Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Να του πεις να μιλάει όποτε θέλει με τους γονείς σου, αλλά να μην σου λέει τις χαζομάρες που συζητάνε.....Κι αφού δεν τους θέλει, καλά λέει η Τινκερ, τι φαγώθηκε με το όνομα; Δηλαδή να βγάλουμε το όνομα, αλλά να μην μιλιόμαστε; Να το βράσω μετά το όνομα......Το παιδί θα έχει το όνομα του παππού αλλά δεν θα ξέρει τον παππού......Να είχε αυτός καλές σχέσεις με τους γονείς του, ανεξαρτήτως τι συμβαίνει με σένα, θα έλεγα οκ! καλα κάνει.....Από τη στιγμή όμως που έχει τυπικές σχέσεις μαζί τους, δεν τηλεφωνιούνται, δεν συναντιούνται, υποκριτικό το βρίσκω να θέλει να δώσει το όνομα. Εσύ τουλάχιστον είσαι ειλικρινής. Λες "θα βγαλω τη μάνα μου, γιατί με βοηθάει, γιατί την σέβομαι , γιατί έχουμε καλές σχέσεις".....Τέλος! Αυτός;;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιταξε μεχρι τωρα ο γυναικολογος δεν συμφωνουσε γιατι τωρα εστω και μηδαμινη ποσοτητα σπερματοζωαριων υπηρχε μετα την εγχειρηση κανενας ουρολογος δεν μπορει να εγγυηθει το τι θα γινει:cry: και γι αυτο περιμενουμε να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη γιατι αν ου μη γενητο χρειαστει ξανα εξωσωματικη τωρα ξερουμε οτι κατι θα βρουν μετα:confused::confused::confused::confused:τωρα αν δεν γινει.....κατ αρχην δεν ξερουμε τι ζημια εχει γινει μεχρι τωρα....ξερουμε πως εχει χρονια προστατιτιδα αλλα τι ακριβως ζημια εχει γινει στον προστατη δεν το ξερουμε μπορει να χρειαζεται να αφαιρεθει ο προστατης καταλαβαινετε οτι 31 χρονων ανθρωπος να του αφαιρεσουν τον προστατη ειναι κατι παραπανω απο τραγικο!!!μπορει να εχουν αναπτυχθει καρκινικα κυτταρα λογω της χρονιας φλεγμονης....μπορει να εχει επηρεασει ακομα και τα νεφρα επιδη ομως ολες αυτες οι εξετασειπου πρπει να γινουν για να διαπιστωθει το μεγεθος της ζημιας εχουν ακτινοβολια δεν μπορουσε να τις κανει οσο χρειαζομασταν το σπερμα γιατι η ακτινοβολια το καταστρεφει:rolleyes:
Ελα ρε!!!! Τόσο σοβαρό είναι όλο αυτό το θέμα. Κοιτάξτε το, μην πάθει τίποτα ο άνθρωπος. Ολα αυτά τα ξέρουν οι γονείς; Πόσο κοστίζει η εγχείριση; Μωρέ ας κάνετε εσείς τα παιδάκια σας, και δεν σας νοιάζει μετά για το τι σπέρμα θα μείνει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καντυ, εγώ τσαντίστηκα με τον άντρα σου και θα σου πω για ποιο λόγο......Φαντάζομαι τη συζήτηση δεν την άκουσες, αλλά σου την μετέφερε....Τα λόγια του πεθερού σπυ δεν τα άκουσες, σωστα; Εκτος κι αν βάζει ανοιχτη ακρόαση.....Αν λοιπόν δεν τον άκουσες τον πεθερό σου, ο άντρας σου γιατί να σου πει τι είπε για σένα; Αυτά δεν λέγονται.....Για να δημιουργηθεί περισσότερη έχθρα; Θα μου πεις, γιατί να μην στο πει; Γιατί είσαι έγκυος και δεν έχεις όρεξη να ασχολείσαι με μπούρδες.......Φάουλ στον άντρα σου.

Οσο για τον πεθερό, βρίσκει και κάνει.....Τι πάει να πει "έτσι σε έμαθαν!!!". Μικρός είναι ο γιος του και τον κάνουν ο,το θέλουν οι γύρω του; Προσβολή για το παιδί του ήταν και όχι για σένα. Εσύ αν το κάνεις ό,τι θες και του περνάς δικές σου σκέψεις, είσαι καπάτσα. Αυτός αν δέχεται τη γνώμη της γυναίκας του κι έκανε πέρα τους γονείς του είναι βλάκας....Άυτό να σκεφτεί ο πατέρας του και να δει πού έφταιξε εκείνος και δεν μιλάει με το παιδί του....

Συγγνώμη για το ύφος μου, αλλά όταν ακούω τέτοια, τσαντίζομαι.... Η να υπερασπιστεί τον εαυτό του εκείνη την στιγμή ή να το αποσιωπήσει πλήρως......

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!δεν επρεπε καν να μου το πει αλλα μου το μετεφερε και καλα τσαντισμενος ''με πηρε ο πατερουλης μου και ακου τι μου ειπε να τρελαθεις'' εεε και τρελαθηκα......και ερχομαι και στο δευτερο.....ο πεθερος μου ειναι πανηλιθιος και δεν το σκεφτηκε ο αντρας μου δεν μπορουσε να του το πει??να του πει ξεκαθαρα ''που μου εχει σταθει εσεις σαν γονεις για να εχω την εννοια σας να ενδιαφερθω τι κανετε'' και εκει να εβλεπα τον αλλον τι θα απαντουσε????αλλα ο χαζος ετσι τον εχουν ευνουχισει και δεν τους μιλαει:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ελα ρε!!!! Τόσο σοβαρό είναι όλο αυτό το θέμα. Κοιτάξτε το, μην πάθει τίποτα ο άνθρωπος. Ολα αυτά τα ξέρουν οι γονείς; Πόσο κοστίζει η εγχείριση; Μωρέ ας κάνετε εσείς τα παιδάκια σας, και δεν σας νοιάζει μετά για το τι σπέρμα θα μείνει!

και φυσικα το ξερουν γι αυτο δειχνουν τοσο ενδιαφερον αλλωστε:evil::evil:

οσο για το ονομα .... ααα δεν σας ειπα....προχθες εδω που καθομασταν του λεω...''ειχα μια συζητηση με τα κοριτσια(εσας δηλαδη)και τους ειπα πως στην ουσια δεν θελεις να βγαλεις το ονομα του πατερα σου αλλα το κανεις μονο και μονο γιατο τι θα πουν οι φιλοι σου και οι συγγενεις σου''

και χαμογελαει........λεω γιατι χαμογελας εχω δικιο???ναι μου λεει:shock:καλα λεω θα δωσεις ενα ονομα στο παιδι σου μονο και μονο για το τι θα πει ο κοσμος????διαλεξε λεω ενα ασχετο οποιο σου αρεσει και θα βγει μονο αυτο δεν θα βγαλω και του πατερα μου μαζι,δεν γινεται λεει γιατι στο χωριο μου δεν θα ξερουν οτι το διαλεξα εγω :shock::shock: ενω του πατερα μου ξερουν οτι το εβγαλα εγω:shock::shock:μονο στην εκκλησια λεει θελω να ακουστει μετα δεν με νοιαζει ας μην το ξαναφωναξουμε ποτε!!!!πειτε μου τωρα ειναι γελοια σκεψη η εγω ειμαι παραλογη???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τσερρυ όπως κατάλαβες κι εσύ βλέπαμε δηλαδή ο σύζυγος τον αγώνα. Να φανταστείς εγώ του το βρίσκω και τον βάζω γιατί ο ίδιος δεν ξέρει αλλά δε με πειράζει αρκεί να μην κολλάει. Από το να με αφήνει μόνη μου καλύτερα εδώ έπειτα είχα και δουλειές να κάνω.

Κάντυ κι εγώ την ίδια απορία είχα και μου την έλυσες αν δηλαδή μιλούσε με ανοιχτή ακρόαση. Υπομονή ηρεμία και μη μαλώνεις με τον άντρα σου είναι μια κατάσταση που δεν προβλέπετε να αλλάξει.

Όσο για το πρόβλημα του να τις κάνετε κοριτσάκι μου τις εξετάσεις αν και άκουσα ακτινοβολία και ίσως δεν κάνει στην κατάσταση που είσαι αλλά κάντε ότι σας είπε ο γιατρός και όσο το δυνατό πιο σύντομα γίνεται γιατί χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω περίπτωση για τίποτα χειρότερο εάν δεν την κάνετε την εγχείρηση υπάρχει; Όπως είπες είναι νέος ακόμα σίγουρα δεν είναι καλό να χάσει τον προστάτη του αλλά σκέψου να γυρίσει σε τίποτα άλλο.

Επίσης αν δε βοηθήσουν οι γονείς του που απ' ότι λες αποκλείεται τότε τι να πω :shock::shock: Ούτε για τη ζωή του γιου τους δε νοιάζονται πια; ή δεν ξέρουν το μέγεθος του προβλήματος;

Και ένα τελευταίο αυτοί οι διάλογοι του άντρα σου με τον πατέρα του είναι για να γίνουν βιβλίο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

οσο για το ονομα .... ααα δεν σας ειπα....προχθες εδω που καθομασταν του λεω...''ειχα μια συζητηση με τα κοριτσια(εσας δηλαδη)και τους ειπα πως στην ουσια δεν θελεις να βγαλεις το ονομα του πατερα σου αλλα το κανεις μονο και μονο γιατο τι θα πουν οι φιλοι σου και οι συγγενεις σου''

και χαμογελαει........λεω γιατι χαμογελας εχω δικιο???ναι μου λεει:shock:καλα λεω θα δωσεις ενα ονομα στο παιδι σου μονο και μονο για το τι θα πει ο κοσμος????διαλεξε λεω ενα ασχετο οποιο σου αρεσει και θα βγει μονο αυτο δεν θα βγαλω και του πατερα μου μαζι,δεν γινεται λεει γιατι στο χωριο μου δεν θα ξερουν οτι το διαλεξα εγω :shock::shock: ενω του πατερα μου ξερουν οτι το εβγαλα εγω:shock::shock:μονο στην εκκλησια λεει θελω να ακουστει μετα δεν με νοιαζει ας μην το ξαναφωναξουμε ποτε!!!!πειτε μου τωρα ειναι γελοια σκεψη η εγω ειμαι παραλογη???

Κάντυ μου αφού σου είπε έτσι τότε βγάλε και το όνομα του μπαμπά σου και μάλιστα κάνε του τη χάρη και ασε τον πάτερ να πει πρώτα το όνομα του δικού του μπαμπά και μετά φώναζε τον με το όνομα του πατέρα σου ολόκληρο κι όλας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν κασποια στιγμη να μου πεις πως βαζεις στο ιντερνετ τους αγωνες γιατι θελω να κοψω την νοβα...40ε τον μηνα ειναι πολλα!!!!κσι ο δικος μου ολο το αμελει να μαθει πως ιγνεται....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!δεν επρεπε καν να μου το πει αλλα μου το μετεφερε και καλα τσαντισμενος ''με πηρε ο πατερουλης μου και ακου τι μου ειπε να τρελαθεις'' εεε και τρελαθηκα......και ερχομαι και στο δευτερο.....ο πεθερος μου ειναι πανηλιθιος και δεν το σκεφτηκε ο αντρας μου δεν μπορουσε να του το πει??να του πει ξεκαθαρα ''που μου εχει σταθει εσεις σαν γονεις για να εχω την εννοια σας να ενδιαφερθω τι κανετε'' και εκει να εβλεπα τον αλλον τι θα απαντουσε????αλλα ο χαζος ετσι τον εχουν ευνουχισει και δεν τους μιλαει:evil::evil:

Θα άλλαζε κουβέντα φαντάζομαι δεν πιστεύω να ίδρωνε το αυτί του

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσερρυ όπως κατάλαβες κι εσύ βλέπαμε δηλαδή ο σύζυγος τον αγώνα. Να φανταστείς εγώ του το βρίσκω και τον βάζω γιατί ο ίδιος δεν ξέρει αλλά δε με πειράζει αρκεί να μην κολλάει. Από το να με αφήνει μόνη μου καλύτερα εδώ έπειτα είχα και δουλειές να κάνω.

Κάντυ κι εγώ την ίδια απορία είχα και μου την έλυσες αν δηλαδή μιλούσε με ανοιχτή ακρόαση. Υπομονή ηρεμία και μη μαλώνεις με τον άντρα σου είναι μια κατάσταση που δεν προβλέπετε να αλλάξει.

Όσο για το πρόβλημα του να τις κάνετε κοριτσάκι μου τις εξετάσεις αν και άκουσα ακτινοβολία και ίσως δεν κάνει στην κατάσταση που είσαι αλλά κάντε ότι σας είπε ο γιατρός και όσο το δυνατό πιο σύντομα γίνεται γιατί χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω περίπτωση για τίποτα χειρότερο εάν δεν την κάνετε την εγχείρηση υπάρχει; Όπως είπες είναι νέος ακόμα σίγουρα δεν είναι καλό να χάσει τον προστάτη του αλλά σκέψου να γυρίσει σε τίποτα άλλο.

Επίσης αν δε βοηθήσουν οι γονείς του που απ' ότι λες αποκλείεται τότε τι να πω :shock::shock: Ούτε για τη ζωή του γιου τους δε νοιάζονται πια; ή δεν ξέρουν το μέγεθος του προβλήματος;

Και ένα τελευταίο αυτοί οι διάλογοι του άντρα σου με τον πατέρα του είναι για να γίνουν βιβλίο

και φυσικα ξερουν το μεγεθος του προβληματος και αυτο το γνωριζω με βεβαιοτητα γιατι τους το ειπα εγω!!!!

οσο για το βιβλιο μηπως να αρχισω να γραφω να βγαλουμε και κανα φραγκο???:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δλδ στην εκκλησία ποιός θα το ακούσει??

ο πατέρας του που πιθανόν να μην είναι εκεί..???

και αφού μετά θα το φωνάζεται άλλο όνομα ποίος ο λόγος να βαφτίσετε το μωρό με 2 ονόματα?

αλλά και από την άλλη αν είναι μόνο στη βάφτιση και μετά το φωνάζετε μόνο με το όνομα του παπά σου...αχ δεν ξέρω...εγώ θα πείσμωνα σαν το μουλάρι..αλλά δεν ξέρω να θα μου έβγαινε σε καλό και μετά θα το μετάνιωνά τουλάχιστο δέχεται να βγάλετε το μπαμπά σου και το δικό του και να το φωνάζεται με το δικό του μπάμπά σου ε?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

μαρμιν κασποια στιγμη να μου πεις πως βαζεις στο ιντερνετ τους αγωνες γιατι θελω να κοψω την νοβα...40ε τον μηνα ειναι πολλα!!!!κσι ο δικος μου ολο το αμελει να μαθει πως ιγνεται....

οκ θα σου πω! Όντως είναι πολλά μόνο για αγώνες. Πάω τώρα για β΄ ημίχρονο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω παταω from sport και σου βγαζει ολους τους αγωνες αλλα σε μεγαλους αγωνες επειδη μπαινουν πολλοι κολαει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δλδ στην εκκλησία ποιός θα το ακούσει??

ο πατέρας του που πιθανόν να μην είναι εκεί..???

και αφού μετά θα το φωνάζεται άλλο όνομα ποίος ο λόγος να βαφτίσετε το μωρό με 2 ονόματα?

αλλά και από την άλλη αν είναι μόνο στη βάφτιση και μετά το φωνάζετε μόνο με το όνομα του παπά σου...αχ δεν ξέρω...εγώ θα πείσμωνα σαν το μουλάρι..αλλά δεν ξέρω να θα μου έβγαινε σε καλό και μετά θα το μετάνιωνά τουλάχιστο δέχεται να βγάλετε το μπαμπά σου και το δικό του και να το φωνάζεται με το δικό του μπάμπά σου ε?

εχω τσακωθει απειρες φορες γι αυτο το λογο τωρα πια λεω να βγουν γερα τα παιδακια μου!!!κι εγω μουλαρωνω αλλα οταν ηρεμω σκεφτομαι οτι του περναει απο το μυαλο οτι θα τον δουλευουν οι φιλοι του οτι και καλα εκανε 2 παιδια και πηραν μονο δικα μου ονοματα και οτι αισθανεται μειωνεκτικα!!!οσο για το πως θα το φωναζω ουτε που θα ζητησω την γνωμη του αν ερθουν οι γονεις του στην βαφτηση θα ακουσουν και το ονομα αν δεν ερθουν δεν θα το ακουσουν ποτε γιατι θα το φωναζω μονο με του πατερα μου το ονομα το αποφασησα και δεν μου αλλαζει πλεον γνωμη κανεις

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι κάντυ μου έτσι να κάνεις..να είσαι ήρεμη...με καλή υγεία να γεννηθούν τα παιδία....

και αφου απλώς θα ακουστου στην εκκλησία μην το σκέφτεσαι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ναι κάντυ μου έτσι να κάνεις..να είσαι ήρεμη...με καλή υγεία να γεννηθούν τα παιδία....

και αφου απλώς θα ακουστου στην εκκλησία μην το σκέφτεσαι...

γινεται αραγε να ακουστει στην εκκλησια αλλα να μην γραφτει πουθενα:rolleyes::rolleyes:

και οτι θα ακουστει με χαλαει αλλα θελω να το καταλαβει μονος του οτι δεν πρεπει και οχι να το επιβαλω εγω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...