Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρια μην μασας!!!!ολες οι παλιες οταν μιλανε για το ποσο χρυσοχερες ειναι νομιζεις οτι οι πιττες και τα γλυκα ειανι πυρηνικη φυσικη!!!!τιποτα δεν ειναι κοριτσακι. το μονο που θελεις ειναι να ασχοληθεις και την ωρα πουτο κανειες να το αγαπας...και βγαινουν ολα πεντανοστιμα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κι εγω!!!ειχαμε βγει μια βολτα εξω για κατι δουλιτσες φυσαει και βρεχει αλλα εχει μια κουφοβραση!!!!

εγω φτιαχνω μοσχαρακι λεμονατο στην κατσαρολα με πατατουλες φουρνου εγω ηθελα να τις κανω στην φριτεζα αλλα ο συζυξ ηθελε φουρνου!!!

ΜΑΡΤΖΙ αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι κορτιζονουχα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, γεια σας!

Πήγα στην γιατρό κάναμε κολπικό υπέρηχο αλλά τζίφος. 3 ωοθηλάκια όλα κάτω από 1 εκατοστό. Το ενδομήτριο πολύ καλο 9 χιλιοστά. Βέβαια μου είπε ότι είναι 10η μέρα του κύκλου και έχω ελπίδες να μεγαλώσουν, θα ξαναπάω την Πέμπτη το απόγευμα για να τα ξαναδούμε.

Μου είπε αν δεν γίνει τίποτα και αυτό το μήνα σταματάω και να συνεχίσω το ινοφερτ για τρεις μήνες (συμπληρωμα διατροφής με ινοσιτόλη για μας που έχουμε πολυκυστικες και μας βοηθάει στην ωορρηξία) και μετά από Ιανουάριο να ξαναπάρω κλομιφένη. Εντωμεταξύ το ινοφερτ το είχα ξεκινησει από μόνη μου, το είχα διαβάσει εδώ μέσα στο φορουμ και είναι καινούργιο αμερικάνικο προϊον. Λες και το ήξερα....Αυτά...

Εμείς θα φάμε κριθαράκι με μελιτζάνα και φέτα, μας αρέσει πολύ και το φτιάχνω συχνά, είναι και εύκολο.

μαρακι γιατι το πηρες ομως χωρις να το πεις στον γιατρο???του το ειπες τωρα οτι ηδη το περνεις?μην τα μπερδευεις ρε πουλακι μου και μετα τρεχεις να μαζεψεις τα αμαζευτα...θα περιμενουμε ως την πεμπτη λοιπον και βλεπουμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα κοριτσια!!!!

Τσερυ χρυσοχερα εισαι :D εγω κοριτσια ποτε δεν εχω δοκιμασει να φτιαξει πιτες,τωρα ειπα στην πεθερα μου να μου μαθει,φτιαχνει τελειες πιτες!

χαχα!!Μαρμιν μου τουλαχιστον αποδευκνυεται οτι ο αντρουλης σου παρακολουθουσε το μαθημα ;)

Εδω βρεχει και αρχισε να κανει κρυο!θελεις σιγουρα μπουφανακι φθινωπορινο για εξω και μεσα ακομα θες μακρυμανικο

Ναι αυτό είναι όντως παρήγορο!

Μαράκι μη στενοχωριέσαι την Πέμπτη θα δείξει όντως είναι νωρίς ακόμη τρία είναι ένα δε μεγαλώσει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αφού με τρόμαξε χθες και με στενοχώρεσε τώρα κουνιέται συνέχεια μην το ματιάξω. Εν τω μεταξύ κορίτσια μάλλον τεντώνεται αλλά με κουνάει κάτω από το βυζ@κι το αριστερό. Εν τω μεταξύ η γυναικολός μου μου είπε ότι πήρε θέση και το κεφαλάκι του είναι δεξιά κάτω από τον αφαλό. Τι κάνει και φτανει μέχρι εκεί πάνω;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χθες που πήγαμε στην αδελφή μου ήπιαμε λίγο κρασάκι και το μωρό κλωτσούσε λέω λοιπόν στον άντρα μου αντί να κοιμηθεί με το κρασί κλωτσάει και λέει η ανιψούλα μου (8,5χρ.) μέθυσε! Τώρα φάγαμε πατατούλες τηγανιτές, με λουκανικάκια και αυγουλάκι και ήπιαμε λίγο κρασάκι λέτε να μου μέθυσε πάλι;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μάρτζι γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη. Στις 3 Νοεμβρίου (έχεις δίκιο τσέρρυ αυτό εννοούσα) μπαίνω στο μήνα μου ως τις 20 είναι πολύς καιρός μόλις μπω θα γεννήσω ή στις 20 γιατί στη Μαριούλα το πέτυχες ακριβώς.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα και απο μενα. παλι καλα δε γραψατε παρα πολλα,βλεπετε σαββατο ολο και κατι αλλο εχουμε να κανουμε. λοιπον τα δικα μου νεα: σημερα το πρωι σηκωθηκα κατα τις7,παω τουαλετα καω το ψιλο μου και ξαπλωω ,πιανω την κοιλια μου και δεν υπηρχε τιποτα μεχρι τον αφαλο (απο το στηθος μεχρι τον αφαλο),τα ειδα ολα,επιαα τα κοκαλα μου σας λεω. ε τρομαξα λιγο,χαιδεψα την κοιλια μου ,τσουπ κλωτσεσε η μικρη. ηρεμησα. σηκωθηκα μετα,εκανα πλαι τις ντουλαπες,(ομιζω δεν θα τα τελειωσω ποτε) και ξαφνικα νιωθω μια αδιαθεσια. μεχρι και ο ατρας μου που δεν ειμαστε και στα καλυτερα μας διοτε συεχιζετε η ιδια κατασταση με τις προηγουμεες μερες,τρομαξε,γιατι και χθες το βραδυ ειχα καποια στιγμη γιει ασπρη σαν το πανι. ε πηρα το γιατρο και πηγα. αλλα ευτυχως ολα καλα. η μπεμπε μεγαλωσε πολυ,πηρε 400 γρ μεσα σε 14 μερες. εγω πηρα 800γρ τον τελευταιο μηνα. ολα καλα δηλαδη ,μου εγραψε και μαγνησιο σε χαπι.

τι τελειο το κοριτσακι που εβαλες τσερυ,αντε να περασει ο καιρος να την παρω αγκαλιτσα.97 μερες εμειναν. νομιζω θα μου γινει εμμονη.

λοιπον και γω στις γιορτες κανω μαγειρευτα φαγητα,αλλα σε στυλ μπουφε. ας πουμε τωρα στη γιορτη μου θα καω τα παρακατω:

κοτοπουλο ρολο φουρνου

χοιρινο φουρνου

ντολμαδακια

πατατοσαλατα με τοννο

μελιτζανες (αυτη τη συνταγη με το γιαουρτι)

σαλατ με ροκα-μαρουλι-παρμεζανα

σαλατα χωριατικη

ρυζακι

πιτσα σπιτικη

κασεροπιτα (αγοραστη θα παρω φετος)

σπανακοπιτα (αγοραστη θα παρω φετος)

μακαρονοσαλατα

μανιταρια γεμιστα

και θα εχω και παω στο τραπεζι σαλαμακι αερος,προσουτο,παστουρμα,διαφορα ειδη τυριων,ρωσικη και τζατζικι.

καποια αρχιζω και τα ψηνω απο το πρωι και εχω ειδικα σκευη σερβιρισματος με ρεσω απο κατω ,οποτε τα αναβω καα δεκαλεπτο πριν αρχισουν α ερχοατι οι καλεσμεοι και σε μιση ωρα ζεματανε. οταν τελειωσει το ρεσω σβηνει απο μοο του αλλα το πυρεξ ειαι καυτο,οποτε κρατιουνται ετσι ως αργα το βραδυ

και απο γλυκα:

σοκολατοπιτα

τσιζ κεικ

τιραμισου

καθε χρονο τα καω ολα αυτα 2 φορες. το ενα σαββατο για τους συγγενεις και το αλλο για τους φιλους. αν και πολλα δε περισευει τιποτα. ειδικα οταν ερχοται οι φιλοι. φετος λεω να καω γιορτη μονο για τους φιλους. για τους γοεις δεν ξερω,απο τη μια λεω α τους βγαλουμε εξω,απο την αλλη ε αγλυκο και εξω απο την πορτα. δεν ξερω ακομα. οι συγγενεις ειναι οι γονεις και τα αδερφια,και η γιαγια μου,και ενα θειος που επειδη ειαι απο τη δικη μου μερια ο αντρας μου δεν τον πολυθελει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...