Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθε και η σειρα σου κατυ. αξιζε τουλαχιστο να χαλασεις το λαιμο σου ή τασμπα φωναζες; εμεις δε εχουμε αγαπησει ακομα,το παλευουμε,εκει που α σγτρωσει κατι γινετε. χθες που δε αισθαομουν πολυ καλα λυγισε λιγακι,αλλα δεν θα πεσω και του θαατα για να στρωσει.

κοιτα...δεν εφταιγε κι αυτος αλλα μου τη δινει που καθεται και ανεχεται τον καθε κ@λ@γερο οπως καταλαβατε τον πηρε ο πατερας του τηλ και ακουστε συζητηση:

πατερας:καλα δεν πηρες ενα τηλεφωνο να δεις τι κανουμε...

γιος:εσυ γιατι δεν επαιρνες?

πατερας:γιατι το ιδιο ειμαστε??αλλα εκει που εμπλεξες ετσι σε εμαθαν...

γιος:τι κανετε η μανα καλα?

πατερας:καλα ειμαστε.βρεχει

γιος:ναι βρεχει

πατερας:αυτο πηρα να μαθω γεια σου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οντως ρε καντυ δεν εφταιγε ο ανθρωπος να τα ακουσει!!!σιγουρα θα στεναχωριεται και αυτος για τους γονεις του!!

δηλαδη οταν του ειπε ''εκει που εχεις μπλεξει ετσι σε εμαθαν''δεν μπορουσε να απαντησει???γιατι χαζος ειναι η μουγκος???δεν μπορουσε να του πει ετσι μου εχετε φερθει δεν θελω να σας παρω ουτε να σας ακουσω.....

και ειχαν να μιλησουν απο τοτε που πηρε και του ειπε για την εγκυμοσυνη και ο βρωμογερος ουτε ρωτησε τιποτα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοιτα...δεν εφταιγε κι αυτος αλλα μου τη δινει που καθεται και ανεχεται τον καθε κ@λ@γερο οπως καταλαβατε τον πηρε ο πατερας του τηλ και ακουστε συζητηση:

πατερας:καλα δεν πηρες ενα τηλεφωνο να δεις τι κανουμε...

γιος:εσυ γιατι δεν επαιρνες?

πατερας:γιατι το ιδιο ειμαστε??αλλα εκει που εμπλεξες ετσι σε εμαθαν...

γιος:τι κανετε η μανα καλα?

πατερας:καλα ειμαστε.βρεχει

γιος:ναι βρεχει

πατερας:αυτο πηρα να μαθω γεια σου

κάντυ μου, η αλήθεια είναι ότι πολύ λυπάμαι τον άντρα σου...το διάβασα και στεναχωρέθηκα..φαντάσου να το ζεις..να σου μιλάει ο γονιός σου έτσι..:(:(:(:(

αχ βρε κορίτσι μου..αντί να θέλουν τα παιδιά τους κοντά..τώρα μεγαλώσει και η οικογένεια..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

θα επρεπε να σε υπερασπιστει η αληθεια ειναι αλλα βρισκεται αναμεσα σε 2 στρατοπεδα....αγαπαει και σενα και τους γονεις του και ειδικα τα αγορια εχουν παραπανω μαμακιαση...οποτε φανταζομαι δυσκολευεται γι αυτον τον λογο!!!!

μαρμιν νομιζω οτι μεσα σε ολα τα δημοκρατικα που γινονται τον τελευταιο καιρο σε εκοψε ο αντρας σου ετσι ξαφνικα για να δει τον αγωνα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

δηλαδη οταν του ειπε ''εκει που εχεις μπλεξει ετσι σε εμαθαν''δεν μπορουσε να απαντησει???γιατι χαζος ειναι η μουγκος???δεν μπορουσε να του πει ετσι μου εχετε φερθει δεν θελω να σας παρω ουτε να σας ακουσω.....

και ειχαν να μιλησουν απο τοτε που πηρε και του ειπε για την εγκυμοσυνη και ο βρωμογερος ουτε ρωτησε τιποτα

κορίτσι μου...είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνά..να είσαι δίπλα του και προσπάθησε όσο δύσκολο και να είναι να μην τα λαμβάνεις υπόψη...

από ότι κατάλαβα δεν πρόκειται να αλλάξουν...

και στο κάτω κάτω μην τους δίνεις την ευχαρίστηση να τσακώνεσαι μαζί του γι αυτούς...

σε χρειάζεται δίπλα του...

1533345xcnw09g7xt.gif

ααααα επισσης του εδωσε ο γιατρος ενα μικρο χρονικο περιθωριο για να κανει την εγχειρηση και ο χαζος περιμενει να τον βοηθησει ο πατερας του οικονομικα ειναι να χτυπιεσαι κατω στο πατωμα απ τα γελια ετσι!!!βρε ανθρωπε παρτο χαμπαρι οτι χεστηκε οχι μονο δεν θα σε βοηθησει αλλα ουτε θα ρωτησει αν βγηκες απο το χειρουργειο ζωντανος

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κορίτσι μου...είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνά..να είσαι δίπλα του και προσπάθησε όσο δύσκολο και να είναι να μην τα λαμβάνεις υπόψη...

από ότι κατάλαβα δεν πρόκειται να αλλάξουν...

και στο κάτω κάτω μην τους δίνεις την ευχαρίστηση να τσακώνεσαι μαζί του γι αυτούς...

σε χρειάζεται δίπλα του...

οταν θα ερθει η ωρα για το ονομα ομως εκει θα ξαφνικα θα γινουν γονεις απο το πουθενα...εγω μεχρι τωρα ημουν διπλα του περασα οσα περασα και ακομα και τωρα στην κατασταση που ειμαι ειμαι διατεθημενη να παω μαζι του και να μεινω στο νοσοκομειο για να τον φροντιζω αλλα κατσε οταν ειναι η ωρα να με υπερασπιστει να μιλησει του κοβουνε την γλωσσα και οταν ερθει η ωρα των ονοματων τοτε εχει γλωσσα να μιλησει εεεε αι συχτιρ πια:evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ποτε πρεπει να κανετε την εγχειριση?μετα την γεννα???καντυ μετα υπαρχει περιπτωση να μεινεις εγκυος φυσιολογικα?

ναι υπαρχει αλλα δεν την κανει γι αυτο αλλωστε ο ιδιος εχει ξεκαθαρησει οτι 3ο δεν θελει με τιποτα.....οταν ρωτησε ο ιδιος ποτε πρεπει να την κανει η απαντηση του γιατρου ηταν ''πριν 25 χρονια σκεψου ποσο εχεις καθυστερησει''

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οταν θα ερθει η ωρα για το ονομα ομως εκει θα ξαφνικα θα γινουν γονεις απο το πουθενα...εγω μεχρι τωρα ημουν διπλα του περασα οσα περασα και ακομα και τωρα στην κατασταση που ειμαι ειμαι διατεθημενη να παω μαζι του και να μεινω στο νοσοκομειο για να τον φροντιζω αλλα κατσε οταν ειναι η ωρα να με υπερασπιστει να μιλησει του κοβουνε την γλωσσα και οταν ερθει η ωρα των ονοματων τοτε εχει γλωσσα να μιλησει εεεε αι συχτιρ πια:evil:

στα ονόματα είμαι μαζί σου...

έλεος...κάνουν όσα κάνουν και θα τους βγάλει και το όνομα..δεν μου κάθεται καλά..αλλά τώρα τι να πω...

δεν υπάρχει περίπτωση να σας βοηθήσουν ποτέ δυστυχώς..τι σόι μάνα είναι αυτή?

1533345xcnw09g7xt.gif

Καντυ, εγώ τσαντίστηκα με τον άντρα σου και θα σου πω για ποιο λόγο......Φαντάζομαι τη συζήτηση δεν την άκουσες, αλλά σου την μετέφερε....Τα λόγια του πεθερού σπυ δεν τα άκουσες, σωστα; Εκτος κι αν βάζει ανοιχτη ακρόαση.....Αν λοιπόν δεν τον άκουσες τον πεθερό σου, ο άντρας σου γιατί να σου πει τι είπε για σένα; Αυτά δεν λέγονται.....Για να δημιουργηθεί περισσότερη έχθρα; Θα μου πεις, γιατί να μην στο πει; Γιατί είσαι έγκυος και δεν έχεις όρεξη να ασχολείσαι με μπούρδες.......Φάουλ στον άντρα σου.

Οσο για τον πεθερό, βρίσκει και κάνει.....Τι πάει να πει "έτσι σε έμαθαν!!!". Μικρός είναι ο γιος του και τον κάνουν ο,το θέλουν οι γύρω του; Προσβολή για το παιδί του ήταν και όχι για σένα. Εσύ αν το κάνεις ό,τι θες και του περνάς δικές σου σκέψεις, είσαι καπάτσα. Αυτός αν δέχεται τη γνώμη της γυναίκας του κι έκανε πέρα τους γονείς του είναι βλάκας....Άυτό να σκεφτεί ο πατέρας του και να δει πού έφταιξε εκείνος και δεν μιλάει με το παιδί του....

Συγγνώμη για το ύφος μου, αλλά όταν ακούω τέτοια, τσαντίζομαι.... Η να υπερασπιστεί τον εαυτό του εκείνη την στιγμή ή να το αποσιωπήσει πλήρως......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

φανταζομαι για οικονομικους λογους δεν θα θελει!!!!αν δεν την κανει (λεμε τωρα...) τι θα γινει?

κοιταξε μεχρι τωρα ο γυναικολογος δεν συμφωνουσε γιατι τωρα εστω και μηδαμινη ποσοτητα σπερματοζωαριων υπηρχε μετα την εγχειρηση κανενας ουρολογος δεν μπορει να εγγυηθει το τι θα γινει:cry: και γι αυτο περιμενουμε να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη γιατι αν ου μη γενητο χρειαστει ξανα εξωσωματικη τωρα ξερουμε οτι κατι θα βρουν μετα:confused::confused::confused::confused:τωρα αν δεν γινει.....κατ αρχην δεν ξερουμε τι ζημια εχει γινει μεχρι τωρα....ξερουμε πως εχει χρονια προστατιτιδα αλλα τι ακριβως ζημια εχει γινει στον προστατη δεν το ξερουμε μπορει να χρειαζεται να αφαιρεθει ο προστατης καταλαβαινετε οτι 31 χρονων ανθρωπος να του αφαιρεσουν τον προστατη ειναι κατι παραπανω απο τραγικο!!!μπορει να εχουν αναπτυχθει καρκινικα κυτταρα λογω της χρονιας φλεγμονης....μπορει να εχει επηρεασει ακομα και τα νεφρα επιδη ομως ολες αυτες οι εξετασειπου πρπει να γινουν για να διαπιστωθει το μεγεθος της ζημιας εχουν ακτινοβολια δεν μπορουσε να τις κανει οσο χρειαζομασταν το σπερμα γιατι η ακτινοβολια το καταστρεφει:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...