Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι δεν εχει γινει κατι συγκλονηστικο.

εγω οπως τα ξερεις, την πεμπτη θα παω να δω το ανεστακι μου μετα απο 1 μηνα.

η μαρμιν πηγε προχθες στον γιατρο και στο σεμιναριο. το μωρακι της εχει μεγαλωσει αρκετα και η καντυ στοιχηματιζει οτι θα γεννησει πριν το λιλιτακι.

το λιλιτακι εκανε ολες τις προετοιμασιες, σιδερωσε τον κοσμο ολο και ο γιατρος ητν μαλωσε γιατι ειχε συσπασεις. τωρα ξεκουραζετε.

η καντυ οπως τα ξερεις...και αυτη πηγε γιατρο ολα καλα, εκανε και εξετασεις κ ηταν οκ. τα φυλλα των μωρων παραμενουν αδιευκρινηστα...κατα πασα πιθανοτητα οπως ειπαμε και αρχικα ενα και ενα.

το αγγελικακι μια χαρα, επιτελους αρχισε να ετοιμαζει το δωματιο του μωρου της. ειχε κατι γκρινιες με τον αντρα της αλλα οκ.

το ιδιο και η νενα. εκανε κατι εξετασεις γιατι στο σπιτι ειχαν ιστορικο (δεν θυμαμαι τι) και την εξετασαν για θρομβοφιλια. παραλληλα την τρομαξαν για κανα 2 μερουλες μηπως εχει αναιμια και μαλιστα οχι την κλασικη που εχουμε στην ελλαδα...εναν αλλον τυπο. τελικα δεν εχει τιποτα και ολα καλα. τωρα πηγε να μεινει σε ενα απο τα ενοικιαζομενα της γιατι θα βαψει το σπιτι. γι'αυτο και δεν θα μπαινει και ιντερνετ αυτες τις μερες πολυ συχνα.

η μαρια η μια ειναι μια χαρα και ετοιμαζομαστε αυριο να κανουμε ενα ωραιοτατο αυγο!!!

η τινκερμπελ περιμενει να περασει ο καιρος...αυτες τις μερες ειναι να μην αδιαθετησει και μακαρι να παν ολα καλα. αν τελικα αιδαθετησει παμε για τν πρωτη μας προσπαθεια.

η πεπσι εφυγε απο την τριπολη, βρηκαν σπιτι θεσσαλονικη, περασε απο επιτροπη εγκριθηκε και ξεκιναει μεσα στον μηνα την προσπαθεια της!!!!

η μαρτζι παιδευτεται με ενα εξανθημα που βγαζει και την φαγουριζει. πηγε στον γιατρο και της εδωσε αλοιφες. κατα τα άλλα κλεινει το πρωτο τριμηνο σε μια εβδομαδα.

η μαρια η άλλη (27) πηγε αθηνα στον χασιακο και της ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανει με κλομιφαινη κτλ, θα κανει σπερματεγχυση και αν δεν πετυχει εξωσωματικη. της ειπε οχι λαπαροκοπιση οχι για υστεροσκοπιση.

αχ κοριτσια ελπιζω να μην ξεχασα καμια και να μην μπερδεψα κιολας...οι μαριες περισσοτερο να μας πουνε γιατι με τα διπλα ονοματα μπερδευω ποια ειναι ποια...ειχαμε και μια ακομη κοπελα στην παρεα που ηταν εγκυος...δεν θυμαμαι η εγκυα!!!

ολα μια χαρα δηλαδη ουφ ησυχασα τωρα με επιανε ενα αγχος μπαινω και διαβαζω απο εκει που εμεινα πριν γεννησω και οι σελιδες εχουν το ατελειωτο;) γι'αυτο σκεφτηκα να μου τα γραφατε με λιγα λογια να τελειωνουμε;)σε ευχαριστω τσερουλα μου!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

σοβαρα μιλας λιλιτακι!!!φανταζομαι τρομαξες ομως...σε βοηθησςε ο κοσμος εκει να σου φερει ενα νερο???

Ευτυχώς ακριβώς απέναντι έχει μαγαζί με ψιλικά η θεία μου και είχα άμεση βοήθεια...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Μια και πετυχαινω τη marioula μεσα ειπα να ευχηθω!!!!!!!Να σου ζησει κοπελα μου ο γιος !!!Να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος και εσυ η πιο χαρουμενη μανουλα στον κοσμο!!!!!!!Φανταζομαι οτι ζεις τις καλυτερες στιγμες της ζωης σου!!Οταν ειδα τις φωτο του συγκινηθηκα πολυ...Ειναι ενας κουκλος πραγματικα!!!!!!!!

Αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες!!!!!Σας διαβαζω αλλα αληθεια δεν σας προλαβαινω στις εξελιξεις για να συμμετεχω καθε μερα...!!Χαιρομαι που βλεπω οτι ειστε ολες καλα

και αναμενουμε και τα υπολοιπα μωρακια πλεον αλλα και τις υπολοιπες να μπουν στη λιστα με τις εγκυουλες !!!!!!Τα δικα νεα ειναι τα γνωστα ...αναμονη και ανυπομονησια να δω το μωρακι μου και εγω γερο στην αγκαλια μου!!

Τα φιλια μου σε ολες και μην ξεχνιομαστε σας big luna is watching απλα βαριετε να γραφει ;) !!!!!!!

fHaOp2.png

Μια και πετυχαινω τη marioula μεσα ειπα να ευχηθω!!!!!!!Να σου ζησει κοπελα μου ο γιος !!!Να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος και εσυ η πιο χαρουμενη μανουλα στον κοσμο!!!!!!!Φανταζομαι οτι ζεις τις καλυτερες στιγμες της ζωης σου!!Οταν ειδα τις φωτο του συγκινηθηκα πολυ...Ειναι ενας κουκλος πραγματικα!!!!!!!!

Αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες!!!!!Σας διαβαζω αλλα αληθεια δεν σας προλαβαινω στις εξελιξεις για να συμμετεχω καθε μερα...!!Χαιρομαι που βλεπω οτι ειστε ολες καλα

και αναμενουμε και τα υπολοιπα μωρακια πλεον αλλα και τις υπολοιπες να μπουν στη λιστα με τις εγκυουλες !!!!!!Τα δικα νεα ειναι τα γνωστα ...αναμονη και ανυπομονησια να δω το μωρακι μου και εγω γερο στην αγκαλια μου!!

Τα φιλια μου σε ολες και μην ξεχνιομαστε σας big luna is watching απλα βαριετε να γραφει ;) !!!!!!!

γεια σου βρε big luna ελεγα εσενα που χανοσουν κ τωρα χωρις να το θελω χανομαι κ εγω;)ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυ αγαπη μου για τις ευχες σου με το καλο να κρατησεις κ εσυ το μωρακι σου αγκαλιτσα!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

η ΛΟΥΝΑ ειναι αυτη η με γελουν τα ματια μου:shock::shock::shock:!!!!!

ηθελα να ξερα πως περναει η μερα σου???εγω αν αδεν ειχα εδω τα κοριτσια να μιλαμε θα ειχα λαλησει:rolleyes::cool:εσυ τι κανεις οοολη μερα μονη σου???

αρχησες να ετοιμαζεις τιποτα για το αγιο Βασιλακι σου????????ασε τις βαρεμαρες και μπες να μας πεις τα νεα σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λεω να ορισεις ωραριο επισκεπτων και να φροντισεις να ειναι οταν ειναι ξυπνιος ο πριγκιπας ετσι ωστε τις ωρες που κοιμαται να μπαινεις εδω!!!!

παω να βαλω φαγητο επανερχομαι!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λεω να ορισεις ωραριο επισκεπτων και να φροντισεις να ειναι οταν ειναι ξυπνιος ο πριγκιπας ετσι ωστε τις ωρες που κοιμαται να μπαινεις εδω!!!!

παω να βαλω φαγητο επανερχομαι!!!

καντυ μ εμενα να δεις πως μου λειπετε!!! που θα παει σιγα σιγα θα μπω σε ενα προγραμμα και θα μπορω να μπαινω πιο συχνα!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μαριουλα μου,σε πεθυμησα...ετσι οπως σου τα ειπε η τσερυ ειναι,δε ξεχασε τιποτα....

κοριτσαι θελω α φτιαξω ρυζογαλο αλλα εχω παρα πολυ καιρο να το κανω,ξερει καμια α μου πει καμια πετυχημεη συταγη; ειχα μια πολυ καλη αλλα την εχασα και απο τοτε οποτε και α εχω καει δε μαρεσει. μια πολυ γλυκο,μια δεν πηζει οπως το θελω και μου εχει κολησει α φαω ρυζογαλο σημερα.

πω πω λιλιτακι,παλι καλα που ηταν και η θεια σου κοντα. και ευτυχως που δεν ηταν τιποτα,φανταζομαι την τρομαρα σου.

σοβαρα μιλας λιλιτακι!!!φανταζομαι τρομαξες ομως...σε βοηθησςε ο κοσμος εκει να σου φερει ενα νερο???

Που είσαι βρε luna???Γιατί χάνεσαι?Δεν πειράζει αρκεί πού όλα είναι καλά με σένα και το μωράκι σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...