Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα και χρονια πολλα

cherry να χαιρεσα τον αντρουλη σου. Του χρονου πρωτα ο θεος θα γιορταζει και ο μπεμπακος μου!!!!

Επιτελους να πω κι εγω μια φορα την πρωινη καλημερα!!! Παντως εκτος απο τον Αυγουστο που κουραζομουν πολυ και μολις επεφτα στο κρεβατι κοιμομουν για μενα η εγκυμοσυνη ειναι= λιγος υπνος - αυπνια!!!!! Χθες επεσα για υπνο μετα τις 2 και σημερα ξυνησα πριν το ξυπνητηρι δηλ. λιγο πριν τις 8!!!!!!!

Καλημερα και παλι σε ολα τα κοριτσακαι θα προσπαθησω να ξαναμπω στη διαρκεια της ημερας!!!!!graphics-good-morning-030793.gif

Νένα, σου εύχομαι να ξεπεράσετε ότι σας απασχολεί με το σύζυγο και να είστε ευτυχισμένοι με το μωράκι σας. Ελπίζω όλα να περάσουν σαν ένα κακό όνειρο.

Ρε κοριτσάρα μην μου στεναχωριέσαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!ευχαριστω ολα τα κοριτσακια για τις ευχες τους...σημερα ειναι μεγαλη μερα. σηκωθηκε το καμαρι μου να παει στην εκκλησια που γιορταζει ο αγιος του και βρηκα ευκαιρια να μπω λιγο πριν αρχισω να κανω τις πρωινες δουλειες γιατι σε καμια ωριτσα θα εχω κοσμο οπως ειπα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

38996110150887361995207.jpg

Καλημέρα! Χρόνια πολλά και βοήθεια μας ο Άγιος! Να χαίρεστε τους δικούς σας όσοι έχετε εορτάζοντα!

Μαρία σου εύχομαι ολόψυχα να δείς έστω και ένα αυγουλάκι αύριο! Θα περιμένουμε νεότερα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

ΤΣΕΡΡΑΚΙ να χαιρεσαι τον αντρα σου να ειστε παντα μαζι κι ευτυχισμενοι!!με το καλο να ερθει το Ανεστακι σας!!!

χρονια πολλα σε οποια αλη κοπελιτσα γιορταζει η ιδια η καποιος δικος της!!!

ΝΕΝΑΚΙ μου με το καλο να ερθει και ο δικος σου Δημητρακης και του χρονου να εχεις κι εσυ ετοιμασιες!!!

ΜΑΡΑΚΙ με το καλο να δεις πολλααα αβγουλακια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Koριτσάκια ξέχασα να σας πω την Τετάρτη πήγαμε από τον Αγιο Δημήτριο και προσκύνησα την εικόνα της Παναγίας. Περιττό να σας πω ότι είχε πάρα πολύ κόσμο. Εγώ βέβαια πήγα από το πλάι και ένας καλός σεκουριτάς μου έδωσε μια πλαστικοποιημένη εικονίτσα της Παναγίας μας που την είχε σταυρώσει στην εικόνα της. Θα τη βάλουμε και αυτή στο κρεββατάκι του μωρού μας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρακι περιμενουμε νεοτερα για αυριο...σου ευχομαι ο αγιος δημητριος να σου δωσει αυγουλακια και μιας κ θα πετυχεις την μερα ακριβως της ωορρηξιας του χρονου να κανεις εναν δημητρη!!!

νενα του χρονου θα γιορταζετε κ σεις τετοια μερα!!!

28xYp3.png

χαχαχχ δεν εχουν ερθει ακομα μαρμιν!!πηγαν εκκλησια και μαλλον αργησαν εκει. τι να κανω και γω...εστειλα τις ευχες μου σε φιλους και φιλες και περιμενω1!!!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Kai πολύ καλά κάνεις τσέρρυ. Εγώ σήμερα θέλω να κάνω δουλειές άντε να δούμε αν θα τα καταφέρω. Έχω και το σύζυγο σήμερα στο σπίτι αλλά κοιμάται ακόμα ο υπναράς μου και γι' αυτό δεν ξεκίνησα ακόμη. Αλλά δεν πάει άλλο πέρασε η ώρα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα σε ολες,εμεα γυρισα οι γοεις μου και ετσι αποφασισα και γω α κατσω σπιτι μου α καω καμια δουλεια,

τσερυ να χαιρεσαι το ατρα σου και του χρονου με το καλο να γιορτασετε και οι 3 μαζι.

λιλιτακι πηρα τηλ το κυριο με τις τοιχογραφιες,1000 ευρο για ναρθει εδω και α τα ζωγραφισει....δεν νομιζω οτι θα το καω,απλα ηταν τελειες.

νενα στο τελος θα πανε ολα καλα και θα στρωσουν και οι δικοι μας ,που θα παει;

μαρμιν.μη κανεις κακες σκεψεις,εμενα προς το παρον το μωρο μου ειναι μικρο,αλλα θα ηθελα να ειναι μεγαλο για α μην φοβαμαι να το πιασω.

μαρακι ευχομαι πολλα αυγουλακια.

κατυ τους πονοκεφαλους τους ειχα και γω,καποια στιγμη θα κοψουν απο μοοι τους

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους από τους συγγενείς και φίλους σας γιορτάζουν. Από ότι ξέρω δεν έχουμε καμία Δήμητρα, ε;

Χρόνια πολλά στον αντρούλη της Τσέρυς! Τσέρυ μου, να τον χαίρεσαι και του χρόνου εύχομαι μαζί με τον Ανέστη να περάσετε ακόμη πιο όμορφα!!! Κι εσύ κοντούλα είσαι,μωρέ; Κι εγώ 1, 60 είμαι και πολύ λεπτοκαμωμένη ( κορίτσια ακόμη δεν φάνηκε η κοιλιά!)......

Λοιπόν, Μαρία, αύριο πιστεύω θα μας πεις ευχάριστα και θα έχει γίνει σίγουρα ένα ωάριο

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Νένα, ακόμη δεν σε πήρε ο άντρας σου; Τώρα που θα βάψετε θα έρθει λογικά, σωστά; Ελπίζω να τα ξαναβρείτε και να μην ξαναμαλώσετε ποτέ!

Πήγα στο δερματολόγο σήμερα! Δεν άντεξα. Χθες βράδυ τα είδα όλα....σαν να είχα μέλισσες στο αυτό μου, κορίτσια. Σηκώθηκα πρωί πρωί και πήγα γιατί φοβήθηκα μην είναι και κάτι πιο σαβαρό. Τελικά, είναι ερεθισμός που μπορεί να προακαλείται από το απορρυπαντικό, από το μαλακτικό από χίλια δυο.....Μού έδωσε δύο αλοιφές.....Πήρα το γιατρό τηλ και μου είπε να βάλω μόνο τη μία και να πλένομαι πολλές φορές τη μέρα με χαμομηλόνερο......Θα με δει κι αυτός την Τετάρτη και να πάρω είπε και δεύτερη γνώμη. Την δεύτερη γνώμη θα την πάρω την Πέμπτη που εχω ραντεβού με δεύτερο δερματολόγο......Εβαλα λίγη αλοιφή και ανακουφίστηκα, κορίτσια.

Α,Νένα, ρώτησα τον φαρμακοποιό για την κρέμα καλέντουλα. Μού πρότεινε της propoline ή της apivita (δεν θυμάμαι τώρα). Είπε όμως πως από την στιγμή που έχω και σκισίματα (σκίστηκα λίγο κορίτσια και από κάτω και από πίσω, η καημένη) δεν θα μου κάνει τίποτα και καλύτερα να βάλω την κ΄ρεμα που μου έδωσε ο γιατρός ( την kenacomb, αν κάποια από εσας την ξέρει. Εσύ Κάντυ, σίγουρα την ξέρεις. Στις οδηγίες δεν γράφει τίποτα για κύηση, οπότε δεν νομίζω να πειράζει!).......Ουφ....Αν ήσασταν στην θέση μου για 5 λεπτά χθες το βράδυ, θα παθαίνατε πλάκα, κορίτσια. Το τι φαγούρα, αφήστε!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...