Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια, εγώ τα απογεύματα και μέχρι να κοιμηθώ αργά το βράδυ έχω δεμένο το στομάχι κόμπο και εκείνη την άσχημη γεύση στο στόμα. Χθες τα είδα όλα. Επεσα στο κραβάτι κατά τις 11, με πήρε ο ύπνος στις 11.30, ξύπνησα 12 και πεινούσα πολύ. Μου φτιαχνει ο άντρας μου ένα τοστ, το τρώω, κάθομαι λίγο για να μην ξαπλώσω αμέσως και μετά ξαναπέφτω στο κρεβάτι. Ξέρετε τι ώρα κοιμήθηκα; 5 το πρωί.....Είδα μία ταινία στην ΕΤ 1 ( πολύ μού άρεσε) και μετά από τις 3 και μετά σαν το ζόμπι.....Κοιμήθηκα ως τις 9.00 ............ Αφήστε, πολλές αυπνίες....Το είδατε; Εγινα 11 εβδομάδων σήμερα. Αχ, να ΄πάνε όλα καλά και να φτάσω κι εγώ κι όλα τα κορίτσια να πάρουμε αγκαλιά τα καμάρια μας....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ τα κάνω συχνά...

βάζω λαδόκολα από κάτω τα αλείφω με ελάχιστο ελαιόλαδο και τα ψήνο στο φούρνο..

αν έχω και προτιγανισμένες πατάτες τις κάνω με τον ίδιο τρόπο..

αλλά πρωτιμάω το ρύζι....

και εμάς το ψαράκι μας σήμερα έτσι θα είναι αλλά αντι στικσ θα είναι πιο μεγάλο κομμάτι..ψαράκι με ρυζάκι και σαλάτα

γίνονται τέλεια...γράφει και πάνω πόση ώρα να το αφήσεις..10 λεπτά από τη μια και το ίδιο από την άλλη...και μια σαλατούλα....

ο άντρας μου τα τρώει με μαγιονέζα..τους πάει πολυ αλλά εγώ την αποφεύγω

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

τσερυαν εχεις κουνουπιδακι η μπροκολο θα ειναι πολυ ωραια.

μαρτζι το ξερω οτι το καω γι αυτους τους λογους,αλλα εμεις σα οικογεαια και οι δικοι μου δεν τους καναμε ποτε κατι για να νιωθει ετσι. ισα ισα ειμαστε πολυ πιο απλοι σαν ανθρωποι απο αυτους.

τι καλα που θα τανε. αντε αμα παρεις καμια μεταθεση προς τα εδω,που ξερεις....

εγω παντως ολες σας περιμενω,το πολυ πολυ α σας ρθειτε στη βαπτιση της πριγκιπισσας.

Αχ, κοριτσάκι μου, αν΄ο άλλος έχει κόμπλεξ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Κι αν δικοί σου είναι τόσο καλόι άνθρωποι, αυτός ζηλεύει ακομη περισσότερο :|

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσια καλησπερα κ απο μενα.ειναι πολλα αυτα που γραψατε.τωρα σας γραφω απ το κινητο σε καφετερια.τα νεα μου ειναι ολα καλα.βρηκαμε ενα τελειο σπιτακι οπως το θελα στην κηφισια για σας που ξερετε.περασα απο επιτροπη για φαρμακα ολα καλα κ κει κ τωρα μου μενει να παρω τα φαρμακα κ να κανω την διαδικασια.αρα αρχες δεκεμ θα την κανω

αντε πεπεσι με το καλο. ειδες ολα μπαινουν σιγα σιγα στο δρομο τους. τα χριστουγεα θα μας αακοιωεις ευχαριστα. τι πιο ωραιο για σενα και το αντρουλι σου;

Διαφημίσεις

εγω δε τα εχω κανει ποτε. ειναι ωραια; α ειναι α τα παρω και γω. ποια παιρνετε τα καπτεν ιγκλο;

μαρτζι καενος ο γονιος δε ειναι τελειος και οι δικοι μου εχου τα διακ τους θεματα. αλοιμοο και αν ελεγα οτι ειναι τελειοι....απλα στηριζουν τα παιδια τους και δεν αρκουνται στο να λενε μονο ωραια λογια για να μην μας στεναχωρουν. λενε αυτο που πιστευουν και κανουν παντα οτι μπορουν. πολλες φορες η γωμη τους ειναι αντιθετη απο τη δικη μας (εμενα και του αντρα μου) αλλα οτα ο αντρας μου αθ εχει θεμα με τη δουλεια,ή οταν θα θελει μια συμβουλη ή βοηθεια για κατι,θα τρεξει στον πατερα μου και οχι στον δικο του.

Μπράβο Πέπσι! Αντε, με το καλό να ξεκινήσετε. Να είσαι αισιόδοξη όπως ήταν η Κάντυ....Να ανυπομονείς να περάσει ο καιρός για να ξεκινήσεις και όλα θα πάνε καλά. Μού έλεγε η γραμματέας ενός γιατρού γυναικολόγου στα Γιαννενα πως όσα κορίτσια ξεκινάνε με θετική σκέψη για εξωσωματική τα καταφέρνουν, όσες ξεκινάνε με δισταγμο ( όπως εγώ τότε) αποτυγχάνουν. Γι' αυτό εσύ να είσαι θετική και μες στην τρελή χαρά.

Το σπιτάκι σας να είναι τυχερό και γουρλίδικο εύχομαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi και aggelikaki μου οι αντρες μας εχουν πολλα κοινα!!!!!

Αχ!!! aggelikaki εγω πιστευω οτι ο δικος σου οτι στραβο σου βγαζει προερχεται απο την επιρροη του πατερα του!!!! Αν δεν το επιρρεαζε πιστευω οτι θα ήταν πολυ διαφορετικός!!!

Εσυ margi καλα θα κανεις να του δωσεις ενα γλυκο φιλακι και να του εξηγησεις οτι ηταν πολυ γλυκο αυτο που σου ειπε και οτι σε εκανε να χαρεις που σκεφτεται ετσι για την μαμα σου!!! Πες του το οποσδηποτε!!!

Εμενα αυτο που με κανει να απορω ειναι οτι δικος μου μεγαλωσε σε μια οικογενεια προτυπο!!!! Οι γονεις του δεν μαλωνουν και δεν φωναζουν ποτε!!!! Ο πατερας του ειναι ακομη ερωτευμενος με την μανα του και δεν την παλευει ουτε μια μερα χωρις αυτην!!!! Ο δικος μου που τα εμαθε τα νευρα?????

Εμεις απο χθες το μεσημερι δεν μιλησαμε καθολου.....

Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο? οταν επιρρεαζεται η συμπεριφορα του αντρα απο τον περιγυρο? Η οταν τα προβληματα πηγαζουν μονο απο τον ίδιο?

Παντως aggelikaki οπως βλεπεις καμια οικογενεια δεν εινια αγγελικα πλασμενη!!! Ολες ειχαμε ή εχουμε τις διαφωνιες, τους καυγαδες και αντριδραμε αλλοι-ες πιο ηρεμα και αλλοι-ες πολυ χειροτερα!!! Ουτε εγω ουτε αυτος ειμαστε περιφανοι για τις σφαλιερες που εχουμε παιξει αλλα καμια φορα τα νευρα δεν ελεγχονται!!!

Κι εμενα μεσα στα κουσουρια του εχει και πολυ καλα στοιχεια!!!! Αν δε τον γνωριστετε θα πειτε οτι αυτος ειναι αγιος και εγω ειμαι η τρελη αλλα μεσα στο σπιτι μεταξυ του ζευγαριου ειναι διαφορετικα!!!

Για μενα ήρθε η ωρα να σκεφτει και να καταλαβει που κανει λαθος....ελπιζω δηλαδη!!!! Τι κανεις ομως οταν αναγνωριζει το λαθος του και μετα απο λιγο καιρο το επαναλαμβανει? Χωριζεις? Αν ήταν τοσο ευκολο θα ειχαμε χωρις 100 φορες ως τωρα!!

Ειναι διαστηματα που ειμαστε τοσο καλα χωρις ουτε ενα συννεφο στον οριζοντα... ειναι ομως και διαστηματα που φτανω να αναρωτιεμαι αν αξιζει να καταπινω πραγματα και να νιωθω δυστυχισμενη προκειμενου να μην φτασω στον χωρισμο!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μπραβο ΠΕΠΣΙ πολυ καλα τα νεα σας!!!με το καλο να μπειτε στο σπιτακι σας και με το καλο να κανετε την τυχερη σας προσπαθεια και θα δεις που οοοολαααα θα πανε καλα απο δω και περα!!!το 2013 θα σε βρει εγκυουλα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

http://www.mother.gr/displayarticle.asp?articleId=1041 Και αυτό είναι καλό διαβάστε κορίτσια!!!

Πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα αν και δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα. Το έγινε με τον ηλιακό; Τελειώσατε;

marmin αντε να μας πεις τα νεα απο τη φωτογραφιση και μετα και τα χθεσινα ,δεν μας τα ειπες.ειχες σεμιναριο χθες ετσι δε ειναι; η εχω μπερδευτει;

Μια χαρά τα θυμάσαι απλά χθες ήμουν πτώμα και δεν μπορούσα να συγκεντρώσω το μυαλό μου θα σας τα πω και αυτά κ για τον αντρούλη μου τον τζούνιορ όταν με το καλό γυρίσουμε. Δηλαδή καλό βράδυ.

Κοριτσια καλησπερα κ απο μενα.ειναι πολλα αυτα που γραψατε.τωρα σας γραφω απ το κινητο σε καφετερια.τα νεα μου ειναι ολα καλα.βρηκαμε ενα τελειο σπιτακι οπως το θελα στην κηφισια για σας που ξερετε.περασα απο επιτροπη για φαρμακα ολα καλα κ κει κ τωρα μου μενει να παρω τα φαρμακα κ να κανω την διαδικασια.αρα αρχες δεκεμ θα την κανω

Πέπσι τέλεια. Πολύ χαίρομαι για εσάς. Τώρα να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη όλα θα πάνε καλά. Έτσι κι αλλιώς τα δύσκολα πέρασαν αφού πήρες τη μετάθεση που για μένα ήταν και το πιο δύσκολο το παιδάκι δε θα έρθει που δεν έχετε και κανένα πρόβλημα; Απλά όπως είπαν και τα κορίτσια να ξεκινήσεις όταν θα είσαι απολύτως σίγουρη και ήρεμη για αυτό που θα κάνεις και ότι θα πετύχει. Κι εμένα η σπερματέγχυση που πέτυχε ήταν αυτή που ήμουν ήρεμη και σίγουρη ότι πλέον είναι θέμα χρόνου. Πολύ σημαντική η ψυχολογία. Το α και το ω για μένα.

Εμείς σήμερα φάγαμε γιουβαρλάκια στη μαμά. Όλο λέω ότι όταν έχω γυναικολόγο δε θα τρώω στη μαμά γιατί με βάζει πολύ κάνει και τα αγαπημένα μου φαγητά και δεν μπορώ να κρατηθώ. Χώρια τα καλούδια ώσπου να φάμε το μεσημεριανό και μετά η ζυγαριά παίρνει τα πάνω της και με μαλώνει η γυναικολόγος:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

pepsi Μου, τέλεια!!όλα μια χαρά!!!

τα χριστούγεννα θα είμαστε εγκυούλες!!!

αγγελικάκι μου εγώ τα κάνω πολύ συχνά..έχω πάρει κατά καιρούς διάφορες μάρκες..

τώρα τελευταίος όμως παίρνω πιο μεγάλα κομμάτια φιλέτο με την ίδια φιλοσοφία απλά έχουν περισσότερο ψάρι μέσα και κάνω από 1 και ρυζάκι και σαλατούλα μια χαρά...

1533345xcnw09g7xt.gif

αχ κοριτσακια μολις φαγαμε!!!ωραια ηταν τα άτιμα...τινκερμπελ την καναμε την ατασταλια εμεις...εκλεψα λιγη μαγιονεζα απο την πεθερα μου. γενικα εγω δεν τρωω αλλα τρωει ο αντρας μου και επειδη δεν ειναι κ πολυ υγειινη αποφευγω να την αγοραζω γιατι το παρακανει καμια φορα...απο ενα κουταλακι ομως σημερα το φαγαμε...

τελικα τα εψησα στον φουρνο στον αερα. πηραμε του καλλιμανη τα φις στικς γιατι ηταν και πιο οικονομικα σε σχεση με του καπτεν ιγκλο...τα καναμε με ρυζακι. ευκολο φαγακι σε 15' κ σχετικα δεν ηταν και πανακριβα. 3.5ε τα 12 κομματακια. με 5 εγω ημουν οκ.

τωρα αν καποιος δεν χορταινει ευκολα...άλλο θεμα.

πεπσι τα νεα σου πολυ ευχαριστα!βλεπω ολα μπαινουν σε μια σειρα...κ σπιτακι βρηκατε, κ επιτροπη περασατε, κ μεταθεση πηρατε και χρονο για καφεδακια εχετε!!!!μια χαρα ειστε...τωρα σου μενει να ηρεμισεις κ οταν νιωσεις ετοιμη (ακομη κ αν χρειαστει να το αναβαλλεις για κανα μηνα) παρε φορα και ξεκινα!!!!το παν ειναι η ψυχολογια στην φαση που εισαι οπως ειπαν και τα κοριτσια!!!και ηταν λογικο με τετοια ψυχολογια που ειχες να μην σου καθετε...τωρα ομως....ολα μπηκαν στην θεση τους!

κοριτσαρες που μαλωσατε με τα αντρακια σας σημερα ειστε εσεις αυριο θα γκρινιαζω εγω...ετσι παν αυτα!!!καμια φορα δεν ξερω τι ειναι προτιμοτερο να καθομαστε να τα σκεφτομασετ ολα αυτα και να τα υπεραναλυουμε ή να πουμε ένα άι σιχτιρ θα περναω καλα οτι και αν τυχει, οτι κι αν μου πει οτι και αν γινει...

μαρμιν πες μας τα νεα σου καλε!!!!πως κρατιεσαι???ωραια τα γιουβαρλακια!!!!λες να κανω απο βδομαδα???μονο κιμαδες τρωω καπως περισσοτερο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

χαίρομαι που σας άρεσαν..τους πάει η άτιμη..

εμάς το κουτί έχει 15..το τελευταίο καιρό παίρνω από τα lidl που τα έχει κάτω από 2Ε

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...