Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Neverstop είπε:

FSH την πρώτη φορά που έκανα όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες είχα 12, σε όλες τις επόμενες μετρήσεις 7 -8. Άρα είναι και θέμα κύκλου. Η τωρινή βλαστοκύστη ήταν κι αυτή poor? Άρα φυσικός κύκλος και κύκλος με φάρμακα έδωσαν ίδιο μοτίβο εμβρύων?

Ναι ήταν 4BC. Δεν είχα ποτέ 4 ως τώρα η αλήθεια είναι. Είχα μόνο ως 3. Ακριβώς , έδωσαν το ίδιο μοτίβο εμβρύων. 6 ημερών πάλι.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Λία μου, σου εύχομαι να μην υπάρξει άλλη φορά και να έχεις μείνει έγκυος.

Αλήθεια, πόσο καιρό έχετε παντρεμένοι;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ποιος σου είπε να τα φορέσεις εσύ τα στρινγκάκια……..??? χαχαχαχα……………….
Μμμμμ! Μπορώ να τον βάλω να τα φορέσει αυτός, χα, χα,χα! Μόνο που φαντάζομαι το θέαμα, γελάω....:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Είμαστε 12 χρόνια μαζί. 8 χρόνια παντρεμένοι.......
Εμείς έχουμε 12 χρόνια μαζί, τα 5 παντρεμένοι. Ηλικίες; Οι δικές μας 37 εγώ, 34 το πιπίνι......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε 12 χρόνια μαζί, τα 5 παντρεμένοι. Ηλικίες; Οι δικές μας 37 εγώ, 34 το πιπίνι......

Τεκναντζού!!!! Εμείς ανάποδα 34 εγώ 37 αυτός

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Τεκναντζού!!!! Εμείς ανάποδα 34 εγώ 37 αυτός

Δεν φταίω...Αυτός με κυνήγησε!!!Κι ήταν τότε ένας κούκλος!!! 22 χρονών παληκάρι. Αδύνατος, όμορφος, ψηλός αλλά......χαζός! Από τότε.....Πώς με τύλιξε, γμτ;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εμ τεκναντζού, εμ δύσκολη………

Ελπίζω τώρα να μην κόντυνε, να μην σκούρηνε, να μην έκανε κοιλιά, ……..τώρα για το μυαλό……τι να πείς……κάνε και εσύ λίγο ντεκαπάζ, σε εμένα βοηθάει. Καίω εγκεφαλικά κύταρα και ερχόμαστε στα ίσια

Margi μου αν και είναι πολύ νωρίς για να σκαλίζουμε πληγές, έκανα μια ξανθιά σκέψη.

Επειδή είσαι ακόμα πολύ φορτωμένη από ορμόνες δεν αποκλείεται ο οργανισμός σου να δουλεύει υπερωρίες για τους επόμενους 2 – 3 μήνες. Οπότε θα σου πρότεινα να το σκεφτείς, όταν αδιαθετήσεις, να πας για έναν υπέρηχο 8η – 9η ημέρα του κύκλου και μπορεί να έχεις 2 και 3 αυγουλάκια, ταμάμ για σπερματέγχυση. Ποτέ δεν ξέρεις……..λέω εγω τώρα…….μια που πολλές γυναίκες μετά από αποτυχημένες εξωσωματικές κάνανε σπερματέγχυση και έπιασε.

Μην …………….πετάξεις κανένα βάζο……………….

9aXep2.png

Nα σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα κι εγώ....Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος καλός γιατρός να τον εμπιστευτώ πάνω σε αυτό στα Γιαννενα. Την σπερματέγχυση την κάνουν και γυναικολόγοι σε ιδιωτικά ιατρεία;

Ο χαζούλης μου σήμερα μού έλεγε το ίδιο πράγμα. Οχι για σπερματέγχυση αλλά για καθημερινή προσσπάθεια ή έλεγχο ωορρηξίας και pregnyl! Θα δω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Nα σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα κι εγώ....Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος καλός γιατρός να τον εμπιστευτώ πάνω σε αυτό στα Γιαννενα. Την σπερματέγχυση την κάνουν και γυναικολόγοι σε ιδιωτικά ιατρεία;

Ο χαζούλης μου σήμερα μού έλεγε το ίδιο πράγμα. Οχι για σπερματέγχυση αλλά για καθημερινή προσσπάθεια ή έλεγχο ωορρηξίας και pregnyl! Θα δω.....

Μάρτζι μου οτιδήποτε και να κάνεις θα σε συμβούλευα να το κάνεις μόνο αν είσαι ήρεμη μην αγχώνεσαι και πάρε παράδειγμα και από εδώ μέσα που μείναμε τόσες που είχαμε προβλήματα πίστεψέ το ηρέμησε και θα γίνει. Καταλαβαίνω πως το θες πάρα πολύ αλλά πείσε τον εαυτό σου πως αφού περίμενες τόσα χρόνια δεν πειράζει να περιμένεις ένα δυο μήνες ακόμα αρκεί που θα γίνει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Την σπερματέγχυση την κάνουν κανονικά σε ιατρικό κέντρο που συνεργάζεται ο γιατρός σου, διότι θα χρειαστεί επεξεργασία σπέρματος και είναι ταλαιπωρία να πάτε να δώσετε σπέρμα , να περιμένετε για επεξεργασία, και μετά να το πάρετε και να γυρίσετε στο ιατρείο………..Φυσικά όλα αυτά για την Θεσσαλονίκη που οι αποστάσεις είναι λίγο μεγαλύτερες.

Αν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, πάνε για υπέρηχο και συζήτησε το. Αλλιώς μπορείς να απευθυνθείς κατευθείαν σε ιατρικό κέντρο και να κάνεις παρακολούθηση και σπερματέγχυση εκεί. Αν δεν το έχεις κάνει, είναι πραγματικά γελοία διαδικασία. Εφόσον διαθέτεις άμεσα τα χρήματα.................Αλλιώς πες του να πουλήσει τα ψάρια που έπιασε.

9aXep2.png

Την σπερματέγχυση την κάνουν κανονικά σε ιατρικό κέντρο που συνεργάζεται ο γιατρός σου, διότι θα χρειαστεί επεξεργασία σπέρματος και είναι ταλαιπωρία να πάτε να δώσετε σπέρμα , να περιμένετε για επεξεργασία, και μετά να το πάρετε και να γυρίσετε στο ιατρείο………..Φυσικά όλα αυτά για την Θεσσαλονίκη που οι αποστάσεις είναι λίγο μεγαλύτερες.

Αν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, πάνε για υπέρηχο και συζήτησε το. Αλλιώς μπορείς να απευθυνθείς κατευθείαν σε ιατρικό κέντρο και να κάνεις παρακολούθηση και σπερματέγχυση εκεί. Αν δεν το έχεις κάνει, είναι πραγματικά γελοία διαδικασία. Εφόσον διαθέτεις άμεσα τα χρήματα.................Αλλιώς πες του να πουλήσει τα ψάρια που έπιασε.

Εδώ γελάμε......χα!χα!χα! Τίποτα καλέ δεν πιάνει.....Κι όταν πιάνει, δεν θέλει με τίποτα να τα πουλάει, αλλά να τα τρώει, ο χοντρούλης πια αντρούλης μου :( Κοίταξε έναν υπέρηχο θα τον κάνω για να δω πού βρίσκομαι. Για να κάνω κάτι άμεσα δεν νομίζω γιατί είμαι πολύ πιεσμένη,

Νένα, να ρωτήσω κάτι εσένα που είχες αποτυχημένη εξωσωματική. Μετά το κόψιμο των φαρμάκων η περίοδος σου ήρθε κανονικά ή έκανε καθυστέρηση; Γιατί έμαθα πως από τις ορμόνες αργεί λίγο η περίοδος και για να έρθει σύντομα καλό είναι να κάνεις λίγο sex........Για πες.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τι κριμα τη πιο ωραια συζητηση εχασα σήμερα!!! Τια καλά να ημουν κι εγώ εδω να κραξω λίγο τον δικό μου τον αντρουλη. Το δικό μου το καθαρμα ειναι ενα χρόνο μικρότερος αλλά δεν με φτάνει σε ενέργεια!!!!!

Margi η περιοδος εμενα μου ηρθε ρολόι ακριβως τότε που την περίμενα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Eγώ έκανα σπερματέγχυση. Την Δευτέρα. Αλλα δυστυχώς δεν πήγα με καλές προϋποθέσεις. Παρόλο που έκανα ενέσεις, έκανα την πολύ μικρή δόση και από τα 2 αυγουλάκια που έκανα, μεγάλωσε μόνο το ένα…………….

Απογοητεύτηκα βέβαια, γιατί άδικα η ταλαιπωρία και το τρύπημα, ( θα μπορούσα να πάω σε φυσιολογικό κύκλο ), αλλα προσπαθώ να σκέφτομαι ότι αν είναι να κάτσει θα κάτσει. Είτε πάω με ένα, είτε με δέκα………….

20 του μήνα χοριακή. Και τώρα αναμονή……….δεν υπάρχει χειρότερο………..

Margi πως είσαι σήμερα?

Pepsi………….?

καλη επιτυχια λεια μου σου ευχομαι στις 20 του μηνα να μπεις και να μας πεις ευχαριστα!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...