Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Και αύριο θα έρθει υδραυλικός να βάλει ηλιακό και να αλλάξει μπαταρίες στο μπάνιο αλλά θα πω στη μανούλα να έρθει δεν ρισκάρω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά η πλάτη μου με πονάει και εμένα. Δεν ξέρω πώς να καθήσω. Τώρα έβαλα ένα μαξιλάρι από πίσω.

Άρα και αυτό στο πρόγραμμα είναι ε?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εννοείται ότι θα πεις τη μανούλα! Λογικά είναι και η πλάτη στο πρόγραμμα. Άντε κοντεύουμε.

Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα σήμερα γιατί είναι πολύ νωρίς αλλά ευτυχώς προειδοποίηση ήταν.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσαρες ηρθε ενας μαστορας σημερα να μας μετρησει για λευκη ντουλαπα που θελουμε...η διχρωμια που ηθελα δεν γινεται γιατι θα φαινονται διαφορετικα στην ποιοτητα τα 2 φυλλα απο τα άλλα 2...μας ειπε ομως καλη τιμη..550ε. μετα τα χριστουγεννα να δουμε πως θα παει κ η οικονομια γενικα και βλεπουμε!παντως για καλο και για κακο πηρα και 2 ραφακια να βαλω στην παλια καφε ντουλαπα - την αχωνευτη, αν θυμαστε...- σε περιπτωση που τελικα την κρατησω...

μαρμιν λες να ντρεπεται???ρε συ μιλησαμε 2-3 φορες απο τοτε και μαλιστα για αρκετη ωρα...και γω δεν εδειξα οτι με πειραξε γιατι η αληθεια εινια οτι ναι μεν απο την πλευρα μου δεν ηταν σωστο αλλά ε΄χει και αυτη ταδικια της...

η σχολη που τελειωσα ειναι ενα τει στην κοζανη, γεωτεχνολογιας και περιβαλλοντος.

λιλιτακι πηγες για βρυσες ε???καλο κουραγιο...εγω την κρυαδα την πηρα πριν λιγο καιρο...τελικα βεβαια επελεξα να παρω λιγο καλυτερες βρυσες γιατι κατι άλλες που ειχα παρει και ακομα εχω στο κεντρικο μου μπανιο και την κουζινα δεν τις λες και ποιοτικες....τελως παντων...οσο αντεξουν και βλεπουμε. παντως να ξερεις οι υδραυλικοι ειναι η χειροτερη φαρα!!!!να φωναξεςι την μαμα σου και αποστασιοποιησου εσυ!!!

κοριτσαρες λεω ολο νωρις ειναι δεν θα τα κανω τωρα αυτα πιο μετα αλλά τελικα ο χρονος περναει γρηγορα...μετα τα Χριστουγεννα θα αρχισω εγω τις ετοιμασιες...βεβαια θα μου πεις τοτε θα εχω κανει κ την β επιπεδου...οποτε μια χαρα....

ρωτησατε τιποτα αλλο και δεν θυμαμαι???παω για νανι σιγα σιγα...να διαβασουμε και κανα λογοτεχνικο γιατι με το ιντερνετ εχει κουρκουτιασει το μυαλο μας!!!!

και αυριο θα ψαξω να δω πως να διαμορφωσω εσωτερικα την ντουλαπα μου...μαλλον θα βαλω ποιο πολλα ραφια.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Τσέρρυ όπως είπες εσύ την έπαιρνες τηλέφωνο. Έπειτα ακόμα και αν δεν της το έδειξες που το πιστεύω απόλυτα αυτή ξέρει τι έκανε. Όποιος έχει τη μύγα λένε...

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα σήμερα γιατί είναι πολύ νωρίς αλλά ευτυχώς προειδοποίηση ήταν.....

Ναι καλέ μην ανησυχείς θα τα έχουμε αυτά από εδώ και πέρα. Εάν περνάνε μετά από λίγο ή μετά από ξεκούραση είμαστε οκ. Αν επιμένουν υπάρχει και ο γυναικολόγος μας. Εμένα δεν ξεκίνησαν ακόμα αλλά που θα πάει κάτι θα μου κάνει κι εμένα ο γιος μου. Καλύτερα έτσι γιατί τα βοηθάει να πάρουν τη θέση τους αυτοί οι πόνοι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσαρες ηρθε ενας μαστορας σημερα να μας μετρησει για λευκη ντουλαπα που θελουμε...η διχρωμια που ηθελα δεν γινεται γιατι θα φαινονται διαφορετικα στην ποιοτητα τα 2 φυλλα απο τα άλλα 2...μας ειπε ομως καλη τιμη..550ε. μετα τα χριστουγεννα να δουμε πως θα παει κ η οικονομια γενικα και βλεπουμε!παντως για καλο και για κακο πηρα και 2 ραφακια να βαλω στην παλια καφε ντουλαπα - την αχωνευτη, αν θυμαστε...- σε περιπτωση που τελικα την κρατησω...

μαρμιν λες να ντρεπεται???ρε συ μιλησαμε 2-3 φορες απο τοτε και μαλιστα για αρκετη ωρα...και γω δεν εδειξα οτι με πειραξε γιατι η αληθεια εινια οτι ναι μεν απο την πλευρα μου δεν ηταν σωστο αλλά ε΄χει και αυτη ταδικια της...

η σχολη που τελειωσα ειναι ενα τει στην κοζανη, γεωτεχνολογιας και περιβαλλοντος.

λιλιτακι πηγες για βρυσες ε???καλο κουραγιο...εγω την κρυαδα την πηρα πριν λιγο καιρο...τελικα βεβαια επελεξα να παρω λιγο καλυτερες βρυσες γιατι κατι άλλες που ειχα παρει και ακομα εχω στο κεντρικο μου μπανιο και την κουζινα δεν τις λες και ποιοτικες....τελως παντων...οσο αντεξουν και βλεπουμε. παντως να ξερεις οι υδραυλικοι ειναι η χειροτερη φαρα!!!!να φωναξεςι την μαμα σου και αποστασιοποιησου εσυ!!!

κοριτσαρες λεω ολο νωρις ειναι δεν θα τα κανω τωρα αυτα πιο μετα αλλά τελικα ο χρονος περναει γρηγορα...μετα τα Χριστουγεννα θα αρχισω εγω τις ετοιμασιες...βεβαια θα μου πεις τοτε θα εχω κανει κ την β επιπεδου...οποτε μια χαρα....

ρωτησατε τιποτα αλλο και δεν θυμαμαι???παω για νανι σιγα σιγα...να διαβασουμε και κανα λογοτεχνικο γιατι με το ιντερνετ εχει κουρκουτιασει το μυαλο μας!!!!

και αυριο θα ψαξω να δω πως να διαμορφωσω εσωτερικα την ντουλαπα μου...μαλλον θα βαλω ποιο πολλα ραφια.

Χαχαχαχαχαχα για καλή μου τύχη οι υδραυλικοί που θα έρθουν είναι ο ένας ο αδερφός μου και ο άλλος ξάδερφος του άντρα μου και κουμπάρος μας!!!Οπότε ότι πω γίνετε και με προσέχουν και οι 2 γιατί με λατρεύουν και φυσικά τους λατρεύω!!!Όσο για τις μπαταρίες οι τιμή είναι χοντρική λόγο του κουμπάρου μου αλλιώς ήταν σχεδόν τα διπλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μακαρι να ειναι ετσι!!!!οχι οτι η άλλη εκδοχη θα με πειραζε...ειναι δυσκολο η αλήθεια ειναι...κριμα ειναι να στεναχωριεται...αλλά δεν προσπαθουν κιολας...τι να πεις???ο καθενας μονος του ξερει καλυτερα....

28xYp3.png

ουπς λιλιτακι !!!!προσβαλα την οικογενεια σου!!!!αλλά τι να κανουμε η αληθεια να λεγεται...εμενα εδω οι δικοι μας ξερεις μου βγαλαν την ψυχη....και δεν σας ειπα...προχθες πηγαν στην πεθερα μου να το δουν γιατι παλι ετρεχε και ειπε αυτος οτι ειναι η παλια σωληνα ενω ο συγγενης μας πολυ καλος υδραυλικος - υδραυλικος του μασουτη μαρμιν (πολυ μεγαλο σουπερ μαρκετ στηνθεσσαλονικη) ειπε οτι ειναι απο την καινορια σωληνα....εγω ενα πραγμα βλεπω...το ξηλωμα δεν το γλιτωνω γιατι και μια σιλικονη τι να σου κανει...που να εμπιστευτω να ξαναβαλει η πεθερα μου γυψοσανιδες και μετα ξανα μανα ξηλοωματα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσαρες παω να αραξω την αριδα μου στο κρεβατακι μου...μπας και νιωσω τον πριγκηπα σιγα σιγα γιατι μια φιλη μου αρχισε να το νιωθει το μικρο της και ζηλευω....ενταξει με περναει 20 μερουλες αλλα θελω και γω...

μουτς στις κοιλιτσες!!!θα τα πουμε το πρωι...

28xYp3.png

Τσερρυ η αλήθεια είναι ότι με υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους να μην μπλέξεις ποτέ. Το λιλιτάκι είναι τυχερό που έχει τον αδελφό της αλλιώς.... άστα να πάν. Και γιατί βρε κορίτσι δεν πήρες από την αρχή το συγγενή σας αυτόν του Μασούτη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καληνύχτα Τσέρρυ. Ο δικός μου με κλωτσάει! Βασικά τον τρέλανα σήμερα και συνήθως όταν το κάνω υτό με εκδικείται με το να κλωτσάει συνέχεια όταν θέλω να κοιμηθώ αλλά εμένα δε με πειράζει αντιθέτως το διασκεδάζω και το χαϊδεύω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ουπς λιλιτακι !!!!προσβαλα την οικογενεια σου!!!!αλλά τι να κανουμε η αληθεια να λεγεται...εμενα εδω οι δικοι μας ξερεις μου βγαλαν την ψυχη....και δεν σας ειπα...προχθες πηγαν στην πεθερα μου να το δουν γιατι παλι ετρεχε και ειπε αυτος οτι ειναι η παλια σωληνα ενω ο συγγενης μας πολυ καλος υδραυλικος - υδραυλικος του μασουτη μαρμιν (πολυ μεγαλο σουπερ μαρκετ στηνθεσσαλονικη) ειπε οτι ειναι απο την καινορια σωληνα....εγω ενα πραγμα βλεπω...το ξηλωμα δεν το γλιτωνω γιατι και μια σιλικονη τι να σου κανει...που να εμπιστευτω να ξαναβαλει η πεθερα μου γυψοσανιδες και μετα ξανα μανα ξηλοωματα...

Ναι σιγά ο αδερφός μου έφτιαξε το καζανάκι της μαμάς μου αφού παντρέυτικε και πήγε σπίτι του και για να της κάνει δουλειά της βγάζει τα συκώτια απλά εμένα μου έχει αδυναμία ιιχιχιχιχιχχι!!!!Άστα εγώ όταν μπήκα στο σπίτι μου νιόπαντρη είχα υγρασία στο σαλόνι και τελικά ήταν η αποχέτευση οπότε φαντάσου σκατούλες στο σαλόνι μέχρι να το φτιάξουμε είδα και έπαθα...γιατί η από πάνω δέν μας άφηνε να μπούμε στο σπίτι της να φτιάξουμε τη ζημιά μόνο στον εισαγγελέα που δεν φτάσαμε αλλά για καλή μου τύχη έσπασε δικιά μου σωλήνα και πλημύρισε το απο κάτω σπίτι που ήταν του γιού της χαχαχαχαχαχα και έτσι αναγκάστηκε να μας αφήσει να μπούμε σπίτι της να φτιάξουμε τη ζημιά γιατί μετά δέν έφτιαχνα εγώ τη δικιά μου άστα μια κόλαση πέρασα τότε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αχ κοριτσαρες παω να αραξω την αριδα μου στο κρεβατακι μου...μπας και νιωσω τον πριγκηπα σιγα σιγα γιατι μια φιλη μου αρχισε να το νιωθει το μικρο της και ζηλευω....ενταξει με περναει 20 μερουλες αλλα θελω και γω...

μουτς στις κοιλιτσες!!!θα τα πουμε το πρωι...

Καληνύχτα κορίτσι και έυχομαι να τις φάς τις κλωτσιές σου!!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...