Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Beboulino

Τελευταίες ημέρες για προσφορά σε κρεβατάκι-κούνια Transform http://www.beboulino.gr/search?q=121 σε μοναδική τιμή 290 ευρώ μαζί με το στρώμα.

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!αχ κοριτσαρες τι υπνος και αυτος...πραγματικα ξυπνησα το πρωι και δενξερω αν ολο το βραδυ κοιμονουν!!!!μαρμιν μαλλον 3 νοεμβριου εννοεις οτι μπαινεις στον μηνα σου...

μαρτζι αφου σου ειπε ο γιατρος καλε οκ τι φοβασαι???χθες κοριτσακια περασαμε πολυ ωραια....οι πιττες δεν μπορω να σας περιγραδω πως βγηκαν...ειδικα η σπανακοπιττα πολυ καλυτερη και απο αγοραστη χωριατικη...βαλαμε κκαι μπολικο υλικο μεσα και ηταν θεικη!!!!και η τυροπιττα καλη απλα το ταψακι μας δεν ηταν το ιδανικο για ψησιμο!!!παθαν πλάκα ολοι μου οι καλεσμενοι και πλεον οι πιττες εχουν καθιερωθει!!!!θα ζυμωννει ο αντρας. σημερα παλι ισως ερθει κοσμος, τα ξαδερφακια μου απο το χωρια αλλα ακομη δεν ξερω σιγουρη...για ενα ειμαι βεβαιη ομως ο αντρας θα κρυψει την πιττα να μην την κερασω και τελειωσει!!!χαχαχχαχα τι λσιμαργια...

και επισης να σας ενημερωσω οτι η χρουσαλα γεννησε κοριτσακι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μπράβο τσέρυ! Από εδώ και πέρα να κάνεις πιο συχνά πιτούλες! Αλήθεια, άνοιξες φύλλο; Αν κατάλαβα καλά, έκανε το ζυμάρι ο σύζυγος κι εσύ έπλασες φύλλο ή τις κάνατε με ζυμάρι πάνω- κάτω; Μ' αρέσει πάρα πολύ σε γιορτές όταν πηγαίνω να μου προσφέρουν και μεζεδάκι- πιτούλα κτλ. Εγώ στην γιορτή του άντρα μου πάντα φτιαχνω τέτοια. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε γιορτές και να προσφέρουν μόνο γλυκό και ποτό.......Σιγά, μέρα γιορτινή είναι.....Εγώ συνήθως φτιάχνω κεφτεδάκια, μοσχάρι κοκκινιστό, τυροπιτάκια, καμία πίτα από τη μάνα μου και σαλάτα.....Οσοι έρχονται θέλω να το ευχαριστιούνται!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

μαρτζι ο αντρας εκανε το ζυμαρι και ανοιξε κ το φυλλο και γω εκανα την γεμιση. και γω καθε χρονο που κανω γιορτες κανω πιττες, πιτσακια γενικα μου αρεσουν τα τυροπιττοειδη πολυ και τετοια κανω. αυτα τρωει και η παρεα. γλυκα δεν κανω ποτε γιατι κανεςι δεν τα τρωει. περυσι ειχε κανει η πθερα μου ενα ρεβανι απο μονη της και δεν φαγαμε ουτε γωνιτσα να δουμε απο περιεργεια πως εγινε...και φετος καναμε λιγες κρεπουλες για γλυκισμα.

κ συ κανεις φαγητα στην γιορτη ε???εψαχνα ιδεες και ολο φαγητα μου εβγαζε....κανετε φαγητα ρε κοριτσια στις γιορτες???αν ειναι ετσι καλυτερα να κανω το τραπεζι......με λαδια σε ολο το σπιτι καπως δεν μ'αρεσει...

28xYp3.png

καλημερα ομορφα κοριτσακια!!!

ΜΑΡΤΖΙ μου συγνωμη ειχα στο μυαλο μου εχθες να σου απαντησω και το ξεχασα:rolleyes:η κρεμα περιεχει 3 ουσιες μια αντιαλλεργικη ενα αντιβιωτικο και μια αντιμικροβιακη καμια απο τις 3 δεν αναφερει πως απαγορευεται στην εγκυμοσυνη οποτε βαζε την κανονικα οπως σου ειπε ο γιατρος για να τελειωνεις μια κι εγω μ αυτο...η αλλη που σου εδωσε ο δερματολογος και σου ειπε ο γυναικολογος να μην την παρεις ποια ειναι???

ΤΣΕΡΡΥ θελω κι εγω πιτουλα!!!!:oops:εγω στην γιορτη του αντρα μου ειχα κανει μεζεδακια και σαλατες αλλα δεν ειχε τιποτα λαδι και δεν ειχα τραπεζι αλλα μπουφε να θυμηθω τι ειχα:rolleyes:γκιουλμασι, το οποιο ομως δεν ειχε καθολου ζουμι το ειχα αφησει ανοιχτο να τραβηξει τα ζουμια του,τυροπιτακια (δικα μου οχι ετοιμα)κεφτεδακια πατατοσαλατα μακαρονοσαλατα και μου ειχε κανει μια φιλη ντοματοκεφτεδες

κι εδω βρεχει σημερα και ειδα οτι θα βρεχει ολη την εβδομαδα αλλα δεν ειναι και για θερμανση να σκεφτητε οτι μεσα στο σπιτι κυκλοφορουμε με ραντακι και εξω κατι πολυ ελαφρυ γιατι ιδρωνεις

qWD1p2.png

xdgMp2.png

:shock::shock::shock:με ραντακι????:shock::shock::shock::shock:ε οχι ρε κοριτσι!!!!εδω δεν βρεχει αν και θα το ηθελα πολυ...αν καιτ ον χειμωνα περναω δυσκολα γιατι ο αντρας μου ειναι στους δρομους με το φορτηγο το μεγαλο και πολυ αγχωνομαι!!!ενω μου αρεσουν κ η βροχη και τα χιονια αντικρουονται τα συναισθημτα μεσα μου...

και ρε συ καντυ οσο να ναι ομως δεν ειναι και οπως το βρεσκο το φαγακι που το βγαζεις απο το φουρνο και λιωνει το κρεας στο στομα...καπως στεγνωνει μεχρι το βραδυ...

ηη επομενη πιττα θα ειναι σπανακοπρασοπιττα!!!και θα δειτε τα κιλα μου σιγα σιγα να ανεβαινουν κατακορυφα...:oops::oops::oops:

28xYp3.png

:shock::shock::shock:με ραντακι????:shock::shock::shock::shock:ε οχι ρε κοριτσι!!!!εδω δεν βρεχει αν και θα το ηθελα πολυ...αν καιτ ον χειμωνα περναω δυσκολα γιατι ο αντρας μου ειναι στους δρομους με το φορτηγο το μεγαλο και πολυ αγχωνομαι!!!ενω μου αρεσουν κ η βροχη και τα χιονια αντικρουονται τα συναισθημτα μεσα μου...

και ρε συ καντυ οσο να ναι ομως δεν ειναι και οπως το βρεσκο το φαγακι που το βγαζεις απο το φουρνο και λιωνει το κρεας στο στομα...καπως στεγνωνει μεχρι το βραδυ...

ηη επομενη πιττα θα ειναι σπανακοπρασοπιττα!!!και θα δειτε τα κιλα μου σιγα σιγα να ανεβαινουν κατακορυφα...:oops::oops::oops:

τις σαλατες τις ειχα κανει απο το μεσημερι ετσι κι αλλιως σερβιροντε κρυες!!!κατα τις 2 ειχα βαλει το γκιουλμπασι εεε μεχρι τις 6 ψηνοταν μετα εβαλα τυροπιτακια και κεφτεδακια μολις τελειωσα εσβησα τον φουρνο και εβαλα παλι την γαστρα οποτε ακομα και μεχρι τις 11 που ηρθε κοσμος το φαγητο ηταν ζεστο και ελιωνε στο στομα!!!το μεσημερι που ειχα τραπεζι στο σοι του αντρα μου ειχαμε ψησει στα καρβουνα δεν ειχα τα ιδια φαγητα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ετσι είναι όπως τα λέει η Κάντυ. Στις γιορτές είναι ωραία τα μεζαδάκια. Εγώ αρχίζω να μαγειρεύω κατά τις 2 με 3 για τους καλεσμένους. Συνήθως αρχίζουν να έρχονται κατά τις 7......Συνηθίζω να φτιάχνω μικρά κεφτεδάκια στρογγυλά (τα ψήνω), μοσχάρι κοκκινιστό, τυροπιτάκια ( τα φτιάχνω μόνη μου), σαλάτα ( συνήθως του σεφ ή κοτοσαλάτα). Με το που έρχεται κάποιος τον κερνάω γλυκό και του προσφέρω ποτό! Στη συνέχεια βάζω σε ένα πιάτο 4 κεφτεδάκια, ενα κομμάτι μοσχάρι, 1 τυροπιτάκι, σαλάτα κι ένα κομμάτι πίτα( αν έχει φτιάξει η μάνα μου). Ο,τι έχω δηλαδή. Καταλαβαίνεις πως το πιάτο γεμίζει. Ο άνθρωπος το έχει μπροστά του και τσιμπάει, πίνοντας το ποτό του......Αν τα φάει όλα, του βάζω λίγο ακόμη......Ενας ξάδελφος ξέρω ότι θα φάει τουλάχιστον δύο πιάτα!!!

Κάντυ μου, ευχαριστώ. Η άλλη αλοιφή είναι η advantan......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!

Τσερυ χρυσοχερα εισαι :D εγω κοριτσια ποτε δεν εχω δοκιμασει να φτιαξει πιτες,τωρα ειπα στην πεθερα μου να μου μαθει,φτιαχνει τελειες πιτες!

Tελικά πήγαμε στο γαμπρό μου και το μικρούλη μου κουνιόταν συνέχεια αλλά συνέχεια όμως μην το ματιάξω. Και το καλύτερο δε σας το είπα ενώ είχα σκάσει όλη τη μέρα ούτε έφαγα ούτε τίποτα και με έβλεπε ο άντρας μου του λέω το απόγευμα αυτά που μου είπατε και διάβασα και στο γκουγκλ ότι δηλαδή τώρα μεγάλωσε και δεν έχει πολύ χώρο για να κουνιέται και τι μου λέει; Ήθελα να στο πω κι εγώ μας το είπε η κυρία στο μάθημα (στα ανώδυνου τοκετού) του λέω τι είπε; ότι μπήκε λέει σε εκείνο το σωλήνα (εννοούσε ότι πήρε θέση) και τώρα δεν έχει πολύ χώρο. Καλά χριστιανέ μου και από το πρωί τώρα θυμήθηκες να μου το πεις;:confused::confused: Τι του λενε τώρα; Και από πάνω μου λεει ότι τον έσκασα ολη μέρα.:oops:
χαχα!!Μαρμιν μου τουλαχιστον αποδευκνυεται οτι ο αντρουλης σου παρακολουθουσε το μαθημα ;)

Εδω βρεχει και αρχισε να κανει κρυο!θελεις σιγουρα μπουφανακι φθινωπορινο για εξω και μεσα ακομα θες μακρυμανικο

Καλημερα κοριτσακια κ απο μενα.κ εγω γιαννενα ειμαι.καλε τι βροχη ριχνει?εγω ειμαι ακομη με τα καλοκαιρινα.τα χειμωνιατικα τα χω αποθηκευμενα.αυριο παμε τριπολη για τελευταια βδομαδα.την μετακομιση θα την κανω 10 νοεμ. Κοριτσια στο σπιτι υπηρχε σκυλι κ εχτες σκουπιζα σφουγγαριζα κ η τριχα δεν εφευγε.απογοητευτηκα.

πεπσι μην γκρινιαζεις και δημιουργεις αρνητικη ενεργεια γυρω σου!!!!δες μπροστα...θα κανετε υπομονη 2-3 μερουλες να καθαρισετε και μετα θα ειστε τρισευτυχισμενοι στο σπιτακι σας και θα περιμενετε να ερθουν τα καλυτερα...

28xYp3.png

μαρτζι αν εμενα μου βαζαν ολα αυτα που λες στο πιατο θα ετρωγα 2 μερες...φανταζομαι δεν τρων ολοι οσα βαζεις...τι τα κανεις?δεν ειναι κριμα που πετιουνται τοσα φαγητα???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...