Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

φιλεναδες μου τι κανετε??

βρε κοριτσια 3 φορες εχω γραψει ενα τεραστιο μηνυμα που σας λεω αναλυτικα τι εγινε οσο ημουν στο νοσοκομειο στην γεννα και ολα τα υπολοιπα κ δεν ερχεται!!! γιατι ρε γμτ? παιζει ρολο που το μηνυμα ειναι γιγαντιαιο?????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλεναδες μου τι κανετε??

βρε κοριτσια 3 φορες εχω γραψει ενα τεραστιο μηνυμα που σας λεω αναλυτικα τι εγινε οσο ημουν στο νοσοκομειο στην γεννα και ολα τα υπολοιπα κ δεν ερχεται!!! γιατι ρε γμτ? παιζει ρολο που το μηνυμα ειναι γιγαντιαιο?????

μηπως να εγραφα το μηνυμα λιγο λιγο και να το εστελνα?:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρακι για να σου το εκανε 3 φορες σιγουρα αυτο θα φταει...γραψτα λιγα λιγα καλυτερα την επομενη φορα...να μας γραψεις και για μετα την γεννα λεπτομερειες...ποτε τρωτε ποτε κοιμαστε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

βρε κοριτσια θελω μια τεραστια χαρη!!! αν μπορειτε βεβαια!

εχετε γραψει πααααααααααααρα πολλα απο τοτε που γεννησα ως τωρα και μου ειναι αδυνατον με το τρεξιμο που εχω και με το μωρο να κατσω και να διαβασω οοοοοολες αυτες τις σελιδες αν εχει την καλοσυνη καποια απο εσας να μου γραψει με λιγα λογια τι εχει γινει στο περιπου για να ξανα μπω στο κλημα να μπορω να μπαινω απο εδω και περα να σχολιαζω κιολας....τωρα δεν μπορω να σχολιασω γιατι δεν ξερω τι εχει συμβει ολο αυτο τον καιρο,ας με ενημερωσει καποια για ο,τι εχει γινει π.χ σε τι φαση βρισκεται η τινγκερμπελ,η πεπση? αν εμαθε φυλλο απο τα μωρακια της η καντυ? αν πηρε θεση το μωρακι της λιλιτακι?για πειτε μου γιατι νιωθω σαν το ψαρι εξω απο το νερο!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρακι για να σου το εκανε 3 φορες σιγουρα αυτο θα φταει...γραψτα λιγα λιγα καλυτερα την επομενη φορα...να μας γραψεις και για μετα την γεννα λεπτομερειες...ποτε τρωτε ποτε κοιμαστε...

ναι τσερυ μ μαλλον αυτο θα φταιει δεν εξηγειται αλλιως:| τα νευρα μου εγραφα ολοκληρο κειμενο κ παταγα αποστολη και δεν στελνοταν.:evil: τελος παντων μαλλον θα σας τα γραψω λιγα λιγα;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Είστε όλες καλά από ότι βλέπω!!!!!!!!!

ΤΣέρι να χαίρεσαι τον σύζυγο, πολύχρονος!

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα, στις 11 το πρωί έχω υπέρηχο να δούμε μπας και φιλοτιμήθηκε κανένα "αυγό" να γίνει ομελέτα....

Φιλάκια και ότι επιθυμεί η καθεμία σας να το πάθει! ;);)

Κοριτσάκι μου σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις όχι ένα αλλά 2 και 3 αυγουλάκια!!!

καλημερα σε ολες,εμεα γυρισα οι γοεις μου και ετσι αποφασισα και γω α κατσω σπιτι μου α καω καμια δουλεια,

τσερυ να χαιρεσαι το ατρα σου και του χρονου με το καλο να γιορτασετε και οι 3 μαζι.

λιλιτακι πηρα τηλ το κυριο με τις τοιχογραφιες,1000 ευρο για ναρθει εδω και α τα ζωγραφισει....δεν νομιζω οτι θα το καω,απλα ηταν τελειες.

νενα στο τελος θα πανε ολα καλα και θα στρωσουν και οι δικοι μας ,που θα παει;

μαρμιν.μη κανεις κακες σκεψεις,εμενα προς το παρον το μωρο μου ειναι μικρο,αλλα θα ηθελα να ειναι μεγαλο για α μην φοβαμαι να το πιασω.

μαρακι ευχομαι πολλα αυγουλακια.

κατυ τους πονοκεφαλους τους ειχα και γω,καποια στιγμη θα κοψουν απο μοοι τους

Θέλει πολλά αλλά είναι καταπληκτικές όντως!!!

Αχ λες να βγει έτσι cherry μου???Θα τρελαθώ :tongue::tongue::tongue:!!!

cherry μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και του χρόνου με το καλό να γιορτάσετε με τον Ανεστάκο σας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Tserry, τι κούκλος είναι αυτός; Καλά, πιο παλιά πίστευα ότι δεν υπάρχουν τέτοια μωρά...Πως κανουν fhotoshop.........Μέχρι που γέννησε η ξαδέλφη μου το αγοράκι της κι εκεί έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Ηταν και ως νεογέννητο και είναι ακόμη ( τώρα έφτασε 3 χρονών) σαν τα μωρά των διαφημίσεων.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγώ κοριτσάκια τώρα μαζεύτηκα είχα πάει Δημαρχεία να μαζέψω τα χαρτιά που χρειάζονται για τη δήλωση του μωρού όταν με το καλό γεννηθεί γιατί αν τα άφηνα στον αντρούλη μου θα το δήλωνε αλλού το παιδάκι μας οπότε για σιγουριά τα μάζεψα εγώ και θα μπουν στη βαλίτσα και αυτά!!!Μετά πήγα να πάρω ένα καλαθάκι σκουπιδιών για το μπάνιο και βγαίνοντας από το μαγαζί στο πεζοδρόμιο οι έξυπνοι έχουν στρωμένο πλακάκι είχε νερά και έφαγα μια σούπα που ήταν όλη δική μου ευτυχώς δεν χτύπησα λίγο το ένα γόνατο ακούμπησε κάτω αλλά πιάστικα από ένα αμάξι και γλύτωσα τα χειρότερα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαρακι δεν εχει γινει κατι συγκλονηστικο.

εγω οπως τα ξερεις, την πεμπτη θα παω να δω το ανεστακι μου μετα απο 1 μηνα.

η μαρμιν πηγε προχθες στον γιατρο και στο σεμιναριο. το μωρακι της εχει μεγαλωσει αρκετα και η καντυ στοιχηματιζει οτι θα γεννησει πριν το λιλιτακι.

το λιλιτακι εκανε ολες τις προετοιμασιες, σιδερωσε τον κοσμο ολο και ο γιατρος ητν μαλωσε γιατι ειχε συσπασεις. τωρα ξεκουραζετε.

η καντυ οπως τα ξερεις...και αυτη πηγε γιατρο ολα καλα, εκανε και εξετασεις κ ηταν οκ. τα φυλλα των μωρων παραμενουν αδιευκρινηστα...κατα πασα πιθανοτητα οπως ειπαμε και αρχικα ενα και ενα.

το αγγελικακι μια χαρα, επιτελους αρχισε να ετοιμαζει το δωματιο του μωρου της. ειχε κατι γκρινιες με τον αντρα της αλλα οκ.

το ιδιο και η νενα. εκανε κατι εξετασεις γιατι στο σπιτι ειχαν ιστορικο (δεν θυμαμαι τι) και την εξετασαν για θρομβοφιλια. παραλληλα την τρομαξαν για κανα 2 μερουλες μηπως εχει αναιμια και μαλιστα οχι την κλασικη που εχουμε στην ελλαδα...εναν αλλον τυπο. τελικα δεν εχει τιποτα και ολα καλα. τωρα πηγε να μεινει σε ενα απο τα ενοικιαζομενα της γιατι θα βαψει το σπιτι. γι'αυτο και δεν θα μπαινει και ιντερνετ αυτες τις μερες πολυ συχνα.

η μαρια η μια ειναι μια χαρα και ετοιμαζομαστε αυριο να κανουμε ενα ωραιοτατο αυγο!!!

η τινκερμπελ περιμενει να περασει ο καιρος...αυτες τις μερες ειναι να μην αδιαθετησει και μακαρι να παν ολα καλα. αν τελικα αιδαθετησει παμε για τν πρωτη μας προσπαθεια.

η πεπσι εφυγε απο την τριπολη, βρηκαν σπιτι θεσσαλονικη, περασε απο επιτροπη εγκριθηκε και ξεκιναει μεσα στον μηνα την προσπαθεια της!!!!

η μαρτζι παιδευτεται με ενα εξανθημα που βγαζει και την φαγουριζει. πηγε στον γιατρο και της εδωσε αλοιφες. κατα τα άλλα κλεινει το πρωτο τριμηνο σε μια εβδομαδα.

η μαρια η άλλη (27) πηγε αθηνα στον χασιακο και της ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανει με κλομιφαινη κτλ, θα κανει σπερματεγχυση και αν δεν πετυχει εξωσωματικη. της ειπε οχι λαπαροκοπιση οχι για υστεροσκοπιση.

αχ κοριτσια ελπιζω να μην ξεχασα καμια και να μην μπερδεψα κιολας...οι μαριες περισσοτερο να μας πουνε γιατι με τα διπλα ονοματα μπερδευω ποια ειναι ποια...ειχαμε και μια ακομη κοπελα στην παρεα που ηταν εγκυος...δεν θυμαμαι η εγκυα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαριούλα μου έτσι να μπαίνεις από εδώ και πέρα να μαθαίνουμε νέα σου!

ναι μαρμιν μ θα μπαινω γτ εχψ χασει πολλα νεα σας κ λυπαμαι:(θα μου τα γραψει καποια??? συγνωμη που χανομαι και δεν μπαινω συχνα ειλικρινα δεν το θελω! σας σκεφτομαι συνεχεια αλλα αληθεια δεν εχω χρονο να μπω!!! οχι για το μωρο,το μωρακι δεν με κουραζει καθολου ειναι πολυ ησυχο, εχω ομως μεγαλο προβλημα με τις επισκεψεις!εχουν ερωτευθει τον μπεμπη και ολη την ημερα το σπιτι ειναι γεματο:?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εγώ κοριτσάκια τώρα μαζεύτηκα είχα πάει Δημαρχεία να μαζέψω τα χαρτιά που χρειάζονται για τη δήλωση του μωρού όταν με το καλό γεννηθεί γιατί αν τα άφηνα στον αντρούλη μου θα το δήλωνε αλλού το παιδάκι μας οπότε για σιγουριά τα μάζεψα εγώ και θα μπουν στη βαλίτσα και αυτά!!!Μετά πήγα να πάρω ένα καλαθάκι σκουπιδιών για το μπάνιο και βγαίνοντας από το μαγαζί στο πεζοδρόμιο οι έξυπνοι έχουν στρωμένο πλακάκι είχε νερά και έφαγα μια σούπα που ήταν όλη δική μου ευτυχώς δεν χτύπησα λίγο το ένα γόνατο ακούμπησε κάτω αλλά πιάστικα από ένα αμάξι και γλύτωσα τα χειρότερα!!!

πω πω παλι καλα λιλιτακι μου που την γλυρωσες προσεχε χαρα μου τωρα που κοντευεις!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...