Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Έχει τεμπέλικο σπέρμα και φυσικά προσπαθούμε σίγουρα 2 χρόνια αλλά δεν. Καλές ήταν γενικά από ποιότητα οι βλαστοκύστες. Τις εμβρυομεταφορες όλες με τον ίδιο τρόπο ναι. Άντε κάπου πρόσθεσα κ indtralipid που ξέρω ότι ήταν απλά για το φόβο των Ιουδαίων που λένε. Τώρα άλλαξα γιατρό κ κέντρο ακριβώς. Για τον προεμφυτετικο θα το ξαναδώ η αλήθεια είναι γτ κ μένα με τρώει. Είναι υπερβολικά ψυχοφθορο να κάνουμε συνεχώς εμβρυομεταφορα με ίδια αποτελέσματα. Έχω ραντεβού 28/2 με την επιτροπή

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

στα πεθερικα μου μπροστα δεν ειπα τιποτα μετα που εφυγαν εγινε ο καβγας,μας καναν πρωτα ανω κατω,και υστερα τα μαζεψαν και φυγανε.δεν λεω τιποτα μπροστα τους,ποτε για λεφτα και οικονοκικα θεματα γιατι δεν εχουμε τις ιδιες αποψεις και δεν μπορω να ακουω τα κουλα τους. εσεις τι θα λεγατε στον αντρα σας; ειμαι παραλογη;

Και για να κάνω λίγο και το δικηγόρο του διαβόλου……γύρισε ο άνθρωπος σπίτι φουρκισμένος, και έπεσε πάνω στους γονείς του. Είπε τον πόνο του πάνω στα νεύρα του και φυσικά οι γονείς σαν γονείς, (….έχουνε να κάνουνε πάντα με δεκάχρονο, άσχετα αν είναι σαράντα χρονών γάιδαρος……….) του δώσανε δίκιο και προσπάθησαν να τον κατευνάσουν. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχαν στόχο εσένα ή ότι ήθελαν να σας βάλουν να μαλώσετε.

Ο άντρας σου από την άλλη, όσο και να έχει βγάλει κέρατα από τα νεύρα του στη δουλειά, θεωρεί ότι αυτός ξέρει καλύτερα πώς να χειριστεί την κατάσταση – και τι θέλεις εσύ και ανακατεύεσαι, εγώ ξέρω….και θα δω τι θα κάνω……και μην με πρήζεις- και μπορεί φιλενάδα να έχει και λίγο δίκιο, διότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε. Δεν του φτάνει ο κάφρος που έχει για αφεντικό, γυρνάει στο σπίτι και μαλώνει με την γυναίκα του για τον ίδιο λόγο…………..Εσύ πως θα αντιδρούσες?

Ηρέμησε Aggelikaki γιατί στην τελική οι ορμόνες σου κάνουν πάρτυ και κάνουν το τόσο……τόοοοοοοοοσο. Έχεις τα δίκια σου, βάλε τα όρια σου, αλλα τίποτα δεν αξίζει να ταράζεις τον μπέμπη.

Αααααα και σήμερα το βράδυ είμαι σίγουρη θα κάνετε αγκαλίτσες και μεθαύριο βουτίτσες.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελικάκι, συμφωνώ απόλυτα με τη Λία!!! Πιστεύω πως και ο άντρας σου δεν θα διακινδυνεύσει να χάσει τη δουλειά του για ψίλου πήδημα και σίγουρα θα το χειριστεί σωστά το θέμα. Απλά χθες ήταν τσαντισμένος και έλεγε πάνω στα νεύρα του βλακείες. Να δεις τι βλακείες αραδιάζει ο δικός μου όταν τσαντίζεται! Αφού αναρωτιέμαι αν είναι λογικός ή θέλει γιατρό......Στη δουλεια που είχε πριν μείνει άνεργος, όταν τσαντιζόταν, στο σπίτι έλεγε πως θα πάει και θα βρίσει το αφεντικό του και θα τον δείρει και τέτοιες αηδίες . Δεν το έκανε ποτέ....Ισα -ίσα, τα έλεγε και τσακωνόμασταν μαζί.

Οσο για τα πεθερικα και μεις μαλώνουμε πολύ συχνά. Αυτός δεν αντέχει τη μάνα μου. Εγώ, όταν έρχονται οι δικοί του, τσαντίζομαι για διάφορους λόγους. Να φανταστείς ήμουν στην 5η μέρα από την εμβρυομεταφορά, του είπα πως καλό θα είναι να μην έρθουν οι γονείς του γιατί δεν είμαι για να φιλοξενω, η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με τσακώθηκε κι έγώ έκλαιγα. Πού το ξέρω ότι κάτι μπορεί να πήγαινε να συμβεί εκείνη τη στιγμή και από τους λυγμούς μου δεν έγινε τίποτα;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαριούλα, διάβασα το μήνυμα σου στον άντρα μου, για να καταλάβει πως άνθρωποι που έζησαν χειρότερα δεν κάνουν όπως καναμε εμείς χθες! Φυσικά, συγκινήθηκε, όπως κι εγώ άλλωστε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin, αυριο περιμένω να αδιαθετήσω. Πάντα αδιαθετώ από 28η ως 31η μέρα του κύκλου. Αυριο θα είμαι στην 28η. Θα μου έρθει. Η κοιλιά μου με έχει ταράξει μέρες τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

αγγελικακι μου οντως βλακεια ο λογος για να καταληξετε να κοιμηθειτε χωριστα! αυτο που λεει η λεια μας ειναι σωστο οι ορμονες μας ειναι καπως και γινομαστε υπερευαισθητες στα νευρα στην στεναχωρια και στο κλαμα!σιγα μην προτημα ο αντρας σου να χασει την δουλεια του για τις διακοπες απλα ηταν κουρασμενος απο την δουλεια,εκνευρισμενος απο το αφεντικο του,βρηκε υπερασπιση απο την μαμα και τον μπαμπα και που ξεθυμανε?στην γυναικα του...σημερα θα ειναι πιο ηρεμος και ολα θα φτιαξουν θα δεις και μην μου στεναχωρεις τον μπεμπη τα καταλαβαινει ολα δεν θελει η μαμα του να ειναι στεναχωρημενη!μαργκι μου τα πραγματα θα φτιαξουν λιγο χρονο θελετε...τι εχει η ηλικια σου μια χαρα ειναι αλλες εμειναν εγκυες σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια και η μια σαλπιγγα μια χαρα ειναι εχει κοπελες που δεν εχουν καμια για ολα υπαρχει κατι χειροτερο κουκλα μου να το θυμασαι!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Eγώ έκανα σπερματέγχυση. Την Δευτέρα. Αλλα δυστυχώς δεν πήγα με καλές προϋποθέσεις. Παρόλο που έκανα ενέσεις, έκανα την πολύ μικρή δόση και από τα 2 αυγουλάκια που έκανα, μεγάλωσε μόνο το ένα…………….

Απογοητεύτηκα βέβαια, γιατί άδικα η ταλαιπωρία και το τρύπημα, ( θα μπορούσα να πάω σε φυσιολογικό κύκλο ), αλλα προσπαθώ να σκέφτομαι ότι αν είναι να κάτσει θα κάτσει. Είτε πάω με ένα, είτε με δέκα………….

20 του μήνα χοριακή. Και τώρα αναμονή……….δεν υπάρχει χειρότερο………..

Margi πως είσαι σήμερα?

Pepsi………….?

9aXep2.png

Lia σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Σήμερα είμαι λίγο απαθής. Βγήκα με κάτι φίλες μου, μιλήσαμε, γελάσαμε. Ευτυχώς ούτε κι αυτές έχουν παιδιά, αλλά ούτε βρίσκονται στην προσπάθεια, οπότε μιλήσαμε για πολλά άλλα θέματα και ξεχάστηκα λίγο.

Ο άντρας μου πήγε για ψάρεμα με έναν φίλο του να ξεσκάσει. Βρε κορίτσια, πολύ στενοχωριέμαι. Ο πατέρας του φεύγοντας τού άφησε 200 ευρώ. Χθες όταν πηγαίναμε για χοριακή μού το είπε και μου υποσχέθηκε πως αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, θα μου έπαιρνε ένα δωράκι. Εγώ βέβαια του απάντησα πως μακάρι να είναι θετικό και δεν θέλω τίποτα. Μετά τα αποτελέσματα ξέρετε τι ακολούθησε.....τα ξέχασα και τα 200 ευρώ και τα πάντα. Και σήμερα μετά τον καφέ μού είπε πως χάλασε τα 50 ευρώ για να πάρει καλάμι και ψαροτροφες και θα ξόδευε και άλλα τόσα σε βενζίνη για να πάει για ψάρεμα. Δεν του είπα τίποτα, απλά μουρμούρισα μέσα από τα δόντια πως "κάνε ό,τι θες...δικά σου είναι τα λεφτά...".Πειράχτηκα όμως.....Εδώ δεν έχουμε να πάρουμε βασικά πράγματα κι αυτός πάει και χαλάει 100 ευρώ για το κέφι του; Κι εγώ είμαι στενοχωρημενη, δεν πήρα όμως 100 ευρώ να τα χαλάσω. Κι έπειτα, ας πήγαινε για ψαρεμα, τι τα ήθελε τα καλάμια και χάλασε τα λεφτά του; Εχει 15 παλιοκάλαμα....Δεν έχω πάρει τιποτα έναν ολόκληρο χρόνο ούτε εγώ ούτε αυτός. Να πήγαινε να έπαιρνε ρούχα για τον εαυτό του τόσο δεν θα με ένοιαζε.....

Οταν είναι πληγωμένος, όλο χαζομάρες κάνει, ρε γμτ! Κι όσο σκέφτομαι πως αν ήταν θετικό το αποτέλεσμα άλλα θα κάναμε τώρα, τρελαίνομαι. Μια χαρά θέλω κι εγώ στη ζωή μου. Αισθάνομαι πως το ότι δεν έχουμε παιδί μας αποπροσανατολίζει λίγο......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Lia, το θέμα των ωαρίων με τρέλανε κι εμένα. Μου πήραν 8 και μόνο δύο γονιμοποιήθηκαν. Γιατί;;;Τόσες ορμόνες και καταλήξαμε σε δύο; Αν έβαζαν τρία μπορεί να κρατιόνταν το ένα. Αλλά είναι και θέμα τύχης. Τι να πω; Πόσες και πόσες δεν έμειναν με ένα μόνο;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσσια σας ευχαριστω τοσο πολυ ολες για τα καλα σας λογια και τις συμβουλες,αν δεν τα ελεγα καπου θα εσκαγα.ο αντρας μου γυρισε,του εδωσε τελικα αδεια το αφεντικο του και θα φυγουμε αυριο.το κλιμα δεν ειναι και το καλυτερο,τωρα κοιμαται και μετα θα παει να δει τη μαμα του,μηπως λέει και την στεναχωρησε χθες. τεσπα δεν ξερω τι να πω....εγω ειμαι σαν την μαυρη χηρα ,τη μαμα του θα παει να δει...

Διαφημίσεις

margi μου μη στεναχωριεσαι...οι αντρες μαλλον δεν εχουν καλη σχεση με τα λεφτα,εγω το μεσημερι που μιλησαμε λιγο και του ειπα οτι τωρα που θα κανουμε μωρακι μεγαλωνουν τα εξοδα μας και οτι πρεπει να τα υπολογιζουμε ολα μεχρι να γεννηθει και να δουμε ποσα χρηματα θα χρειστουμε τελικα,μου απανταει εγω θα εχω το κεφαλι μου ψηλα οσο εχει το παιδι μου γαλα αν το αφησω οτε νηστικο τοτε θα ριξω τα μουτρα μου και οταν του ειπε τι εξοδα εχουμε μεχρι τελος του χρονου,δεν μιλησε. δεν ξερουν τι τους γινεται με τα οικονομικα...

Ας πούμε, δεν θα μπορούσε να μου πάρει κι εμένα ένα λουλουδι για να με παρηγορήσει;;;

Ας πούμε, δεν θα μπορούσε κι ο δικός σου να σου φέρει ένα λουλούδι να σε μαλακώσει;;;Τόσο έυκολα και απλά πράγματα και δεν τους κόβει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Χαχαχαχαχα……….κορίτσια αυτοί οι homo sapiens είναι πολύ παράξενο είδος τελικά !

Ουγκ……πιάσει ψάρι!! Ουγκ……ψήσει κρέας !!!!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο δικός μου ροχαλίζει………..ώρες – ώρες ζηλεύω την αναισθησία τους.

Margi μου υποτίθεται πως κάθε μήνα για το ένα πάμε. Και όταν θέλει κάθεται. Την επόμενη φορά ( αν υπάρξει επόμενη……λόγω οικονομικών), θα απαιτήσω να πάω με δικές μου προϋποθέσεις. Ή σε φυσικό κύκλο, ή με ορμόνες αλλά μπόλικα αυγά και ότι θέλει ας γίνει………….

Εγώ προτείνω να πάρεις και εσύ 100 ευρώ και να τα ξοδέψεις μόνο σε στρινγκάκια. Εκεί να δείς ψάρια που θα πιάσει !!!

Aggelikaki ξέρουν πολύ καλά από οικονομικά αλλα με αντρική λογιστική. Σιγά – σιγά και με το μαλακό, αλλιώς παθαίνουν overload. Όταν ρωτάω τον δικό μου πως πάμε οικονομικά, κάνει 3 ημέρες να μου απαντήσει.

Έχουνε παλιό επεξεργαστή………..

9aXep2.png

Χαχαχαχαχα……….κορίτσια αυτοί οι homo sapiens είναι πολύ παράξενο είδος τελικά !

Ουγκ……πιάσει ψάρι!! Ουγκ……ψήσει κρέας !!!!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο δικός μου ροχαλίζει………..ώρες – ώρες ζηλεύω την αναισθησία τους.

Margi μου υποτίθεται πως κάθε μήνα για το ένα πάμε. Και όταν θέλει κάθεται. Την επόμενη φορά ( αν υπάρξει επόμενη……λόγω οικονομικών), θα απαιτήσω να πάω με δικές μου προϋποθέσεις. Ή σε φυσικό κύκλο, ή με ορμόνες αλλά μπόλικα αυγά και ότι θέλει ας γίνει………….

Εγώ προτείνω να πάρεις και εσύ 100 ευρώ και να τα ξοδέψεις μόνο σε στρινγκάκια. Εκεί να δείς ψάρια που θα πιάσει !!!

Aggelikaki ξέρουν πολύ καλά από οικονομικά αλλα με αντρική λογιστική. Σιγά – σιγά και με το μαλακό, αλλιώς παθαίνουν overload. Όταν ρωτάω τον δικό μου πως πάμε οικονομικά, κάνει 3 ημέρες να μου απαντήσει.

Έχουνε παλιό επεξεργαστή………..

Να είσαι καλά, κοπελάρα μου, με έκανες και γέλασα με την καρδια μου :P Οχι, δεν θα πάρω στριγκάκια να με πονάει μετά εμένα ο πωπός :oops: ( σας 'εχω πει, βάζω μόνο βράκες)!!! Γιατί τα στριγκάκια θα τα χαρεί ο αχαΐρευτος ενώ εγώ καθόλου. Θα πάρω κανά ρουχαλάκι και κανα παπουτσάκι.......Απλά εγώ η καημένη δεν έχω 100 ευρώ......Αυτός τα είχε από τον πατέρα του.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...