Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμάς στα μαθήματα ανώδυνου μας είπαν ότι το κλίσμα πλέον δεν είναι στανταρ ότι θα γίνει μπορεί ναι μπορεί και όχι το έκαναν παλιότερα γιατί το ήθελαν οι παιδίατροι για να μην κολλήσει τίποτα το έμβρυο όταν βγαίνει αν ενεργηθεί η μαμά και μας είπαν και να γίνει την ώρα του τοκετού να μη νιώθουμε άσχημα γιατί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Βέβαια κι εγώ δε λέω ότι θα είναι η καλύτερη μου αλλά σκεφτειται ότι αυτοι τα βλέπουν σχεδόν καθημερινά και δεν τους κάνει αίσθηση ούτε είναι κάτι για το οποίο ευθυνομαστε εμείς

Μαρμιν, πλάκα κάνεις??

Μπορεί να ενεργηθείς και πάνω στη γέννα?? Αχ Θέε μου........ Τι ντροπή, δηλαδή θα γίνει κόλαση στον τοκετό... Θα βγαίνουν από παντού, παιδί, ούρα και το άλλο. Πω πω!

ΠΕΠΣΙ, δεν μας βλέπω καλά εμάς.....

Διαφημίσεις

αντε ρε ολες εχετε προβλημα με το κλισμα???καλα εγω δεν καταλαβα και κατι φοβερο ειχα κανει αλλη μια φορα για ενα χειρουργειο παλι και μου το ειχαν κανει στο νοσοκομειο τωρα που το εκανα στο σπιτι μου δεν ειχα κανενα θεμα!!!!στην καισαρικη νομιζω δεν κανουν αλλα δεν ειμαι και σιγουρη:rolleyes:

ΠΕΠΣΙ αν εχεις τοσο μεγαλο θεμα με το κλισμα κανε κατι αλλο μην φας απο το μεσημερι και μεα τιποτα και αρχησε να πινεις καθαρτικο οχι μουρουνελαιο αυτο δεν ειναι καθαρτικο....παρε ντουφαλακ η νιουγιολ για να μην ειναι γεματο το εντερο!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγω θα προτιμουσα να σκασω

Εύχομαι να μη χρειαστεί. Σκέψου να είσαι έγκυος και να ξέρεις πώς ή θα κάνεις αυτό ή θα κινδυνέψει το μωρό σου αν φτάσεις στο σημείο να σου κάνει ιλεό; Δε νομίζω τότε να το πολυσκεφτείς. Γενικά όταν με το καλό μείνεις έγκυος και μετά να δεις που πολλά πράγματα θα σου φαίνονται λιγότερο φρικιαστικά ειδικά όσο πλησιάζει ο καιρός να γεννήσεις. Θα έχει προτεραιότητα το μωράκι σου και όλα θα φαίνονται εύκολα προκειμένω να το πάρεις αγκαλίτσα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαράκι πλάκα έχεις πιστεύεις πως εκείνη τη στιγμή θα μας ενδιαφέρει τι άλλο βγαίνει ή θα καταλάβουμε κι όλας; Με τον πόνο μας και την αγωνία μας να βγει καλά το μωρό μας σιγά μην πάρουμε τίποτα χαμπάρι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πεπσι από που μπαίνεις τώρα;

Κορίτσια απόψε θα κοιμηθούμε μία ώρα παραπάνω οπότε μπορούμε να το παρακάνουμε σωστά;

Αλήθεια το Λιλιτάκι μπήκε σήμερα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαρμιν και κάντυ, είστε βράχοι... μπραβο σας! Να παίρνουμε κουράγιο και μεις..

Επειδή νιώθετε τα μωράκια σας στις κοιλίτσες αυτά ίσως να τα βλέπετε ανούσια και ίσως όντως να είναι, μπροστά στη χαρά της μητρότητας!

Το ντουφαλακ τι ειναι?σε τι μορφη?νομιζω ειναι σκονη?εχεις δικιο οχι μουρουνελαιο καστορελαιο.ενα πηχτο λαδι που δεν καταπινοταν με τιποτα

Σε σιρόπι είναι.

Μαρία εγώ ως νοσηλεύτρια έχω κάνει άπειρα κλίσματα σε άλλους και έχω φάι πολύ σκ@το με το συμπάθιο ειδικά στο ίδρυμα που διορίστηκα από το 2008 αλλά σε μένα δεν περίμενα να μου συμβεί κάτι τέτοιο τόσο νωρίς όταν όμως δεις τα σκούρα τα κάνεις όλα. Επίσης δούλευα σε γαστρεντερολόγο δηλαδή άπειρες κολονοσκοπήσεις.... οπότε καταλαβαίνεις έχω διατριβή πάνω στο θέμα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαράκι πλάκα έχεις πιστεύεις πως εκείνη τη στιγμή θα μας ενδιαφέρει τι άλλο βγαίνει ή θα καταλάβουμε κι όλας; Με τον πόνο μας και την αγωνία μας να βγει καλά το μωρό μας σιγά μην πάρουμε τίποτα χαμπάρι.

Σωστά από τον πόνο φαντάζομαι μουδιάζεις ολόκληρη και δεν αισθάνεσαι τι γίνεται εκείνη την ώρα και τι βγαίνει....

πεπσι, μην μείνεις νυστική καμιά βδομάδα και πάθεις και τίποτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...