Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

marminoula μην ανησυχεις καλε ενας τελειος μπεμπαρος θα βγει κι γω ξερω παιδι που γεννηθηκε 5000 κιλα φυσιολογικα!!!! Απλα το πιπι σου θα τα τραβηξει όλα:?:)

cherry μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου, φαινεται ότι αναγνωριζει ομως τα λαθη του και βελτιωνεται!!!!!!!

Εμενα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχχαχα!!!υπαρχει λες αυτη η περιπτωση???γιατι εγω με 1.60 δεν ξερω πως εχω τοσο μεγαλο παιδι...ο αντρας μου 1.80...και οχι τιποτα...δεν εχω και καμια ιδεα για το τι μπορει να εγινε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τα δικα σας θα ειναι χριστουγενιατικα δωρα!!!τι καλα...θα τα στολισετε μαζι με το δεντρο!!!δεν παραπονιεμαι ...και μεςι θα στολισουμε την β' επιπεδου!!

28xYp3.png

βελτιωνεται λες ε νενα????θα δειξει!!!γενικα ειναι ευεξαπτος...μετα την εγκυμοσυνη που θα ειμαι απλως εγω και οχι και ο γιος του πακετο θα σου πω...

28xYp3.png

Σήμερα λέει η γυναικολόγος μου πόσο μαύρισε η κοιλιά σου! Λέει και ο έξυπνος ο αντρούλης μου αν βγει κανένα νεγράκι θα ξέρω πως δεν είναι δικό μου. Του λέω εάν αγάπη μου γίνει κάτι τέτοιο τη διαδικασία την ξέρεις πως έγινε θα πας στο Διαβαλκανικό να ζητήσεις εξηγήσεις γιατί θα μας έχουν δώσει λάθος σπέρμα! Πραγματικά κορίτσια τώρα με έπιασε σπαστικό γέλιο φαντάζεστε να βγάλω κανένα νεγράκι ή κανένα κινεζάκι; χαχαχα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

χαχαχχαχα!!!γελα τωρα γαιτι μετα δεν ξερω πως θα εισαι αν γινει κατι τετοιο....κοριτσια θα σας αφησω....αρχισε να φωναζει!!!το πρωι ισως προλαβω να πω μια καλημερα...φιλια στις κοιλιτσες!!!

28xYp3.png

καληνυχτα και απο μενα αγαπες

Α!!! τις επομενες μερες ισως να μην μπαινω πολυ συχνα γιατι θα φυγω απο το σπιτι και θα μεινω στα ενοικιαζομενα επειδη απο αυριο αρχιζουμε το βαψιμο!! Σας ειπα οτι θα βαψω όλο το σπιτι???? Ηταν να αρχισω απο εβδομαδα αλλα το παιδι που θα μου το βαψει εχει κενο απο τη δουλεια του και αρχιζουμε νωριτερα!!! Θα εχω ενα μικρο notebook στο δωματιο που θα μενω και θα τα λεμε και απο κει!!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

NENA εισαι ηρωιδα και μπραβο σου!!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ μην τα σκεφτεσαι τα παλια σκεψου οτι τωρα εγινε αρνακι!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ εγω γεννηθηκα 4370 ηταν η πρωτη γεννα της μαμας μου..την επιασαν οι πονοι 8 το πρωι και γεννηθηκα 4.30 το απογευμα φυσιολογικα υπεφερε πολυ αλλα απ οτι φανηκε εγω πολυ περισσοτερο εκανα πολυ ικτερο ημουν πολυ ταλαιπωρημενη με εβαλαν στην θερμοκοιτιδα και εμεινα εκει μια εβδομαδα ακομα αφου εφυγε η μαμα απο το νοσοκομειο με ετοιμαζαν για μεταγγιση αιματος ειχε δωσει ο μπαμπας μου αιμα!!!1αν δεν με ειχαν αφησει να φτασω τοσο δεν θα ειχα προβλημα επισσης αν την ειχε παει για καισαρικη παλι δεν θα ειχα προβλημα ....μια μερα το συζητουσα με την φιλη μου την γυναικολογο και μου ελεγε οτι τοτε δεν εκαναν υπερυχους δεν ηξεραν ποσο εχει φτασει το παιδι και γενικα πηγαιναν στα τυφλα τωρα με τοσαμεσα που διαθετουν βλεπουν τα παντα γι αυτο αλλωστε στο τελος παμε καθε εβδομαδα και φυσικα το να αφησουν να γεννηθει ενα τοσο μεγαλο παιδι φυσιολογικα ειναι εγκληματικο!!!:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

NENA εισαι ηρωιδα και μπραβο σου!!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ μην τα σκεφτεσαι τα παλια σκεψου οτι τωρα εγινε αρνακι!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ εγω γεννηθηκα 4370 ηταν η πρωτη γεννα της μαμας μου..την επιασαν οι πονοι 8 το πρωι και γεννηθηκα 4.30 το απογευμα φυσιολογικα υπεφερε πολυ αλλα απ οτι φανηκε εγω πολυ περισσοτερο εκανα πολυ ικτερο ημουν πολυ ταλαιπωρημενη με εβαλαν στην θερμοκοιτιδα και εμεινα εκει μια εβδομαδα ακομα αφου εφυγε η μαμα απο το νοσοκομειο με ετοιμαζαν για μεταγγιση αιματος ειχε δωσει ο μπαμπας μου αιμα!!!1αν δεν με ειχαν αφησει να φτασω τοσο δεν θα ειχα προβλημα επισσης αν την ειχε παει για καισαρικη παλι δεν θα ειχα προβλημα ....μια μερα το συζητουσα με την φιλη μου την γυναικολογο και μου ελεγε οτι τοτε δεν εκαναν υπερυχους δεν ηξεραν ποσο εχει φτασει το παιδι και γενικα πηγαιναν στα τυφλα τωρα με τοσαμεσα που διαθετουν βλεπουν τα παντα γι αυτο αλλωστε στο τελος παμε καθε εβδομαδα και φυσικα το να αφησουν να γεννηθει ενα τοσο μεγαλο παιδι φυσιολογικα ειναι εγκληματικο!!!:shock::shock:

Ναι Κάντυ μου ξέρω ότι τώρα δεν τα αφήνουν. Και μένα αυτό με παρηγορεί ότι τώρα θα με βλέπει πιο συχνά και θα κάνουμε ότι χρειαστεί.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ναι Κάντυ μου ξέρω ότι τώρα δεν τα αφήνουν. Και μένα αυτό με παρηγορεί ότι τώρα θα με βλέπει πιο συχνά και θα κάνουμε ότι χρειαστεί.

γι αυτο κι εγω πιστευω οτι εισαι η επομενη;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα και χρονια πολλα

cherry να χαιρεσα τον αντρουλη σου. Του χρονου πρωτα ο θεος θα γιορταζει και ο μπεμπακος μου!!!!

Επιτελους να πω κι εγω μια φορα την πρωινη καλημερα!!! Παντως εκτος απο τον Αυγουστο που κουραζομουν πολυ και μολις επεφτα στο κρεβατι κοιμομουν για μενα η εγκυμοσυνη ειναι= λιγος υπνος - αυπνια!!!!! Χθες επεσα για υπνο μετα τις 2 και σημερα ξυνησα πριν το ξυπνητηρι δηλ. λιγο πριν τις 8!!!!!!!

Καλημερα και παλι σε ολα τα κοριτσακαι θα προσπαθησω να ξαναμπω στη διαρκεια της ημερας!!!!!graphics-good-morning-030793.gif

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Είστε όλες καλά από ότι βλέπω!!!!!!!!!

ΤΣέρι να χαίρεσαι τον σύζυγο, πολύχρονος!

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα, στις 11 το πρωί έχω υπέρηχο να δούμε μπας και φιλοτιμήθηκε κανένα "αυγό" να γίνει ομελέτα....

Φιλάκια και ότι επιθυμεί η καθεμία σας να το πάθει! ;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...