Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσερρυ μου δεν έχω ιδέα από τυρόπιτα αλλά φαντάζομαι ότι θα πρέπει να το αντικαταστήσεις με γάλα. Πάντως αν θες μπορώ να σου στείλω το τηλ της μαμάς μου που κάνει τέλεια τυρόπιτα.

Μάρτζι συμφωνώ απόλυτα μόνο αγάπη θέλει το μωράκι μας. Κοίτα πόσα πλούσια παιδιά καταλήγουν στα ναρκωτικά ή σε άλλες ουσίες. Εμείς πώς μεγαλώσαμε; Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ καμία σχέση με αυτά που έχουν τα σημερινά παιδιά από πριν γεννηθούν καν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μου έλειψε ποτέ κάτι απλά δεν υπερπερίζευαν σε σημείο να θέλω να πάρω δωράκι τα ανήψια μου και να μην μπορώ γιατί έχουν όλο το τζάμπο χωρίς υπερβολή και δε θα χαρούν με τίποτα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το μωράκι μου μια χαρά. Τρία κιλά! Μου είπε ότι θα κάνω μεγάλο μωρό! Επόμενο ραντεβού την άλλη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου. Μπαίνω στο μήνα μου και τα ραντεβού θα είναι πιο συχνά. Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα θα πάω για καρδιοτοκογράφο να ακούσουμε την καρδούλα του μωρού μου. Και την Τρίτη το απόγευμα θα πάω στο ιατρείο της γυναικολόγου μου που θα είναι μια μαία και θα μας κάνει μάθημα δωρεάν. Αυτά τα νέα μας.

Ααααααα ξέχασα τώρα περιμένω το γύρο μας. Ζυγίστηκα και μπορώ να κάνω μια ατασθαλία:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αυτό δεν μου αρέσει εμένα σήμερα στα μωρά..έχουν τα πάντα και δεν χαίρονται με ΤΙΠΟΤΑ...εμείς περιμέναμε πως και πως να πάρουμε δώρο τα χριστούγεννα και στις γιορτές και ότι και αν μας έφερναν μας φαινόταν φανταστικό και πρωτότυπο...τώρα ότι και να τους πάρεις το έχουν ήδη ή έχουν καλύτερο..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Marmin, μεγάλωσε πολύ ο μπέμπης σου! Μπράβο το καμάρι μου!

Πολύ ωραίες οι πληροφορίες που μας έδωσες......

Τσέρυ, νομίζω πως με γάλα εβαπορέ γίνεται καλύτερη η τυρόπιτα. Γιορτάζει ο αντρούλης σου αύριο;Αντε, να τον χαίρεσαι!!!

Οντως, για μας τα κάνουμε τα περισσότερα, αλλά σάμπως δεν την έχουμε κι εμείς αυτή την ανάγκη; Τα παιδιά δεν τα νοιάζει ούτε και καταλαβαίνουν....Η ξαδέλφη μου μετακόμισε από Αθήνα στο χωριό ......Οταν ήρθε είχε ένα παιδάκι στη συνέχεια έκανε κι άλλο. Μένει με τους γονείς και τη γιαγιά της. Ούτε λόγος για παιδικό δωμάτιο.....Το μεγάλο της παιδί έμαθε να κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με την προγιαγιά και ο μικρός στην αρχή με τους γονείς και τώρα με παππού και γιαγιά!!!! Αν τα δείτε τα παιδιά, θα πάθετε πλάκα. Εξυπνα, κοινωνικά, ομιλητικά, ακομπλεξάριστα, μιλούν με όλο τον κόσμο, τι να σας λέω.....΄

Βέβαια, εγώ το ομολογώ.....Δεν θα μου άρεσε κι έτσι, αλλά το φέρνω ως παράδειγμα για να δούμε πως τα παιδιά δεν τα νοιάζουν τα δωμάτια όταν είναι μικρά. Αργότερα ναι, θέλουν το χώρο τους, αλλά μέχρι να πάνε δημοτικό δεν τα ενδιαφέρει καθόλου...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

O τοκετός ξεκινάει ή με συσπάσεις, ή με το σπάσιμο των νερών ή με αίμα. Μπορεί να συνυπάρχουν δύο ή και τα τρία ή μόνο το ένα. Εάν τα υγρά σπάσουν και είναι υπόλευκα, ή λίγο κίτρινα ή έχουν μέσα βλένες αίμα ή κάτι σαν τα μπιμπίκια που βγάζουμε είμαστε οκ. Δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας. Εάν είμαστε σπίτι κάνουμε ένα μπανάκι, χαλαρώνουμε στον καναπέ, περιοποιούμαστε, ετοιμαζόμαστε, κάνουμε ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα και μετά από κανα δυο ωρίτσες παίρνουμε το μαιευτήρα μας ή πάμε στο νοσοκομείο. Πριν φύγουμε φοράμε σερβιέτα. Εάν πάμε κατευθείαν στο νοσοκομείο ή πάρουμε το μαιευτήρα μας το πιθανό είναι να μας πει να πάμε αμέσως. Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένουμε πολλές ώρες στην αίθουσα τοκετού με το τοκογράφο χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Έπειτα ενδέχεται ο μαιευτήρας μας για να τελειώνει να μας βάλει ωκυτοκίνη που επισπευδει τον τοκετό. Αυτό όμως σημαίνει πως η γυναίκα θα υποφέρει και θα δυσκολευτεί περισσότερο. Εάν τα υγρά είναι πράσινα τότε τρέχουμε κατευθείαν στο μαιευτήριο, παίρνουμε κατευθείαν το γυναικολόγο και γενικά μπορεί να χρειαστεί να μας βάλουν στο χειρουργείο με τα ρούχα – που λέει ο λόγος. Τα πράσινα υγρά σημαίνουν ότι το παιδάκι τα έκανε και μπορεί να κάνει εισρόφηση και να πεθάνει γιʼ αυτό η βιασύνη. Επίσης αν δούμε κόκκινο αίμα σαν αυτό που τρέχει από την πληγή παίρνουμε κατευθείαν τηλ ή τρέχουμε. Εάν είναι αρκετή η ποσότητα με πήγματα μπορεί να είναι αποκκόληση πλακούντα. Καφέ και ροζ αίμα είναι φυσιολογικό. Από τα μισά του 8ου και σίγουρα όταν μπαίνουμε στον 9ο θα έχουμε συσπάσεις που είναι ανώδυνες και είναι φυσιολογικές. Όταν οι συσπάσεις θα γίνονται κάθε 5΄ λεπτά για ένα δίωρο θα πάμε στο μαιευτήριο. Στο 10΄ θέλουν 4-7 ωδίνες για να οδηγήσουν σε τοκετό.

Όταν είμαστε στην αίθουσα τοκετού και νιώσουμε τάση για έμετο ή κάνουμε έμετο η διαστολή μας είναι περίπου 5. Όταν νιώθουμε ότι θέλουμε να ενεργηθούμε είμαστε στο 7-8. Είναι φυσιολογική και η τάση για έμετο και η τάση για κένωση απλά είναι ένας τρόπος να καταλάβουμε μόνες μας περίπου που βρισκόμαστε από διαστολή.

Κοριτσάκια αυτά σε γενικές γραμμές. Αυτό που κράτησα εγώ είναι να συζητήσουμε με το μαιευτήρα μας ότι θέλουμε φυσιολογικό τοκετό (φυσιολογικός είναι ο τοκετός που αφήνουμε να εξελιχθεί μόνος του με καθόλου ή όσο το δυνατό λιγότερο παρέμβαση. Χωρίς ορό με ωκυτοκίνη ούτε καν ορό για ενυδάτωση μπορούμε να πίνουμε μόνες μας νερό, χωρίς επισκληρίδιο. Δεν είναι φυσιολογικός ο τοκετός που γίνεται από τον κόλπο αλλά με παρέμβαση). Εάν κάνετε επισκληρίδιο να γίνει όταν η διαστολή είναι στο 4 και ωποσδήποτε πριν το 8 γιατί μετά δε θα υπάρχει το αντανακλαστικό για να σπρώξετε και παίρνουν το μωρό με βεντούζα. Γενικά μας είπαν ότι το 90% των επισκληριδίων χρησιμοποιούν βεντούζα. Επίσης ένας τοκετός που ξεκινάει με ωκυτοκίνη είναι πιο επώδυνος απʼ ότι αν τον αφήσουμε να εξελιχθεί μόνος του αλλά παίρνει περισσότερη ώρα (στη δεύτερη περίπτωση). Μπορούμε να σηκωνώμαστε και επιβάλλεται να περπατάμε ακόμη και μέχρι να γίνει τέλεια η διαστολή.

Αυτά εάν θυμηθώ κάτι ακόμα θα σας το πω.

A πολύ χρήσιμες πληροφορίες marminaki να είσαι καλά!!!

Το μωράκι μου μια χαρά. Τρία κιλά! Μου είπε ότι θα κάνω μεγάλο μωρό! Επόμενο ραντεβού την άλλη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου. Μπαίνω στο μήνα μου και τα ραντεβού θα είναι πιο συχνά. Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα θα πάω για καρδιοτοκογράφο να ακούσουμε την καρδούλα του μωρού μου. Και την Τρίτη το απόγευμα θα πάω στο ιατρείο της γυναικολόγου μου που θα είναι μια μαία και θα μας κάνει μάθημα δωρεάν. Αυτά τα νέα μας.

Ααααααα ξέχασα τώρα περιμένω το γύρο μας. Ζυγίστηκα και μπορώ να κάνω μια ατασθαλία:rolleyes:

Ε ρε ένας άντρακλας άντε και εγώ τη Δευτέρα θα πάω να δω πόσο θα έχει φτάσει το πισπιρίγκι μου!!!Όσο για το γύρο ΚΑΛΗΗΗΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ειμαι σε μια καφετερια κ εχω 2 ωρες που σας διαβαζω.ο συζυγος φωναζει.χιχιχι! Γραψατε παρα πολλα.ευχαριστω για τις ευχες σας!

Άντε πεπσι μου να τακτοποιηθείτε κι εσείς και να μας διαβάζεις και γράφεις καθημερινά και συχνά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ε ρε ένας άντρακλας άντε και εγώ τη Δευτέρα θα πάω να δω πόσο θα έχει φτάσει το πισπιρίγκι μου!!!Όσο για το γύρο ΚΑΛΗΗΗΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

Καλή χώνεψη Λιλιτάκι τον κατασπάραξα σε χρόνο ντε, τε σαν τα πιράνχα ένα πράγμα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλή χώνεψη Λιλιτάκι τον κατασπάραξα σε χρόνο ντε, τε σαν τα πιράνχα ένα πράγμα:P

Χαχαχαχαχα και καλά του έκανες!!!Εγώ δέν μπορώ να φάω σουβλάκι με πιάνουν καούρες και το μετανιώνω σε χρόνο ντε τε:(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Χαχαχαχαχα και καλά του έκανες!!!Εγώ δέν μπορώ να φάω σουβλάκι με πιάνουν καούρες και το μετανιώνω σε χρόνο ντε τε:(

Καλύτερα γιατί έτσι δε βάζεις κιλάκια:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κορτισια!!τι κανετε?

Κορίτσια, εγώ τα απογεύματα και μέχρι να κοιμηθώ αργά το βράδυ έχω δεμένο το στομάχι κόμπο και εκείνη την άσχημη γεύση στο στόμα. Χθες τα είδα όλα. Επεσα στο κραβάτι κατά τις 11, με πήρε ο ύπνος στις 11.30, ξύπνησα 12 και πεινούσα πολύ. Μου φτιαχνει ο άντρας μου ένα τοστ, το τρώω, κάθομαι λίγο για να μην ξαπλώσω αμέσως και μετά ξαναπέφτω στο κρεβάτι. Ξέρετε τι ώρα κοιμήθηκα; 5 το πρωί.....Είδα μία ταινία στην ΕΤ 1 ( πολύ μού άρεσε) και μετά από τις 3 και μετά σαν το ζόμπι.....Κοιμήθηκα ως τις 9.00 ............ Αφήστε, πολλές αυπνίες....Το είδατε; Εγινα 11 εβδομάδων σήμερα. Αχ, να ΄πάνε όλα καλά και να φτάσω κι εγώ κι όλα τα κορίτσια να πάρουμε αγκαλιά τα καμάρια μας....
μαρτζι μου ολα καλα θα πανε και θα περασει γρηγορα ο καιρος για να παρεις το μωρακι σου αγκαλια!!αυχενικη ποτε κανεις?
τσερυαν εχεις κουνουπιδακι η μπροκολο θα ειναι πολυ ωραια.

μαρτζι το ξερω οτι το καω γι αυτους τους λογους,αλλα εμεις σα οικογεαια και οι δικοι μου δεν τους καναμε ποτε κατι για να νιωθει ετσι. ισα ισα ειμαστε πολυ πιο απλοι σαν ανθρωποι απο αυτους.

τι καλα που θα τανε. αντε αμα παρεις καμια μεταθεση προς τα εδω,που ξερεις....

εγω παντως ολες σας περιμενω,το πολυ πολυ α σας ρθειτε στη βαπτιση της πριγκιπισσας.

αν οι ανθρωποι εχουν κομπλεξ ετσι αντιδρουν για να καλυψουν τα κοπλεξ τους!κοιτα εσυ να εισαι καλα με τον αντρουλη σου και ας κανουν αυτοι οτι θελουν
Κοριτσια καλησπερα κ απο μενα.ειναι πολλα αυτα που γραψατε.τωρα σας γραφω απ το κινητο σε καφετερια.τα νεα μου ειναι ολα καλα.βρηκαμε ενα τελειο σπιτακι οπως το θελα στην κηφισια για σας που ξερετε.περασα απο επιτροπη για φαρμακα ολα καλα κ κει κ τωρα μου μενει να παρω τα φαρμακα κ να κανω την διαδικασια.αρα αρχες δεκεμ θα την κανω
πεπτσι μου καλη επιτυχια και θετικη σκεψη :D
images?q=tbn:ANd9GcT9IQPCKl0miwpTJz0pztelOU9REolPKC2eIUF3WjFhoUboKjs
images?q=tbn:ANd9GcQk_zOwMGe9L9BiI1ZXP5j-LBW1O62zAADwORDn_d_JT-SL8GvH
τελειες οι ταπετσαριες!!το μωβ το εχω σε καδρο,το ειχα φτιαξει για την ανηψια μου μαζι με ενα αλλο και μας εμεινε!περιμενει να παρει τη θεση του στο παιδικο δωματιο ;)

μαρμιν μου μεγαλο το μωρακι σας!!παιδαρος θα ειναι :D :D

Αχ ας μπορούσα να φάω ένα πιτογυράκι χωρίς καούρα και ας έπερνα κιλάκιααααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

γεια σας!!!!κοιμηθηκα μεχρι 7 παρα και μετα βγηκαμε για καφεδακι μολις γυρησα και σας διαβασα!!!!

ΜΑΡΜΙΝ ενα τελειομηνο μωρο ζυγιζει 2,5 φορες το βαρος που ειχε στις 33 εβδομαδες εσυ εισαι στην 35η??? και ειναι 3 κιλα αντε να ηταν 2800 οποτε δεν νομιζω να σε αφησει μεχρι τις 40 εβδ γιατι θα ξεπερασει τα 6 κιλα:shock:

και τωρα ηρθε η ωρα να ψηφισω κι εγω!!!!!εσυ θα γεννησεις πρωτη!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω εφαγα μιση εχθες το βραδυ μονο πιτα γυρο και τζατζικι και στις 6 το πρωι ακομα δεν την ειχα χωνεψει!!!!δεν ξανατρωω ειπα μεχρι να γεννησω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω εφαγα μιση εχθες το βραδυ μονο πιτα γυρο και τζατζικι και στις 6 το πρωι ακομα δεν την ειχα χωνεψει!!!!δεν ξανατρωω ειπα μεχρι να γεννησω

Όλο έτσι έλεγα και εγώ και όλο την έκανα τη λαδιά και μετά υπέφερα!!!

Όμορφες σας αφήνω ώρα μου είναι φιλάκιαααα!!!Α και ναι ψηφίζω και εγώ marmin!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...