Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

για να καταλαβεις και να μην μπερδευεσαι θα σε βοηθησει το τικερακι με της φωτο απο το μωρο!!!!! Σε αυτο φαινεται πως αλλαζει το καθε τριμηνο. Συγκεκριμενα την 13η εβδομαδα αρχιζει ο τεταρτος μηνας αν μετρησεις τις 5 εβδομαδες που του αναλογουν 13η 14η 15η 16 και 17η θα καταλαβεις.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα!!χρονια πολλα για τη μερα!!τι κανουν οι κοιλιτσες σας?

εγω πηγα στο χασιακο και περιμενω να κανω σπερματεγχυση.

να σας ρωτησω τη γνωμη σας για κατι...

στον προηγουμενο κυκλο μου εκανα τεστ ωορρυξιας και βγηκε θετικο 12η μερα βραδυ και ο κυκλος μου ηταν 25 ημερων.Σε αυτο τον κυκλο εκανα τεστ και βγηκε θετικο 9η και 1οη μερα.ποτε υπολογιζετε οτι πρεπει να αδιαθετησω?

για να καταλαβεις και να μην μπερδευεσαι θα σε βοηθησει το τικερακι με της φωτο απο το μωρο!!!!! Σε αυτο φαινεται πως αλλαζει το καθε τριμηνο. Συγκεκριμενα την 13η εβδομαδα αρχιζει ο τεταρτος μηνας αν μετρησεις τις 5 εβδομαδες που του αναλογουν 13η 14η 15η 16 και 17η θα καταλαβεις.

εγω????αν εννοεις εμενα το εχω ξεκαθαρισει στην αρχη μπερδευομουν γιατι εβλεπα στο ιντερνετ τις εβδομαδες με τους αντιστοιχους μηνες που τελικα ομως δεν ισχυουν γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!!!μετραμε αναλογα με την τελευταια περιοδο την δικη μας και οχι γενικα της καθε γυναικας και ξαναλεω οτι εγω αυριο μπαινω στην 18η που με βαση αυτο που παρεθεσες πιο κατω μπαινω και στον 5ο ενω θελω μια εβδομαδα ακομα για να μπω στον 5ο δηλαδη στην 19η

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια καλησπερα!!χρονια πολλα για τη μερα!!τι κανουν οι κοιλιτσες σας?

εγω πηγα στο χασιακο και περιμενω να κανω σπερματεγχυση.

να σας ρωτησω τη γνωμη σας για κατι...

στον προηγουμενο κυκλο μου εκανα τεστ ωορρυξιας και βγηκε θετικο 12η μερα βραδυ και ο κυκλος μου ηταν 25 ημερων.Σε αυτο τον κυκλο εκανα τεστ και βγηκε θετικο 9η και 1οη μερα.ποτε υπολογιζετε οτι πρεπει να αδιαθετησω?

E, ναι λοιπόν, σας μπερδεύω......Πρέπει να βρω ένα τρόπο να σας ξεχωρίζω :cry: Λογικά, θα αδιαθετήσεις 14-16 μέρες μετά. Αρα πάλι γύρω στην 25η μέρα! Πότε θα κάνεις σπερματέγχυση;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

E, ναι λοιπόν, σας μπερδεύω......Πρέπει να βρω ένα τρόπο να σας ξεχωρίζω :cry: Λογικά, θα αδιαθετήσεις 14-16 μέρες μετά. Αρα πάλι γύρω στην 25η μέρα! Πότε θα κάνεις σπερματέγχυση;

στον επομενο κυκλο.οταν θα αδιαθετησω θα αρχισω απο την 3η μερα σερπαφαρ και μετα θα ανεβω αθηνα για να παρακολουθουμε τα ωαρια

Διαφημίσεις

καλως την μαρια!!!!

τελικα ρε κοριτσια εγω σε 2 ή σε 3 μπαινω στον 5ο???οι 3 πολλες μου φαινονται παντως!!!

εριξα κατι υπνους και βαριεμαι απιστευτα να παω στο κεντρο για την εκδηλωση...και σε μας βρεχει!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

στον επομενο κυκλο.οταν θα αδιαθετησω θα αρχισω απο την 3η μερα σερπαφαρ και μετα θα ανεβω αθηνα για να παρακολουθουμε τα ωαρια

Μαράκι, πόσα χάπια θα πάρεις??? Και για πόσες μέρες???

Εσύ βέβαια έχεις σταθερό κύκλο και κάνεις ωορρηξία.

καλως την μαρια!!!!

τελικα ρε κοριτσια εγω σε 2 ή σε 3 μπαινω στον 5ο???οι 3 πολλες μου φαινονται παντως!!!

εριξα κατι υπνους και βαριεμαι απιστευτα να παω στο κεντρο για την εκδηλωση...και σε μας βρεχει!!!

ποτε ειχες τελευταια περιοδο και ποτε εχεις πητ?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μαράκι, πόσα χάπια θα πάρεις??? Και για πόσες μέρες???

Εσύ βέβαια έχεις σταθερό κύκλο και κάνεις ωορρηξία.

θα παιρνω 2 χαπια τη μερα,ενα πρωι ενα βραδυ για 5 μερες.αλλα εγω θα χρεισημοποιησω και μια ενεση μετα

Διαφημίσεις

θα παιρνω 2 χαπια τη μερα,ενα πρωι ενα βραδυ για 5 μερες.αλλα εγω θα χρεισημοποιησω και μια ενεση μετα

Την πρεγκνιλ???

Και γω την είχα αγοράσει αλλά δεν χρειάστηκε ακόμα να την κάνω.

Μάλιστα εδώ έχει και έλλειψη και είναι δύσκολο να την βρεις και γι αυτό είχα προνοήσει και την αγόρασα, αλλά το ωοθυλάκιο πρέπει να είναι 18-21 χιλιοστά για να γίνει η ένεση και σε 36 ώρες να γίνει ωορρηξία.

εγω εχω μια εβδομαδα ακομα!!!δεν εχει νοημα να λεω οτι αυριο μπαινω στον 5ο γιατι στο τελος δεν θα μου φτανουν οι μηνες αν τρωω μια εβδομαδα απο καθε μηνα στο τελος θα εχω φτασει να λεω 12 και δεν θα εχω γεννησει ακομα θα γελαει κι ο κοσμος μαζι μου:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...