Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

γινεται αραγε να ακουστει στην εκκλησια αλλα να μην γραφτει πουθενα:rolleyes::rolleyes:

και οτι θα ακουστει με χαλαει αλλα θελω να το καταλαβει μονος του οτι δεν πρεπει και οχι να το επιβαλω εγω

δεν ξέρω τι γίνεται σίγουρα τα πράγματα εδώ είναι διαφορετικά...

κάπου είχα διαβάσει σε ένα θέμα στο παρεντς αλλά δεν θυμάμαι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!

τι κανετε??εγω αδιαθετησα το μεσημερι,αλλα οχι κανονικη ροη ακομα,μονο καφε και καποιες φορες ελαχιστο αιμα!αυριο θα μιλησω με το γιατρο να κανονισουμε τα σχετικα με την σπερματεγχυση..εσεις ολες καλα?

Κοριτσάκια γύρισα και ναι ΤΟ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πήγε 2850 και όλα είναι πολύ καλά οπότε τώρα περιμένουμε χωρίς άγχος να αποφασίσει πότε θέλει να βγεί!!!!!!!!
παιρνει θεση το πισπιριγκι σου για να κανει την εξοδο του :D :D

Μαρμιν μου κοντευεις και εσυ!!!

σε λιγο θα εχουμε 3 μωρακια !!!!!!!!!!

Μπράβο Λιλιτάκι χαίρομαι που όλα παν καλά. Εμένα πάλι κορίτσια μου έχει καθίσει ότι θα γεννήσει πρώτα το Λιλιτάκι όπως και ότι εγώ θα τον κλείσω το μήνα. Με προβληματιζει λίγο η Μάρτζι και όλες σας δηλαδή απλά η Μάρτζι έχει ήδη μια επιτυχή πρόβλεψη. Πάντως μέσα μου βαθιά πιστεύω και ελπίζω ότι θα γεννήσουμε την ίδια μέρα. Έτσι κι αλλιώς πάμε παράλληλα και από κιλάκια δεν έχουμε πολύ διαφορά έτσι δεν είναι; Το δικό μου ήταν 3κ την Πέμπτη και έχω ραντεβού ξανά τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη. Αλήθεια εσύ Λιλιτάκι πότε έχεις ραντεβού;

Και εγώ 5 Νοεμβρίου εχω marmin :-D

565766_4883606894584_958852491_n.jpg?oh=3e18f670b634156872bf797f501ff7c1&oe=50907181&__gda__=1351756072_f4dcc6aa16619b61c720e5407a23a55c

κοιλιτσα αγγελικακι!!!!!καλε σε ποιον 7ο???? κ η δικη μου στον 4ο τοση ειναι....

Υπεροχή και κομψότατη σε βρίσκω Αγγελικακι φτού σκόρδα!!!
ναι υπαρχει αλλα δεν την κανει γι αυτο αλλωστε ο ιδιος εχει ξεκαθαρησει οτι 3ο δεν θελει με τιποτα.....οταν ρωτησε ο ιδιος ποτε πρεπει να την κανει η απαντηση του γιατρου ηταν ''πριν 25 χρονια σκεψου ποσο εχεις καθυστερησει''

Αχ ρε κορίτσι αφού μόνος του δεν καταλαβαίνει εσυ τι άλλο μπορείς να κάνεις? Ασε που τώρα δεν εισαι σε θέση να ταραζεσαι ζησε την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου όπως πρέπει καί όταν με το καλό γεννήσεις του τα χωνεις μαζεμένα!?!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εγω παταω from sport και σου βγαζει ολους τους αγωνες αλλα σε μεγαλους αγωνες επειδη μπαινουν πολλοι κολαει

Αυτό δεν το ήξερα!

Λιλιτάκι το περίμενα ότι θα έχεις Δευτέρα κι εσύ γιατί τώρα θα μας βλέπουν καθε βδομάδα. Εγώ έχω στις 5 αλλά μετά θα πάω κατευθείαν στο μάθημα του ανώδυνου που είναι για τη λοχεία και είναι 6:30 με 21:00 βάλε οπότε αργά θα διαβάσω και θα γράψω νέα μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρία πάντα έτσι σου έρχεται η περίοδος; Φαντάζομαι θα στο πει και ο γιατρός οσυ αύριο που θα του τηλ αλλά αν είναι να πάρεις κλομιφαιν δε θα τα ξεκινήσεις έαν δε σου έρθει κανονική ροή εάν χρειαστεί θα κάνεις και χοριακή.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία πάντα έτσι σου έρχεται η περίοδος; Φαντάζομαι θα στο πει και ο γιατρός οσυ αύριο που θα του τηλ αλλά αν είναι να πάρεις κλομιφαιν δε θα τα ξεκινήσεις έαν δε σου έρθει κανονική ροή εάν χρειαστεί θα κάνεις και χοριακή.
μια δυο φορες μου εχει ερθει ετσι το πρωι αλλα μεχρι το μεσημερι αδιαθετω κανονικα.γενικα αδιαθετω παντα πρωι,αν μεχρι αυριο το πρωι δεν ερθει κανονικα θα τον παρω να δω τι θα μου πει

ο αντρας μου ειναι μεσα στα νευρα για την ισσοπαλια με τον ολυμπιακο!!!μαρμιν ο δικος σου?

τελικα αυριο θα κανω μελιτζανες με κρεας που δεν εφαγα φετος το καλοκαιρι καθολου...ασε που εβλεπα και μελιτζανες στον υπνο μου!!!!

η φιλη μου θα μου φερει καλαθουνα και οτι βρει σε γαλαζιο μου ειπε γιατι αυτη εχει κοριτσακια!!!μενει αθηνα και εδω ειχε τα ρουχα τα μωρουδιακα, στο πατρικο της. για εγκυμοσυνης δεν ειπε κατι...ελπιζω να βρηκε!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσερρυ και με το δίκιο του είναι νευριασμένος ο άνθρωπος νίκη έπρεπε να έχουν αλλά να είναι καλά ο διαιτητής που υποστήριξε τον ολυμπιακό. Τι πρωτότυπο. Ο δικός μου νευρίασε εκείνη τη στιγμή τώρα είναι καλά. Χάρηκε που έπαιξε καλά ο Άρης.

Τι καλά που θα σου φέρει καλαθούνα η φίλη σου μου αρέσουν πολύ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσάκια πάω να με τρίψει ο αντρούλης μου γιατί αυτή η πλάτη δέν σταματάει να πονάει φιλάκια και καλό ξημέρωμα να έχουμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...