Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!!!κοιμηθηκα μεχρι 7 παρα και μετα βγηκαμε για καφεδακι μολις γυρησα και σας διαβασα!!!!

ΜΑΡΜΙΝ ενα τελειομηνο μωρο ζυγιζει 2,5 φορες το βαρος που ειχε στις 33 εβδομαδες εσυ εισαι στην 35η??? και ειναι 3 κιλα αντε να ηταν 2800 οποτε δεν νομιζω να σε αφησει μεχρι τις 40 εβδ γιατι θα ξεπερασει τα 6 κιλα:shock:

και τωρα ηρθε η ωρα να ψηφισω κι εγω!!!!!εσυ θα γεννησεις πρωτη!!!!

Μη μου λέτε τέτοια! Τον κύκλωπα θα βγάλω; Στην 32η ήταν 2400! Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Λιλιτάκι θα γεννήσει πρώτο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ουφ!!!κουραστηκαμε και οι 2...ακομα παιδευομαστε....αρχισαν να χτυπαν τα τηλεφωνα και περασε η ωρα. τελειωνουμε τωρα ομως. τις φτιαξαμε και θα μπουν ψυγειο οπως ειναι και αυριο...περιμενω πως και πως την σπανακοπιτιτσα μου!!!

μαρμινακι ευχαριστω για την προταση αλλα οταν το ειδα ηταν αργα...τελικα εβαλα λιγο κασερακι μεσα και οτι γινει εγινε. με γαλα πολυ νερουλο μου φανηκε οτι θα γινει.

αυτα που μας εγραψες για τον τοκετο πολυ χρησιμα...

για να δουμε λοιπον ποιος θα πεσει μεσα στις μαντεψιες που κανουμε!!!

καλα ο αντρουλης εκανε μου εκανε ενα ζυμαρι....δεν μπορω να περιγραψω!!!τελειο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μπράβο Τσέρρυ μου είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν πολύ ωραίες και οι δύο πίτες! Φαντάζομαι αύριο δε θα έχεις χρόνο να μπεις γι' αυτό να σου ευχηθώ και εγώ για τον αντρούλη σου. Να τον χαίρεσαι και με το καλό να δεχτείτε τον Ανεστάκη σας! Χρόνια του πολλά. Μεγάλη γιορτή αύριο ειδικά για τη Θεσσαλονίκη μας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Έφτιαξε σε μια φίλη το στρουμφοχωριό και είναι τέλειο αλλά τώρα που ο γιος της πήγε 2,5 δεν τα θέλει με τίποτα ζητάει το Μίκη χαχαχαχα έχει φρικάρει η κοπέλα γιατί έσκασε 900?!!!

Εκτος του οτι μου αρεσει το ολολευκο για οσο θα ειναι βρεφος αυτα σκεφτομαι και φρικαρω!!!! Εχω ανιψιο και ξερω οτι δεκαδρα δεν δινει για Μικη και αρκουδακια μονο νταλικες, φορτηγα και φορτωτες τον ενδιαφερουν!!!! Οποτε ας επιλεξουμε την διακοσμηση όταν το μωρο θα ειναι 2μιση !!

Μη μου λέτε τέτοια! Τον κύκλωπα θα βγάλω; Στην 32η ήταν 2400! Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Λιλιτάκι θα γεννήσει πρώτο.

χαχαχα εχω ξεπατωθει στο γελιο φανταζεσαι να βγαλεις κανα τερατακι????

cherry κοιμαμαι 3 μερες εγκυος και μονη στο σπιτι:cry: εχω να μιλησω απο χθες με τον δικο μου και δεν βλεπω να εχει διαθεση να με παρει και μου λες οτι ο αντρας σου εκανε και ζυμαρι για πίτα??? Να πεσω τωρα απο το μπαλκονι ή μετα????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ μαρμιν. και σεις οτι επιθυμειτε!!!ελπιζω να μπω λιγο πριν το μεσημερακι. θα εχω μια φουρνια το πρωι μετα την εκκλησια και μετα το βραδακι οι φιλοι!!!!

θα ξεπατωθω σιγουρα. θα τα εχω ομως ολα ετοιμα απο το πρωι πανω στο τραπεζι και το μεσημερι μονο θα ψησουμε τις πιτουλες. ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα αυριο!!!

καληνυχτα κοριτσαρες...χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν αυριο (αν και δεν εχουμε καμια απ'οσο ξερω...) και χρονια πολλα στους δικους σας ανθρωπους οσοι εχετε! εγω θα χαιρομαι το καμαρι μου!!!

28xYp3.png

Εκτος του οτι μου αρεσει το ολολευκο για οσο θα ειναι βρεφος αυτα σκεφτομαι και φρικαρω!!!! Εχω ανιψιο και ξερω οτι δεκαδρα δεν δινει για Μικη και αρκουδακια μονο νταλικες, φορτηγα και φορτωτες τον ενδιαφερουν!!!! Οποτε ας επιλεξουμε την διακοσμηση όταν το μωρο θα ειναι 2μιση !!

χαχαχα εχω ξεπατωθει στο γελιο φανταζεσαι να βγαλεις κανα τερατακι????

cherry κοιμαμαι 3 μερες εγκυος και μονη στο σπιτι:cry: εχω να μιλησω απο χθες με τον δικο μου και δεν βλεπω να εχει διαθεση να με παρει και μου λες οτι ο αντρας σου εκανε και ζυμαρι για πίτα??? Να πεσω τωρα απο το μπαλκονι ή μετα????

Αχ βρε Νένα πολύ στενοχωριέμαι για σένα και πραγματικά είσαι τόσο γλυκιά και έξω καρδιά δε σου αξίζει αυτό που περνάς. Τουλάχιστον σε έκανα και γέλασες! Εγώ για να παρηγορηθώ για το μωράκι μου που είναι τόοοοσο μεγάλο σκέφτομαι πως κι εγώ 4450 βγήκα και το έριξα σε μπόι.:rolleyes: Αχ αλήθεια τώρα ελπίζω να μην έχει κανένα πρόβλημα. Ρώτησα τη γυναικολόγο μου αλλά το πέρασε στο ντούκου μου είπε ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι έχει ξεγεννήσει και παιδί 4500κιλά και φυσιολογικά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

νενα για να σε κανω καλυτερα θα σου πω οτι περυσι στην ημερα της γιορτης του ολη μερα (για να μην πω ολη την εβδομαδα) καθαριζα, πιττες, γλυκα ψωνια κτλ...να μην τα πολυλογω και οταν γυρισε ημουν τοσο κουρασμενη που χτυπησε το κουδουνι για να ανοιξω και επειδη του την ειπα κλωτσισε μια γλαστρα και σκορπισε χωματα σε ολο το σπιτι....ναι ναι καλα διαβασες...σε αυτο το ιδιο σπιτι που καθαριζα μια εβδομαδα οπως ειπα!!!του το ειχα πει ομως οτι ηταν η τελευταια σου γιορτη αυτη και να που φετος τα εκανε μονος του και τωρα που το εμαθε το σχεδιο θα την κανει και του χρονου σιγουρα!!!

28xYp3.png

μαρμιν η πεθερα μου γεννησε φυσιολογικοτατα 5 κιλα παιδι και μαλιστα στα 17 της!!!μην μασας τιποτα...μια μερα ειναι θα περασει οσο και να πονεσουμε...

28xYp3.png

νενα για να σε κανω καλυτερα θα σου πω οτι περυσι στην ημερα της γιορτης του ολη μερα (για να μην πω ολη την εβδομαδα) καθαριζα, πιττες, γλυκα ψωνια κτλ...να μην τα πολυλογω και οταν γυρισε ημουν τοσο κουρασμενη που χτυπησε το κουδουνι για να ανοιξω και επειδη του την ειπα κλωτσισε μια γλαστρα και σκορπισε χωματα σε ολο το σπιτι....ναι ναι καλα διαβασες...σε αυτο το ιδιο σπιτι που καθαριζα μια εβδομαδα οπως ειπα!!!του το ειχα πει ομως οτι ηταν η τελευταια σου γιορτη αυτη και να που φετος τα εκανε μονος του και τωρα που το εμαθε το σχεδιο θα την κανει και του χρονου σιγουρα!!!

Πω πω φρίκη! Σε φαντάζομαι εκείνη τη στιγμή:evil::evil::evil::evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρμιν η πεθερα μου γεννησε φυσιολογικοτατα 5 κιλα παιδι και μαλιστα στα 17 της!!!μην μασας τιποτα...μια μερα ειναι θα περασει οσο και να πονεσουμε...

Δε φοβάμαι για μένα για τον τοκετό αλλά μήπως έχει πρόβλημα το μωρό μου και είναι τόσο μεγάλο. Αφού να σκεφτείς τη ρώτησα αν έχει πολύ μεγάλο κεφάλι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τι να εχει καλε???μην μου βαζεις ιδεες...μια χαρα ειναι τα μικρα μας απλα ειναι ψηλα γιατι μοιαζουν τις μαμαδες τους!!!!(χαχχαχχα)

Και χοντρό επειδή μοιάζει τον μπαμπά του ε; (για το δικό μου λέω). χαχαχα καλό με ησύχασες τώρα. Εγώ βέβαια για ψηλό δεν ξέρω λέτε να μου είναι κανένα κοντό και χοντρό; Αλλά σε ποιον θα μοιάζει τότε; Λέτε βρε κορίτσια να μου έδωσαν λάθος σπέρμα στο Διαβαλκανικό;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...