Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα,δε μπορω να κοιμηθω,δε ξερω γιατι. αχ αυτο με το κλισμα το φοβαμαι και γω. βασικα δε εχω καει ποτε,δε ξερω πως ειναι. σε μια φιλη μου ετυχε α ιωσει οτι της εφυγα κακακια τη ωρα που γεννουσε. αλλα οι οσοκομες και η μαια κυριες,δε ειπαν τιποτα και μετα και κεινη ντραπηκε να ρωτησει.

Διαφημίσεις

το λιλιτακι πραγματι εχω και γω τη ετυπωση οτι δε μπηκε χθες. ατε ας καουμε υπομοη και σημερα και α δε μπει οποια εχει το κινητο της ας τη παρει,που ξερετε μπορει να εχουμε τιποτα ευχαριστο.

Καλημέρα και από εμένα κοριτσάκια!!! Δεν μπήκα εχθές γιατί πόναγε η πλάτη μου και την έβγαλα στο κρεβάτι σχεδόν όλη μέρα σας διάβαζα από το κιν αλλά δεν σχολίαζα!!! Σήμερα είμαι καλύτερα με ετριψε ο καλός μου το βράδι που ήρθε και ανασανα!!? Κορίτσια δεν με ενδιαφέρει ούτε το κλισμα ούτε αν μου φύγουν την ώρα της γεννας αυτό που με νοιάζει ειναι ότι θα γίνω ΜΑΝΑ και να εχω ένα γερο μωρό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσακια καλημερα

Ειμαι ακομη στα ενοικιαζομενα. Ξυπνησα πριν μια ωρα και ειναι αδυνατο να ξανακοιμηθω!!!!

Σας διαβασα σε δοσεις και θυμαμαι ελαχιστα!!!

Pepsi εγω λεω να εξαντλησεις όλα τα περιθωρια πρι ξεκινησεις εξωσωματική. Ασε τις σπερματεγχισεις καλυτερα ξενικα τελος Δεκεμβρη η Γεναρη. Που ξερεις μεχρι τοτε.....

Aggelikaki κι εγω θα κλεισω εισητηριο με την καντυ για την γιορτη σου:) πραγματικα ειναι φανταστικα αυτα που κανεις!!!!!

Μarioula εισαι το προτυπο μας, τοσο μικρη και μας εχεις βαλει τα γυαλια ρε θηριο!!!! Μπραβο σου θα εισαι τελεια μανουλα!!!!!

cherry η περιληψη σου ηταν οντως εξαιρετικη μπραβο σου κοριτακι μου!!!

το οτι δεν θα γραψω κατι για ολες δεν σημαινει οτι ξεχναω τα αλλα κοριτσακια αλλα γραψατε αρκετα παλι κια σας χανω λιγο.

Λοιπον εχω καλα και κακα νεα!!!! Τα κακα νεα ειναι οτι και το δευτερο μωρο της κολλητης μου δεν τα καταφερε.... το παλευουν με τον αντρα της να ξενασηκωθουν γιατι αυτο το διμηνο ηταν το χειροτερο της ζωης τους!!!

Τα δικα μου νεα ειναι καλα. Ο αντρας μου ηρθε χθες και προς το παρον ειμαστε καλα. Θα δειξει....

Το βαψιμο λογικα τελειωνει αυριο αλλα εγω θα ειμαι απο σημερα το απογευμα Θεσσαλονικη γιατι αυριο το απογευμα εχω υπερηχο!!!!!

Απο την Τριτη που επιστρεφω ξεκιναει η γενικη καθαριοτητα που λογικα θα εχει διαρκεια μερικες μερες γιατι δεν θελω να πλακωθω, σιγα-σιγα.

Αυτα απο μενα, cherry marmin αν εχει καλο καιρο αυριο και ψηνεστε για καφε συνννοηθητε και παρτε τηλ. γιατι δεν θα εχω ιντερνετ. Φιλακιααααα

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα

Ειμαι ακομη στα ενοικιαζομενα. Ξυπνησα πριν μια ωρα και ειναι αδυνατο να ξανακοιμηθω!!!!

Σας διαβασα σε δοσεις και θυμαμαι ελαχιστα!!!

Pepsi εγω λεω να εξαντλησεις όλα τα περιθωρια πρι ξεκινησεις εξωσωματική. Ασε τις σπερματεγχισεις καλυτερα ξενικα τελος Δεκεμβρη η Γεναρη. Που ξερεις μεχρι τοτε.....

Aggelikaki κι εγω θα κλεισω εισητηριο με την καντυ για την γιορτη σου:) πραγματικα ειναι φανταστικα αυτα που κανεις!!!!!

Μarioula εισαι το προτυπο μας, τοσο μικρη και μας εχεις βαλει τα γυαλια ρε θηριο!!!! Μπραβο σου θα εισαι τελεια μανουλα!!!!!

cherry η περιληψη σου ηταν οντως εξαιρετικη μπραβο σου κοριτακι μου!!!

το οτι δεν θα γραψω κατι για ολες δεν σημαινει οτι ξεχναω τα αλλα κοριτσακια αλλα γραψατε αρκετα παλι κια σας χανω λιγο.

Λοιπον εχω καλα και κακα νεα!!!! Τα κακα νεα ειναι οτι και το δευτερο μωρο της κολλητης μου δεν τα καταφερε.... το παλευουν με τον αντρα της να ξενασηκωθουν γιατι αυτο το διμηνο ηταν το χειροτερο της ζωης τους!!!

Τα δικα μου νεα ειναι καλα. Ο αντρας μου ηρθε χθες και προς το παρον ειμαστε καλα. Θα δειξει....

Το βαψιμο λογικα τελειωνει αυριο αλλα εγω θα ειμαι απο σημερα το απογευμα Θεσσαλονικη γιατι αυριο το απογευμα εχω υπερηχο!!!!!

Απο την Τριτη που επιστρεφω ξεκιναει η γενικη καθαριοτητα που λογικα θα εχει διαρκεια μερικες μερες γιατι δεν θελω να πλακωθω, σιγα-σιγα.

Αυτα απο μενα, cherry marmin αν εχει καλο καιρο αυριο και ψηνεστε για καφε συνννοηθητε και παρτε τηλ. γιατι δεν θα εχω ιντερνετ. Φιλακιααααα

Πολυ κρίμα για το μωράκι της φίλη σου!!!:(:(:(Δέν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς σε αυτές τις καταστάσεις πραγματικά άλλο ένα αγγελάκι στον παράδεισο........

Όσο για τα δικά σου νέα χαίρομαι που πάνε καλά τα πράγματα με τον άντρα σου όλα θα στρώσουν θα δείς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Όχι βρε Νένα τι κρίμα και τι πόνος για τους γονείς; αλήθεια πώς σηκώνεσαι μετά από αυτό; Ο άνθρωπος έχει πολλές δυνάμεις μέσα του αλλά είναι καλύτερα να μη χρειαστεί να μάθει ποτέ πόσες ακριβώς. Όντως ένα αγγελάκι ακόμα στον ουρανό....

Αν έχει καλό καιρό θέλω κι εγώ καφεδάκι αλλά χλωμό το βλέπω να καλυτερέψει μέχρι αύριο βέβαια ποτέ δεν ξέρεις;) Να σκεφτείτε σήμερα δεν πήγα εκκλησία γι' αυτό το λόγο βρέχει εξω και βοήθηκα μη γλυστρίσω τώρα που φτάνουμε στο τέλος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημέρα κορίτσια!!!

δεν σας διάβαζα ακόμη...αλλά από ότι κατάλαβα δεν είχαμε κανένα νέο..

απλά χωρίς να θέλω να επηρεάσω τη μαρία27 που πάει για σπερματέγχυση..εγώ θα πήγαινα πιο νωρίς στο γιατρό να τα δει..φυσικά ότι πει ο γιατρός..

θα πήγαινα τρίτη..

πέπσι μου, σε είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν θυμάμαι να μου απάντησες..τι πρόβλημα έχετε??

εγώ κατάλαβα ότι δεν έχετε κάποιο πρόβλημα αλλά λίγο το άγχος λίγο η απόσταση...δεν είχατε αξιοποιήσει και λόγω απόστασης τις γόνιμες και δεν έχεις κάνει κάτι άλλο μέχρι σήμερα...θα έκανα εξωσωματίκη τη τελευταία ημερομηνία που δικαιούμουν..τώρα που θα είστε και οι 2 ήρεμοι προσπαθήστε κανένα -2 κύκλους μόνοι σας..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...