Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καληνύχτα Τσέρρυ. Ο δικός μου με κλωτσάει! Βασικά τον τρέλανα σήμερα και συνήθως όταν το κάνω υτό με εκδικείται με το να κλωτσάει συνέχεια όταν θέλω να κοιμηθώ αλλά εμένα δε με πειράζει αντιθέτως το διασκεδάζω και το χαϊδεύω.

Και εμένα έτσι κάνει χαχαχαχαχα αλλά και εμείς γελάμε με τον άντρα μου και χαζεύουμε!!!Πάω και εγώ σιγά σιγά φιλάκια και καλό ξημέρωμα να έχουμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνύχτα και σε σένα και φρόνιμα από εδώ και πέρα! Εμείς πολλές φορές ξαπλώνουμε στο πλάι και εγω πηγαίνω και τον αγκαλιάζω από πίσω και μια φορά μου λέει κλωτσάει ναι του λεώ ναι το κατάλαβες κι εσύ; Και κλωτσούσε συνέχεια και γελούσαμε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τωρα γυρισαμε απο τα πεθερικα,κοριτσια φωτο δεν εχει ουτε σημερα,τουρμπο με εχει καει παλι,τεσπα ειπα για χαρη της πριγκιπισσας να μην χαλαω τη ζαχαρενια μου οσο γινετε βεβαια.

τεχολογιας γεωπονιας τελειωσα,μετα εκαα μεταπτυχιακο για μηχαικος παραγωγης και μετα πηγα αθηνα εδωσα εξετασεις για ελεγκτης ποιοτητας και μπορω να βαζω και να ελεγχω εταιριες για να πιστοποιηθουν με iso και haccp. (πιστευω αυτο ειναι το σπουδαιοτερο χαρτι που εχω,εχω το ουμερο 16 με αριθμηση στην ελλαδα,το πιστευετε οτι και γω απορω πως τα καταφερα τοτε) α δε γωριζα τον ατρα μου θα εφευγα για χημικο η ελλάδα ή εξωτερικο αλλα ας ωψετε ο ερωτας, για αυτο σε θαυμαζω μαρμιν. τωρα εχει ανοιξει ενα τμημα στο παεπιστημιο αιγαιου αλλα οχι στο νησι μου,επιστημω τεχνολογιας και διατροφης ,αν γινει με παρακολουθηση απο αποσταση σκεφτομαι να το επιχειρησω.

Ρώτησα σε φαρμακεία αν την φτιάχνουν και είπαν όχι ....Πρέπει να βρω φαρμακείο ομοιοαπητικό. Ξέρω ότι έχει ένα έξω από την πόλη μου, αλλά είναι πολυ μακριά από εμάς! Σοβαρά, Νένα; Εβγαζες κι εσύ τέτοιο ερεθισμό; Και τι σου είπε εσένα ο γιατρός; Πού οφείλεται; Εγω παλιά που είχα πάει σε δερματολόγο και μου είχε δώσει την αλοιφή που σας λέω είχε πει ότι είναι ερεθισμός.....Ξέρεις τι γίνεται; Είναι φορές που δεν με ενοχλει καθόλου. Μόνο το βράδυ με φαγουρίζει...Τη μέρα ξεχνιέμαι!!! Την άλλη εβδομάδα που θα πάω στο Πανεπιστημιακό θα πάω και στο φαρμακείο να τους πω να μου φτιάξουν μία τέτοια κρέμα!

εμενα αγαπη αυτη η κρεμα μου εξαφανισε τον ερεθισμο σε 2 μερες, εμενα μου εμφανιστηκε 2 φορες οταν υπήρχε τριχοφυια στη περιοχη, βεβαια με βοηθουσε και το οτι το αποτριχωνα ολο το μπικινι με κερι οποτε μετα την αποτριχωση με λιγη καλεντουλα δεν ειχα προβλημα!!!!

αχ κοριτσαρες παω να αραξω την αριδα μου στο κρεβατακι μου...μπας και νιωσω τον πριγκηπα σιγα σιγα γιατι μια φιλη μου αρχισε να το νιωθει το μικρο της και ζηλευω....ενταξει με περναει 20 μερουλες αλλα θελω και γω...

μουτς στις κοιλιτσες!!!θα τα πουμε το πρωι...

εγω μπουμπου το ενιωσα στη 18η εβδομαδα, βεβαια επειδη εισαι αδυνατουλα μπορει και λιγο νωριτερα αλλα ειναι νωρις ακομη!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καντυ εσυ με τα 2 μπορεις να τα ιωσεις και νωριτερα.

τσερυ μη στεαχωριεσαι,εσυ απο τη πλευρα σου εκαε ςοτι καλυτερο μπορουσες,τωρα και με αφορμη τα βιβ λια που περιμενεις μπορεις α ξααεπικοιωησεις μαζι της και α σε ενδιαφερει σα αθρωπος παρα πολυ μπορεις α συζητησεις και μαζι της α τη εχει πειραξει κατι,χωρις α θιξεις κατι συγκεκριμεο. εγω αυτο κανω με αθρωπους που με εδιαφερουν,αλλιως διω μια,δυο ευκαιριες και ματα αμα θελουν ας κανουν εκειοι την κινηση

Τι έγινε βρε αγγελικάκι; Δεν ασχολήθηκε τελικά μαζί σας;

Μπράβο για τις σπουδές σου αυτό με το iso πολύ καλό. Άντε συνέχισε το αφού το θέλεις ποτέ δεν είναι αργά είσαι και μικρότερη από εμένα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ου μαρμιν τι να σου πω...δεν βλεπεις απο τη πολυ ασχολια εχω τοσο χρονο για να καθομαι τωρα και α σας γραφω. τωρα το τι εγινε δεν ξερω κα α αξιζει να σας το γραψω.

Διαφημίσεις

δεν το πιστευω παλι εγιναν μικρα τα γραμματα. δε πατησα τιποτα ομως

Πες του να σε δείξει πως το κάνει σε περίπτωση που σου τύχει ξανά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ου μαρμιν τι να σου πω...δεν βλεπεις απο τη πολυ ασχολια εχω τοσο χρονο για να καθομαι τωρα και α σας γραφω. τωρα το τι εγινε δεν ξερω κα α αξιζει να σας το γραψω.

Την πεθερά τι τη θέλατε τότε; Δεν του είπες αφού είπες ότι θα ασχοληθείς με τις γυναίκες σου ας καθήσουμε σπίτι μας; ή το είχατε κανονίσει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αγγελικάκι ξέχασα να σου πω κι εγώ τη ζωγραφιά ψηφίζω. Αφού είναι να δώσεις πάνω κάτω τα ίδια χρήματα και είναι και αρκετά τότε τοιχογραφία και όχι αυτοκόλλητο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τι σου εκανε κοριτσακι μου παλι:rolleyes::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...