Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την πρεγκνιλ???

Και γω την είχα αγοράσει αλλά δεν χρειάστηκε ακόμα να την κάνω.

Μάλιστα εδώ έχει και έλλειψη και είναι δύσκολο να την βρεις και γι αυτό είχα προνοήσει και την αγόρασα, αλλά το ωοθυλάκιο πρέπει να είναι 18-21 χιλιοστά για να γίνει η ένεση και σε 36 ώρες να γίνει ωορρηξία.

ναι,αυτη.πηγα και εγω να ρωτησω αν αργει να ερθει αν την παραγγειλω και μου ειπαν οτι την εχουν στην αποθηκη οποτε οταν την παραγγειλω θα ειναι την ιδια μερα το απογευμα εδω.θα παω αυριο η την τριτη να την παραγγειλω

Aggelikaki δεξι κλικ στη φωτο που θες πατάς αντιγραφή έρχεσαι εδώ πατάς απάντηση και μέσα στο άσπρο που γράφουμε κάνεις πάλι δεξί κλικ επικόλληση και είσαι έτοιμη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια εγώ σήμερα έπαθα Λιλιτακιασι:tongue: Έβαλα σίδερο και έχω άλλο πόοοσο αλλά δυστυχώς όχι μωρουδιακά αλλά ρούχα του αντρός μου. Βγάζω χειμωνιάτικα και σηκώνω καλοκαιρινά. Όμως δε θα την πατήσω όπως το κοριτσάκι μας το πάθημα της έγινε μάθημα για μένα αφήστε που με πονάει η μέση μου και έχω αρχίσει ήδη να νιώθω κάποιες απροσδιόριστες αλλαγές πχ σήμερα είχα έναν έντονο πόνο στην κοιλιά. Αύριο θα έρθει η μαμά το πρωί και θα καθίσει μέχρι το απόγευμα. Νενουλα δυστυχώς δε θα βρεθούμε αύριο έτσι κι αλλιώς ο καιρός είναι χάλια και η τσέρρυ δεν μπορεί και εκείνη πιστεύω να έρθεις ξανά σύντομα και να τα πούμε πριν γεννήσω. Ο άντρας μου, μου είπε να βγάλουμε τα χειμωνιάτικα πριν γεννήσω και γω σήμερα σκέφτηκα πως έχει δίκιο γιατί όπως γνωρίζετε Σάββατο μπαίνω στο μήνα μου. Έπειτα δεν μπορούσα να φωνάξω άλλη μέρα τη μαμά γιατί Τετάρτη και Πέμπτη έχω το κρεβατάκι του μωρού και το καρδιοτοκογράφημα Παρασκευή έχουμε τη λαϊκή και Τρίτη δεν μπορούσε η μαμά οπότε έπρεπε να γίνει.

Μάρτζι μακάρι να βγεις αληθινή και να έρθει τόσο σύντομα η ώρα που θα αγκαλιάσω το μωράκι μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια, από τη στιγμή που μπαίνετε στο μήνα σας, μπορεί και να γεννήσετε??

Αυτό με την αντιγραφή της εικόνας και την επικόλληση στο πλαίσιο (της απάντησης) και μένα δεν μου βγαίνει. ήθελα να ανεβάσω μία φώτο να με δείτε νυφούλα αλλά τίποτα.......

Κορίτσια, από τη στιγμή που μπαίνετε στο μήνα σας, μπορεί και να γεννήσετε??

Αυτό με την αντιγραφή της εικόνας και την επικόλληση στο πλαίσιο (της απάντησης) και μένα δεν μου βγαίνει. ήθελα να ανεβάσω μία φώτο να με δείτε νυφούλα αλλά τίποτα.......

Κρίμα! Δεν το ξαναδοκιμάζεις; ή σε αλλο πλοηγό πχ μοτζίλα

Θεωρητικά ναι όταν μπαίνεις στο μήνα σου μπορεί ανα πάσα στιγμή να γεννήσεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαι εγω με βαση την τελευταια μου περιοδο σημερα μπαινω στο 7ο. με βαση τη πητ μπαιω στις 2 του νοεμβρη. ελπιζω α τα καταφερει η μαρμι με τις φωτο και α μου πειτε σχολια. σημερα το πρωι της εβγαλα

Αγγελικακι το έλαβα αλλά δεν μπορώ να το βάλω μου λεει ότι είναι πολύ μεγάλο θα προσπαθήσω ξανά σε λίγο γιατί τώρα πάμε να βγάλουμε τα υπόλοιπα ρούχα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...