ηρεμήσεις. Μόνο με τις βενζίνες και τα εισιτήρια, θα πήγαινες διακοπές στο Μπαλί. Όπως είπε και η Marmin, αν δεν είσαι ήρεμη και κατασταλαγμένη δεν γίνεται τίποτα.

2ον . Βάλτε κάτω τα οικονομικά σας και κάντε χρονοδιάγραμμα. Π.χ. μου περισσεύουν τους επόμενους 2 μήνες 300 ευρώ? Όταν κερδίσω το τζόκερ θα γίνω μάννα ή θα αφήσω το τεκνό για άλλο τεκνό?

3ον . Δεν υπάρχουν ιατρικά κέντρα και γιατροί μόνο στην Αθήνα. Ακόμα και σε χωριό να ζείς, είσαι στα Γιάννενα, όχι στις στέπες της Ρωσίας………..

4ον . Ξέχνα τις εξωσωματικές προς το παρόν αφού δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά σας και το ψυχικό σας σθένος. Δεν θέλεις να δείς τον άντρα σου να πλακώνει στο ξύλο εγκύους στο δρόμο και να χαρακτηρίζεται ως ο ψυχασθενής με το καλάμι…………

5ον . Βρες έναν γιατρό της προκοπής στη πόλη σου, και κυρίως να ξέρει από υπογονιμότητα. Υπάρχει και το Google όπου μπορείς να τσεκάρεις και το βιογραφικό του και το ποιόν του, καθώς και τις εμπειρίες πολλών γυναικών.

Πριν 2 μέρες ήσουν στα πατώματα και κατέβαζες καντήλια. Τώρα σηκώθηκες πολύ γρήγορα και σκέφτεσαι τι θα κάνεις. Να δείς που σε μια βδομάδα θα έχεις αυγουλάκια εκεί που πρέπει και πάλι θα γελάς.

Δεν παίζεσαι με τίποτα! Πάλι με έκανες και γέλασα.....Είσαι φοβερή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!!!!!!ναι ναι εγω ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!και εδω και καποιες μερες ειμαι διακοπες μπαινω ομως καθημερινα και σας διαβαζω καποιες ηδη ξερετε τα νεα μου καποιες αλλες οχι!!!σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας τα καλα σας λογια και τις ευχες που μου στελνετε τοσες μερες!!!

ΜΑΡΓΚΟΥΛΑ μου στεναχωρηθηκα παρα πολυ με το αποτελεσμα δεν το περιμενα...μη βαζεις στο μυαλο σου οτι δεν πετυχε γιατι τσακωθηκες η στεναχωρηθηκες η εκλαψες τα ιδια σκεφτομουν κι εγω οτι με τοσο κλαμα και τοση στεναχωρια τιποτα δεν θα εχω καταφερει και να σκεφτεις εγω ειχα δει και αιμα και πηγα στο νοσοκομειο και μου εκαναν ενεση γι αυτο μην τα βαζεις με τον εαυτο σου οτι δεν εκανες εσυ κατι καλα!!!εγω δεν εχω να σου προτινω κατι αλλο εκτος απο τον Ζηκ...θα πας θα μιλησετε θα του πεις οτι εχεις οικονομικο προβλημα και ξερω κοπελα που δεν της πηρε τιποτα!!εμενα μου στοιχησε 1000? ολη η διαδικασια υπερυχοι εξετασεις αιματος και φαρμακα τα οποια εγω τα επαιρνα κανονικα με συμετοχη οχι δωρεαν οπως τα δινουν στον εοππυ!!το μονο που θελω να σου πω ειναι να μην το βαζεις κατω!!!!εγω λιγες μερες μετα την εμβρυομεταφορα σκεφτομουν και υπολογιζα τις μερες για την επομενη προσπαθεια αν δεν πετυχαινα τωρα!!!μην το βαζεις κατω και μην σκυβεις το κεφαλι αν θελεις κατι πολυ με υπομονη και επομονη θα το καταφερεις!!!!!!!!

ΠΕΠΣΙ μου κριμα που πηρες κι εσυ αυτη την απογοητευση αλλα σκεψου οτι τωρα θα παρεις την αποφαση για το επομενο βημα και θα ειναι το τυχερο σου!!!τι εγινε τελικα με την μεταθεση?????

ΤΣΕΡΡΥ που εισαι μετραμε μερες καθυστερησης????

τα φουσκωμενα κοριτσακια απ οτι διαβαζω ειναι καλα με τα μπεμπακια τους και τα νευρακια τους!!!δεν πειραζει αν δεν ειχατε και νευρα πως θα ξεχωριζατε απο τις υπολοιπες χαχαχα!!!

Ηρθες επιτέλους!!! Κορίτσια, δεν το βάζω κάτω. Κάτι θα γίνει και με μένα......:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...