Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα ΜΑΡΤΖΙ!!!!to papp A το κανεις την ιδια μερα με τον υπερυχο δεν γινεται να κανεις την αυχενικη αυριο και το papp μεθαυριο....αν σου εχει κλεισει αυριο αργα το μεσημερι στ ιατρειο του μαλλον πρεπει να πας το πρωι να σου παρουν αιμα.εγω που το εκανα στο νοσοκομειο δεν πληρωσα τιποτα εξω κανει γυρω στα 80 απ οσο εχω ακουσει παντως οπου και να σου παρουν αιμα στο ιδιο εργαστηριο το στελνουν...αν πας στο πανεπιστημιακο μεχρι τη 1 ειναι ανοιχτο το τμημα γενετικης οπου θα δωσεις το δειγμα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καντυ, 3,50 έχω ραντεβου για την αυχενική. Οταν μου την έκλεισε δεν ήξερα και για τεστ παπ, οπότε δεν ρώτησα......Μια φίλη μου που πήγιανε στον Πλαχούρα είχε κάνει την εξέταση της αυχενικής απόγευμα και την αλλη μέρα το πρωί πήγε κι έδωσε αίμα για το παπ α. Τώρα την πήρα τηλ και την ρώτησα. Αρα θα γίνεται.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Εγώ εδώ πάλι δουλειές με τη μανούλα κάνουμε ένα βιολογικό και στο καναπέ του σαλονιού!!!Πήγα και το πρωί να πάρω ντεκαπάζ για να ανανεώσω τις ανταύγειες μου να με δεί κούκλα ο γιός μου!!!!χιχιχιχιχι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καντυ, 3,50 έχω ραντεβου για την αυχενική. Οταν μου την έκλεισε δεν ήξερα και για τεστ παπ, οπότε δεν ρώτησα......Μια φίλη μου που πήγιανε στον Πλαχούρα είχε κάνει την εξέταση της αυχενικής απόγευμα και την αλλη μέρα το πρωί πήγε κι έδωσε αίμα για το παπ α. Τώρα την πήρα τηλ και την ρώτησα. Αρα θα γίνεται.

Άντε θα δείς και εσύ το μωράκι σου σήμερα λές να σας πεί και φύλο???Περιμένουμε νέα!!!Όσο για το παπ Α πρέπει να γίνει στο ίδιο 24ωρο με την αυχενική οπότε άν πας αύριο πρωί όλα καλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ο χρήστης Beboulino κοινοποίησε μια φωτογραφία.

‎2 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ. ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ON-LINE ΑΠΌ ΤΟ BEBOULINO ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΟ

Κάντε τις αγορές σας on-line έως 31/10/12 και μπείτε στη κλήρωση για ένα τρίροδο καροτσάκι Swift. Δείτε το video στο παράκατω link

http://www.beboulino.gr/pages/106875.KLIROSI-gia-on-line-AGORES.html

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

τι να σου πω:rolleyes::rolleyes:ο ιδιος ο Πλαχ μου ειπε ''εδωσες αιμα γιατι πρεπει το δειγμα να ειναι την ιδια μερα''και μετα στο τμημα γενετικης με ρωτησε ποτε ακριβως την εκανα για να το γραψει στο χαρτι...και οταν πηγα εδω στην μικροβιολογο μου την ρωτησα και μου ειπε οτι πρεπει να ειναι με διαφορα λιγων ωρων γιατι αλλαζουν οι μετρησεις και επειδη ολα αυτα ειναι στατιστικα πρεπει αν ειναι δυνατον να γινοντε την ιδια ωρα για να βγει πιο σωστο το αποτελεσμα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και τωρα που μαζευτηκα σπιτι μου,γιατι ειχα βγει εξω για δουλειες, θα σχολιασω αυτο που μου εγραψες ΜΑΡΤΖΙ ....

συμφωνω μαζι σου απλα δεν θελω να το τραβηξω στα ακρα εχω στεναχωρηθει παρα πολυ και ειδικα σημερα εχω και χαλια ψυχολογια εξαιτιας αυτου του θεματος....θελω να πιστευω πως μεχρι το τελος ο αντρας μου θα σκεφτει λογικα καποια πραγματα και τελικα θα αποφασησει να μην το κανει αν παλι επιμενει μεχρι το τελος εγω θα του ξαναπω καποια πραγματα αλλα αν το θελει τοσο πολυ δεν θελω να το επιβαλω...οσο για την βαφτιση ετσι κι αλλιως θα γινει στο χωριο μου υποθετω πως δεν θα ερθουν πολλοι συγγενεις του αλλωστε δεν εχω σκοπο να καλεσω πολλους και στον γαμο μονο η οικογενεια του και οι φιλοι του ηρθαν απο συγγενεις ηταν νομιζω 4 ατομα:rolleyes:κι αυτοι οχι πολλοι κοντινοι ξαδερφια του πατερα του που το συνδιασαν σαν εκδρομη οι θειοι του μενουν Αθηνα οποτε ηρθαν απο εκει γιατι ειναι κοντα (και ακομα δεν μας εχουν δωσει δωρο) δεν ξερω καν αν τους ξανακαλεσουμε:rolleyes:επισσης εχω τις αμφιβολιες μου για το αν θα ερθουν και οι γονεις του:rolleyes::rolleyes:καλυτερα να μην ερθουν δηλαδη:oops:

οσο για τις επισκεψεις μας στο χωριο του.....αυτες πλεον δεν υπαρχουν αφου δεν πηγαινουμε καθολου:shock::shock:και σκεψου οτι δεν πηγαινουμε τωρα που ειμαστε 1.30 ωρα αν παρουμε μεταθεση και φυγουμε δεν υπαρχει περιπτωση να ερθω εκτος αν αλλαξουν τοσο πολυ τα πραγματα και συμορφωθουν (πραγμα που το θεωρω απιθανο)οποτε δεν θα ακουει και κανενας πως φωναζω το παιδι μου:tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Εγώ εδώ πάλι δουλειές με τη μανούλα κάνουμε ένα βιολογικό και στο καναπέ του σαλονιού!!!Πήγα και το πρωί να πάρω ντεκαπάζ για να ανανεώσω τις ανταύγειες μου να με δεί κούκλα ο γιός μου!!!!χιχιχιχιχι!!!

μπραβο ΛΙΛΙΤΑΚΙ κανε οτι μπορεις τωρα γιατι μετα δεν ξερω αν θα προλαβαινεις:rolleyes::rolleyes:μονη σου τις κανεις??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ό,τι καλύτερο! Τι τέλειο! Ανυπομονώ να το ζήσω κι εγώ!
κοντευεις μαρμιν μου να το ζησεις!:P
Tελικά πήγαμε στο γαμπρό μου και το μικρούλη μου κουνιόταν συνέχεια αλλά συνέχεια όμως μην το ματιάξω. Και το καλύτερο δε σας το είπα ενώ είχα σκάσει όλη τη μέρα ούτε έφαγα ούτε τίποτα και με έβλεπε ο άντρας μου του λέω το απόγευμα αυτά που μου είπατε και διάβασα και στο γκουγκλ ότι δηλαδή τώρα μεγάλωσε και δεν έχει πολύ χώρο για να κουνιέται και τι μου λέει; Ήθελα να στο πω κι εγώ μας το είπε η κυρία στο μάθημα (στα ανώδυνου τοκετού) του λέω τι είπε; ότι μπήκε λέει σε εκείνο το σωλήνα (εννοούσε ότι πήρε θέση) και τώρα δεν έχει πολύ χώρο. Καλά χριστιανέ μου και από το πρωί τώρα θυμήθηκες να μου το πεις;:confused::confused: Τι του λενε τώρα; Και από πάνω μου λεει ότι τον έσκασα ολη μέρα.:oops:
αχ γλυκια μου σε καταλαβαινω και εμενα οταν δεν πολυ κουνιοταν ΝΑ με πηγαινε αλλα αληθεια τον τελευταιο μηνα δεν εχουν πολυ χωρο να κουνηθουν τα καημενουλια:|
Μαριούλα μου κι εγώ νόμισα πως είσαι απασχολημένη και για αυτό δεν ξαναπήρα. Χαίρομαι που βρίσκεις χρόνο και μπαίνεις πιο συχνά και η Τσέρρυ μας ωραία στα έγραψε ήθελα κι εγώ να στα πω αλλά ειδικά έτσι όπως ήμουν σήμερα δε μπορούσα να συγκεντρώσω με τίποτα το μυαλό μου αλλά και πάλι δε θα στα έγραφα τόσο καλά όσο η Τσέρρυ. Όπως σου είπε είδαμε την Πέμπτη το μωράκι μας και είναι τρία ολόκληρα κιλά και μέσα στη βδομάδα θα πάμε για καρδιοτοκογράφημα! Άντε περνάει ο καιρός. Να πάρουμε κι εμείς το μωράκι μας αγκαλίτσα!

πολυ μεγαλο θα γεννηθει το μωρακι σου μπραβο μαρμιν μου:P

Τσερυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.

Μαριουλα ο μικρος ειναι κουκλος.

Μαρμιν ολα καλα κοριτσακι μου κ να μην στενοχωριεσαι.

Λιλιτακι κ εσυ μας τρομαξες

ευχαριστω πολυ πεπσουλα μου!
Καλημέρα! Ξυπνήσαμε πολύ νωρίς σήμερα....Αρχισε να βρέχει και βγήκαμε να μαζέψουμε κάτι ρούχα που είχαμε απλωμένα. Ανάψαμε τη σόμπα και παρακολουθούμε τον Αυτιά!!!!

Λιλιτάκι, πάλι καλά που δεν χτύπησες! Αχ, κι εγώ όταν περπατάω σαν κότα όταν περπατάω, αλλά αν είναι να σου τύχει, σου τυχαίνει.....

Μαριούλα, τι όμορφή η φωτογραφία που μας ανέβασες! Ρε συ, τι όμορφα μακριά δάχτυλα που έχει ο μικρός! Ηθελα να στο πω από τις προηγούμενες φωτογραφίες ππου μας έστειλες! Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση τα δαχτυλάκια του....Πολύ κομψά! Δαχτυλα μελλοντικού πιανίστα!!!

Μαρμίν, έφυγε το άγχος και ηρέμησες. Μην φοβάσαι τίποτα. Εχεις ένα έτοιμο παιδί 3 κιλών....Αρχίζω να πιστεύω κι εγώ πως θα γεννήσεις αμέσως μόλις μπεις στον μήνα σου. 3 Νοεμβρίου μπαίνεις, ε; Μέχρι 20 Νοέμβρη θα έχεις γεννήσει!!!!! ( έχει γούστο να βγώ αληθινή!!!)

Εξω βρέχει, μέσα έχουμε ζεστασιά. Μ' αρέσει αυτή η αίσθηση......

Α, έβαλα λίγη αλοιφούλα χθες και ηρέμησα λίγο. Δεν βάζω 3 φορές τη μέρα, γιατί με ξέρετε : είμαι κότα..... Σήμερα θα πλυθώ με χαμομηλόνερο κανά δυο τρεις φορές και θα ξαναβάλω λίγη αλοιφή το βράδυ. Μετά γιοκ.....Και βλέπυμε τι θα μου πει την Τετάρτη ο γιατρός....

Κάντυ, δεν μου είπες αν ξέρεις και τι ξέρεις για την κρέμα Kenacomb!!!

μαργκι μου ειδες δαχτυλακια γλυκα?:P εσυ ακομα παιδευεσαι με την ξηροδερμια ε?

Μπράβο τσέρυ! Από εδώ και πέρα να κάνεις πιο συχνά πιτούλες! Αλήθεια, άνοιξες φύλλο; Αν κατάλαβα καλά, έκανε το ζυμάρι ο σύζυγος κι εσύ έπλασες φύλλο ή τις κάνατε με ζυμάρι πάνω- κάτω; Μ' αρέσει πάρα πολύ σε γιορτές όταν πηγαίνω να μου προσφέρουν και μεζεδάκι- πιτούλα κτλ. Εγώ στην γιορτή του άντρα μου πάντα φτιαχνω τέτοια. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε γιορτές και να προσφέρουν μόνο γλυκό και ποτό.......Σιγά, μέρα γιορτινή είναι.....Εγώ συνήθως φτιάχνω κεφτεδάκια, μοσχάρι κοκκινιστό, τυροπιτάκια, καμία πίτα από τη μάνα μου και σαλάτα.....Οσοι έρχονται θέλω να το ευχαριστιούνται!!!
χαρα μου πεινασα με ολα οσα εγραψες μου αρεσουν ολα πολυ!!!μου φαινεται θα ερθω στην γιορτη του αντρα σου;)
:shock::shock::shock:με ραντακι????:shock::shock::shock::shock:ε οχι ρε κοριτσι!!!!εδω δεν βρεχει αν και θα το ηθελα πολυ...αν καιτ ον χειμωνα περναω δυσκολα γιατι ο αντρας μου ειναι στους δρομους με το φορτηγο το μεγαλο και πολυ αγχωνομαι!!!ενω μου αρεσουν κ η βροχη και τα χιονια αντικρουονται τα συναισθημτα μεσα μου...

και ρε συ καντυ οσο να ναι ομως δεν ειναι και οπως το βρεσκο το φαγακι που το βγαζεις απο το φουρνο και λιωνει το κρεας στο στομα...καπως στεγνωνει μεχρι το βραδυ...

ηη επομενη πιττα θα ειναι σπανακοπρασοπιττα!!!και θα δειτε τα κιλα μου σιγα σιγα να ανεβαινουν κατακορυφα...:oops::oops::oops:

τσερρυ μου μην το λες αυτο και εγω ετρωγα πολυ κ μονο 6 κιλα εβαλα σε ολη την εγκυμοσυνη:P
Καλημερα κοριτσακια κ απο μενα.κ εγω γιαννενα ειμαι.καλε τι βροχη ριχνει?εγω ειμαι ακομη με τα καλοκαιρινα.τα χειμωνιατικα τα χω αποθηκευμενα.αυριο παμε τριπολη για τελευταια βδομαδα.την μετακομιση θα την κανω 10 νοεμ. Κοριτσια στο σπιτι υπηρχε σκυλι κ εχτες σκουπιζα σφουγγαριζα κ η τριχα δεν εφευγε.απογοητευτηκα.

αχ τι μου θυμισες τωρα ετσι ηταν κ εμενα το σπιτι στην ροδο μες την τριχα για να το καθαρισω ειδα κ επαθα!:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

μπραβο ΛΙΛΙΤΑΚΙ κανε οτι μπορεις τωρα γιατι μετα δεν ξερω αν θα προλαβαινεις:rolleyes::rolleyes:μονη σου τις κανεις??

Όχι μου τις κάνει η κουμπαρούλα μου που είναι super κομμώτρια και έρχεται σπίτι και μου τα φτιάχνει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, γεια σας!

Πήγα στην γιατρό κάναμε κολπικό υπέρηχο αλλά τζίφος. 3 ωοθηλάκια όλα κάτω από 1 εκατοστό. Το ενδομήτριο πολύ καλο 9 χιλιοστά. Βέβαια μου είπε ότι είναι 10η μέρα του κύκλου και έχω ελπίδες να μεγαλώσουν, θα ξαναπάω την Πέμπτη το απόγευμα για να τα ξαναδούμε.

Μου είπε αν δεν γίνει τίποτα και αυτό το μήνα σταματάω και να συνεχίσω το ινοφερτ για τρεις μήνες (συμπληρωμα διατροφής με ινοσιτόλη για μας που έχουμε πολυκυστικες και μας βοηθάει στην ωορρηξία) και μετά από Ιανουάριο να ξαναπάρω κλομιφένη. Εντωμεταξύ το ινοφερτ το είχα ξεκινησει από μόνη μου, το είχα διαβάσει εδώ μέσα στο φορουμ και είναι καινούργιο αμερικάνικο προϊον. Λες και το ήξερα....Αυτά...

Εμείς θα φάμε κριθαράκι με μελιτζάνα και φέτα, μας αρέσει πολύ και το φτιάχνω συχνά, είναι και εύκολο.

καλη επιτυχια χαρα μου περιμενουμε νεα σου!
καλησπερα και απο μενα. παλι καλα δε γραψατε παρα πολλα,βλεπετε σαββατο ολο και κατι αλλο εχουμε να κανουμε. λοιπον τα δικα μου νεα: σημερα το πρωι σηκωθηκα κατα τις7,παω τουαλετα καω το ψιλο μου και ξαπλωω ,πιανω την κοιλια μου και δεν υπηρχε τιποτα μεχρι τον αφαλο (απο το στηθος μεχρι τον αφαλο),τα ειδα ολα,επιαα τα κοκαλα μου σας λεω. ε τρομαξα λιγο,χαιδεψα την κοιλια μου ,τσουπ κλωτσεσε η μικρη. ηρεμησα. σηκωθηκα μετα,εκανα πλαι τις ντουλαπες,(ομιζω δεν θα τα τελειωσω ποτε) και ξαφνικα νιωθω μια αδιαθεσια. μεχρι και ο ατρας μου που δεν ειμαστε και στα καλυτερα μας διοτε συεχιζετε η ιδια κατασταση με τις προηγουμεες μερες,τρομαξε,γιατι και χθες το βραδυ ειχα καποια στιγμη γιει ασπρη σαν το πανι. ε πηρα το γιατρο και πηγα. αλλα ευτυχως ολα καλα. η μπεμπε μεγαλωσε πολυ,πηρε 400 γρ μεσα σε 14 μερες. εγω πηρα 800γρ τον τελευταιο μηνα. ολα καλα δηλαδη ,μου εγραψε και μαγνησιο σε χαπι.

τελος καλο ολα καλα αγγελικακι μου:P

τι τελειο το κοριτσακι που εβαλες τσερυ,αντε να περασει ο καιρος να την παρω αγκαλιτσα.97 μερες εμειναν. νομιζω θα μου γινει εμμονη.

λοιπον και γω στις γιορτες κανω μαγειρευτα φαγητα,αλλα σε στυλ μπουφε. ας πουμε τωρα στη γιορτη μου θα καω τα παρακατω:

κοτοπουλο ρολο φουρνου

χοιρινο φουρνου

ντολμαδακια

πατατοσαλατα με τοννο

μελιτζανες (αυτη τη συνταγη με το γιαουρτι)

σαλατ με ροκα-μαρουλι-παρμεζανα

σαλατα χωριατικη

ρυζακι

πιτσα σπιτικη

κασεροπιτα (αγοραστη θα παρω φετος)

σπανακοπιτα (αγοραστη θα παρω φετος)

μακαρονοσαλατα

μανιταρια γεμιστα

και θα εχω και παω στο τραπεζι σαλαμακι αερος,προσουτο,παστουρμα,διαφορα ειδη τυριων,ρωσικη και τζατζικι.

καποια αρχιζω και τα ψηνω απο το πρωι και εχω ειδικα σκευη σερβιρισματος με ρεσω απο κατω ,οποτε τα αναβω καα δεκαλεπτο πριν αρχισουν α ερχοατι οι καλεσμεοι και σε μιση ωρα ζεματανε. οταν τελειωσει το ρεσω σβηνει απο μοο του αλλα το πυρεξ ειαι καυτο,οποτε κρατιουνται ετσι ως αργα το βραδυ

και απο γλυκα:

σοκολατοπιτα

τσιζ κεικ

τιραμισου

καλε τι ειναι ολα αυτα που κανεις?:Pπαααααααρα πολλα ειναι για γιορτη:P
ποτε ειναι η γιορτη σου ειπαμε???να κανω κρατηση νωριτερα για να βρω οικονομικο εισητηριο:tongue:
καντυ μου να παμε μαζι:tongue: το σκεφτομαι σοβαρα;)
Ετσι ειπα κ εγω να δοκιμασω νοεμ δεκ κ τελος δεκεμβ να την κανω.θα χω τακτοποιηθει ηρεμισει κ προσαρμοστει οποτε θα ναι καλα.τι λετε?
συμφωνω πεπση μου και θα δεις ολα καλα θα πανε!

83tdp2.pngcWE4p3.png

τι να σου πω:rolleyes::rolleyes:ο ιδιος ο Πλαχ μου ειπε ''εδωσες αιμα γιατι πρεπει το δειγμα να ειναι την ιδια μερα''και μετα στο τμημα γενετικης με ρωτησε ποτε ακριβως την εκανα για να το γραψει στο χαρτι...και οταν πηγα εδω στην μικροβιολογο μου την ρωτησα και μου ειπε οτι πρεπει να ειναι με διαφορα λιγων ωρων γιατι αλλαζουν οι μετρησεις και επειδη ολα αυτα ειναι στατιστικα πρεπει αν ειναι δυνατον να γινοντε την ιδια ωρα για να βγει πιο σωστο το αποτελεσμα

Καντυ, τι να σου πω; Δεν ξέρω! Φαντάζομαι πως κάτι θα γίνει, γιατί αποκλείεται ο Μακρυδ....να μην έχει προνοήσει για όλο αυτό. Ισως ισχύει αυτό που λέει το Λιλιτάκι, μέσα δηλ στο 24ωρο. Από την άλλη μήπως μού πάρουν αίμα στο ιατρείο; Μήπως ως ιδιωτικό συνεργάζεται με κάποιο κέντρο όπου θα στείλει το δείγμα;

Αυριο θα σας πω. Λιλιτάκι μου, αύριο έχω επίσκεψη! Μόνη σου κάνεις ανταύγειες; Μπράβο!

Μαριούλα, αντε βρε κοπέλα μου! Γράψε μας και τα δικά σου.....Καλά, για τα δαχτυλάκια του δεν το συζητώ : απίστευτα όμορφα και μακριά.....Εγώ παιδιά προσέχω πάρα πολυ τα δάχτυλα στον άλλον....Τα δικά μου είναι πολυ μακριά και όμορφα αλλά μετά το ατύχημα που μου στράβωσε το μεσαίο, τα κρύβω λίγο. Συνήθιζα να φτιάχνω τα νύχια μου, να τα βάφω, να τα περιποιούμαι. Από τότε που έπεσα και παραμορφώθηκε το δάχτυλο, στενοχωρέθηκα τόσο που δεν ασχολούμαι πλέον τόσο!:cry:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καντυ, άστο και μην το σκέφτεσαι άλλο! Ας πάρει μόνος του αποφάσεις......Τι σε νοιάζει. Εσύ θα βγάλεις τους γονείς σου και θα φωνάζεις και τα ονόματά τους.....Αυτουνού αν του αρέσουν τα μισά πράγματα, ας τα κάνει.....

Α, αυτό που ρωτούσες να μην γράφεται το ένα όνομα, ξέρω περίπτωση κοπέλας που έταξε στο παιδάκι της να δώσει το όνομα του Αγίου Χαράλαμπου, α΄λλά σύζυγος και πεθερικά λύσσαξαν και δεν την άφηναν με τίποτα. Συννενοήθηκε με τον παπά να ακουστεί το όνομα του Αγίου αλλά να μην γραφτεί πουθενά. Ο παπάς συμφώνησε......Είναι θέμα παπά, δηλαδη. Λίγοι το δέχονται , μην σου πω κανείς..... η συγκεκριμένη γιορτάζει το παιδί της και του Αγίου χαραλάμπους, αλλά ποτέ κανείς από το σόι του άντρα της δεν την πάιρνει εκέινη τη μέρα για χρόνια πολλά, μολονότι ξέρουν

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά σκέψου ότι και στον τοκετό πρώτα ο Θεός ίσως χρειαστεί οπότε τι να κάνουμε; Μάνες θέλουμε να γίνουμε είναι μέσα στο πρόγραμμα όλα

στην πρωτη μου καισαρικη μου ειχαν κανει κλισμα τωρα ομως σε αυτη την γεννα δεν μου εκαναν δεν ξερω γιατι:rolleyes:ισως επειδη με επιασαν οι πονοι κ δεν προλαβαιναμε:|

Αχ ρε κορίτσια αυτό με το κλίσμα και μένα με αγχώνει....

Και το μόνο που σκέφτομαι στην γέννα είναι το κλίσμα και όχι τον πόνο και όλα τα άλλα. Είμαι χαζή το ξέρω, φοβάμαι το κλίσμα και όχι τη γέννα, αλλά όπως λέει και η πεπσι είναι αηδιαστικό (δεν έχω κάνει ποτέ)!

Όταν γεννάει η γυναίκα στην γέννα πάνω αν κατουρηθεί ή αν συμβεί κάτι άλλο??? Τι γίνεται??? Τι ντροπή.....:oops::oops::oops:

χαχα μαρακι μ οπως λεει κ η μαρμιν μας για τους γιατρους αυτα ειναι πραγματα καθημερινα σημασια δεν θα δωσουν!:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...