Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι γιατι το πηρες ομως χωρις να το πεις στον γιατρο???του το ειπες τωρα οτι ηδη το περνεις?μην τα μπερδευεις ρε πουλακι μου και μετα τρεχεις να μαζεψεις τα αμαζευτα...θα περιμενουμε ως την πεμπτη λοιπον και βλεπουμε...

τσέρι μου, της είπα ότι το ξεκίνησα και μου είπε καλά έκανα.

Και χαρακτηριστικά μου είπε "έχεις γίνει καθηγήτρια".... χαχαχα αχ ρε κορίτσια που φτάσαμε για να γίνουμε μάνες....

ΜΑρμιν και γω έτσι λέω ένα δεν θα μας κάνει την τιμή να κατέβει....

το μέθυσες το μπουμπουκάκι σου :tongue::tongue::tongue::tongue:

τι τελειο το κοριτσακι που εβαλες τσερυ,αντε να περασει ο καιρος να την παρω αγκαλιτσα.97 μερες εμειναν. νομιζω θα μου γινει εμμονη.

λοιπον και γω στις γιορτες κανω μαγειρευτα φαγητα,αλλα σε στυλ μπουφε. ας πουμε τωρα στη γιορτη μου θα καω τα παρακατω:

κοτοπουλο ρολο φουρνου

χοιρινο φουρνου

ντολμαδακια

πατατοσαλατα με τοννο

μελιτζανες (αυτη τη συνταγη με το γιαουρτι)

σαλατ με ροκα-μαρουλι-παρμεζανα

σαλατα χωριατικη

ρυζακι

πιτσα σπιτικη

κασεροπιτα (αγοραστη θα παρω φετος)

σπανακοπιτα (αγοραστη θα παρω φετος)

μακαρονοσαλατα

μανιταρια γεμιστα

και θα εχω και παω στο τραπεζι σαλαμακι αερος,προσουτο,παστουρμα,διαφορα ειδη τυριων,ρωσικη και τζατζικι.

καποια αρχιζω και τα ψηνω απο το πρωι και εχω ειδικα σκευη σερβιρισματος με ρεσω απο κατω ,οποτε τα αναβω καα δεκαλεπτο πριν αρχισουν α ερχοατι οι καλεσμεοι και σε μιση ωρα ζεματανε. οταν τελειωσει το ρεσω σβηνει απο μοο του αλλα το πυρεξ ειαι καυτο,οποτε κρατιουνται ετσι ως αργα το βραδυ

και απο γλυκα:

σοκολατοπιτα

τσιζ κεικ

τιραμισου

ποτε ειναι η γιορτη σου ειπαμε???να κανω κρατηση νωριτερα για να βρω οικονομικο εισητηριο:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τσέρι μου, της είπα ότι το ξεκίνησα και μου είπε καλά έκανα.

Και χαρακτηριστικά μου είπε "έχεις γίνει καθηγήτρια".... χαχαχα αχ ρε κορίτσια που φτάσαμε για να γίνουμε μάνες....

ΜΑρμιν και γω έτσι λέω ένα δεν θα μας κάνει την τιμή να κατέβει....

το μέθυσες το μπουμπουκάκι σου :tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΑΡΑΚΙ μηπως ηρθε η ωρα να προχωρησεις σε ποιο δραστικα μετρα???αφου με την κλομιφαινη δεν γινεται τιποτα μηπως με κατι ποιο δυνατο παρουν μπροστα οι ωοθηκες σου????μην χανεις αλλο χρονο ετσι βρε κοριτσακι μου!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ειμαστε σε ενα καφε κ βλεπουμε παοκ κερκυρα.πολυ βροχη ρε κοριτσια.σας ειπα τα νεα για το σπιτι αλλα δεν σας ειπα τα ιατρικα.την εξωσωμ θα την κανω σε δημοσιο ειπαμε.ο γιατρος μου ομως ειχε αντιρρησεις οτι βιαζομαι.αφου ηρθατε λεει θεσνικη θα μπορουσαμε να κανουμε κ αλλες σπερματεγχυσεις.εκει με προβληματισε.μετα ομως με παροτρυνε λογω των δωρεαν φαρμακων μην διαλυθει εοπυυ.εσεις τι λετε να κανω?

Διαφημίσεις

Aggelikaki μας άνοιξες την όρεξη! Θα σου έλεγα να μου δώσεις τη συνταγή για σοκολατόπιτα που είμαι και φαν αλλά τα κιλά μου μου το απαγορεύουν:oops: ένα κοματάκι (κομματάαααρα) όμως μπορώ να το φάω. Κανένας από Θεσσαλονίκη δε θα έρθει να μου στείλεις; Θα ερχόμουν εγώ αλλά δεν είμαι τώρα να με ξεγεννάει καπετάνιος:rolleyes: Χαίρομαι που είναι όλα καλά με το μωράκι σου. Είδες τι παθαίνουμε οι μάνες καμιά φορά; Που να τα γεννήσουμε κι όλας.

Κάντυ ίσα προλαβαίνεις στις 8 Νοεμβρίου γιορτάζει το Αγγελικάκι μας

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ειμαστε σε ενα καφε κ βλεπουμε παοκ κερκυρα.πολυ βροχη ρε κοριτσια.σας ειπα τα νεα για το σπιτι αλλα δεν σας ειπα τα ιατρικα.την εξωσωμ θα την κανω σε δημοσιο ειπαμε.ο γιατρος μου ομως ειχε αντιρρησεις οτι βιαζομαι.αφου ηρθατε λεει θεσνικη θα μπορουσαμε να κανουμε κ αλλες σπερματεγχυσεις.εκει με προβληματισε.μετα ομως με παροτρυνε λογω των δωρεαν φαρμακων μην διαλυθει εοπυυ.εσεις τι λετε να κανω?

Tα σημαντικότερα δε μας είπες! Δεν μπορείς να πάρεις τα φάρμακα της εξωσωματικής να τα έχεις και εν τω μεταξύ αν θες κι εσύ κάνεις καμιά σπερμτέγχυση ώσπου να ξεκινήσεις. Εσύ τι θα 'ήθελες πιο πολύ να κάνεις; Τι σου λέει το ένστικτο σου; Εν τω μεταξύ να προσπαθείτε και μόνοι σας αλλά χωρίς άγχος και γόνιμες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τα φαρμακα η επιτροπη τα χορηγησε.πρεπει μεσα σε 3 μηνες να την κανω.αν κανω σπερματεγχυση θα την κανω παλι με ορμονες κ γι αυτο μετα θα πρεπει να καθαρισει ο οργανισμος ετσι χανω την προθεσμια.

ΜΑΡΑΚΙ μηπως ηρθε η ωρα να προχωρησεις σε ποιο δραστικα μετρα???αφου με την κλομιφαινη δεν γινεται τιποτα μηπως με κατι ποιο δυνατο παρουν μπροστα οι ωοθηκες σου????μην χανεις αλλο χρονο ετσι βρε κοριτσακι μου!!

Κάντυ μου, και γω πλέον δεν ξέρω τι να κάνω...

Από τη μια λέω αυτό που λες, να προχωρήσω σε άλλη θεραπεία πιο δραστική για να μην χάνω χρόνο και από την άλλη δοκιμάζω πιο ήπιες θεραπείες αλλά δεν γίνεται τίποτα....

Κάντυ και συ ΣΠΩ έχεις?? Έκανες ωορρηξία?

Είχες δοκιμάσει κι άλλες θεραπείες πριν την εξωσωματική???

Θυμάμαι που έλεγες ότι σπερματέγχυση δεν έκανες και προχώρησες σε εξωσωματική και τελικά σου βγήκε σε καλό.. Πιο πριν έκανες κάτι???

Διαφημίσεις

Τα φαρμακα η επιτροπη τα χορηγησε.πρεπει μεσα σε 3 μηνες να την κανω.αν κανω σπερματεγχυση θα την κανω παλι με ορμονες κ γι αυτο μετα θα πρεπει να καθαρισει ο οργανισμος ετσι χανω την προθεσμια.

Μάλιστα δεν τα ξέρω αυτά αλλά αν είναι να πάρεις ορμόνες για τη σπερματέγχυση τότε καλύτερα να κάνεις εξωσωματική εκτός και αν κάνεις σπερματέγχυση με το δικό σου ωάριο ή με κλομιφαιν αλλά εγώ λέω να προσπαθήσετε και μόνοι σας αφού πρόβλημα δεν έχετε και φύγατε και από την Τρίπολη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ετσι ειπα κ εγω να δοκιμασω νοεμ δεκ κ τελος δεκεμβ να την κανω.θα χω τακτοποιηθει ηρεμισει κ προσαρμοστει οποτε θα ναι καλα.τι λετε?

Μια χαρά μου ακούγεται ειδικά εάν έχεις ηρεμήσει ακόμα καλύτερα εγώ είμαι αισιόδοξη ότι θα έρθει και από μόνο του έτσι κι αλλιώς έχεις ξαναμείνει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Να ρωτησω κ κατι αλλο πως το καταλαβαινετε εσεις?επιτροπη περασα 25 οκτ.τα φαρμακα ειπα να τα παρω απο βδομαδα.το χαρτι γραφει λοιπον μεσα σε 3 μηνες τουλαχιστον.εγω περιοδους θα χω 2νοεμ 28 νοεμ κ μετα 26 δεκ.στο περιπου οι ημερομηνιες ετσι οπως τις μετρησα.αρα εγω ποτε πρεπει να την κανω?

Να ρωτησω κ κατι αλλο πως το καταλαβαινετε εσεις?επιτροπη περασα 25 οκτ.τα φαρμακα ειπα να τα παρω απο βδομαδα.το χαρτι γραφει λοιπον μεσα σε 3 μηνες τουλαχιστον.εγω περιοδους θα χω 2νοεμ 28 νοεμ κ μετα 26 δεκ.στο περιπου οι ημερομηνιες ετσι οπως τις μετρησα.αρα εγω ποτε πρεπει να την κανω?

Σε τρεις μήνες τουλάχιστον αν λέει δε σημαίνει ότι μπορείς και μετά τους τρεις; Βέβαια εγώ δε σκαμπάζω μία από αυτά πιο αρμόδιες είναι τα κοριτσάκια μας που τα έχουν περάσει αλλά κάποια είπε πως την έκανε μετά τους τρεις μηνες και πως δεν είναι δεσμευτικό έτσι θυμάμαι εάν δεν κάνω λάθος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...