Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτήσω τις σχετικά πρόσφατα έγκυες αλλά και τις πιο παλιές αν θυμούνται: έχω πού και που τσιμπηματάκια και πονάκια στην κοιλιά! Είναι φυσιολογικό;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

μαρτζι κατεβηκες εκατονταδα!!!!!
Τώρα το πρόσεξα!!!!Αχ, ωραία!!! Την Τετάρτη έχω την αυχενική. Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα και από εμένα κοριτσάρες!!!Χάλια ο καιρός εδώ έχει συννεφιά και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ υγρασία σε σημείο που σφουγγαρίζουμε και βάζουμε κλιματιστικό για να στεγνώσει το πάτωμα.....έχει έρθει η μανούλα από νωρίς και τελειώσαμε με το παιδικό στρώσαμε και τη μοκέτα κάναμε και ένα βιολογικό με ατμό την πολυθρόνα που θα μείνει μέσα για το θηλασμό και τώρα απλά περιμένουμε τον πρίγκηπα!!!Τώρα ξεκινήσαμε σαλόνι άντε και καλό μας κουράγιο!!!Α και σήμερα έχω και εγώ φωτογράφιση!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ώστε ανάποδα τα θυμόμουν. Άντε μακάρι να έχουμε διπλές χαρές! Μαρία πού είσαι να μας πεις τα νέα σου;

Μάρτζι έφτασες κι όλας στην αυχενική; Απ' ότι θυμάμαι κι άλλα κορίτσια τα είχαν αυτά τα πονάκια και αν είναι χαμηλά στην κοιλιά εμένα η γυναικολόγος μου, μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικά.

Τσέρρυ τι φατσούλες μας έβαλες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια εμείς κατεβαίνουμε δεκάδες κι εσείς εκατοντάδες αλλά όλες πάμε ένα βήμα πιο κοντά στην αγκαλιά του πρίγκηπα ή της πριγκιπέσσας μας

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εδώ σήμερα είναι καλύτερος ο καιρός. Σταμάτησε επιτέλους η βροχή, αλλά τι να σας πω! μουχλιάσαμε....Ανάψαμε την σόμπα για να σπάσει λίγο η υγρασία μεσα στο σπίτι!

Είδες Μαρμίν; Εφτασα στην αυχενική! λέτα να δει και φύλο; οσοι με βλέπυν λένε ότι γλύκανα και θα έχω αγόρι! Εγώ δεν με βλέπω γλυκειά, νομίζω πως αγρίεψε πολύ το πρόσωπό μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εδώ σήμερα είναι καλύτερος ο καιρός. Σταμάτησε επιτέλους η βροχή, αλλά τι να σας πω! μουχλιάσαμε....Ανάψαμε την σόμπα για να σπάσει λίγο η υγρασία μεσα στο σπίτι!

Είδες Μαρμίν; Εφτασα στην αυχενική! λέτα να δει και φύλο; οσοι με βλέπυν λένε ότι γλύκανα και θα έχω αγόρι! Εγώ δεν με βλέπω γλυκειά, νομίζω πως αγρίεψε πολύ το πρόσωπό μου!

εγω παντως χωρις να σε εχω δει νομιζω πως εχεις κοριτσι:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...