Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

πεπσι συμφωνω με την μαρμιν.

μαρακι εισαι 27 οπως λεει κ το ονομασου?αν ναι...εχεις χρονο μπροστα σου...αν οχι περνεις πιο δραστηκα μετρα πιο αμεσα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pepsi,σε προηγούμενο μήνυμά μου σου είχα πει τι γίνεται με τις προθεσμίες. Δεν είναι και τόσο απόλυτο αυτό. Ας μας πει λίγο η Καντυ αν της ζήτησε ΄χαρτί από την επιτροπή το νοσοκομείο ή ο γιατρός! Εγώ είχα περάσει επιτροπή στις 28/3 και έκανα την εξωσωματική μετά από 4 μήνες! Απλά είναι καλό μέσα στος τρεις πρώτους μήνες να πάρεις τα φάρμακα....Δεν τα λέω με σιγουριά όλα αυτά, μην σε πάρω στο λαιμό μου! Εγώ είχα πάρει αμέσως τα φάρμακα και τα είχα στο ψυγείο. Μετά καθυστέρησα με εκείνο το διάφραγμα, αν θυμάστε, οπότε δεν μπόρεσα να την κανω μέσα στο τρίμηνο. Και τα χαρτιά κατέθεσα να πάρω τα επιστρεφόμενα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εγώ δεν συμφωνώ να κανεις σπερματεγχύσεις......Αφού είδες το γιατρό και πήρατε αποφάσεις μαζί του προχώρα γρήγορα. Η εξωσωματική φαντάζει τρομακτική αλλά δεν είναι τίποτα. Στο λέω εγώ που είμαι τόσο γκρινιάρα και παραπονιάρα, δεν αντέχω τις ενέσεις κτλ. Επίσης να σκέφτεις πως για τέλη Δεκέμβρη είναι μέσα σε γιορτές. Πρέπει λίγο να συνεννοηθείς με το γιατρό.Σε κάθε περίπτωση προμηθεύσου τα φάρμακα και για το πότε θα την κάνεις μιλάς με το γιατρό και σε καθοδηγεί εκείνος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

πεπσι συμφωνω με την μαρμιν.

μαρακι εισαι 27 οπως λεει κ το ονομασου?αν ναι...εχεις χρονο μπροστα σου...αν οχι περνεις πιο δραστηκα μετρα πιο αμεσα...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν σε παίρνει ηλικιακά, πάλεψέ το λίγο. Αν όχι, προχώρα αλλιώς....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αγγελικάκι, εγώ θα έρθω μαζί με την Καντυ στην γιορτή σου!!!! Ε! μα.....Τρέχουν τα σάλια μου..... Και μετά Τσέρυ λες ότι εγώ βάζω πολλά. Τι είναι τα δικά μου μπροστά σε όλα αυτά;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κ κατι αλλο πως το καταλαβαινετε εσεις?επιτροπη περασα 25 οκτ.τα φαρμακα ειπα να τα παρω απο βδομαδα.το χαρτι γραφει λοιπον μεσα σε 3 μηνες τουλαχιστον.εγω περιοδους θα χω 2νοεμ 28 νοεμ κ μετα 26 δεκ.στο περιπου οι ημερομηνιες ετσι οπως τις μετρησα.αρα εγω ποτε πρεπει να την κανω?
Εγώ θα σου έλεγα ΄να ξεκινήσεις 28 Νοέμβρη. :P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γιατι με περιοριζουν με τους μηνες?τα ακριβη λογια του χαρτιου ειναι μεσα σε 3 μηνες τουλαχιστον.αρα εγω εχω μεχρι τελη δεκ η τελη γεναρη?

Κάνε λίγο υπομονή να μπει η Κάντυ να μας πει αν ο γιατρός ή το νοσοκομείο ζήτησαν το χαρτι από την επιτροπή. Εσύ όμως γιατί αγχώνεσαι; Αφού θες να την κάνεις την εξωσωματική σύντομα, δεν θες; Εχεις περιθώριο μέχρι 25 Γενάρη ( αν είναι δεσμευτικό να την κάνεις). Θες να το πας πιο μετά; Εξήγησέ μου κάτι : η απόσπαση που πήρες για πόσο καιρό είναι; Για 6 μήνες ή περισσότερο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μεταθεση πηρα οχι αποσπαση.μονιμα θεσνικη πλεον.εγω θελω να την καθυστερησω για να προσπαθησουμε κ μονοι μας ηρεμα.κ βλεπω κ τον συζυγο να πιεζεται γι αυτες τις ημερομηνιες.αρα αν μπορω μεχρι 25 γεναρη να ξεκινησω στην επομενη περιοδο μετα τις 26 δεκ?σωστα?

ελατε εσεις και θα σας κανω περισσοτερα. το παραπονο μου ειναι οτι εκεινη τη μερα τρεχω να τα ετοιμασω,μετα να του εξυπηρτετησω ολους,μαζι με μεα και τον ατρα μου οι φιλου φτανουν τα 25 ατομα ε και στο τελος δε εχει μεινει τιποτα.

πεπσι,α καεις οτι λεει η καρδια σου και αφου το πηρες αποφαση για εξωσωματικη παρε φορα και τρεχα να τη καεις. ειδες η κατυ; ειπε θα την καω και θα μειω και τα καταφερε μια χαρα.

Διαφημίσεις

Μεταθεση πηρα οχι αποσπαση.μονιμα θεσνικη πλεον.εγω θελω να την καθυστερησω για να προσπαθησουμε κ μονοι μας ηρεμα.κ βλεπω κ τον συζυγο να πιεζεται γι αυτες τις ημερομηνιες.αρα αν μπορω μεχρι 25 γεναρη να ξεκινησω στην επομενη περιοδο μετα τις 26 δεκ?σωστα?
Mπράβο βρε! Δεν το είχα καταλάβει.....Νόμιζα πως πήρες την 6μηνη απόσπαση. Πω,πω! τι ωραία!!! Ε, τότε, αφού δεν σε πιέζει και ο χρόνος ( νόμιζα πως θα γυρισεις πάλι Τρίπολη) κάντο πιο μετά. Μπορείς και με την περίοδο Γενάρη λογικά......Μπορεί ως τότε αφού έχετε ηρεμήσει να έρθει και μόνο του!!!! Πάντως μην πετάς τα λεφτά στις σπερματεγχύσεις ή το πολύ πολύ αν τόσο το θες κάνε μία και ό,τι γίνει. Δευτερη όμως όχι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΜΑΡΤΖΙ συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!!

κοριτσια εγω δεν ειχα περασει επιτροπη γιατι δεν ειμαι στον εοππυ κι ετσι δεν εχω ιδεα τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις!!!

ΠΕΠΣΙ μην μπεις στην διαδικασια της σπερματεγχυσης δεν εξιζει να παρεις τοσες ορμονες να δωσεις χρηματα και να χασεις χρονο για να κανεις σπερματεγχυση μα νομιζω δεν εχει και νοημα ολο αυτο εμενα ο γυναικολογος επεμενε πως αν δεν υπαρχει προβλημα στον τραχηλο εχεις τις ιδιες πιθανοτητες με το να προσπαθεις μονη σου!!! αν αφησεις τοσο διαστημα οπως λεει και η ΜΑΡΤΖΙ πεφτεις μεσα στις γιορτες.....συνενοησου καλυτερα με τον εξωσωματικο!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ναι εχω ΣΠΩ αλλα εκανα ωορρηξια και μονη μου,μπορει να μην εκανα καθε μηνα τις ιδιες μερες αφου δεν ειχα σταθερο κυκλο,εκανα ομως βεβαια μου εδωσαν κι εμενα σερπαφαρ τα πηρα 1 η 2 μηνες θυμαμαι αλλα τελικα εμας το προβλημα ηταν στο σπερμα:cry:οπως ειπα και παρα πανω ο γιατρος μου ειχε πει οτι αν δεν υπαρχει προβλημα στον τραχηλο η σπερματεγχυση εχει τις ιδιες πιθανοτητες με το να προσπαθησεις μονη σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ελατε εσεις και θα σας κανω περισσοτερα. το παραπονο μου ειναι οτι εκεινη τη μερα τρεχω να τα ετοιμασω,μετα να του εξυπηρτετησω ολους,μαζι με μεα και τον ατρα μου οι φιλου φτανουν τα 25 ατομα ε και στο τελος δε εχει μεινει τιποτα.

πεπσι,α καεις οτι λεει η καρδια σου και αφου το πηρες αποφαση για εξωσωματικη παρε φορα και τρεχα να τη καεις. ειδες η κατυ; ειπε θα την καω και θα μειω και τα καταφερε μια χαρα.

Κι εγώ την Κάντυ σκέφτομαι και πόσο γρήγορα το πήρε απόφαση και το έκανε!!! Απλά, η πέπσι θέλει περισσότερο να προσπαθήσει μόνη της γιατί αποδεδειγμένα δεν έχουν κανένα πρόβλημα κανείς τους.....Την καταλαβαίνω την ψυχολο΄γία της. Αλλο να σου λένε οι γιατροι ότι η εξωσωματικη είναι μονόδρομος και να το ξέρεις μέσα σου κι εσύ κι άλλο να μην έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Εκεί έχεις ελπίδες......Εδώ εγώ που είχα μία σάλπιγγα και μειωμενες πιθανότητες εγκυμοσύνης και δεν το έπαιρνα απόφαση τόσα χρόνια για εξωσωματική γιατί το σπέρμα ήταν σχετικά καλο κι έλεγα πού θα μας πάει! Λάθος μου όμως γιατί κουράστηκα πολύ......Και τελικά η εξωσωματική ίσως να λειτούργησε και ως θεραπεία σε μένα τελικά και κατάφερα να μείνω μετά μόνη μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

το δικο μου λαθος ηταν που καθυστερησα τοσο καθομουν και ακουγα τους ουρολογους που μας ετρωγαν τα λεφτα με θεραπειες σπερμοδιαγραμματα και βλακειες!!!!!

οταν το πηρα αποφαση να παω στον Ζηκ ηταν σαν να ημουν ηδη εγκυος 18/6 ηταν η πρωτη επισκεψη με τον Ζηκ 19/7 ηταν η εμβρυομεταφορα 31/7 θετικη χοριακη!!!!ειχα δωσει περιθωριο στον εαυτο μου μεχρι το Πασχα του 2013 βα εχω γεννησει!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το δικο μου λαθος ηταν που καθυστερησα τοσο καθομουν και ακουγα τους ουρολογους που μας ετρωγαν τα λεφτα με θεραπειες σπερμοδιαγραμματα και βλακειες!!!!!

οταν το πηρα αποφαση να παω στον Ζηκ ηταν σαν να ημουν ηδη εγκυος 18/6 ηταν η πρωτη επισκεψη με τον Ζηκ 19/7 ηταν η εμβρυομεταφορα 31/7 θετικη χοριακη!!!!ειχα δωσει περιθωριο στον εαυτο μου μεχρι το Πασχα του 2013 βα εχω γεννησει!!!!

H αλήθεια είναι πως ήσουν πολύ αποφασιστική! Πάλι καλά να λες που δεν έχασες κι ακόμη περισσότερο χρόνο στους ουρολόγους.....Το γοργόν και χάριν έχειν λέει η παροιμία και πόσο δίκιο έχει!!!!Είχε δίκιο ο Ζηκ που σου είπε πως τα κορίτσια από τα πέριξ των Ιωαννίνων μένουν έγκυες γιατί το αποφασίζουν εγκαίρως να προβούν σε πιο δραστικές λύσεις!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...