Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα πολύ ωραία η περιγραφή σου και πολύ συγκινητική. Εμένα από χθες το μωράκι μου είναι πολύ ήσυχο και στενοχωριέμαι. Δηλαδή κουνιέται αλλά όχι όπως άλλες μέρες. Βέβαια τον είδαμε χθες και στον υπέρηχο και η γυναικολόγος δε μου είπε τίποτα αλλά εγώ όσο ναναι ανησυχώ.:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα πολύ ωραία η περιγραφή σου και πολύ συγκινητική. Εμένα από χθες το μωράκι μου είναι πολύ ήσυχο και στενοχωριέμαι. Δηλαδή κουνιέται αλλά όχι όπως άλλες μέρες. Βέβαια τον είδαμε χθες και στον υπέρηχο και η γυναικολόγος δε μου είπε τίποτα αλλά εγώ όσο ναναι ανησυχώ.:(
Απλά ειναι μεγαλούτσικος και στριμώχνεται μην αγχώνεσαι καί εμένα έχει αλλάξει τρόπο που κουνιέται πιο πολύ τεντώνεται πια σε σημείο.που λέω θα βγει κάνα χέρι να με χαιρετήσει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλα ρυζογαλο καιμια δε κανει;

Εμένα μου έφτιαχνε ο παππούκας μου κσι τρελαινόμουν εδω και 12 χρόνια που ο παππούς δεν ειναι μαζί μας δεν εχω ξαναφάει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Απλά ειναι μεγαλούτσικος και στριμώχνεται μην αγχώνεσαι καί εμένα έχει αλλάξει τρόπο που κουνιέται πιο πολύ τεντώνεται πια σε σημείο.που λέω θα βγει κάνα χέρι να με χαιρετήσει!!!

Λες ε; Μακάρι να είναι έτσι. Βέβαια διάβασα και κάπου αυτό που λες ότι δηλαδή όσο μεγαλώνει δε θα έχει χώρο και δε θα είναι τόσο έντονες οι κινήσεις του αλλά εγώ έχω χαλαστεί πολύ. Να σκεφτείς γιορτάζει ο γαμπρός μου και μας κάλεσε αλλά δεν έχω καθόλου όρεξη να πάω εάν δεν κουνηθεί όπως παλιά. Βέβαια το μεσημέρι που ξάπλωσα κουνιόταν αλλά εμένα μου κόλλησε τώρα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

1 ποτήρι ρύζι να ψηθεί και να το σταγγίσεις

5 ποτήρια γάλα να βράσει , μετά να τα σμίξεις..πριν τα σμίξεις να αφήσεις λίγο να το διαλύσεις με το κορν φλαουερ..

5 κουταλιες κορν φλαουρ

6 κοταλιες ζαχαρη και 1 βανίλια...μέχρι να πίξει

σερβίρεις με κανέλα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ μια φορα δοκιμασα να κανω και ηταν αποτυχια:cry:η ΤΙΓΚΕΡ που τα παει καλα με την ζαχαροπλαστικη μηπως εχει καμια ιδεα???

ΜΑΡΜΙΝ καπου εχω διαβασει πως απο καποια εβδομαδα και μετα δεν κινουντε τοσο πολυ λογω χωρου οι κινησεις ειναι πολυ περιορισμενες οποτε μην ανησυχεις

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ μια φορα δοκιμασα να κανω και ηταν αποτυχια:cry:η ΤΙΓΚΕΡ που τα παει καλα με την ζαχαροπλαστικη μηπως εχει καμια ιδεα???

ΜΑΡΜΙΝ καπου εχω διαβασει πως απο καποια εβδομαδα και μετα δεν κινουντε τοσο πολυ λογω χωρου οι κινησεις ειναι πολυ περιορισμενες οποτε μην ανησυχεις

έδοσα τι βερσιον μου αλλά το αγγελικάκι έφυγε...

μαρμιν μου, μια χαρά ειναι το μωράκι σου μην ανυσηχείς...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Και γω τώρα διάβασα στο γκουγκλ που το έψαξα ότι μετά την 35η εβδομάδα μειώνεται το αμνιακό και μεγαλώνει το μωρό και γι' αυτό μειώνονται οι κινήσεις του. Και ότι πιο πολύ κουνάει τα χεράκια του παρά τα ποδαράκια του.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια που με καθησυχάζετε ηρέμησα λιγάκι. Ούτε δουλειές έκαν ίσα που τακτοποίησα το δωμάτιο του μπέμπη μου. Ούτε να φάω είχα όρεξη. Έφαγα αλλά πολύ λίγο και τώρα πεινάω. Απλά ούτε με τα γλυκά ξεκουνιόταν όπως άλλες φορές.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσαι πηγα α καω καμια δουλεια. εχω ξεπατωθει σημερα. αυτες οι τουλαπες δεν θα τελειωσουν ποτε. ειμαι σιγουρη,τα παω απο δω ,τα φερω απο κει,ατε α δουμε. δε ατεχω αλλο κουρσατηκα. παω τωρα να καω το ρυζογαλο τις τινκερ. ευχαριστω κοριτσακι για τη συνταγη

Μαριούλα, είσαι πολύ γενναία που πέρασες όλο αυτό έχοντας κοντά σου μόνο την αδερφούλα σου. Μπράβο κορίτσι μου εισαι φανταστική. Σηκώθηκες και το τάισες το βράδυ της καισαρικής? Είσαι απίθανη.

Ιστορία σαν από βιβλίο, την διάβαζα και περίμενα κι άλλο, κι άλλο.....

Με συγκίνησες και όλα τα κορίτσια από ότι βλέπω.

Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, ελπίζω να πιάσουν. Η κοιλιά μου είναι κάπως σαν πετρωμένη και έχω πονάκια, αλλά μπορεί να είναι και μόνο ορμονικό... Θα δούμε... :rolleyes::rolleyes:

Λες ε; Μακάρι να είναι έτσι. Βέβαια διάβασα και κάπου αυτό που λες ότι δηλαδή όσο μεγαλώνει δε θα έχει χώρο και δε θα είναι τόσο έντονες οι κινήσεις του αλλά εγώ έχω χαλαστεί πολύ. Να σκεφτείς γιορτάζει ο γαμπρός μου και μας κάλεσε αλλά δεν έχω καθόλου όρεξη να πάω εάν δεν κουνηθεί όπως παλιά. Βέβαια το μεσημέρι που ξάπλωσα κουνιόταν αλλά εμένα μου κόλλησε τώρα.

Όλα καλά είναι πίστεψε με!!!Να χαίρεσαι το μπαμπούλη σου και να πάς να το χαιρετίσει και το εγγόνι του!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...