Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλησπερα και απο μενα. τι ωραια εα λιλιτακι; πω πω....ελπιζω η βαλιτσουλα να ειναι ετοιμη. εγω δε ξερω ποια θα γεησει πρωτη,αλλα πιστευω οτι θα εχουν μια -δυο μερες διαφορα. μου εχει κατσει ετσι δε ξερω γιατι.

παω α ξααπροσπαθησω α δω τι θα καω με τις φωτο. σε πμ πλαι δε ερχονται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω τα εχω σχεδον καταφερει. τη εστειλα σε οσες κοπελες μου εχου δωσει το φειςμπουκ τους. θα σας στειλω 2. α καποια καταφερει να τις αεβασει και δω δε με πειραζει.

τις εβγαλα χθες. με βαση τη τελευταια μου περιοδο χθες μπηκα στο 7ο.με βαση τη πητ μπαιω στις 2 μηνα

Μπράβο Λιλιτάκι χαίρομαι που όλα παν καλά. Εμένα πάλι κορίτσια μου έχει καθίσει ότι θα γεννήσει πρώτα το Λιλιτάκι όπως και ότι εγώ θα τον κλείσω το μήνα. Με προβληματιζει λίγο η Μάρτζι και όλες σας δηλαδή απλά η Μάρτζι έχει ήδη μια επιτυχή πρόβλεψη. Πάντως μέσα μου βαθιά πιστεύω και ελπίζω ότι θα γεννήσουμε την ίδια μέρα. Έτσι κι αλλιώς πάμε παράλληλα και από κιλάκια δεν έχουμε πολύ διαφορά έτσι δεν είναι; Το δικό μου ήταν 3κ την Πέμπτη και έχω ραντεβού ξανά τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη. Αλήθεια εσύ Λιλιτάκι πότε έχεις ραντεβού;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

σας ειπα οτι το η πριγκιπισσσα μου ειαι 1 κιλο σχεδον; απιστευτο μου φαινεται. λετε να κανω μεγαλο μωρο; δειτε τη κοιλια και πειτε. μαρμιν εσυ που την εχεις δει πως σου φαιεται; δεν ειναι λιγο μικρη;

Διαφημίσεις

Τσέρυ , θα σου δώσω μια συνταγή για αύριο που είναι να γλύφεις τα δάχτυλά σου!

Λοιπόν, το φαγητό λέγεται "σταμνάτο" και έχει τα εξής υλικά:

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια

1 κιλό πατάτες

150 γρ γραβιέρα κομμένη σε κύβους

150 γρ ρεγκάτο

1 φακελάκι κουκουνάρι ( προαιρετικά )

8 σκελ σκόρδο ( αν δεν σ' αρέσει βάλε λιγότερο ή καθόλου. Εγώ λέω να βάλεις)

Μισή κούπα κόκκινο κρασί

6 κουτ της σούπας μουσταρδα

1 κούπα λάδι

αλάτι, πιπέρι,ρίγανη

Ανακατεύεις όλα τα υλικά μαζί στη γάστρα. Δεν βάζεις νερό ή βάλε ελάχιστο. Ψήνεις στους 160 για δυομισι ώρες.

Αν φοβάσαι να πειραματιστείς αφού περιμένεις κόσμο, κάντο μία άλλη μέρα. Θα με θυμηθείς....Το είχα φτιάξει μία φορά και σου λέω, γλύφαμε τα πιάτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι και τικερ εσας δεν εχω το φειςμπουκ σας. αν θελετε στειλε μου το οομα σας να καω φιλες α τη στειλω και σε σας.

καλα δεν το πιστευω!!!εχεις τοσο μικρη και διακριτικη κοιλιτσα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μαρτζι και τικερ εσας δεν εχω το φειςμπουκ σας. αν θελετε στειλε μου το οομα σας να καω φιλες α τη στειλω και σε σας.

sto esteila..kale ti kopsi egkyoula einai afti???ti mikroula koilitsa einai afti kale??

koritsia oles symvoules tha moy dosete gia na min paro oute ego kila...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλά, Αγγελικάκι, πολύ ωραία κοιλίτσα. Θα μεγαλώσει κι άλλο ως τον ένατο, θα δεις.....Πόσα κιλά πήρες; Είδατε τη Μαριέτα που Βγήκε από μαιευτήριο; Σωματάρα, η άτιμη. Μόνο 7 κιλά είχε πάρει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κι εγω δεν εχω παρει κιλα αλλα η κοιλια μου ειναι τερααααστια!!!!!!!
Εσύ εχεις δίδυμα! Αυτό έλειπε να μην έχεις μεγάλη κοιλιά!!!Την είδες την Καλομοίρα σήμερα τι τεράστια κοιλιά έχει που περιμένει και αυτή δίδυμα;;;Οπως καταλάβαίνετε όλη μέρα σήμερα στην τηλεοραση ήμουν. Πάει, το νέκαψα τον εγκέφαλο:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τιγκερμπελ εγώ καλύτερα να μη σου δώσω συμβουλές γιατι θα γίνεις γουρουνίτσα :P και ας λεν ότι δε φαίνονται μετά τη γέννα να δω πως θα είμαι που δε θα έχω άλλοθι το μωρό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...