Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ήταν 4BC. Δεν είχα ποτέ 4 ως τώρα η αλήθεια είναι. Είχα μόνο ως 3. Ακριβώς , έδωσαν το ίδιο μοτίβο εμβρύων. 6 ημερών πάλι.

Να αλλάξεις πρωτόκολλο και φάρμακο. Αφού ούτως ή άλλως θα δοκιμάσετε ξανά με φάρμακα. Και να κάνεις έναν υπέρηχο αρχές κύκλου να δεις σε ποιον φαίνονται περισσότερες καταβολές.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

το σοι μου εχει γαλανοματιδες και πρασινοματιδες ας πουμε η γιαγια μου κ ο παππους μου εχουν πρασινα ματια η αδερφη του αντρα μου εχει κατα γαλανα ο αντρας μου εχει καφε-πρασινα εγω εχω μαυρα για να δουμε τι θα βγει:tongue:

Εγώ δέν έχω θέμα για το ξανθό προτιμώ το μελαχρινό αλλά τα μάτια μου θέλω πολύ να τα πάρει!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δέν έχω θέμα για το ξανθό προτιμώ το μελαχρινό αλλά τα μάτια μου θέλω πολύ να τα πάρει!!!:D:D:D

ε καλα αυτο δεν το συζητω! τα ματια σου θελω και εγω να τα παρει!!!:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

ε καλα αυτο δεν το συζητω! τα ματια σου θελω και εγω να τα παρει!!!:tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D:p:p:p:p:p:p:p:p:p

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αχ κοριτσια μου αν σας πω γιατι μαλωσαμε δεν ξερω τι θα πειτε....υπάρχει μια πιθανοτητα να φυγουμε αυριο για διακοπες,ηρθαν λοιπον τα πεθερικα στο σπιτι να μας χαιρετησουν. σχολαει ο αντρας μου ερχεται μεσα στα νευρα,τον ρωταμε τι εχει και μας λεει: στην δουλεια εγινε ενα λάθος και το πηρε ειδηδη το αφεντικο του και του κραταει μουτρα. τον ρωτησε ο δικος μου για την αδεια και του μιλησε αποτομα και του ειπε να κανει οτι θελει και θα τα κανονισει αυτος. ε μας τα ελεγς και γω του ειπε οτι δεν χαθηκε ο κοσμος να παμε και πιο μετα διακοπες με 1-2 μέρε ςδεν χαθηκε ο κοσμος,τα πεθερικα που ηταν μπροστα αν εχετε το θεος σας τι του ειπαν; σηκω φυγε γιε μου,αντε να κανετε τις διακοπες σας και χεσε τον μα...κα. Μα ειναι ρε παιδια σωστα πραγματα αυτα; δηλαδη δεν φτανει που εκανε το λάθος να παει να βγει και απο πανω με τετοια συμπεριφορα; ενταξει το αφεντικο του ειναι καθικι και ηδη απο την προηγουμενη εβδομαδα αρχισε να τσιναει που του ζητησε αδεια αλλα κατσε;σε τετοιους δυσκολους καιρους και ειδικα τωρα που εχουμε υποψιαστει οτι ψαχνει αφορμη για να τον σταματησει ή αντον κανει μερικη απασχοληση ειναι λογικες τετοιες συμπεριφορες; δηλαδη να χασει τη δουλεια του για να παμε διακοπες; τα πεθερικα μου με το ζορι να βγαλουν το μηνα,η κορη τους και ο γαμπρος τους ανεργοι,δηλαδη τι θελουν; και πανω εκει αρχισε ο καβγας,στεναχωρηθηκα παρα πολυ κοριτσια κια φοβαμαι οταν στενασωριεμαι μην κακο στο μωρακι μου....δεν θα το αντεξω ειλικρινα,ειναι οτι πιο ομορφο μου εχει συμβει απο τοτε που παντρευτηκα ,τα σκεφτομαι καμια φορα,ασπρη μερα δεν εχω δει,ολο καβγαδες και προβλημτα.

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μου αν σας πω γιατι μαλωσαμε δεν ξερω τι θα πειτε....υπάρχει μια πιθανοτητα να φυγουμε αυριο για διακοπες,ηρθαν λοιπον τα πεθερικα στο σπιτι να μας χαιρετησουν. σχολαει ο αντρας μου ερχεται μεσα στα νευρα,τον ρωταμε τι εχει και μας λεει: στην δουλεια εγινε ενα λάθος και το πηρε ειδηδη το αφεντικο του και του κραταει μουτρα. τον ρωτησε ο δικος μου για την αδεια και του μιλησε αποτομα και του ειπε να κανει οτι θελει και θα τα κανονισει αυτος. ε μας τα ελεγς και γω του ειπε οτι δεν χαθηκε ο κοσμος να παμε και πιο μετα διακοπες με 1-2 μέρε ςδεν χαθηκε ο κοσμος,τα πεθερικα που ηταν μπροστα αν εχετε το θεος σας τι του ειπαν; σηκω φυγε γιε μου,αντε να κανετε τις διακοπες σας και χεσε τον μα...κα. Μα ειναι ρε παιδια σωστα πραγματα αυτα; δηλαδη δεν φτανει που εκανε το λάθος να παει να βγει και απο πανω με τετοια συμπεριφορα; ενταξει το αφεντικο του ειναι καθικι και ηδη απο την προηγουμενη εβδομαδα αρχισε να τσιναει που του ζητησε αδεια αλλα κατσε;σε τετοιους δυσκολους καιρους και ειδικα τωρα που εχουμε υποψιαστει οτι ψαχνει αφορμη για να τον σταματησει ή αντον κανει μερικη απασχοληση ειναι λογικες τετοιες συμπεριφορες; δηλαδη να χασει τη δουλεια του για να παμε διακοπες; τα πεθερικα μου με το ζορι να βγαλουν το μηνα,η κορη τους και ο γαμπρος τους ανεργοι,δηλαδη τι θελουν; και πανω εκει αρχισε ο καβγας,στεναχωρηθηκα παρα πολυ κοριτσια κια φοβαμαι οταν στενασωριεμαι μην κακο στο μωρακι μου....δεν θα το αντεξω ειλικρινα,ειναι οτι πιο ομορφο μου εχει συμβει απο τοτε που παντρευτηκα ,τα σκεφτομαι καμια φορα,ασπρη μερα δεν εχω δει,ολο καβγαδες και προβλημτα.

1oν μη στενοχωριέσαι για το μωράκι σου θα είναι μια χαρά φυσικά εσύ θα προσπαθείς να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται

2ον εκείνη την ώρα ο άντρας σου ήταν ήδη τσατισμένος οπότε επόμενο να μαλώσετε ειδικά αφού ήταν μπροστά οι γονείς του που μάλλον έλεγαν αυτά που θα ήθελε κι εκείνος να κάνει αλλά πιστεύω πως και ο άντρας σου σκέφτεται όλα αυτά που σκέφτεσαι κι εσύ γι' αυτό και συγκρατιέται όσο μπορεί αλλιώς μέχρι τώρα θα τα είχε τινάξει όλα στον αέρα. Μετά που ηρεμήσατε καταλήξατε κάπου με τον άντρα σου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ρε κοριτσια τυχαιο ειναι πια; οποτε θουν τα πεθερικα στο σπιτι τσακωνομαστε,εν εχουν ερθει ποτε και να φυγουν και να μαστε μια χαρα. και περσι παλι ηρθαν να μας χαιρετησουν που φευγαμε διακοπες και παλι σκατα μας εκαναν και εφυγαν. ηθελα ν αξερα δεν χαιρονται με τιποτα αυτοι οι ανθρωποι,τι ηθελαν δηλαδη να ειμασετ σαν την κορη τους; να ζουμε σε ενα αχουρι,να μας ενδιαφερει μονο τι θα φαμε και τι θα πιουμε και που θα παμε να ....; ειλικρινα δεν τους αντεχω πιθα,μετα με πηρε η πεθερα να μου πει να μην στεναχωριεμαι, ε μα κυρα μου ερχεσαι μας κανεις ανω κατω και μετα ,μη στεναχωριεσαι πουλακι μου,εσυ τωρα δεν πρεπει να δινεις σημασια,ασε τον τον αντρα σου εχει τα νευρα του και θα του περασουν, δεν ξερει και απο αυτα γιατι δεν ζοριστηκε ποτε,αλλα θα στρωσει με το καιρο. τα λεω και στο δικο μου που με ρωταει τι σου ειπε η μαμα μου; και μου λεει,σιγα μην τα ειπε αυτα,απο το μυαλο σου τα βγαζεις....αντε βγαλε ακρη τωρα...

1oν μη στενοχωριέσαι για το μωράκι σου θα είναι μια χαρά φυσικά εσύ θα προσπαθείς να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται

2ον εκείνη την ώρα ο άντρας σου ήταν ήδη τσατισμένος οπότε επόμενο να μαλώσετε ειδικά αφού ήταν μπροστά οι γονείς του που μάλλον έλεγαν αυτά που θα ήθελε κι εκείνος να κάνει αλλά πιστεύω πως και ο άντρας σου σκέφτεται όλα αυτά που σκέφτεσαι κι εσύ γι' αυτό και συγκρατιέται όσο μπορεί αλλιώς μέχρι τώρα θα τα είχε τινάξει όλα στον αέρα. Μετά που ηρεμήσατε καταλήξατε κάπου με τον άντρα σου;

ναι εγω στον καναπε και κεινος στο κρεβατι.

δεν με πειραζει μαρμιν μου να τον απολυσει,αλλα να τον απολυσει για το λαθος,επειδη δεν εχει λεφτα να τον πληρωσει,ναι αυτους τους λογους τους δεχομαι.αλλα οχι ρε φιλε να χασεις και την δουλεια σου τωρα που ο κοσμος λεει το ψωμι ψωμακι για να πας διακοπες. 6 χρονια δούλευει εκει ,ξερει τι καθικι ειναι το αφεντικο του,οταν δουλευα και γω και επαιρνα τα διπλα λεφτα απο κεινον του ειχα πει να ανοιξουμε δικο μας γραφειο και ειχαν προθυμοποιηθει κι οι δικοι μου να του δωσουν χωρο,ουτε να εχουμε ενοικια ουτε τιποτα,δεν ηθελε.ουτε να ψαξει για αλλη δουλεια ηθελε. τωρα που εχουμε εξοδα,που ειμαι ανεργη,που δεν ξερουμε τι θα μας φερει ο σεπτεμβρης,ειναι καιρος να παρατησει τη δουλεια για να παμε διακοπες; και αν παμε την αλλη εβδομαδα τι εγινε;

ναι εγω στον καναπε και κεινος στο κρεβατι.

Λάθος 1ο μπροστά στα πεθερικά δεν μιλάμε για τέτοια πράγματα...

Λάθος 2ο προσπαθουμε να τους αποχαιρετάμε τηλεφωνικά...

Λάθος 3ο εσύ στον καναπέ???Εκείνος καναπέ και εσύ κρεββάτι...

Και στο κάτω κατω της Γραφής κάκιστα κάνεις που χαλιέσαι με βλακείες απόλαυσε την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου είναι η ΠΡΩΤΗ σου εγκυμοσίνη δέν θα ξαναέρθει στην επόμενη θα έχεις καί ένα παιδάκι να ασχολίσε και δέν θα είναι το ίδιο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

στα πεθερικα μου μπροστα δεν ειπα τιποτα μετα που εφυγαν εγινε ο καβγας,μας καναν πρωτα ανω κατω,και υστερα τα μαζεψαν και φυγανε.δεν λεω τιποτα μπροστα τους,ποτε για λεφτα και οικονοκικα θεματα γιατι δεν εχουμε τις ιδιες αποψεις και δεν μπορω να ακουω τα κουλα τους. εσεις τι θα λεγατε στον αντρα σας; ειμαι παραλογη;

νομιζεις λιλιτακι μου δεν τα σκεφτομαι αυτα; ξερεις ποσες φορες το εχω στεναχωρησει αυτο το μωρακι; ασε γιατι και τωρα που σας τα γραφω παλι κλαιω....

Να μήν κλαίς κορίτσι είμαστε εμείς εδώ δίπλα σου!!! Να γελάς μόνο να γελάς :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Οσο για τα πεθερικά καμένη είμαι ξέρω τα πρώτα χρόνια έτσι ήμασταν και εμεις κάθε φορά που πηγέναμε ή έρχονταν χαμός μέτα καβγάδες τρικούβερτοι αλλά για 2 χρόνια μόνο το επέτρεψα και ήμουν καλή μετά έκανα μια μεγάλη φασαρία και από τότε δέν ανακατεύεται κανείς αλλά έκανα και τον αντρούλη μου να καταλάβει ότι μας κάνουν κακό και απο τότε και εκείνος τους βάζει ση θέση τους όταν πάνε να ξεφύγουν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

στα πεθερικα μου μπροστα δεν ειπα τιποτα μετα που εφυγαν εγινε ο καβγας,μας καναν πρωτα ανω κατω,και υστερα τα μαζεψαν και φυγανε.δεν λεω τιποτα μπροστα τους,ποτε για λεφτα και οικονοκικα θεματα γιατι δεν εχουμε τις ιδιες αποψεις και δεν μπορω να ακουω τα κουλα τους. εσεις τι θα λεγατε στον αντρα σας; ειμαι παραλογη;

Όχι καθόλου παράλογη δέν είσαι οι μέρες είναι τραγικά δύσκολες δέν υπάρχουν δουλειές και τώρα πες του χαιρετήσματα μαζι με την οικογένεια που μεγαλώνει μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις οπότε κάνουμε και λίγο το Μα........κα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Άντε βρε μην στεναχωριέσαι με βλακείες…………..κανένας δεν θα απολυθεί. Για να είναι 6 χρόνια εκεί ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις.

Αλλά τα κορίτσια έχουν δίκιο………δεν συζητάμε τα προβλήματα μας εν βρασμώ ψυχής μπροστά σε πεθερικά και γονείς γιατί χωρίς να το καταλαβαίνουν κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αυτό να του δώσεις να καταλάβει.

Ηρέμησε και να δεις που θα γυρίσει σήμερα με ένα μεγάλο χαμόγελο σαν να μην έγινε τίποτα. Άντρες………………………

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...