Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνύχτα και σε σένα και φρόνιμα από εδώ και πέρα! Εμείς πολλές φορές ξαπλώνουμε στο πλάι και εγω πηγαίνω και τον αγκαλιάζω από πίσω και μια φορά μου λέει κλωτσάει ναι του λεώ ναι το κατάλαβες κι εσύ; Και κλωτσούσε συνέχεια και γελούσαμε.

Α καλό αυτό δέν το είχα σκεφτεί θα το κάνω και εγώ!!!

ασε μαρμιν.μη το ψαχνεις,στη δικη μας οικογενεια ο ατρας ειμαι εγω. οτι ατρικη δουλεια μπορει να υπαρξει μεσα σε ενα σπιτι την κανω εγω. οτι φανταστεις ομως,και τρεχω για οτι θελει,ακομα και τις μερες που δεν θα παω στη δουλεια,αλι κανω τις δικες του εξωτερικες δουλειες,αλλα αναγωρισει μηδεν. και δε ειαι και αυτο,ειαι τωρα τελευταια που οπως σου ειπα δε μπορω α το ελεγξω αλλα φοβαμαι μη φαω και καμια ξααστροφη. δεν ξερω απο που ατ εχει ξεσηκωσει αυτα. το πεθερο μου,δε το εχω για τετοιο ανθρωπο

Τι λές τώρα ρε Αγγελική υπάρχει περίπτωση να σηκώσει χέρι??Θα του το έκοβα από τη ρίζα μα τη Παναγία!!!Όλα τα άλλα τα αντιμετοπίζω αλλά αυτό με τίποτα!!!

daswfmwd.gif

Καλημέρααααααααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα σε ολες. δε ξερω αλλα το εχω ικανο. μια φορα με εχει πιασει απο τα μαλλια και μια με εχει σπρωξει,αλλα α σας πω κατι,ειδικα τωρα που ειμαι στο μαγαζι δε θελω α συζητησουμε τιποτα απο αυτα γιατι θα βαλω τα κλαματα και δε θελω. γιατι θα πηγαιοερχονται πελατες και οι υπαλληοι και δε θελω να με βλεπου ετσι.

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες. δε ξερω αλλα το εχω ικανο. μια φορα με εχει πιασει απο τα μαλλια και μια με εχει σπρωξει,αλλα α σας πω κατι,ειδικα τωρα που ειμαι στο μαγαζι δε θελω α συζητησουμε τιποτα απο αυτα γιατι θα βαλω τα κλαματα και δε θελω. γιατι θα πηγαιοερχονται πελατες και οι υπαλληοι και δε θελω να με βλεπου ετσι.

Όχι αγάπη μου δέν θέλω ούτε να κλάψεις ούτε να στεναχωρεθείς όχι γιατί είσαι στο μαγαζί αλλά απλά γιατί δέν υπάρχει λόγος!!!Σε φιλώ ήρθαν τα υδραυλικάκια μου !!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

αχ!!!! αντρες!!!! aggelikaki εγω στο παρελθον τον φοβουμουν γιατι ήταν οξυθυμος και οταν ειναι θυμωμενος ειναι ικανος για ολα. Κι εμενα με ειχε σπρωξει και με ειχε αρπαξει και μαλιστα πριν παντρευτουμε απο τοτε το μετανιωσε και ειναι προσεκτικος!!! Αλλα για ρωτα εμενα???? Εγινα εγω η επιθετική και καποιες στιγμες που εχει ξεπεραει τα ορια του εχω ριξει και μερικες σφαλιαρες!!!! Βεβαια του λεω οτι εγω δεν ημουν ετσι αυτος μου τα διδαξε τα νευρα, βεβαια δεν το πιστευει. Εμενα ενα απο τα ποβληματα μας ειναι ακριβως οτι καποιες στιγμες γινεται πολυ νευρικος χωρις ιδιαιτερο λογο. Αν προσπαθει να φτιαξει κατι και δεν μπορει βριζει θεους και δαιμονες και μετα μπορει να το κλωτσισει απο τα νευρα του!!!! Δεν εχει υπομονη για τιποτε. Προχθες στο νοσοκομειο δεν φτανει που δεν ηρθε με πηρε καποια στιγμη απο το αυτοκινητο εμφανος ενοχλημενος για να με ρωτησει αν αργω???? Λες και επινα ΚΑΦΕ εκει μεσα!!!!!! Εγώ φταιω η ηλιθια που στο τελος για μια σφραγγιδα ετρεχα μεσα στο νοσοκομειο για να παω στο γραφειο που επρεπε μην τυχον και κουραστει το ''παλικαρι'' που περιμενε!!!

Και οταν κανει κατι για τους γονεις μου κι εμενα μου το χτυπαει μετα οτι ξερεις εγω ετρεξα για εκεινο ενω θα μπορουσα να μην το κανω!!!! Εγώ παντα στο τελος του λεω το ιδιο πραγμα¨θελω να δω πότε θα βγεις απο την εφηβεια¨

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

τινκερ α μπορεις στειλε μου τοις τοιχογραφιες που ελεγες. καλημερα...

δεν σε ξέχασα αγγελικάκι μου..!!θα στις στείλω σήμερα..

χθες δούλευα και το απόγευμα σήμερα θα πάω νωρίς σπίτι θα σου στείλω το λινκ αλλά και αυτές που μου άρεσαν αν και είναι παιδικές..

στη δουλεία δεν έχω fb...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Lilitaki ούτε εγώ το είχα σκεφτεί τυχαία μας προέκυψε. Δεν περίμενα ότι θα καταλάβαινε τις κλωτσιές. Από τοτε όμως πηγαίνω και κολλάω επίτηδες την κοιλιά μου επάνω του.

Κορίτσια το ξύλο και τη βία οποιασδήποτε μορφής ούτε εγώ την επιτρέπω και το ξέρει. Εάν το κάνει ποτέ θα σηκωθώ και θα φύγω εκείνη την ώρα. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια και να αποκλείω τίποτα πάντως μέχρι στιγμής δε μου έχει δώσε τέτοια σημεία. Εφτά χρόνια που γνωριζόμαστε είναι Κύριος. Αντιθέτως εγώ όταν βγω από τα ρούχα μου όλο και κάτι θα πετάξω και όποιον πάρει ο χάρος. Μάλιστα είναι στιγμές που καταλαβαίνω ότι το τραβάω πολύ και τον νευριάζω και λέω ωχ τώρα θα μου ανάψει και καμιά ανάστροφη αλλά δεν το έχει κάνει ποτέ και τον παραδέχομαι. Ελπίζω να μη μου αλλάξει στην πορεία αν και τώρα με το μωράκι μας στο σπίτι ούτε τις φωνές θα επιτρέπω αν και αυτό πρέπει να το μάθω πρώτα στον εαυτό μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσάκια σας αφήνω και εγώ πάω στη μανούλα θα τα πούμε το μεσημεράκι μάλλον γιατί το απόγευμα θα δούμε τον άντρακλα μας. :P:p:p:p:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

δεν νομιζω οτι θα αλλαξει ποτε,εσεα βεβαια εισι τυχερη γιατι τα πεθερικα σου αναγωριζουν οτι υπάρχει θεμα. εμενα μπροστα μου δε λεε τιποτ,η πεθερα μου λεει α μην στεαχωριεμαι μερικες φορες αλλα ο πεθερος μου που ειαι ζηλιαρης ολο το φυτιλωει για το μπαμπα μου. και ποτε δεν βλεπει το καλο του παιδιου του. να σκεφτεις μερικες φορες υποτιμα το ιδιο το παιδι του μπροστα στο μπαμπα μου. παραδειγμα:παει ο αντρας μου να βπηθησει το πατερα μου,2 μερες και ο μπαμπας μου το πληρωσε,οχι για να τον καλοπιασει αλλα επειδη ηταν κουραστικη δουλεια και απο αυτη βγαζει αρκετα. και χρειαζοτα ααγκαστικα και μη καποιον.και προτιμησε να παρει το γαμπρο του. ε αφου σχολασανε ,παμε στη πεθερα μου,αρραβωνιασμενοι τοτε να φαμε και α μεινουμε εκει. ο ατρας μου,που πρωτη φορα εβλεπε αυτο το μηχανημα να δουλευει ειχε ενθουσσιαστει και τα ελεγε του πατερα του και τι γυρναει και του λεει,και μπροστα μου: εγω δεν θελω να κουραζεσαι,σε ειχα στα οπα οπα,και συ τωρα πηγες ακι εμπλεξες εκει περα,και που σε πληρωσε τι εγινε; (χωρις να παιζει λογο η αμοιβη σας λεω οτι ηταν για 2 μερες 350 ευρο). και ακθε φορα που θα παει οτι παει και τον βοηθαει καθετε ο πεθερος μου και λεει κακιες. τι περιμεεις ρε νενα μετα απο αυτα; εμενα ο αντρας μου εχει φτασει σε σημειο α παει να βοηθησει το πατερα μου και α το κραταμε κρυφο απο τους γονεις του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...