Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

H αλήθεια είναι πως ήσουν πολύ αποφασιστική! Πάλι καλά να λες που δεν έχασες κι ακόμη περισσότερο χρόνο στους ουρολόγους.....Το γοργόν και χάριν έχειν λέει η παροιμία και πόσο δίκιο έχει!!!!Είχε δίκιο ο Ζηκ που σου είπε πως τα κορίτσια από τα πέριξ των Ιωαννίνων μένουν έγκυες γιατί το αποφασίζουν εγκαίρως να προβούν σε πιο δραστικές λύσεις!!!

παντως εδω καθημερινα καροτσια με διδυμα και τριδυμα βλεπω και καθε φορα που πηγαινω στον Ζηκ συνανταω πολλες κοπελες απο Ηγουμ μαλιστα μικρες κοπελες!!!εν τω μεταξυ εχω γνωρησει 3 κοπελες απο εδω που πετυχαν και οι 3 μετα απο μενα με την 1η προσπαθεια μαλιστα η τελευταια περιμενει να παει για υπερυχο γιατι απο την χοριακη φαινεται πως δεν ειναι ενα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ εγω το χω αποφασισει οτι θα την κανω.απλα εχω αγχος για την προετοιμασια.η καντυ ξερει.εμαθα οτι σε ιδιωτικο κεντρο δεν κανουν αυτα τα προκαταρκτικα.αρα καντυ μηπως το συζητησω μαζι του.δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με αγχωνει αυτο

Κ εγω το χω αποφασισει οτι θα την κανω.απλα εχω αγχος για την προετοιμασια.η καντυ ξερει.εμαθα οτι σε ιδιωτικο κεντρο δεν κανουν αυτα τα προκαταρκτικα.αρα καντυ μηπως το συζητησω μαζι του.δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με αγχωνει αυτο

η συγκεκριμενη προετοιμασια να μην σε αγχωνει καθολου οταν περασει θα δεις οτι δεν ηταν τιποτα και τζαμπα αγχωνοσουν...εχεις κανει κολονοσκοπιση???εγω που εχω κανει αν συγκρινω αυτα τα 2 ....... δεν εχουν συγκριση!!!!για μενα σε ολη την διαρκεια της εξωσ αλλα και της εγκυμοσυνης μου μεχρι τωρα ηταν η πιο επωδυνη διαδικασια οχι ομως τοσο επωδυνη ωστε να την θυμαμαι ακομα πονεσα μολις βγηκα απο το χειρουργειο για 1 ωρα περιπου αλλα μεχρι εκει μετα τελος!!!βεβαια γνωρησα και κοπελα που της πηρε μονο 3 χωρις ναρκωση και δεν καταλαβε απολυτως τιποτα και απ οτι ακουω κι απο αλλες οι περισσοτερες δεν καταλαβαινουν τιποτα!!!!η κοπελα που εκανε πριν ενα μηνα περιπου και τωρα περιμενει να κανει τον πρωτο της υπερυχο μου ειπε πως ηταν ο πιο ξεκουραστος υπνος της ζωης της αφου να σκεφτεις μετα πηγε για ψωνια μεσα στην πολη...και για να σκεφτεις ποσο ''υπεφερα''εγω αμεσως μετα γυρησα σπιτι μου ξεραθηκα στον υπνο και το απογευμα ξυπνησα πηγα για καφε για φαγητο και μετα για ποτο.....οποτε σκεψου οτι δεν ηταν απολυτως τιποτα!!!!το μονο που θα σκεφτομουν αν χρειαζοταν να ξανακανω ηταν η κλεισουρα μετα την εμβρυομεταφορα....βεβαια αν ηταν χειμωνας δεν θα το σκεφτομουν τοσο πολυ αλλα τον Ιουλιο ηταν δραμα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εχω κανει κολονοσκοπηση οταν ημουν α λυκειου κ μαλιστα χωρις ναρκωση.απο τοτε μου μεινε.δεν φοβαμαι τον πονο ειμαι πολυ δυνατη σε αυτο.απλα το σιχαινομαι.αφου σκεφτομαι κ στην καισαρικη ξτι στο κανουν κ το σκεφτομαι απο τωρα

Διαφημίσεις

Εχω κανει κολονοσκοπηση οταν ημουν α λυκειου κ μαλιστα χωρις ναρκωση.απο τοτε μου μεινε.δεν φοβαμαι τον πονο ειμαι πολυ δυνατη σε αυτο.απλα το σιχαινομαι.αφου σκεφτομαι κ στην καισαρικη ξτι στο κανουν κ το σκεφτομαι απο τωρα

ααα πολυ ωραια σκεψου λοιπον οτι μπροστα στην κολονοσκοπιση η ωολληψια δεν ειναι απολυτως τιποτα εμενα με πειραξε η ναρκωση και ισως γι αυτο το εζησα πιο εντονα τις περισσοτερες ομως δεν τις πειραζει οποτε δεν καταλαβαινουν τιποτα να σκεφτεις οτι εγω μπηκα δευτερη και ηταν αλλες 3 μετα απο μενα εεε ολες ειχαν φυγει και μετα εφυγα εγω γιατι λογω της κολοναρκωσης επρεπε να πεσει ολος ο ορος ενω στις αλλες τον εβγαζαν και εφευγαν κυριες!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγω δεν φοβαμαι τη ναρκωση.ισα ισα δεν καταλαβαινεις τιποτα.σιχαινομαι ομως μεχρι αηδιας μιλαμε τα κλισματα.κ διαβασα στις οδηγιες οτι χρειαζεται.ε απο τοτε εχω αγχωθει αρκετα

Εγω δεν φοβαμαι τη ναρκωση.ισα ισα δεν καταλαβαινεις τιποτα.σιχαινομαι ομως μεχρι αηδιας μιλαμε τα κλισματα.κ διαβασα στις οδηγιες οτι χρειαζεται.ε απο τοτε εχω αγχωθει αρκετα

αυτο ειπαμε θα το κανεις μονη σου στο σπιτι σου οποτε μην αγχωνεσαι καθολου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά σκέψου ότι και στον τοκετό πρώτα ο Θεός ίσως χρειαστεί οπότε τι να κάνουμε; Μάνες θέλουμε να γίνουμε είναι μέσα στο πρόγραμμα όλα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

τσέρι, τώρα είμαι 28 χρονών, (27 ήμουν όταν έκανα εγγραφή στο καφε).

Κάντυ, όντως ήσουν πολύ αποφασισμένη και τα έκανες όλα γρήγορα στην εξωσωματική. το πίστεψες και έγινε. Μας δίνεις κουράγιο που λες ότι είναι εύκολη σχετικά η εξωσωματική γιατί δεν ξέρω και γω που θα καταλήξω...

Μια φίλη μου έκανε 3 σπερματεγχύσεις και τίποτα (και είναι και οι 2 άψογοι, χωρίς κανένα πρόβλημα), είναι και τύχη, ξέρω και γω τι να πω........

Αχ ρε κορίτσια αυτό με το κλίσμα και μένα με αγχώνει....

Και το μόνο που σκέφτομαι στην γέννα είναι το κλίσμα και όχι τον πόνο και όλα τα άλλα. Είμαι χαζή το ξέρω, φοβάμαι το κλίσμα και όχι τη γέννα, αλλά όπως λέει και η πεπσι είναι αηδιαστικό (δεν έχω κάνει ποτέ)!

Όταν γεννάει η γυναίκα στην γέννα πάνω αν κατουρηθεί ή αν συμβεί κάτι άλλο??? Τι γίνεται??? Τι ντροπή.....:oops::oops::oops:

Χαιρομαι μαρια που με καταλαβαινεις.εχω κανει 3 φορες κ εχω αηδιασει μεχρι αηδιας.ασε που στην κολονοσκοπηση μου χαν δωσει κ μουρουνελαιο.για πολλα χρονια μου ερχοταν η γευση του κ η υφη του στο στομα.

Μαρμινουλα για καλο μου το πες για τον τοκετο?σας λεω οτι εχω θεμα.οπως ειπε η μαρια δεν φοβαμαι τον πονο αλλα την αηδια της βλακειας.ουτε το ονομα δεν λεω

Αχ ρε κορίτσια αυτό με το κλίσμα και μένα με αγχώνει....

Και το μόνο που σκέφτομαι στην γέννα είναι το κλίσμα και όχι τον πόνο και όλα τα άλλα. Είμαι χαζή το ξέρω, φοβάμαι το κλίσμα και όχι τη γέννα, αλλά όπως λέει και η πεπσι είναι αηδιαστικό (δεν έχω κάνει ποτέ)!

Όταν γεννάει η γυναίκα στην γέννα πάνω αν κατουρηθεί ή αν συμβεί κάτι άλλο??? Τι γίνεται??? Τι ντροπή.....:oops::oops::oops:

εμάς στα μαθήματα ανώδυνου μας είπαν ότι το κλίσμα πλέον δεν είναι στανταρ ότι θα γίνει μπορεί ναι μπορεί και όχι το έκαναν παλιότερα γιατί το ήθελαν οι παιδίατροι για να μην κολλήσει τίποτα το έμβρυο όταν βγαίνει αν ενεργηθεί η μαμά και μας είπαν και να γίνει την ώρα του τοκετού να μη νιώθουμε άσχημα γιατί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Βέβαια κι εγώ δε λέω ότι θα είναι η καλύτερη μου αλλά σκεφτειται ότι αυτοι τα βλέπουν σχεδόν καθημερινά και δεν τους κάνει αίσθηση ούτε είναι κάτι για το οποίο ευθυνομαστε εμείς

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αχ πεπσουλα πλάκα έχεις. Εγώ για πρώτη φορά να σκεφτείς έκανα κλίσμα όταν έμεινα έγκυος. Είχα τοση δυσκοιλιότητα τόσες μέρες που πλέον ή θα έκανα κλίσμα, ή θα πήγαινα νοσοκομείο με ιλεό ή θα έσκαγα. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω αν ήταν τότε η πρώτη φορά ή λίγο πριν μείνω αλλά δεν έχει και τόση σημασία. Και αναγκαστικά μου το έκανε ο άντρας μου:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...