Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμείς δεν έχουμε...

εμένα τις αγγελικής μου φαίνεται πολύ γρήγορα..ίσως επειδή είχαμε μιλήσει μόλις είχε μείνει έγκυος και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι έχουν περάσει 7 μήνες από τη κουβεντούλα που είχαμε κάνει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις τσέρρυ αλλά βρήκα κι αυτό

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CbTSKv_3mCgJ:www.in2life.gr/wellbeing/health/articles/185605/article.aspx%3Fapg%3D2+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

και γενικά με μια γρήγορη έρευνα δε διάβασα κάπου ότι απαγορεύεται

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

στη σχολη μας ειχα πει οτι αυτο με τη ραδιεεργεια δε ισχυει πλεο,δηλαδη οτι μας βλαπτει το μικροκυματω. ισως τα πρωτα χροαι τα ρωτα πρωτα μοτελα α ειχαν διαροες. επισης μας ειχα πει οτι επειδη αναπτυσετε υψηλη θερμοκρασια ειαι και ενας καλος τροπος για να σκοτωνεςις μικροβια που ααπτυσσοται σε ψυχροφιλο περιβαλολο και δε ειναι ανεκτικο στις υψηλες θερμοκρασιες.

ηρθε και η σειρα σου κατυ. αξιζε τουλαχιστο να χαλασεις το λαιμο σου ή τασμπα φωναζες; εμεις δε εχουμε αγαπησει ακομα,το παλευουμε,εκει που α σγτρωσει κατι γινετε. χθες που δε αισθαομουν πολυ καλα λυγισε λιγακι,αλλα δεν θα πεσω και του θαατα για να στρωσει.

δε ξερω τσερυ,α περασε γρηγορα ή οχι ο καιρος. ξερω μοο οτι απλα δε το πιστευω οτι ισως σε 2 μηνες απο τωρα αν γεννησω μολις μπω στο μηνα μου θα κραταω το μωρο μου αγκαλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...