Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ειλικρινά, εύχομαι να μην το ζήσει καμία κοπέλα αυτό!! Η αλήθεια είναι ότι όλη την ώρα τον σκέφτομαι τον μικρούλη μου…& κλαίω…του ανάβω το καντηλάκι, να το προσέχει ο Θεός εκεί πάνω… ευτυχώς Παναγία μου, που έχω τον σύζυγο μου κ το περνάμε μαζί όλο αυτό.. κ τους γονείς μας!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!τι φατσακια πρωι πρωι μας εβαλες μαρμιν???εχεις μαθημα???και γω σημερα εχω δουλειες αφου περιμενω την φιλεναδιτσα μου....το απογευμα θα φυγει παλι αθηνα οποτε οταν ειναι εδω δεν θελω να εχω ουτε να μαειρεψω ουτε τιποτα...να κατσουμε να πιουμε εναν καφε ίσως και σε κανενα καφε εδω γυρω και να την χορτασω!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Και πολύ καλά θα κάνεις τσέρρυ. Εγώ θα πάω να πληρώσω την εφορία στην τράπεζα και μετά στη μαμά δε θα κατέβω σχολή σήμερα. Αύριο έχω να πάω να δείξω τις εξετάσεις μου στο Ιπποκράτειο που δεν τις είχα παρει την προηγούμενη εβδομάδα που είχα το ραντεβού και μετά θα περάσω από τη σχολή και θα φύγουμε μαζί με τον αντρούλη κατά τη μία γιατί στη μία και μισή περιμένουμε το κρεβατάκι του μωρού μας! Αν έρθει το κρεβατάκι του ίσως έρθει και ο μπουμπούκος μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Δουλεύει στο αχεπα αλλά είναι στη γραμματεία εκεί με "χτύπησε" μπες βγες με έβλεπε και μου έκανε καμάκι ξεχασμένο στην εποχή μας αλλά εμείς είμαστε παλιομοδίτες βλέπεις

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κορίτσια σήμερα περιμένουμε νέα από τη Νενα. Αύριο πάει για αυχενική η Μάρτζι, την Πέμπτη θα κάνω καρδιοτοκογράφημα εγώ και το Μαράκι θα δει τα αυγουλάκια της και τη Δευτέρα έχουμε διπλή φωτογράφηση Λιλιτάκι - Μαρμίν. Σας είπα εγώ μαζί πάμε. Ξεχνάω καμία; Α ναι και περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη την Τίγκερμπελ. Μαρία κατέβηκε η περίοδος;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τσερρυ μου δυστυχώς στο αχεπα δεν έχουν μαιευτικό τμήμα αλλά δεν ανησυχώ όπου πάμε όλο και κάποιο γνωστό βρίσκει. Να σκεφτείς πήγαμε στη δουλειά μου στο ίδρυμα πριν λίγο καιρό για να αφήσω κάτι χαρτιά από το ικα και συναντήσαμε έναν κύριο που ούτε τον ήξερα και γνωρίζονταν πολύ καλά με τον άντρα μου. Και ποιος λέτε ήταν; Ο καινούριος υποδιοικητής. Χαμπάρι εγώ. Είχε πάει τον Απρίλη που εγώ είχα φύγει από το ίδρυμα λόγω επαπειλούμενης εγκυμοσύνης.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ε ναι αυτο λεω και γω!!!!οσο να ναι ο κυκλος του θα ειναι...ολο και καποιον θα γνωτιζει εστω νοσηλευτη ή μια μαια ή καποιον τελος παντων...εμενα ξεχασες μαρμιν!!!!εχω φωτογραφιση την πεμπτη και εγω μετα απο εναν μηνα!!!αντε γιατι δεν αντεχουμε αλλο...ο αντρας δηλαδη τις μετραει τις μερες σαν φανταρος...

κοριτσακια βγαινω και ξερετε εσεις...αν βρω χρονο θα ξαναμπω να δω τι κανετε!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Αχ τσερρυ είδες κάτι θυμόμουν ότι υπήρχε ακόμη και να που είχα δίκιο. Άρα θα έχουμε πολλά νέα την Πέμπτη τι καλά! Εννοείται ότι δε θα κρατιέστε. Εγώ θα πάω τη Δευτέρα και ανυπομονώ! και πιο μπροστά που πήγαινα κάθε δεκαπέντε πάλι ατέλειωτος μου φαίνονταν ο καιρός. Εμάς μέχρι τρεις εβδομάδες το αργότερο μας έκλεινε ραντεβού αλλά και κάθε εβδομάδα να μπορούσα να το βλέπω δε θα έλεγα όχι.

Κοριτσάκια κι εγώ φεύγω θα τα πούμε το μεσημεράκι μάλλον;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kαλημέρα! Κι εμείς σήμερα έχουμε να πληρώσουμε εφορία! Θα πάει ο αντρούλης μου. Εγώ περιμένω με αγωνία την αυριανή μέρα. Σήμερα, ξύπνησα από τις 6. Τα βράδια καταλαβαίνω πως είμαι έγκυος κορίτσια. Με πιάνουν κάτι καούρες και αισθάνομαι βαρύ το στήθος μου.

Σήμερα έχει ωραία μέρα εδώ. Βγήκε επιτέλους ήλιος!

Εμείς σήμερα θα φάμε πράσο με χοιρινό. Θα το φτιάξει η μάνα μου και είπαμε να φάμε κι εμείς εκεί!

Κάντυ, όσον αφορά το θέμα που συζητάγαμε χθες. Δηλαδή τον άντρα σου τον πειράζει να ακουστούν στην εκκλησία δύο ονόματα δικά σου, για να μην σχολιαστεί αρνητικά; Τον καταλαβαίνω από τη μία ειδικά αν στο χωριό του πέφτει το κουτσομπολιό που πέφτει στο δικό μας. Από την άλλη, αν τον ενδιέφερε τόσο η γνώμη του περίγυρου, θα επέμενε σε ένα μόνο όνομα, στο όνομα του πατέρα του, και δεν θα δεχόταν να κολλήσει δίπλα το όνομα του δικού σου. Μετά δηλαδή που θα φωνάζετε το παιδί μπροστά στους φίλους του ¨Αντώνη" κι όχι Θοδωρή, δεν θα ντρέπεται; Δεν θα τον σχολιάσουν τότε; Να σου πω εγώ που μεγάλωσα σε χωριό τι θα πουν: "τον έβαλε κάτω από τα φουστάνια της. Σιγά μην φώναζε αυτή το παιδί Θοδωρή. Τον κορόιδεψε κανονικότατα." Αυτό στο υπογράφω ότι θα το πουν......Εσύ θα βγει η κακιά και αυτός ο γυναικάκιας......Το θέμα δεν το χειρίζεται καθόλου σωστά κατά την γνώμη μου.....Εσένα φυσικά δεν σε νοιάζει τι θα σχολιαστεί από την πλευρά τη δική του και καλά κάνεις.....Ούτε εμένα θα με ένοιαζε να μου πει ο άντρας μου βγάλε και τον μπαμπά σου και θα φωνάζουμε αυτόν. Η σταση του άντρα σου με προβληματίζει. Παραπαίει ανάμεσα σε καθήκον και προσωπική θέληση. Νοίζω ότι δεν λέει ξεκάθαρα τη γνώμη του.

Οπως και να έχει, το θέμα με τα ονόματα είναι δευτερεύον. Αυτό που προοέχει είναι η υγεία των παιδιών........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια, πρώτα ο θεός να πάνε όλα καλά με την αυχενική διαφάνεια, και στη συνέχεια θα ζητήσω από το γιατρό να με παρακολουθεί στα πρωινά ιατρεία του νοσοκομείου.....Δεν μας φτάνουν καθόλου τα λεφτά και με δυσκολία τα βγάζουμε πέρα. Εχω αγχωθεί πάρα πολύ με την κατάστασή μας. Δουλειές δεν υπάρχουν και δεν βλέπω τον αντρα μου να βρίσκει. Αφησε τόσα βιογραφικά και δεν χτύπησε ούτε ένα τηλεφωνο....Σήμερα πληρώνουμε εφορία, αυριο την επίσκεψη στο γιατρό, μεθαύριο την papp (έμαθα πως στο νοσοκομείο κάνει 45 ευρώ) και το δάνειο που έχουμε......Ρε κορίτσια, τι θα μείνει από τον κουτσουρεμένο μου μισθό για μας; Τίποτα! Οση οικονομία και να κάνουμε, δεν βγαίνουμε πέρα με τίποτα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...