Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καντυ, άστο και μην το σκέφτεσαι άλλο! Ας πάρει μόνος του αποφάσεις......Τι σε νοιάζει. Εσύ θα βγάλεις τους γονείς σου και θα φωνάζεις και τα ονόματά τους.....Αυτουνού αν του αρέσουν τα μισά πράγματα, ας τα κάνει.....

Α, αυτό που ρωτούσες να μην γράφεται το ένα όνομα, ξέρω περίπτωση κοπέλας που έταξε στο παιδάκι της να δώσει το όνομα του Αγίου Χαράλαμπου, α΄λλά σύζυγος και πεθερικά λύσσαξαν και δεν την άφηναν με τίποτα. Συννενοήθηκε με τον παπά να ακουστεί το όνομα του Αγίου αλλά να μην γραφτεί πουθενά. Ο παπάς συμφώνησε......Είναι θέμα παπά, δηλαδη. Λίγοι το δέχονται , μην σου πω κανείς..... η συγκεκριμένη γιορτάζει το παιδί της και του Αγίου χαραλάμπους, αλλά ποτέ κανείς από το σόι του άντρα της δεν την πάιρνει εκέινη τη μέρα για χρόνια πολλά, μολονότι ξέρουν

αααα μην μου βαζεις ιδεες:rolleyes::rolleyes:θα πιασω τον παπα πριν κλεισω για το μυστηριο και θα του πω δεχεσαι αν οχι θα παω αλλου!!!!:tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφ κοριτσια μολις τελειωσα και οι επισκεψεις μου ειναι στον δρομο!!!!!αχ τι καλα...θα ερθει και η καλαθουνα και γεμιζει το σπιτι σιγα σιγα μωρουδιακα...αντε μπας και το παρουμε χαμπαρι γιατι οπως σας εχω πει πλεον χωρις τις ανακατωσουρες νιωθω απλως σαν να παχυνα στην κοιλια....αν και ο αντρας μου λυσσαξε οτι μεγαλωσε ο κ@λος μου...γινεται αυτο ρε κοριτσια χωρις να εχω βαλει κιλα???ενταξει εβαλα 2 αλλα αν πηγαν στον κ@λο στην κοιλια τι πηγε???

το φαγακι μου πεντανοστιμο αλλα το κολλησα...το εβαλα στην χυτρα και το κακο ειναι οτι δεν εχεις οπτικη επαφη ευκολα....ισα ισα αρπαξε αλλα το κρεας ηταν τοσο μαλακο που το ανακατεψα και διαλυθηκαν καποια κομματια...βασικα καλυτερα γιατι ετσι που μπερδευτηκε στην σαλτσα θα φαω περισσοτερο αφου δεν θα μπορω να το ξεδιαλεξω!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσακια καλημερα

Ειμαι ακομη στα ενοικιαζομενα. Ξυπνησα πριν μια ωρα και ειναι αδυνατο να ξανακοιμηθω!!!!

Σας διαβασα σε δοσεις και θυμαμαι ελαχιστα!!!

Pepsi εγω λεω να εξαντλησεις όλα τα περιθωρια πρι ξεκινησεις εξωσωματική. Ασε τις σπερματεγχισεις καλυτερα ξενικα τελος Δεκεμβρη η Γεναρη. Που ξερεις μεχρι τοτε.....

Aggelikaki κι εγω θα κλεισω εισητηριο με την καντυ για την γιορτη σου:) πραγματικα ειναι φανταστικα αυτα που κανεις!!!!!

Μarioula εισαι το προτυπο μας, τοσο μικρη και μας εχεις βαλει τα γυαλια ρε θηριο!!!! Μπραβο σου θα εισαι τελεια μανουλα!!!!!

cherry η περιληψη σου ηταν οντως εξαιρετικη μπραβο σου κοριτακι μου!!!

το οτι δεν θα γραψω κατι για ολες δεν σημαινει οτι ξεχναω τα αλλα κοριτσακια αλλα γραψατε αρκετα παλι κια σας χανω λιγο.

Λοιπον εχω καλα και κακα νεα!!!! Τα κακα νεα ειναι οτι και το δευτερο μωρο της κολλητης μου δεν τα καταφερε.... το παλευουν με τον αντρα της να ξενασηκωθουν γιατι αυτο το διμηνο ηταν το χειροτερο της ζωης τους!!!

Τα δικα μου νεα ειναι καλα. Ο αντρας μου ηρθε χθες και προς το παρον ειμαστε καλα. Θα δειξει....

Το βαψιμο λογικα τελειωνει αυριο αλλα εγω θα ειμαι απο σημερα το απογευμα Θεσσαλονικη γιατι αυριο το απογευμα εχω υπερηχο!!!!!

Απο την Τριτη που επιστρεφω ξεκιναει η γενικη καθαριοτητα που λογικα θα εχει διαρκεια μερικες μερες γιατι δεν θελω να πλακωθω, σιγα-σιγα.

Αυτα απο μενα, cherry marmin αν εχει καλο καιρο αυριο και ψηνεστε για καφε συνννοηθητε και παρτε τηλ. γιατι δεν θα εχω ιντερνετ. Φιλακιααααα

ωχ βρε νενα μου σοβαρα μιλας εφυγε και το αλλο τους μωρακι?γιατι ηταν μικρο και δεν τα καταφερε?αν θυμαμαι καλα εχει καιρο που γεννησε η κοπελα σωστα?

Εδώ έχει αέρα υγρασία και συννεφιά αλλά δέν βρέχει και δέν κάνει κρύο οπότε σας αφήνω να ετοιμαστώ πάω τα δώ τα ανίψια μου που θα πάρουν μέρος στη παρέλαση και με περιμένουν πώς και πώς γιατί όσο τα λατρεύω άλλο τόσο με λατρεύουν και με ξεχωρίζουν από άλλους θείους θείες!!!! Πάω να τα καμαρώσω λοιπόν φιλάκια σε όλες!!!
σε λιγα χρονια θα καμαρωνουμε τα δικα μας θαυματακια!:P
Cherry το ζάντισες ή μου φαίνεται; Ακόμη κόσμο έχεις;

Κάντυ Μάρτζι Αγγελικάκι κ λοιπές δε φαντάζομαι να κοιμάστε ακόμα αν κ ο καιρός βοηθάει ;)

Μαριούλα εκεί που πήγες να μας καλομάθεις χάθηκες πάλι

μαρμιν μου συγνωμη :( αλλα βρε χαρα μου δεν ξερω τι εχω παθει νιωθω πολυ αδυναμη μαλλον φταιει ο θηλασμος οταν εχω ελευθερο χρονο θελω να κοιμαμαι:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

το εκαα μαρμι και δε γιετε τιποτα. δε ξερω γιατι

χαρα μ εγω για να ανεβασω φωτο πρεπει πρωτα να την βαλω στο fb και μετα να κανω αντιγραφη κ επικολληση αλλιως δεν γινεται...

Κοριτσάκια εγώ σήμερα έπαθα Λιλιτακιασι:tongue: Έβαλα σίδερο και έχω άλλο πόοοσο αλλά δυστυχώς όχι μωρουδιακά αλλά ρούχα του αντρός μου. Βγάζω χειμωνιάτικα και σηκώνω καλοκαιρινά. Όμως δε θα την πατήσω όπως το κοριτσάκι μας το πάθημα της έγινε μάθημα για μένα αφήστε που με πονάει η μέση μου και έχω αρχίσει ήδη να νιώθω κάποιες απροσδιόριστες αλλαγές πχ σήμερα είχα έναν έντονο πόνο στην κοιλιά. Αύριο θα έρθει η μαμά το πρωί και θα καθίσει μέχρι το απόγευμα. Νενουλα δυστυχώς δε θα βρεθούμε αύριο έτσι κι αλλιώς ο καιρός είναι χάλια και η τσέρρυ δεν μπορεί και εκείνη πιστεύω να έρθεις ξανά σύντομα και να τα πούμε πριν γεννήσω. Ο άντρας μου, μου είπε να βγάλουμε τα χειμωνιάτικα πριν γεννήσω και γω σήμερα σκέφτηκα πως έχει δίκιο γιατί όπως γνωρίζετε Σάββατο μπαίνω στο μήνα μου. Έπειτα δεν μπορούσα να φωνάξω άλλη μέρα τη μαμά γιατί Τετάρτη και Πέμπτη έχω το κρεβατάκι του μωρού και το καρδιοτοκογράφημα Παρασκευή έχουμε τη λαϊκή και Τρίτη δεν μπορούσε η μαμά οπότε έπρεπε να γίνει.

Μάρτζι μακάρι να βγεις αληθινή και να έρθει τόσο σύντομα η ώρα που θα αγκαλιάσω το μωράκι μου!

χαχα λιλιτακιαση πολυ μου αρεσει:tongue:
Κορίτσια, από τη στιγμή που μπαίνετε στο μήνα σας, μπορεί και να γεννήσετε??

Αυτό με την αντιγραφή της εικόνας και την επικόλληση στο πλαίσιο (της απάντησης) και μένα δεν μου βγαίνει. ήθελα να ανεβάσω μία φώτο να με δείτε νυφούλα αλλά τίποτα.......

ναι :Pκαλυτερα ειναι βεβαια να φας ολο τον μηνα σου εμενα ο γιατρος μου μου ειπα απο τις 37 εβδομαδες κ μετα το μωρο θεωρειται τελειομηνο

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω τις σχετικά πρόσφατα έγκυες αλλά και τις πιο παλιές αν θυμούνται: έχω πού και που τσιμπηματάκια και πονάκια στην κοιλιά! Είναι φυσιολογικό;

ναι χαρα μ ειναι φυσιολογικο εγω τα ειχα αυτα καθε φορα που κοντευαν οι μερες που κ καλα θα περιμενα περιοδο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

254280_444909318888855_1863445333_n.jpg
χαχα καλε ακριβως ετσι γελαει ο πριγκιπας μου!θα σας βαλω φωτο να το δειτε!
χαχαχα καλό! Τώρα θα κάνω εντατικό περπάτημα για να κατέβει ο μπέμπης. Ας πούμε θα πηγαίνω με τα πόδια στη μαμά μου το πρωί που είναι περίπου 17 λεπτά (προ εγκυμοσύνης) και σταδιακά θα αρχίσω να βγαίνω και απόγευμα για περπάτημα. Εάν δω ότι το καθυστερεί θα ανεβοκατεβαίνω και τις σκάλες με τα πόδια. Ααααα επίσης από το Σάββατο ξεκινάμε και εκείνο το ξεχασμένο πως το είπαμε .... α ναι σεξ αν θυμάμαι πως γίνεται. Πάντως ο σύζυγος που τόσο καιρό φοβάται το άκουσε και στο μάθημα και το εμπέδωσε άντε να δούμε

μαρμιν μ δεν ξεχνιεται αυτο:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσάκια γύρισα και ναι ΤΟ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πήγε 2850 και όλα είναι πολύ καλά οπότε τώρα περιμένουμε χωρίς άγχος να αποφασίσει πότε θέλει να βγεί!!!!!!!!

τελεια νεα χαρα μου!!!:P

σας ειπα οτι το η πριγκιπισσσα μου ειαι 1 κιλο σχεδον; απιστευτο μου φαινεται. λετε να κανω μεγαλο μωρο; δειτε τη κοιλια και πειτε. μαρμιν εσυ που την εχεις δει πως σου φαιεται; δεν ειναι λιγο μικρη;
μεγαλωσε η πριγκιπησα αγγελικακι μου:P
565766_4883606894584_958852491_n.jpg?oh=3e18f670b634156872bf797f501ff7c1&oe=50907181&__gda__=1351756072_f4dcc6aa16619b61c720e5407a23a55c

κοιλιτσα αγγελικακι!!!!!καλε σε ποιον 7ο???? κ η δικη μου στον 4ο τοση ειναι....

εμενα ηταν τοση στην 3ο:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια, η σόμπα είναι καταπληκτική! Ολο το σπίτι ανοιχτό και στο σαλόνι γίνεται κόλαση από τη ζέστη! Οχι ότι έχει πολύ κρύο σήμερα, αλλά και πάλι, αν δεν ανάψεις κάτι, κρυώνεις!!!

μαργκι μου κ εγω θα ηθελα πολυ να ειχα ξυλοσομπα η τζακι πανω κατω το ιδιο πραγμα ειναι...αλλα με το να μην εχω δικο μου σπιτι κ να ειμαι στο ενοικειο δε μπορω να κανω τετοιου ιδους αλλαγες στο σπιτι:rolleyes:

καλα τα μυνηματα μου ειναι μια ζωγραφια. βγαζετε ακρη; ητανε που ητανε ζαβος ο υπολογιστης στο ν,εκοψα και το δακτυλο μου στη δουλεια και γραφω σαν τη γκαβη και ηρθε και εδεσε.

χαρα μ περαστικα στο δαχτυλακι σου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

baby-christmas-dresses-21.jpg

Καλημέρα! Έτσι θα ντύσουμε τα μωράκια μας τα Χριστούγεννα!

αχ εννοειται:P

Κορίτσια, πρώτα ο θεός να πάνε όλα καλά με την αυχενική διαφάνεια, και στη συνέχεια θα ζητήσω από το γιατρό να με παρακολουθεί στα πρωινά ιατρεία του νοσοκομείου.....Δεν μας φτάνουν καθόλου τα λεφτά και με δυσκολία τα βγάζουμε πέρα. Εχω αγχωθεί πάρα πολύ με την κατάστασή μας. Δουλειές δεν υπάρχουν και δεν βλέπω τον αντρα μου να βρίσκει. Αφησε τόσα βιογραφικά και δεν χτύπησε ούτε ένα τηλεφωνο....Σήμερα πληρώνουμε εφορία, αυριο την επίσκεψη στο γιατρό, μεθαύριο την papp (έμαθα πως στο νοσοκομείο κάνει 45 ευρώ) και το δάνειο που έχουμε......Ρε κορίτσια, τι θα μείνει από τον κουτσουρεμένο μου μισθό για μας; Τίποτα! Οση οικονομία και να κάνουμε, δεν βγαίνουμε πέρα με τίποτα.

μαργκι μου μακαρι να βρει ο αντρουλης σου συντομα δουλεια!

Καντυ, τι να σου πω; Δεν ξέρω! Φαντάζομαι πως κάτι θα γίνει, γιατί αποκλείεται ο Μακρυδ....να μην έχει προνοήσει για όλο αυτό. Ισως ισχύει αυτό που λέει το Λιλιτάκι, μέσα δηλ στο 24ωρο. Από την άλλη μήπως μού πάρουν αίμα στο ιατρείο; Μήπως ως ιδιωτικό συνεργάζεται με κάποιο κέντρο όπου θα στείλει το δείγμα;

Αυριο θα σας πω. Λιλιτάκι μου, αύριο έχω επίσκεψη! Μόνη σου κάνεις ανταύγειες; Μπράβο!

Μαριούλα, αντε βρε κοπέλα μου! Γράψε μας και τα δικά σου.....Καλά, για τα δαχτυλάκια του δεν το συζητώ : απίστευτα όμορφα και μακριά.....Εγώ παιδιά προσέχω πάρα πολυ τα δάχτυλα στον άλλον....Τα δικά μου είναι πολυ μακριά και όμορφα αλλά μετά το ατύχημα που μου στράβωσε το μεσαίο, τα κρύβω λίγο. Συνήθιζα να φτιάχνω τα νύχια μου, να τα βάφω, να τα περιποιούμαι. Από τότε που έπεσα και παραμορφώθηκε το δάχτυλο, στενοχωρέθηκα τόσο που δεν ασχολούμαι πλέον τόσο!:cry:

γλυκια μου με εμας ολα καλα το μωρακι μου μεγαλωνει και μας εχει τρελανει ολους! δεν πολυ μπαινω αφηστε νιωθω πολυ αδυναμη και οταν εχω ελευθερο χρονο κοιμαμαι:|

ουφ κοριτσια μολις τελειωσα και οι επισκεψεις μου ειναι στον δρομο!!!!!αχ τι καλα...θα ερθει και η καλαθουνα και γεμιζει το σπιτι σιγα σιγα μωρουδιακα...αντε μπας και το παρουμε χαμπαρι γιατι οπως σας εχω πει πλεον χωρις τις ανακατωσουρες νιωθω απλως σαν να παχυνα στην κοιλια....αν και ο αντρας μου λυσσαξε οτι μεγαλωσε ο κ@λος μου...γινεται αυτο ρε κοριτσια χωρις να εχω βαλει κιλα???ενταξει εβαλα 2 αλλα αν πηγαν στον κ@λο στην κοιλια τι πηγε???

το φαγακι μου πεντανοστιμο αλλα το κολλησα...το εβαλα στην χυτρα και το κακο ειναι οτι δεν εχεις οπτικη επαφη ευκολα....ισα ισα αρπαξε αλλα το κρεας ηταν τοσο μαλακο που το ανακατεψα και διαλυθηκαν καποια κομματια...βασικα καλυτερα γιατι ετσι που μπερδευτηκε στην σαλτσα θα φαω περισσοτερο αφου δεν θα μπορω να το ξεδιαλεξω!!!!

και βεβαια γινεται τσερρυ μου ειναι οι ορμονες!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα μάλλον δε σε πρόλαβα αλλά μη ζητάς συγγνώμη εννοείται πως όταν κοιμάται ο μπέμπης σου θα κοιμάσαι κι εσύ αλλιώς πώς θα αντέξεις; άλλωστε μην ξεχνάς ότι έκανες και ένα χειρουργείο λίγο δεν είναι.

Μάρτζι δε στο λέω για παρηγοριά αλλά και μεις έτσι ακριβώς είμαστε με τα οικονομικά. Αφού σκέφτομαι όταν γεννήσω και σαραντίσω να βρω καμια δουλίτσα αλλά δύσκολο στις μέρες μας. Άλλος δεν μπορεί να βρει ούτε μία αλλά πραγματικά αν μπορούσα να δουλέψω κάπου τετράωρο απόγευμα θα το έκανα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

koudounistra.gr

Ακούστε και ηχογραφήστε τον παλμό της καρδιάς, τις κινήσεις και τον λόξυγκα του αγέννητου μωρού σας σπίτι σας, με τη μοναδική φορητή συσκευή υπέρηχων Angelsounds Fetal Heart Detector!

Τιμή 69.90?

http://koudounistra.gr/

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Και δε σας έχω πει τι άλλο συνέβη με τη δουλειά. Ως γνωστό είμαι νοσηλεύτρια όταν όμως έμαθα για την πάθηση μου ζήτησα και πήγα στα γραφεία. Από 01/05 (που εγώ ήμουν ήδη σε άδεια εγκυμοσύνης) δόθηκε το επίδομα ανθιυγεινής εργασίας που σε μας ήταν 150? καθαρά 100? περίπου. Εμένα με την πρόφαση ότι δεν απασχολούμουν ως νοσηλεύτρια δε μου το έβαλαν και ας ήμουν έγκυος και το δικαιούμουν αλλά επειδή ήταν λίγο μπερδεμένο το θέμα γιατί όντως ήμουν στα γραφεία δεν είπα τίποτα. Όμως τι άλλο έμαθα πρόσφατα; Ότι θα μου κρατήσουν το ένσημο που δεν ξέρω τι ποσό είναι και μάλιστα αναδρομικά από το Μάιο:confused: Δηλαδή για το επίδομα δεν είμαι νοσηλεύτρια και για τις κρατήσεις ξαφνικά είμαι. Πήρα και τους είπα αλλά μου λεν πως ετσι είναι ο νόμος. Και ξέρω πως άλλο άτομο που επίσης απασχολείται στο γραφείο το παίρνει το επίδομα:evil: Αφήστε που έχει από το καλοκαίρι που όταν πάω στο πρώτο 15θημερο να πληρωθώ όλο λιγότερα μπαίνουν και ούτε ξέρουν να μου πουν γιατί και τελικά έμαθα ότι έγινε λάθος στις κρατήσεις και τους έστειλε το ικα σχετικά εγκύκλιο για το πως πρέπει να γίνονται για εμάς που είμαστε ασφαλισμένοι στο ικα. Γιατί έχουμε και αυτό το καθεστώς εμείς δημόσιοι υπάλληλοι με ασφάλεια ικα. Και το λάθος που έκαναν μας παίρνουν αναδρομικά από τον Ιανουάριο. Μόνο το Νοέμβρη πληρώθηκα κανονικά αλλά από Δεκέμβρη φαντάζομαι πως θα αρχίσουν οι κρατήσεις για το ένσημο που λέγαμε. Ααααα ξέχασα και το άλλο έχω και πτυχίο ΠΕ που δεν μπορώ να το αναγνωρίσω και να κάνω μετάταξη σε θέση ΠΕ οπότε να ανέβει και ο μισθός μου γιατί το είχα πάρει πριν διοριστώ και πρέπει να περιμένω να περάσουν οχτώ χρόνια από το διορισμό μου. Χαμένη και από εκεί δηλαδή:evil: Απλά προτιμώ να μην τα σκέφτομαι όλα αυτά αλλά μια και το έφερε η κουβέντα...

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...