Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Το ντουφαλακ τι ειναι?σε τι μορφη?νομιζω ειναι σκονη?εχεις δικιο οχι μουρουνελαιο καστορελαιο.ενα πηχτο λαδι που δεν καταπινοταν με τιποτα

οταν λεω σπιτι σου εννοω σπιτι σου!!!!!αυτο θα το κανεις το βραδυ κατα τις 8 η μονη η θα στο κανει καποιος αλλος θα πας κανα δυο φορες στην τουαλετα και αυτο ηταν ολο!!!!!

ειναι σιροπι σαν λαδι με ζαχαρη δεν ειναι πηχτο αλλα ειναι πολυ γλυκο θα πιεις 3-4 κουταλιες και εισαι ετοιμη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ στο δημοτικό νομίζω στην έκτη πονούσε η κοιλιά μου για μέρες οι γιατροί ήθελαν να μου κάνουν εξέταση κοπράνων και είπαν στη μητέρα μου να μου δώσει ένα καθαρτικο πήγε στο φαρμακοποιό ο οποίος την προειδοποίησε ότι δεν επρόκειτο να το πιω και της είπε να μου δώσει υποθετα. Δε θυμάμαι τι έγινε αυτό που ξέρω είναι ότι με το που έβαλα το καθαρτικό στο στόμα μου (όχι όλο το μπουκάλι φυσικά όσο μπορείς να πιεις με μια κατεβασιά) έτρεξα στην τουαλέτα και έκανα όχι μόνο κ@κ@κι@ αλλά και εμετό!!!! Τελικά βέβαια μου βγήκε σε καλό γιατί αποδείχτηκε ότι είχα κάτι σκουληκάκια (;) στην κοιλιά που έτσι έφυγαν και γλίτωσα τα χειρότερα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Σωστά από τον πόνο φαντάζομαι μουδιάζεις ολόκληρη και δεν αισθάνεσαι τι γίνεται εκείνη την ώρα και τι βγαίνει....

Και γω αυτό πιστεύω αλλά θα σου πω σε κανένα μήνα για σίγουρα;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σε σιρόπι είναι.

Μαρία εγώ ως νοσηλεύτρια έχω κάνει άπειρα κλίσματα σε άλλους και έχω φάι πολύ σκ@το με το συμπάθιο ειδικά στο ίδρυμα που διορίστηκα από το 2008 αλλά σε μένα δεν περίμενα να μου συμβεί κάτι τέτοιο τόσο νωρίς όταν όμως δεις τα σκούρα τα κάνεις όλα. Επίσης δούλευα σε γαστρεντερολόγο δηλαδή άπειρες κολονοσκοπήσεις.... οπότε καταλαβαίνεις έχω διατριβή πάνω στο θέμα

Μαρμιν, πραγματικά το επάγγελμά σας είναι λειτουργημα, δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας... Γι αυτό σε βρισκω χαλαρή,:tongue::tongue: έχουν δει πολλά τα ματάκια σου...

Διαφημίσεις

εγω αν πανε ολα καλα και παω οταν θα με εχει προγραματισει θα φροντισω να ρωτησω νωριτερα αν χρειαζεται αν μου πει ναι θα το κανω απο το σπιτι μου να εχω κανει το μπανιο μου να ειμαι ετοιμη να μην τρεχω στις ξενες τουαλετες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Και γω αυτό πιστεύω αλλά θα σου πω σε κανένα μήνα για σίγουρα;)

ΝΑι μαρμιν όταν έρθει εκείνη η ώρα με το καλό, να μας πεις με λεπτομέρειες , για να ξέρουμε τι μας περιμένει, γιατί από ότι βλέπω είμαστε ικανές με την πεπσι να μας κυνηγάνε με το κλίσμα στο νοσοκομείο και μεις να τρέχουμε...

ΝΑι μαρμιν όταν έρθει εκείνη η ώρα με το καλό, να μας πεις με λεπτομέρειες , για να ξέρουμε τι μας περιμένει, γιατί από ότι βλέπω είμαστε ικανές με την πεπσι να μας κυνηγάνε με το κλίσμα στο νοσοκομείο και μεις να τρέχουμε...

Χιχιχι

Διαφημίσεις

χαχαχα φαντάζεσαι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω αν πανε ολα καλα και παω οταν θα με εχει προγραματισει θα φροντισω να ρωτησω νωριτερα αν χρειαζεται αν μου πει ναι θα το κανω απο το σπιτι μου να εχω κανει το μπανιο μου να ειμαι ετοιμη να μην τρεχω στις ξενες τουαλετες

Κάντυ, ψύχραιμη σε βρίσκω, κυρία, θα κάνεις το κλίσμα σου, το μπάνακι σου και κυρία θα πας στο νοσοκομείο. Εμείς θα κάνουμε σαν παλαβές :P:p

οπως εχω ξαναπει....η ξαδερφη μου γεννησε τοσο γρηγορα που δεν προλαβαν ουτε κλισμα να της κανουν ουτε να την ξυρησουν ,ειχε βεβαια ξυριστει αλλα αυτα που ειχαν απομεινει:oops:με το που εσπασαν τα νερα χωρις πονους χωρις τιποτα μεσα σε 10 λεπτα γεννησε ισα που προλαβε και πηγε στο νοσοκομειο και να σκεφτητε ηταν Μ Σαββατο και οι δρομοι στην Αθηνα ηταν αδειοι γιατι αν δεν ηταν θα γεννουσε στο ταξι:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...