Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Νενα πώς είσαι; Διάβασα ότι του τα έψαλες καλά έκανες να δούμε τώρα πώς θα αντιδράσει αυτός. Εδώ που τα λέμε νομίζω πως η περίπτωση σου είναι η περισσότερο τραβηγμένη. Αλήθεια ήταν έτσι πάντα ή μετά που έμεινε άνεργος; Μήπως νιώθει άχρηστος και ότι τον ταίζεις εσύ και αντιδρά έτσι. Είμαι σίγουρη πάντως πως σε αγαπά απλά κάπου έχασε τη μπάλα στην πορεία. Ελπίζω να φτιάξουν σύντομα τα πράγματα για σένα γιατί είναι κρίμα σε αυτή την τόσο όμορφη φάση της ζωής σου να μην τον έχεις δίπλα σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οπως σας ειπα και το πρωι ο μπαμπας μου λυπει,ετσι ειμαι στο μαγαζι,εχουμε εμπορικο και κατασκευες μαζι. εχουεμ 2 υπαλληλους ,απο τους οποιους ο ενας απλωει το χερακι του αρκετα,εχουμε χασει κατα καιρους πολλα πραγματα,ετσι δεν τον αφηνουμε ποτε μοο του στο μαγαζι. κανοικα σχολανε στις 3,αλλα επειδη σημερα εφυγε για κανα 2ωρο που ειχε μια δουλεια,συνενοηθηκε με το μπαμπα μυ να κατσει ως τις 5. 3 ηωρα μ επαιρει η μαα μου,μου λεει κλειδωσε το γραφειο κλεισε και το μαγαζι με τα ανταλλακτικα και πηγαινε σπιτι σου,μενω διπλα ακριβως και εχε απλα το ου σου μη ρθει κανεις. παω και γω σπιτι μου και τον λυπηθηκα τον υπαλληλο που ηταν νηστικος,ε του φτιαξα ενα τοστ και μαι λεμοαδα,του τα κατεβαζω,αφαντος ο κυριος,μπαιω στο μαγαζι τον βλεπω μεσα στο μαγαζι με τα ανταλλακτικα,μου λεει χρειαζομουνα κατι. εδινω το τοστ και φευγω. μετα ομως ειχα εννοια,ξανακατεβαιω κατω και ηταν παλι μεσα στο μαγαζι,μολις με βλεπει τιαζεται αποτομα,τρομαξε μαλλονκαι μετα απο κανα μισαωρο ερχεται και ο αντρας μου ακι του λεω: εχει γιει αυτο και αυτο ακι τα μακαροια δεν τα εχω βρασει ακομα,θελεις α κατσεις μιση ωρα μεχρι αν φυγει να παω και γω α βρασω τα μακαροναι και α στρωσω τραπεζι ή θα κατσω και εγω και πηγαινε βρασε τα εσυ. ε τι ηθελα να του το πω; με φαγε,που ειαι κουρασμενος,που θελει α κοιμηθει,που δεν σεβομαστε το χροο του,που ο πατερας μου παει δεξια και αριστερα και τα θελει ολα δικα του και και εα σωρο. λες και ο αθρωπος πηγε για διασκεδαση. το τι εχω ακουσει απο κειη την ρημαδα τη ωρα δεν μπορω α σας πω. το ξερω οτι ειναι κουρασμεος αλλα τι α εκανα και γω;

Συγγνώμη ο μπαμπάς σου για εξετάσεις δεν είπαμε ότι πήγε; Εσύ δεν του είπες τίποτα σε αυτό το χείμαρρο; Εγώ τα παίρνω πολύ άγρια και με λιγότερα θα τα άκουγε κανονικά και ούτε θα καθόμουν μαζί του να φάω. Μετά να δεις πώς θα με είχε και τι παρακάλια θα άκουγα για να φάω. Αν έχω δίκιο δεν καταλαβαίνω τίποτα:confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

στα πεθερικα πηγαμε γιατι παμε παντα μια φορα μεσα στη βδομαδα και μια το σκ. δε με πειραξε που πξγαμε εκει αληθεια. με πειραξε η συμπεριφορα του,ακουστε και το αλλο,η μαλλον διαβαστε:

εδω και 2 βδομαδες βλεπω στο ενα μου μπαλκονι νερα,οχι πολλα αλλα κατι σταζει. ουτε ανεβηκε να δει και φυσικα ουε ασχοληθηκε α βρει υδραυλικο. το ειπα στη μαμα μου επιδη εγω θα πηγαινα καθε μερα στη δουλεια απο τη προηγουμεη βδομαδα και επαιρνε τον υδραυλικο μας αλλα δε μπρουσε α τον βρει ακι βρηκε ο μπαμπας μου εναν αλλο,ο οποιος ηρθε ο ανθρωπος μεσα στη βδοαμδα,το ειδε,ειπε τι εχει χαλασει ακι οτι θα ρθει να το φτιαξει. ηρθε μια μερα,αλλα εγω ημουν στη δουλεια,η μανα μου ελειπε και ο πατερας μου ειχε πελατες στο μαγαζι,ε και του ειπε να ρθει αλλη μερα (γιατι και να του ελεγε να ανεβει πανω στο σπιτι μονος του,δεν θα υπηρχε καποιος αν τον προσεχει). ε καλος μου πεθερουλης που παντα προσπαθει οπως σας εχω ξααπει α βροιε κατι ελλατωματικο στο σπιτι μας ρωτησε σημερα αμα το φτιαξαμε και λεει ο ατρας μου οχι,ε ειπα και γω ολα τα παραπαω .οτι ηρθε ο μαστορας αλλα δε ηταν καενας στοσ π[ιτι ακι θα θα ρθει αλλη φορα,ε και τι απατησε το μουλαρι; ε με αυτους που πατε και βρισκετε; τι περιμενες.

1.εσεις δηλαδη θα αφηατε εναν αγνωστο να μπει στο σπιτι σας χωρις επιβλεψη και α αλωνιζει;

2. ο αθρωπος ειαι πελατης του μπαμπα μυ τοσα χρονια,αφου δε βρισκαμε το δικο μας υδραυλικο,,και αφου δεν νοιστηκαν και δεν μπηκε καν στη διαδικασια ο ατρας μου,ποιον α αλλον α παρουμε,επρεπε να εχω απαιτηση απο τον μπαμπα μου,ποιον αθ φερει; σε αυτον ειχε υποχρεωση,συτον πηρε.

εχω αδικο; γιατι ωρες ωρες νομιζω πια πως ειμαι πισω του κοσμου

Αγγελικάκι εγώ θα του έλεγα απλά ότι αυτά είναι αντρικές δουλειές αν θες φτιαξτο αν δεν θες άστο. Δεν είναι δική μου δουλειά και αν θες να στο θέσω κι αλλιώς και πολλά κάνω έγκυος γυναίκα. Όχι να τρέχω και τους γονείς μου αυτό πάει πολύ ειδικά αν ξέρω πως δε θα το αναγνωρίσει καν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ναι μαρμι πηγε για εξετασεις,και σκεψου οτι μεχρι το απογευμα υπηρχε περιπτωση α μειουν μεχρι την παρασκευη που θα μπορου οι γιατροι για να του επαιρναν δειγμα απο το στομαχι αν του κανουν μια βιοψια και κει. και μοο και μοο επειδη βγηκα πολυ καλες οι αιματολογικε ςκαι κατι αλλες που εκανε δε ξερω α σου τις πω,αποφασισε να ρθει πισω,για να μην ταλαιπωρουν εμενα,που καθομαι στο μαγαζι και να την καει αυτη την εξεταση οταν θα ξαναεβει στηη αθηνα. πιστευω βεβαια μετα απο συμβουλη της γιατρου του πηρε αυτη την αποφαση

οπως σας ειπα και το πρωι ο μπαμπας μου λυπει,ετσι ειμαι στο μαγαζι,εχουμε εμπορικο και κατασκευες μαζι. εχουεμ 2 υπαλληλους ,απο τους οποιους ο ενας απλωει το χερακι του αρκετα,εχουμε χασει κατα καιρους πολλα πραγματα,ετσι δεν τον αφηνουμε ποτε μοο του στο μαγαζι. κανοικα σχολανε στις 3,αλλα επειδη σημερα εφυγε για κανα 2ωρο που ειχε μια δουλεια,συνενοηθηκε με το μπαμπα μυ να κατσει ως τις 5. 3 ηωρα μ επαιρει η μαα μου,μου λεει κλειδωσε το γραφειο κλεισε και το μαγαζι με τα ανταλλακτικα και πηγαινε σπιτι σου,μενω διπλα ακριβως και εχε απλα το ου σου μη ρθει κανεις. παω και γω σπιτι μου και τον λυπηθηκα τον υπαλληλο που ηταν νηστικος,ε του φτιαξα ενα τοστ και μαι λεμοαδα,του τα κατεβαζω,αφαντος ο κυριος,μπαιω στο μαγαζι τον βλεπω μεσα στο μαγαζι με τα ανταλλακτικα,μου λεει χρειαζομουνα κατι. εδινω το τοστ και φευγω. μετα ομως ειχα εννοια,ξανακατεβαιω κατω και ηταν παλι μεσα στο μαγαζι,μολις με βλεπει τιαζεται αποτομα,τρομαξε μαλλονκαι μετα απο κανα μισαωρο ερχεται και ο αντρας μου ακι του λεω: εχει γιει αυτο και αυτο ακι τα μακαροια δεν τα εχω βρασει ακομα,θελεις α κατσεις μιση ωρα μεχρι αν φυγει να παω και γω α βρασω τα μακαροναι και α στρωσω τραπεζι ή θα κατσω και εγω και πηγαινε βρασε τα εσυ. ε τι ηθελα να του το πω; με φαγε,που ειαι κουρασμενος,που θελει α κοιμηθει,που δεν σεβομαστε το χροο του,που ο πατερας μου παει δεξια και αριστερα και τα θελει ολα δικα του και και εα σωρο. λες και ο αθρωπος πηγε για διασκεδαση. το τι εχω ακουσει απο κειη την ρημαδα τη ωρα δεν μπορω α σας πω. το ξερω οτι ειναι κουρασμεος αλλα τι α εκανα και γω;

τι να πω ρε κοριτσι:cry:ειλικρινα πεφτω απο τα συνεφα εγκυος γυναικα και να κανει ετσι....σιγα ρε φιλε τι θα παθεις αν περιμενεις μιση ωρα ακομα!!και τωρα για να κανω και λιγο τον συνυγορο του διαβολου αφου ειναι τετοιος ο υπαλληλος τι τον ηθελε να τον ξαναφερει πισω για 2 ωρες???ας τον κρατουσε παραπανω οταν θα ηταν ο ιδιος στο μαγαζι:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ασε μαρμιν.μη το ψαχνεις,στη δικη μας οικογενεια ο ατρας ειμαι εγω. οτι ατρικη δουλεια μπορει να υπαρξει μεσα σε ενα σπιτι την κανω εγω. οτι φανταστεις ομως,και τρεχω για οτι θελει,ακομα και τις μερες που δεν θα παω στη δουλεια,αλι κανω τις δικες του εξωτερικες δουλειες,αλλα αναγωρισει μηδεν. και δε ειαι και αυτο,ειαι τωρα τελευταια που οπως σου ειπα δε μπορω α το ελεγξω αλλα φοβαμαι μη φαω και καμια ξααστροφη. δεν ξερω απο που ατ εχει ξεσηκωσει αυτα. το πεθερο μου,δε το εχω για τετοιο ανθρωπο

ναι μαρμι πηγε για εξετασεις,και σκεψου οτι μεχρι το απογευμα υπηρχε περιπτωση α μειουν μεχρι την παρασκευη που θα μπορου οι γιατροι για να του επαιρναν δειγμα απο το στομαχι αν του κανουν μια βιοψια και κει. και μοο και μοο επειδη βγηκα πολυ καλες οι αιματολογικε ςκαι κατι αλλες που εκανε δε ξερω α σου τις πω,αποφασισε να ρθει πισω,για να μην ταλαιπωρουν εμενα,που καθομαι στο μαγαζι και να την καει αυτη την εξεταση οταν θα ξαναεβει στηη αθηνα. πιστευω βεβαια μετα απο συμβουλη της γιατρου του πηρε αυτη την αποφαση

Αγγελικάκι τι θα έλεγες να έκανες μια ήρεμη κουβέντα με τον άντρα σου; Να κάτσεις και να του εξηγήσεις ότι αυτό με την υγεία του πατέρα σου σε στενοχωρεί πολύ και ας προσπαθείς να μην το δέιχνεις και να μην το σκέφτεσαι και ότι η συμπεριφορά του και τα σχόλια του ακόμα και αν δεν τα εννοεί σε πληγώνουν. Επίσης πόσο σημαντικό είναι για σένα αυτό που βιώνεις με την εγκυμοσύνη σου και ότι θα ήθελες να το ζούσατε μαζί σε όλα και ότι νιώθεις τέλος παντων. Έτσι κι αλλιώς απ' ότι έχω καταλάβει σε αγαπάει απλά μάλλον έχει αγχωθεί ίσως νιώθει μεγαλύτερη ευθύνη που θα γίνει πατέρας τώρα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

το ξερω ο κατυ οτι οπ υπαλληλος ειαι κοπροσκυλο και το ξερει και ο πατερας μου,αλλα δεν βρισκουμε αλλον,το πιστευεις; και ο μπαμπας μου δεν μπορει οος του,εχει παρα πολυ δουλεια στο μαγαζι και με ολη αυτη την ταλαιποωρια που εχει περασει το τελευταιο καιρο δεν εχει τις αντοχες που ειχε παλια. δε το εφερε πισω,ηταν ηδη εδω,και απο το πρωι ειχαμε πει σε εναν πελατη να ρθει να παραλαβει κατι που του θα του φτιαχναμε αλλα εφυγε ο υπαλληλος και εμειε η δουλεια πισω και ο -πελατης το χρειαζοταν.

Διαφημίσεις

ασε μαρμιν.μη το ψαχνεις,στη δικη μας οικογενεια ο ατρας ειμαι εγω. οτι ατρικη δουλεια μπορει να υπαρξει μεσα σε ενα σπιτι την κανω εγω. οτι φανταστεις ομως,και τρεχω για οτι θελει,ακομα και τις μερες που δεν θα παω στη δουλεια,αλι κανω τις δικες του εξωτερικες δουλειες,αλλα αναγωρισει μηδεν. και δε ειαι και αυτο,ειαι τωρα τελευταια που οπως σου ειπα δε μπορω α το ελεγξω αλλα φοβαμαι μη φαω και καμια ξααστροφη. δεν ξερω απο που ατ εχει ξεσηκωσει αυτα. το πεθερο μου,δε το εχω για τετοιο ανθρωπο

Αγγελικάκι αυτό το κατάλαβα και θα πω αυτό που σκέφτομαι πολλές φορές και ισχύει και για τον εαυτό μου εμείς φταίμε που τους μάθαμε έτσι. Καιρός όμως να αλλάξει αυτο. Τώρα θα μπει και άλλη μεγαλύτερη προτεραιότητα στη ζωή σου και δε θα μπορείς να τα κάνει όλα εσύ. Καιρός να καταλάβει ότι ο αντρας είναι αυτός και να αναλάβει τις ευθύνες του. Αν κατάλαβες ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά του κάθησε και ρώτα τον ήρεμα αρχικά μήπως σου πει. Πες του ότι θες να τον βοηθήσεις να βρείτε μια λύση γιατί θες ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον και πως όταν δεν είναι αυτός ή εσύ καλά το μωράκι σας το καταλαβαίνει και δεν είναι ούτε και αυτό. Μπορεί έτσι να συγκινηθεί λίγο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αυτο πιστευω και γω οτι ειαι λογω αγχους,αλλα δε μπορω α συζητσω αλλο,εχω κουραστει,δε βγαιει τιποτα. οσο για το μπαμπα μου,αα το εβλεπες περσι ητα πραγματικα σαν να εχει παει στην κολαση,οποιος το εβλεπε παθαιε σοκ,αλλα τωαρ ειαι καλα,οποτε οταν του πω κατι σχετιακ με αυτο,μου λεει μαι χαρα ειναι ο πατερας σου,θα μας θαψει ολους.

Καληνύχτα Αγγελικάκι κι εγώ θα πάω τώρα γιατί είναι 12 και ο αντρούλης δουλευει και αύριο και δε θέλω να τον αφήσω μόνο του στο κρεβατάκι μας.

Κάντυ καληνύχτα και σε σένα αν είσαι ακόμη εδώ και σε όποιο άλλο κοριτσάκι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...