Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αυριο θα πάω για εξετάσεις αίματος. Ακολούθησα την συμβουλή της Καντυ. Πήρα τηλ στα μικροβιολογικά και ρώτησα πώς κοστολογούν. Βρήκα λοιπόν ένα που μου είπαν ότι θα πληρώσω όσα λέει το χαρτί του εοπυυ. Το χαρτί γράφει 3 ευρώ.....Για να δούμε. Θυμάστε που στην προηγούμενη εξέταση έγραφε 15 κι εγώ πλήρωσα 30!!!! Δεν έχω καμία όρεξη να πληρώνω στα χαμένα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα δεν σας ειπα εχθες πηρα και την λιστα...για το τι χρειαζομαι στο νοσοκομειο....την διαβασα στην μανα μου και μου λεει τοσα πολλα:shock:εσυ θελεις διπλα απο αυτα μονο για το νοσοκομειο ποσες βαλιτσες θα παρεις???χαχαχα θελω κανα μηνα να ετοιμασω μονο αυτα!!!επισσης διευκρινιζει ζιπουνακια και φορμακια να μην ειναι κιτρινα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αυριο θα πάω για εξετάσεις αίματος. Ακολούθησα την συμβουλή της Καντυ. Πήρα τηλ στα μικροβιολογικά και ρώτησα πώς κοστολογούν. Βρήκα λοιπόν ένα που μου είπαν ότι θα πληρώσω όσα λέει το χαρτί του εοπυυ. Το χαρτί γράφει 3 ευρώ.....Για να δούμε. Θυμάστε που στην προηγούμενη εξέταση έγραφε 15 κι εγώ πλήρωσα 30!!!! Δεν έχω καμία όρεξη να πληρώνω στα χαμένα.

εεε ναι ρε συ ειναι κοροιδια και οποιος δεν γνωριζει την παταει!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ααα δεν σας ειπα εχθες πηρα και την λιστα...για το τι χρειαζομαι στο νοσοκομειο....την διαβασα στην μανα μου και μου λεει τοσα πολλα:shock:εσυ θελεις διπλα απο αυτα μονο για το νοσοκομειο ποσες βαλιτσες θα παρεις???χαχαχα θελω κανα μηνα να ετοιμασω μονο αυτα!!!επισσης διευκρινιζει ζιπουνακια και φορμακια να μην ειναι κιτρινα

Γιατί όχι κίτρινα???Θα γεννήσεις σε Δημόσιο έ?

Εγώ κοριτσια κοιμήθικα σάν βόδι αλλά ξεκουράστηκα...!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Γιατί όχι κίτρινα???Θα γεννήσεις σε Δημόσιο έ?

Εγώ κοριτσια κοιμήθικα σάν βόδι αλλά ξεκουράστηκα...!!!

εννοειται σε δημοσιο!!!!!δεν ξερω αν ημουν σε αλλη πολη αλλα εδω στα Γιαννενα ειναι παρα πολυ καλα και τα 2 νοσοκομεια!!!

δεν ξερω γιατι οχι κιτρινα το διευκρινιζει παντως!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εννοειται σε δημοσιο!!!!!δεν ξερω αν ημουν σε αλλη πολη αλλα εδω στα Γιαννενα ειναι παρα πολυ καλα και τα 2 νοσοκομεια!!!

δεν ξερω γιατι οχι κιτρινα το διευκρινιζει παντως!!

Σε δημόσιο ναι πρέπει να έχεις και ρούχα για το μωρό οποτε 2 βαλίτσες χιχιχιχι και λίγες είναι!!!!:tongue:Λές να μην θέλουν κίτρινο για να βλέπουν το χρώμα του μωρού για ίκτερο???Λέω εγώ τώρα.....:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σε δημόσιο ναι πρέπει να έχεις και ρούχα για το μωρό οποτε 2 βαλίτσες χιχιχιχι και λίγες είναι!!!!:tongue:Λές να μην θέλουν κίτρινο για να βλέπουν το χρώμα του μωρού για ίκτερο???Λέω εγώ τώρα.....:confused:

για φαντασου να μην ειχαν αλλα μεσα να το δουν και να περιμαναν απο αυτο:shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Και γω κοιμηθηκα και ξυπησα τωρα,θα καω κατι δουλιτσες ακι θα παμε στα πεθερικα α κατσουμε λιγο.

αχ μαρτζι αυτο το ειχα και γω σα τη λυσσαρα εκανα και αμα ηθελα πχ γλυκο και δε μου αρεσα αυτα που ειχα στο σπιτι επαιρα τηλ τη μαα μου α δω τι εχει,διαλεγα και δε ειχα ουτε τη υπομοη α παω να το παρω,μοο της ελεγα πετα το στο μπαλκονι.

καντυ την λιστα σου τη εδωσαν απο το νοσοκομειο;

Και γω κοιμηθηκα και ξυπησα τωρα,θα καω κατι δουλιτσες ακι θα παμε στα πεθερικα α κατσουμε λιγο.

αχ μαρτζι αυτο το ειχα και γω σα τη λυσσαρα εκανα και αμα ηθελα πχ γλυκο και δε μου αρεσα αυτα που ειχα στο σπιτι επαιρα τηλ τη μαα μου α δω τι εχει,διαλεγα και δε ειχα ουτε τη υπομοη α παω να το παρω,μοο της ελεγα πετα το στο μπαλκονι.

καντυ την λιστα σου τη εδωσαν απο το νοσοκομειο;

ναι απο το νοσοκομειο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

για φαντασου να μην ειχαν αλλα μεσα να το δουν και να περιμαναν απο αυτο:shock:

Για φαντάσου!!!Αλλά γιατί όχι κίτρινο???Θα σκάσω αν δεν μάθω!!!:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

αληθεια???εγω εχω παρει γερμανικη ταπετσαρια γιατι εχει σχεδια (η μια) του νατιοναλ τζεογκραφικ εναν ουρανο δηλαδη...και ηταν γερμανικη η εταιρεια που την εβγαζε...

κοριτσια θα πω κατι ασχετο τωρα που το σκεφτομουν αυτες τις μερες...η αφεντικινα μου δεν με εχει παρει τηλ απο το καλοκαιρι που μου ειπε οτι δεν θα δουλεψω σε αυτην φετος. μεχρι περυσι μιλουσαμε τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα!!!φετος την πηρα εγω 2-3 φορες και μια απο αυτες μου ειπε οτι αποφασισαν με αφορμη την δικη μου εγκυμοσυνη να κανουν μια εξωσωματική!απο τοτε ειχε πει οτι θα ερθει με τον αντρα της μια κυριακη και ουτε τηλ. δενεχει παρει που της ζητησα και κατι βιβλια οποτε και τα περιμενω... νομιζω πλεον οτι το θεμα ισως κ να ηταν λιγο προσωπικο...

Τσέρρυ μήπως σε ντρέπεται για αυτό που σου έκανε;

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!!Από το πρωί είμαι στους δρόμους πήγαμε να δούμε μπαταρίες για το μπάνιο(μπανιέρα και νυπτήρα)τι τιμές είναι αυτές ρε κορίτσια μου πέσανε τα αυτιά.....τελικά απο γνωστό βρήκαμε με 150? και τις 2 τελείωσα και τα λίγα που είχαν μείνει για σίδερο και τώρα περιμένω να στεγνώσει η βαλιτσούλα μου για να την ετοιμάσω!!!Α το πρωί είχα πόνους περιόδου κοιλιά και μέση, περάσανε τώρα αλλά τρόμαξα λίγο και ο γιατρός μου έχει γέννα και δέν του έχω μιλήσει ακόμα....προετιμασία είναι πιστεύω αλλά ποτέ δεν ξέρεις....

Λιλιτάκι δε μας είπες τελικά τι είπε ο γιατρός σου; Πάντως σήμερα στο μάθημα μας είπαν ότι είναι φυσιολογικά και ότι συμβαίνουν αυτή την περίοδο που είμαστε εμείς δε σημαίνει ότι θα γεννήσεις τώρα κοντά. Ίσως είναι αυτές οι προπαρασκευαστικές ωδίνες που λένε και ήθελα κι όλας να σε ρωτήσω αν νιώθεις τίποτα γιατί εγώ δεν....

http://www.nutricia.gr/pregnancy/Toketos_kai_Genna/Pages/Ti_einai_oi_sispasis_braxton_hicks.aspx

Πες μας τι είπε και ο γιατρός σου.

Ναι, αυτό είναι ένα θέμα! Για πόσο θα είναι ενα δωμάτιο που θα αρέσει μόνο σε σένα χωρίς να έχει λόγο το παιδί; Κι αυτά τα παιδάκια από πολύ νωρίς έχουν γνώμη τελικά! Μού τα λέει μία φίλη που έχει παιδάκι τριων, το οποιο δεν θέλει τα παπούτσια που τα παίρνουν και θέλει να τα διαλέγει ο ίδιος!:P

Αυτά πιστεύω ήταν τερτίπια προ κρίσης και για μένα φταίνε οι γονείς που τους μαθαίνουν έτσι εγώ δε θυμάμαι και σε μεγαλύτερη ηλικία ακόμα να είχα τέτοια συμπεριφορά.

καλη ξεκουραση λιλιτακι.

εχω να ανακοινωσω και 2 ευχαριστα...

το 1ο και πιο σημαντικο μεχρι στιγμης ι γιατροι το μπαμπα μου το βρισκουν καλα

και 2ο ο ατρουλης μου,μου εστειλε μυνημα οτι θα ασχοληθει με τα κοριτσια του,οποτε μπορει να με βγαλει και καμια φωτο. το πιστευεται οτι δε εχουμε ουτε μια;

Αγγελικάκι πολύ χαίρομαι και για τα δύο αλλά ιδιαίτερα που είναι καλά ο μπαμπάκας σου! Μακάρι να σε βγάλει και φωτο και να μας τις βάλεις. Εγώ πάλι δεν είμαι της μάρκας και δε μ' ενδιαφέρουν τα ακριβά ρούχα και παπούτσια όπως λες είναι αδυναμίες.

αγαπες μου τι κανετε?

Μαριούλα μου πολύ χαίρομαι που μπήκες έστω για λίγο. Κρίμα που σβήστηκαν γιατί με ενδιέφεραν πολύ οι λεπτομέρεις να ξέρω τι με περιμένει σε περίπτωση καισαρικής με ολική. Κάνε αυτό με το γουορντ καλή ιδέα και σιγά σιγά θα τα γράψεις.

και μενα μαρτζι ηταν αρκετα απαιτιτικη η σχολη μου...ειχαμε 15-17 ωρες εργαστηρια την εβδομαδα στα οποια και πηγαινα υποχρεωτικα...οσο γιατ ις θεωριες...άστα να πανε!!!!ετρεχα για σημειωσεις σσυνεχεια δεξια και αριστερα...ευτυχως ειχα φιλους που ασχολιοντουσαν μαζι μου κ με βοηθουσαν να καταλαβω ολα αυτα που εχανα...και δοξατ ο Θεο την τελειωσα με αξιοπρεπεια...στην ωρα μου και με 7 παρόλα τα μαθηματικοφυσικοχημειομαθηματα τα οποια δεν μου αρεσαν ποτε...αλλά δεν ησυχαζα λεπτο...γενικα αύτο που λενε φοιτητικα χρονια δεν το καταλαβα...

Τσέρρυ και Αγγελικάκι τι τελειώσατε;

Και μεις στη νοσηλευτική είχαμε πολλά εργαστήρια και νοσοκομεία τει γαρ. Αφήστε που τελειώναμε στη 1 απο το Ιπποκράτειο και στις 3 έπρεπε να είσαι Σίνδο για εργαστήριο υποχρεωτικό. Ώσπου να αλλάξεις και να πας στην Αριστοτέλους και να πάρεις λεωφορείο για Σίνδο ίσα που προλάβαινες. Αλλά ωραία χρόνια. Εμείς είχαμε περίπτερο τότε και πήγαινα κυρίως Παρασκευή μεσημέρι μετά το νοσοκομείο που ξυπνούσα από τις έξι και δεν είχε πολλή δουλειά εκείνη την ώρα και με το ζόρι κρατιόμουν να μην κοιμηθώ. Και Σάββατο μεσημέρι. Επίσης κανένα πρωϊνο που ήθελε ο μπαμπάς μου να πάει σε καμιά δουλειά πήγαινα για λίγο εάν δεν είχα νοσοκομείο ή εργαστήρια.

μαγησιο παιρνετε ολες; μου εχει δωσει και μενα ο γιατρος αλλα δε μπορω να το πιω με τιποτα. καω κακο στο μωρο; ξερετε τι μπορω α παθω;

Με πρόλαβαν τα κορίτσια. Γιατί δεν μπορείς να το πιείς; μάλλον είναι αμπούλα. Ζήτησε σου σε χάπι.

Νομίζω πως στον ίκτερο σου λένε να έχεις κάτι κίτρινο δίπλα στο μωρό οπότε δεν ξέρω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ο γιατρός είπε ξεκούραση marmin να σταματήσω να κάνω δουλειές με ρώτησε και του είπα για το σιδέρωμα και με έκραξε αν με ξαναπιάσει θα πάμε για παρακολούθηση στο μαιευτήριο...Σήμερα είμαι σχεδόν όλη μέρα ξάπλα στο καναπέ!!!Ελπίζω να μη με ξανά πιάσει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ο γιατρός είπε ξεκούραση marmin να σταματήσω να κάνω δουλειές με ρώτησε και του είπα για το σιδέρωμα και με έκραξε αν με ξαναπιάσει θα πάμε για παρακολούθηση στο μαιευτήριο...Σήμερα είμαι σχεδόν όλη μέρα ξάπλα στο καναπέ!!!Ελπίζω να μη με ξανά πιάσει!!!

Να προσέχεις τότε. Κι εσύ το παράκανες όμως. Σου πέρασαν με την ξεκούραση;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Να προσέχεις τότε. Κι εσύ το παράκανες όμως. Σου πέρασαν με την ξεκούραση;

Ναι ευτυχώς μόνο η πλάτη μου πονάει τώρα που θα έρθει ο αντρούλης μου θα μου κάνει μασαζάκι με λαδάκι!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...