Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Neverstop είπε:

FSH την πρώτη φορά που έκανα όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες είχα 12, σε όλες τις επόμενες μετρήσεις 7 -8. Άρα είναι και θέμα κύκλου. Η τωρινή βλαστοκύστη ήταν κι αυτή poor? Άρα φυσικός κύκλος και κύκλος με φάρμακα έδωσαν ίδιο μοτίβο εμβρύων?

Ναι ήταν 4BC. Δεν είχα ποτέ 4 ως τώρα η αλήθεια είναι. Είχα μόνο ως 3. Ακριβώς , έδωσαν το ίδιο μοτίβο εμβρύων. 6 ημερών πάλι.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ lilitaki κι εγω ενα τετοιο θελω..... στα ματια και στα μαλλια εχω πιθανότητες αλλα τετοια χειλη που να τα βρουμε!!!! σωστος αγγελος!!!!!

εγώ δεν έχω ελπίδες σε τίποτα γιατίκαταρχην θα κάνω αγόρι:tongue: έπειτα είμαι μελαχρινότατη σε όλα:P Ο άντρας μου μικρός ήταν ξανθούλης αλλά τώρα μου άσπρισε πρόωρα αλλά κι αυτός από γαλανοπρασινο τέτοιο μάτι μπα... βέβαια η αλήθεια είναι ότι αμα το έχεις καλό είναι και χαίρεσαι για το παιδάκι σου αλλά όταν έχεις ταλαιπωρηθεί όσο εμείς για παιδί είναι ούτε το τελευταίο που σκεφτόμαστε είμαι σίγουρη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εγώ δεν έχω ελπίδες σε τίποτα γιατίκαταρχην θα κάνω αγόρι:tongue: έπειτα είμαι μελαχρινότατη σε όλα:P Ο άντρας μου μικρός ήταν ξανθούλης αλλά τώρα μου άσπρισε πρόωρα αλλά κι αυτός από γαλανοπρασινο τέτοιο μάτι μπα... βέβαια η αλήθεια είναι ότι αμα το έχεις καλό είναι και χαίρεσαι για το παιδάκι σου αλλά όταν έχεις ταλαιπωρηθεί όσο εμείς για παιδί είναι ούτε το τελευταίο που σκεφτόμαστε είμαι σίγουρη

Εμεις ειμαστε καστανοξανθοι και με πρασινομπλε και πρασινα ματια αντιστοιχα αλλα ποτε δεν ξερεις απο που θα παρει. Εμένα ο ανιψιος μου ειναι φτυστος ο παππους του!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

385393_209302189197675_1608147533_n.jpg

Και τωρα χαρειται ένα που μαλλον καμια μας δεν θα κανει!!!! φοβερο το σοκολατακι.

Το δικό μου κάπως έτσι θα είναι σε αγορίστικο:tongue: αν όχι όλο το χρόνο το καλοκαίρι σίγουρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις ειμαστε καστανοξανθοι και με πρασινομπλε και πρασινα ματια αντιστοιχα αλλα ποτε δεν ξερεις απο που θα παρει. Εμένα ο ανιψιος μου ειναι φτυστος ο παππους του!!!!!

τέλειο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

385393_209302189197675_1608147533_n.jpg

Και τωρα χαρειται ένα που μαλλον καμια μας δεν θα κανει!!!! φοβερο το σοκολατακι.

Για τα μάτια έχω και εγώ ελπίδες να είναι μπλέ γαλάζια πράσινα αλλά τα υπόλοιπα δέν ξέρω!!!Το σοκολατάκι είναι κουκλί αλλά όντως δέν νομίζω να το κάνει καμιά μας!!!!;);)Αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα χιχιχιχιχιχι!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

και το σοκολατακι κουκλακι...και μην προεξοφλείτε τίποτα....εκεί που δεν το περιμενεις μπορεί ξαφνικά να κάνεις ένα τέτοιο...όχι πονηρές σκέψεις...απλά η κληρονομικότητα κρατάει 7 γενιές...χαχχααχχχα

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μάρτζι άσχετο αλλά θέλω από καιρό να σου το πω αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου με κόκκινα γράμματα είναι πολύ τέλειο και πολύ πολύ γλυκό

Επίσης μου αρέσει και το αγγελάκι κάτω από το όνομά σου. Να δεις ότι θα κάνεις κοριτσάκι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημερα και από μενα. Εχτες βασικά διαβάζοντας το τελευταιο μηνυμα ξεσπασα σε λυγμούς γιατί το ίδιο κανει και ο αντρας μου, τα βαζει με τον Θεο και τον μαλώνω. Μετα καταλαβαίνει τη βλακεία του και κλαίει και αυτός.

Εγώ πλεον πιστευω ότι καθε εμπόδιο για καλό και πρπει να ελπιζουμε και να πιστευουμε. Αυτός ξέρει.

Μαργκι στα Γιαννενα θα είμαι από σημερα το απόγευμα και μέχρι τις 19. Εγώ θα χαρώ να σε γνωρίσω και να μιλήσουμε. Θα κάνει καλό η μια στην άλλη. Οποτε θελεις στείλε μηνυματάκι.

Να μην στενοχωριόμαστε για τίποτα.

Υ.Γ Περίοδος δεν μου ρθε ακόμα και κανενα σύμπτωμα δεν έχω.

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! μαργκι μου πως εισαι σημερα? προσπαθησε να ηρεμησεις χαρα μου και ολα θα γινουν οπως λενε και οι αλλες κοπελες εκει που δεν το περιμενεις!!!οπως ειπε κ η νενα μας ο Θεος δεν τιμωρει....αλλα να ξερεις πως δοκιμαζει! ο Θεος μας στελνει δοκιμασιες για να δοκιμασει την πιστη που εχουμε σε Αυτον, αν λοιπον δει οτι χανουμε την πιστη μας τοσο ευκολα και τα βαζουμε μαζι Του πως θα μας βοηθησει μετα??? εγω παρ'ολα αυτα που περασα (γιατι κανεις δεν μπορει να βρεθει να πει οτι δεν ηταν ασχημο αυτο που εζησα) συνεχεια λεω στην προσευχη μου Θεε μου σε ευχαριστω για ολα οσα μου εχεις δωσει στην ζωη και τα καλα και τα κακα!!!ποτε δεν τα εβαλα με τον Θεο και ποτε δεν του θυμωσα με αυτο που επαθα...ισα ισα που με το που εμαθα οτι το μωρακι ηταν νεκρο μεσα στην κοιλια μου αμεσως ξεκινησα να προσευχομαι και να Τον παρακαλαω να εχει το μωρακι μου καλα να το προσεχει να του δινει την αγαπη και την φροντιδα που εγω δεν μπορεσα να του δωσω να το κανει ευτυχισμενο και να μην στεναχωριεται που τα βραδια θα ειναι μακρια απο την μανουλα του...και μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να στεναχωριεται το μωρακι μου που ειναι μακρια απο την μαμα του πεθαινω:(:(:( ο Θεουλης ηθελε το μωρακι μου διπλα του αγγελακι και μου το πηρε ομως πολυ πολυ συντομα μου εστειλε το αδερφακι του θα μπορουσε να μου παρει το μωρακι μου και να μην μου ξανα στειλει ποτε μωρο αυτο θα ηταν πολυ χειροτερο οποτε Του ειμαι ευγνομων!!!ετσι και εσυ να το ευχαριστεις για ολα οσα σου εχει δωσει και θα δεις οτι πολυ συντομα θα σου στειλει αυτο που τοσο λαχταρας!!!πεπση μου εσυ τι νεα αδιαθετησες? αγγελικακι μεγαλωσε το μωρακι μπραβο ολα θα πανε καλα μην φοβασαι:P εγω κοριτσια ειμαι πολυ μελαχρινη αλλα ο αντρας μου ειναι καστανοξανθος για να δουμε πως θα βγει το μωρακι????;) το πρωτο παντως εμοιαζε πολυ στον αντρα μου αλλα τα μαλλια ηταν δικα μου μαυρα πισσα...τωρα αυτο ποιος ξερει μπορει να βγει ξανθουλικο:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! μαργκι μου πως εισαι σημερα? προσπαθησε να ηρεμησεις χαρα μου και ολα θα γινουν οπως λενε και οι αλλες κοπελες εκει που δεν το περιμενεις!!!οπως ειπε κ η νενα μας ο Θεος δεν τιμωρει....αλλα να ξερεις πως δοκιμαζει! ο Θεος μας στελνει δοκιμασιες για να δοκιμασει την πιστη που εχουμε σε Αυτον, αν λοιπον δει οτι χανουμε την πιστη μας τοσο ευκολα και τα βαζουμε μαζι Του πως θα μας βοηθησει μετα??? εγω παρ'ολα αυτα που περασα (γιατι κανεις δεν μπορει να βρεθει να πει οτι δεν ηταν ασχημο αυτο που εζησα) συνεχεια λεω στην προσευχη μου Θεε μου σε ευχαριστω για ολα οσα μου εχεις δωσει στην ζωη και τα καλα και τα κακα!!!ποτε δεν τα εβαλα με τον Θεο και ποτε δεν του θυμωσα με αυτο που επαθα...ισα ισα που με το που εμαθα οτι το μωρακι ηταν νεκρο μεσα στην κοιλια μου αμεσως ξεκινησα να προσευχομαι και να Τον παρακαλαω να εχει το μωρακι μου καλα να το προσεχει να του δινει την αγαπη και την φροντιδα που εγω δεν μπορεσα να του δωσω να το κανει ευτυχισμενο και να μην στεναχωριεται που τα βραδια θα ειναι μακρια απο την μανουλα του...και μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να στεναχωριεται το μωρακι μου που ειναι μακρια απο την μαμα του πεθαινω:(:(:( ο Θεουλης ηθελε το μωρακι μου διπλα του αγγελακι και μου το πηρε ομως πολυ πολυ συντομα μου εστειλε το αδερφακι του θα μπορουσε να μου παρει το μωρακι μου και να μην μου ξανα στειλει ποτε μωρο αυτο θα ηταν πολυ χειροτερο οποτε Του ειμαι ευγνομων!!!ετσι και εσυ να το ευχαριστεις για ολα οσα σου εχει δωσει και θα δεις οτι πολυ συντομα θα σου στειλει αυτο που τοσο λαχταρας!!!πεπση μου εσυ τι νεα αδιαθετησες? αγγελικακι μεγαλωσε το μωρακι μπραβο ολα θα πανε καλα μην φοβασαι:P εγω κοριτσια ειμαι πολυ μελαχρινη αλλα ο αντρας μου ειναι καστανοξανθος για να δουμε πως θα βγει το μωρακι????;) το πρωτο παντως εμοιαζε πολυ στον αντρα μου αλλα τα μαλλια ηταν δικα μου μαυρα πισσα...τωρα αυτο ποιος ξερει μπορει να βγει ξανθουλικο:tongue:

Λένε ότι το σκούρο υπερτερεί του ξανθού αλλά γνωρίζω ζευγάρι σαν κι εσάς με τρία παιδάκια ξανθά με γαλανά μάτια βέβαια η μεγάλη τους κόρη στα 10 της είχε αρχίσει να καστανεύει μετά δεν ξέρω γιατί χαθήκαμε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λένε ότι το σκούρο υπερτερεί του ξανθού αλλά γνωρίζω ζευγάρι σαν κι εσάς με τρία παιδάκια ξανθά με γαλανά μάτια βέβαια η μεγάλη τους κόρη στα 10 της είχε αρχίσει να καστανεύει μετά δεν ξέρω γιατί χαθήκαμε

το σοι μου εχει γαλανοματιδες και πρασινοματιδες ας πουμε η γιαγια μου κ ο παππους μου εχουν πρασινα ματια η αδερφη του αντρα μου εχει κατα γαλανα ο αντρας μου εχει καφε-πρασινα εγω εχω μαυρα για να δουμε τι θα βγει:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...