Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τιγκερμπελ εγώ καλύτερα να μη σου δώσω συμβουλές γιατι θα γίνεις γουρουνίτσα :P και ας λεν ότι δε φαίνονται μετά τη γέννα να δω πως θα είμαι που δε θα έχω άλλοθι το μωρό

θα τα χάσεις μετά...εγώ έχω ήδη τα κιλάκια μου...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, κορίτσια να λέμε πού και πού συνταγές που έχουμε φτιάξει και είναι καλές να παίρνουμε ιδέες. Αυτό με το γκιούλμπασι δεν το ήξερα και πραγματικά το έχω στο μυαλό μου να το φτιάξω κάποια στιγμή!!! Κάντυ, αν δεν βαριέσαι, ξαναλές λίγο τα υλικά να μην ψάχνω σε παλιότερα μηνύματα; Δεν τα είχα γράψει και θυμάμαι μόνο τα κρέατα που εβαλες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εσύ εχεις δίδυμα! Αυτό έλειπε να μην έχεις μεγάλη κοιλιά!!!Την είδες την Καλομοίρα σήμερα τι τεράστια κοιλιά έχει που περιμένει και αυτή δίδυμα;;;Οπως καταλάβαίνετε όλη μέρα σήμερα στην τηλεοραση ήμουν. Πάει, το νέκαψα τον εγκέφαλο:P

χαχαχα γελαω μονη μου!!!!δεν βλεπω τηλεοραση:oops:μονο κανενα συριαλ σε επαναλληψη και καμια εκπομπη υγειας

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρτζι κ γω τα ειδα ολα αυτα που εβλεπεςζ!!!!το φαι που προτινεις πρεπει να ειναι κατι παραπανω απο φανταστικο!!!!θα το κανω σιγουρα καποια στιγμη αλλα σκεφτομαι οχι τωρα κοντα γιατι ως γνωστον με το κρεας δεν τα παω καλα κ οσο κ να ξερω οτι ειναι ανταστικο θα φαω 2 πιρουνιες...γι αυτο εχω στο μυαλο μου κιμαδες...κανα κολοκυθακι γεμιστο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρτζι κ γω τα ειδα ολα αυτα που εβλεπεςζ!!!!το φαι που προτινεις πρεπει να ειναι κατι παραπανω απο φανταστικο!!!!θα το κανω σιγουρα καποια στιγμη αλλα σκεφτομαι οχι τωρα κοντα γιατι ως γνωστον με το κρεας δεν τα παω καλα κ οσο κ να ξερω οτι ειναι ανταστικο θα φαω 2 πιρουνιες...γι αυτο εχω στο μυαλο μου κιμαδες...κανα κολοκυθακι γεμιστο...
Τσέρυ έτσι είμαι κι εγώ. Δεν πολυτρώω κρεας...Με το ζόρι θα φάω δυο τρεις πηρουνιές. Με τον κιμά τα πάω λίγο καλύτερα.....Προτιμώ να τρώω πατάτες σκέτες, ρύζι, κριθαράκι...Α, τρώω και αρκετά φρουτάκια. Σημερα έκανα στο multi μπανάνα και μήλο κι έγινε μία πολύ ωραία κρεμούλα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

τσερυ επειδη βγηκα απο το φεις ισα ισα προλαβα να δω το μυνημα σου. ηθελα α ειαι μεγαλυτερη.αλλα το καλο ειαι οτι ακομα βολευω με τα ρουχα μου. μπλουζες και φουσταια μου κανου μια χαρα.τωρα τι θα γιει ως το τελος,θα δειξει

Κορίτσια, η σόμπα είναι καταπληκτική! Ολο το σπίτι ανοιχτό και στο σαλόνι γίνεται κόλαση από τη ζέστη! Οχι ότι έχει πολύ κρύο σήμερα, αλλά και πάλι, αν δεν ανάψεις κάτι, κρυώνεις!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αγγελικακι κ κει τα ιδια σου εγραψα!!εγω παντως την πεμπτη που εχω γιατρο θα περασω μια βολτα απο τα h&m για κανα παντελονακι...σου επα η κοιλια μου ειναι λιγο μικροτερη απο την δικη σου αλλα ζοριζομαι!!!!

μαρτζι εγω πινω καθε μερα χυμο 5 φρουτων!!!!ισως γι αυτο δεν τρωω κ πολυ...καποια γευματα μου ειναι τετοια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

εχω παρει 6 κιλα,αλλα εχω τη ετυπωση οτι ολα τα πηρα στο κωλο και στα ψωμακια. δε πειραζει ομως,το μωρο α αι καλα και μετα πιστευω θα μπω σε προγραμμα. ωραια η συνταγη που εβαλες μαρτζι. με αλλο κρεας γιεται; εγω το μοσχαρι δε το πολυθελω δεν μαρεσει καθολου,κοτοπουλο και χοιριο μου αρεσουν καλυτερα.

ρε τσερυ θηριο τα καταφερες τελικα,εγω με τιποτα δεν μπορουσα.

κατυ αυτο ελειπε να μηεχεις και συ κοιλια που εχεις 2

Αχ, κορίτσια να λέμε πού και πού συνταγές που έχουμε φτιάξει και είναι καλές να παίρνουμε ιδέες. Αυτό με το γκιούλμπασι δεν το ήξερα και πραγματικά το έχω στο μυαλό μου να το φτιάξω κάποια στιγμή!!! Κάντυ, αν δεν βαριέσαι, ξαναλές λίγο τα υλικά να μην ψάχνω σε παλιότερα μηνύματα; Δεν τα είχα γράψει και θυμάμαι μόνο τα κρέατα που εβαλες!

600γρ αρνι 600γρ χοιρινο 600γρ μοσχαρι χωρις κοκαλα κομετα σε κοματακια,3 τοματες κοκκινες κομενες σε μεγαλους κυβους 2 πιπεριες πρασινες 2 κοκκινες 2 κιτρινες κομενες σε μεγαλα κοματια!!

πλενουμε ολο το κρεας και το βαζουμε σε μια λεκανι το ανακατευουμε με αλατι πιπερι ριγανη και τριμενα 2 σκορδα..εχουμε απλωσει μεσα στην γαστρα λαδοκολες και το κρεας μαζι με τις πιπεριες και τις τοματες προσθετουμε ενδιαμεσα 350γρ πεκορινο η κεφαλοτυρι πικαντικο σε κοματακια και ''χωνουμε''να παει παντου οχι να μεινει απο πανω η σε ενα μερος...ριχνουμε απο πανω ενα ποτηρι του νερου κρασι και ενα ποτηρι του κρασιου ελαιολαδο κλεινουμε τις λαδοκολες κλεινουμε και την γαστρα και το ψηνουμε στους 200 για 3 ωρες.αν θελετε στις 2 ωρες το ανοιγεται ριχνετε πατατες κομενες σε μεγαλους κυβους και το ξανακλεινεται για 3 τεταρτα περιπου μετα ανοιγεται την γαστρα ανοιγετε και τις λαδοκολες και το αφηνετε μεχρι να παρει χρωμα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τσερυ εχω παρει και γω 2 τζιν και τη φουστα. τη φουστα και το ενα τζιν τα ειχα απο το προηγουμενο μωρο,τα ειχα παρει γιατι αν και 2 μηνων δε εμπαινα στα δικα μου. αλλα απο μπλουζες και φορεματα νομιζω ειμαι καλυμενη. θα δειξει παλι...

τινκερ το μεγεθος της κοιλιας εχεινα κανει με το σωματοτυπο νομιζω κ οχι με το ποσο τρως...αν τρως φυσιολογικα δλαδη...

κιλά πολλά δεν θέλω να πάρω..τώρα πως θα φαίνεται η κοιλία μου..δεν ξέρω..

έχω ανοιχτή λεκάνη..και ούτε η μαμά μου έκανε κοιλία..

τα κιλά φοβάμαι..

να έρθει εκείνη η ώρα η καλή και βλέπουμε..,

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...