Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

12 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

12 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαι εγω με βαση την τελευταια μου περιοδο σημερα μπαινω στο 7ο. με βαση τη πητ μπαιω στις 2 του νοεμβρη. ελπιζω α τα καταφερει η μαρμι με τις φωτο και α μου πειτε σχολια. σημερα το πρωι της εβγαλα

σημφωνα με τις εβδομαδες μπαινεις σε 4 μερες στον 7ο

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

εγω εχω μια εβδομαδα ακομα!!!δεν εχει νοημα να λεω οτι αυριο μπαινω στον 5ο γιατι στο τελος δεν θα μου φτανουν οι μηνες αν τρωω μια εβδομαδα απο καθε μηνα στο τελος θα εχω φτασει να λεω 12 και δεν θα εχω γεννησει ακομα θα γελαει κι ο κοσμος μαζι μου:rolleyes:

οχι κοριτσι επειδη μπερδευτηκα με τα χαζο τικερακια συμβουλευτηκα το βιβλιο μου, αυτο τα λεει με ακριβεια, οποτε αυριο μπαινεις στην 18η την πρωτη εβδομαδα του 5ου μηνα. Με μπερδεψε το σκετο 15 της cherry και το ειδα σαν 15η ενω διανυει την 16η και εσυ απο αυριο την 18η. Σορρυ εγω που τα εξηγουσα εγω τα μπερδεψα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

οχι κοριτσι επειδη μπερδευτηκα με τα χαζο τικερακια συμβουλευτηκα το βιβλιο μου, αυτο τα λεει με ακριβεια, οποτε αυριο μπαινεις στην 18η την πρωτη εβδομαδα του 5ου μηνα. Με μπερδεψε το σκετο 15 της cherry και το ειδα σαν 15η ενω διανυει την 16η και εσυ απο αυριο την 18η. Σορρυ εγω που τα εξηγουσα εγω τα μπερδεψα.

τα βιβλια και το ιντερνετ μιλανε γενικα ενω καθε εγκυμοσυνη αναλογως με το ποτε εγινε η συλληψη την μετραμε διαφορετικα δεν μπορω εγω να ειχα τελευταια περιοδο στις 2 πητ στις 8 και να αλλαζω μηνα στις 29 γιατι δεν στεκει!!!!!!και το ποτε αλλαζουμε μηνα δεν ειναι σταθερη μια μερα ειναι μεταξυ της ημερας της τελευταιας περιοδου και τις ημερας της πητ εγω αλλαζω μηνα μεταξυ 2 και 8 του μηνα!!!παλια μετρουσαν την εγκυμοσυνη σε σεληνιακους μηνες και βγαινει 10 σεληνιακοι μηνες ακριβως και γι αυτο μετρουσαν καθε 4 εβδομαδες τωρα δεν γινεται αυτο αφου εχουμε ημερολογια και κανεις μας δεν κοιταζει το φεγγαρι για να δει ποτε αλλαζει μηνα:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αγγελικακι κανε κατι αλλο. πατα πανω στην εικονα σου και κανει αντιγραφη στον συνδεσμο url. μετα θα μπεις στο εικονιδιο που εχει πανω η μπαρα εδω στο πλαισιο που γραφουμε που ειναι μια εικονα με 2 βουνα. σβησε αυτο που γραφει και κανε επικολληση. (αγγελικακι εσυ δεν προσπαθεις να ανεβασεις φωτο???)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ναι την ξερω και αυτην την σελιδα. απλα οι περισσοτερες συμφωνουν με την αλλη οπως και τα βιβλια που εχω....αλλωστε κ η κυηση ξεκιναει 2 εβδομαδες πριν πρΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ Γινει η συλληψη.

28xYp3.png

ναι την ξερω και αυτην την σελιδα. απλα οι περισσοτερες συμφωνουν με την αλλη οπως και τα βιβλια που εχω....αλλωστε κ η κυηση ξεκιναει 2 εβδομαδες πριν πρΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ Γινει η συλληψη.

εγω ακολουθω παντα αυτην γιατι και το χαρτι με τις εξετασεις που μου εδωσε ο γιατρος μου ειναι ακριβως το ιδιο με αυτην δηλαδη στις 24/9 μου ειχε κλεισει ο γιατρος μου για αυχενικη το ιδιο ελεγε και αυτη η σελιδα 3/12 μου εχει κλεισει για β επιπεδου ακριβως την ιδια ημερομηνια γραφει και η σελιδα και γενικα για ολες τις επισκεψεις συμφωνουν απολυτα!!!!και ενω στην αρχη μπερδευομουν παρα πολυ και δεν μπορουσα να το καταλαβω καθησαμε μια μερα με την φιλη μου που ειναι γυναικολογος και μου το ανελυσε και ειναι ακριβως ετσι οπως γραφει η συγκεκριμενη σελιδα.....για παραδειγμα εγω 8/3 μπαινω στον μηνα μου αυτο ειναι στανταρ σε οποια εβδομαδα και να ειμαι αυτη ειναι η ημερα που θα μπω στον μηνα μου ετσι μετραμε και καθε μηνα δηλαδη 8/2 θα μπω στον 8ο 8/1 στον 7ο 8/12 στον 6ο και 8/11 στον 5ο αυτα ειναι στανταρ ασχετα με την εβδομαδα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι ετσι ειναι οι μηνες....αλλα ολο το θεμα ειναι ενα χασιμο με μηνες και εβδομαδες, αυτο μαλλον ειναι το χρονοδιαγραμμα που χρησιμοποιουν οι ελληνες γυναικολογοι ενω στο εξωτερικο τα μετραν αλλιως γι αυτο και το μπερδεμα.....

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...