Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαγησιο παιρνετε ολες; μου εχει δωσει και μενα ο γιατρος αλλα δε μπορω να το πιω με τιποτα. καω κακο στο μωρο; ξερετε τι μπορω α παθω;

συσπασεις!!γι αυτο το δινουν για τις συσπασεις εμενα επειδη ειναι 2 μου εδωσε απο την αρχη 3 την ημερα γιατι μεγαλωνοντας η μητρα κανει συσπασεις που ειδικα στις αρχες δεν τις καταλαβαινουμε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε κοριτσια δεν θα το πιστεψετε αυτο που επαθα!!!!!τοση ωρα εγραφα!!!σας εγραψα αναλυτικα ολα οσα εγιναν στο νοσοκομειο σχετικα με την γεννα εγραψα ενα γιγαντιο κατεβατο και οταν πατησα αποστολη μου ειπε το μηνυμα σας δεν μπορει να σταλει γτ δεν εχετε συνδεθει:shock::evil::evil::evil::evil:τα νευρα μου τοσο γκαντεμα πια?:mad:τωρα ομως δεν προλαβαινω να το ξανα γραψω το μωρακι θελει φαγητο...ειμαστε πολυ καλα και οι 2 μας αν μπορεσω θα ξανα μπω το βραδυ να γραψω ξανα αυτα που εγραψα:tongue: σας φιλω:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

φιλακια μαριολα μου,και γω οτα γραφω πολλα το παθαινω γι αυτο καω καλου κακου μια αντιγραφη και α μου πει οτι θελει συδεσεη στο εο μυημα καω απλα επικοληση

Διαφημίσεις

Ναι ειναι δυσκολο να αλλαξουν αλλα που και που ενα μαθημα δεν βλαπτει, εγω αυτη τη φορα δεν εχω σκοπο να μαλακωσω γρηγορα οπως κανω αλλες φορες θα του κρατησω μουτρα και ας κανει οτι θελει!!!!!

Α!!! και το δωματιο θελω να το κανω λευκό περα του οτι μου αρεσει και για να εχω το περιθωριο να κανω καποια τετοιου τυπου αλλαγη πχ. ταπετσαρια λιγο αργοτερα που θα εχω βαρεθει και το μονοχρωμο και θα αρχοσει να καταλαβαινει και αυτο λίγο!!! Ασε που μεχρι τοτε θα εχω αποφασισει τι θα το κανω!!!!

Και τελικα το δωματιο θα το κανω λευκό κι επειδη οοοολοι με ρωτανε γιατι λευκό??? Παντα απανταω "γιατι έτσι θελω να τον έχω στα λευκά, θέλω να τον έχω Χιονάτο!!!

Οποτε αντιληφθηκα ότι διπλα στο πισπιριγκι της lilitaki και στον πριγκιπα της marioyla ενα ακομη χαιδευτικο γεννηθηκε καθως τωρα τελευταια διαρκως αναφερομαι στον μπεμπη με το χαιδευτικο Χιονατος. :-P

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

παντως ρε κοριτσι εχεις κοτσια,εγω δε ξερω α θα το εστελνα στη μαμα του. δε ξερω,θα φοβομου οσα θα ακολουθουσα,δηλαδη τους γονεις μου που θα ανακατευοτα σιγουρσ,τα πεθερικα. δε ξερω. μας εχεις πει τι σου εκαε ακριβως; δε θελω να φαω αδιακριτη αλλα δςε θυμαμαι α διαβασα κατι. γι αυτο και μονο ρωταω

Ειναι πολλα αυτα που κανει και οχι ενα, γενικα συμπεριφερεται λες και δεν εχει καμια εννοια για μενα και το μωρο, εχει πολυ κακες συνηθειες που με ενοχλουν και αδιαφορει και εχει παψει να ειναι τρυφερος!!! Αν ήθελα απλα συγκατοικο θα εβαζα αγγελια δεν θα παντρευομουν!!!! Το θεμα ειναι ότι εμενα και οι γονεις μου και οι γονεις του συμφωνουν μαζι μου!!!!!!

αχ βρε κοριτσια δεν θα το πιστεψετε αυτο που επαθα!!!!!τοση ωρα εγραφα!!!σας εγραψα αναλυτικα ολα οσα εγιναν στο νοσοκομειο σχετικα με την γεννα εγραψα ενα γιγαντιο κατεβατο και οταν πατησα αποστολη μου ειπε το μηνυμα σας δεν μπορει να σταλει γτ δεν εχετε συνδεθει:shock::evil::evil::evil::evil:τα νευρα μου τοσο γκαντεμα πια?:mad:τωρα ομως δεν προλαβαινω να το ξανα γραψω το μωρακι θελει φαγητο...ειμαστε πολυ καλα και οι 2 μας αν μπορεσω θα ξανα μπω το βραδυ να γραψω ξανα αυτα που εγραψα:tongue: σας φιλω:P

Κι εγω το ιδιο επαθα σημερα το πρωι, εγραψα ενα καταβατο και μετα κατι πατησα και χαθηκε το κειμενο:evil:!!! Μετα δεν προλαβαινα να ξαναγραψω γιατι εφυγα για τη δουλεια!!!

Δε πειραζει αγαπη ας εισαι καλα εσυ και ο πριγκιπας και ας μας λες μονο ενα γεια!!!

Καλυτερα αυτα που θες να μας γραψεις να τα γραψεια λιγα λιγα στο word και να τα αποθηκευεις και οταν τελειωσεις να τα κανεις αντιγραφη- επικολληση και να μας τα στειλεις!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Beboulino

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BEBOULINO ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 129 (έναντι σούπερ μάρκετ "Βερόπουλο")

https://maps.google.com/maps?near=40.723063%2C+22.903637+%4040.723063%2C22.903637&geocode&q=%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82+129&vps=1&f=li&jsv=437d&sll=40.781061%2C22.908211&sspn=0.090989%2C0.145912&vpsrc=6&ei=Ju-HUIv-OIfe8AOR4IGICA

ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ(6977242579)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσαρες οτι ειναι να κανετε με τους αντρες σας καντε το τωρα γιατι μετα δεν βλεπω αλλαγες να μπορουν αν γινουν ευκολα...

αγγελικακι γιαιτ δεν μπορεις νατο πιεις???το διαλυεις στο νερο?εγω το περνω σε χαπι μια και εξω και μια χαρα...ζητα απο τον γιατρο ενα σε χαπι αν σε ζοριζει...

καντυ εχω φαει αντζουγια αυτον τον καιρο...λετε να εχω προβλημα???η αληθεια ειναι οτι η γατρος μου απο τροφες τιποτα δεν μου ειπε να μην τρωω...

μαριουλα κοριτσαρα σε καταλαβαινουμε...τωρα θα εισαι ολημερης και οληνυχτις με ενα β@υζι εξω και θα ταιζεις τον πριγκηπα...οταν μπορεις θελουμε νεοτερα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Τσέρυ, ελαιόλαδο έβαλα. Βοηθάει λίγο στην αποκατάσταση του δέρματος αλλά τίποτα περισσότερο. Να φανταστείτε εκεί μπροστά στο τριχωτό ( που κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι τριχωτό αλλά πώς να το ξυρίσω τώρα;;;) είναι κάτι σαν ξηροδερμία. Σκληρό δέρμα λευκό!!!Με το λάδι φεύγει η ασπρίλα και φαίνεται μια χαρά, αλλά φαγουρίζει πάλι....Ξέρω εγώ ότι θέλει μία συγκεκριμένη αλοιφή που έβαζα πιο παλιά και μου περνούσε στο πιτσ φυτίλι. Ωχ, δεν θα σκάσω κιόλας....Βάζω πού και πού και μία ενυδατική της τζόνσον βρεφική....

Μαρίούλα, ασε μας εμάς και ασχολησου με τον πρίγκηπα. Μπαίνε μόνο να μας λες τα νέα σας πού και πού!

Κορίτσια, σας τυχαίνει να ξυπνάτε το απογευμα από μεσημεριανό ύπνο και να θέλετε να βάλετε κάτι στο στόμα σας αμέσως; Κάνω σαν λυσσασμένο ζώο όταν ξυπνάω. Θέλω στο λεπτό να έχω ένα φρούτο στο χέρι. Σήμερα ξύπνησα κι έκανα σαν υστερω....Λέω στον άντρα μου "γρήγορα καθάρισε μου ένα μήλο" Και ήμουν συνέχεια με το "αντε! άντε!". Μού φανηκε αιώνας μέχρι να μου το καθαρίσει. Και τώρα πήγε για περπάτημα και του έδωσα παραγγελία να μου φέρει πίτα γύρο. Πρώτη φορά στα χρονικά που τον περιμένω πώς και πώς.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τσέρυ, ελαιόλαδο έβαλα. Βοηθάει λίγο στην αποκατάσταση του δέρματος αλλά τίποτα περισσότερο. Να φανταστείτε εκεί μπροστά στο τριχωτό ( που κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι τριχωτό αλλά πώς να το ξυρίσω τώρα;;;) είναι κάτι σαν ξηροδερμία. Σκληρό δέρμα λευκό!!!Με το λάδι φεύγει η ασπρίλα και φαίνεται μια χαρά, αλλά φαγουρίζει πάλι....Ξέρω εγώ ότι θέλει μία συγκεκριμένη αλοιφή που έβαζα πιο παλιά και μου περνούσε στο πιτσ φυτίλι. Ωχ, δεν θα σκάσω κιόλας....Βάζω πού και πού και μία ενυδατική της τζόνσον βρεφική....

Μαρίούλα, ασε μας εμάς και ασχολησου με τον πρίγκηπα. Μπαίνε μόνο να μας λες τα νέα σας πού και πού!

Κορίτσια, σας τυχαίνει να ξυπνάτε το απογευμα από μεσημεριανό ύπνο και να θέλετε να βάλετε κάτι στο στόμα σας αμέσως; Κάνω σαν λυσσασμένο ζώο όταν ξυπνάω. Θέλω στο λεπτό να έχω ένα φρούτο στο χέρι. Σήμερα ξύπνησα κι έκανα σαν υστερω....Λέω στον άντρα μου "γρήγορα καθάρισε μου ένα μήλο" Και ήμουν συνέχεια με το "αντε! άντε!". Μού φανηκε αιώνας μέχρι να μου το καθαρίσει. Και τώρα πήγε για περπάτημα και του έδωσα παραγγελία να μου φέρει πίτα γύρο. Πρώτη φορά στα χρονικά που τον περιμένω πώς και πώς.....

Βρε κοριτσι σου το εγραψα αμετρητες φορες να παρεις παρεις μια αλοιφη με καλεντουλα αν γινεται και φτιαχτη ακομη καλυτερα!!!! Εγω την εβαλα στην εγκυμοσυνη για το ιδιο λογο στο ιδιο σημειο γιατι δεν την παιρνεις και παιδευεσαι δεν το καταλαβαινω??

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Βρε κοριτσι σου το εγραψα αμετρητες φορες να παρεις παρεις μια αλοιφη με καλεντουλα αν γινεται και φτιαχτη ακομη καλυτερα!!!! Εγω την εβαλα στην εγκυμοσυνη για το ιδιο λογο στο ιδιο σημειο γιατι δεν την παιρνεις και παιδευεσαι δεν το καταλαβαινω??
Ρώτησα σε φαρμακεία αν την φτιάχνουν και είπαν όχι ....Πρέπει να βρω φαρμακείο ομοιοαπητικό. Ξέρω ότι έχει ένα έξω από την πόλη μου, αλλά είναι πολυ μακριά από εμάς! Σοβαρά, Νένα; Εβγαζες κι εσύ τέτοιο ερεθισμό; Και τι σου είπε εσένα ο γιατρός; Πού οφείλεται; Εγω παλιά που είχα πάει σε δερματολόγο και μου είχε δώσει την αλοιφή που σας λέω είχε πει ότι είναι ερεθισμός.....Ξέρεις τι γίνεται; Είναι φορές που δεν με ενοχλει καθόλου. Μόνο το βράδυ με φαγουρίζει...Τη μέρα ξεχνιέμαι!!! Την άλλη εβδομάδα που θα πάω στο Πανεπιστημιακό θα πάω και στο φαρμακείο να τους πω να μου φτιάξουν μία τέτοια κρέμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

πηγα στο ικα να θεωρησω τις εξετασεις μου και μετα εφημερευε το φαρμακειο το οποιο υποτιθεται πως κανω πρακτικη:oops:καθησα κανα 2ωρο αχχχχ τι ωραια που ειναι να εκτελεις συνταγες:P:pαλλα με εδειωξε αρων αρων μην με κολησει κανεις τιποτα!!!!

καλε το μαγνησιο κι εγω σε χαπι το πινω γιατι δεν του λες να σου γραψει χαπι???

ΤΣΕΡΡΥ περιμενε γιατι μπορει να λεω κατι αλλο....ατζουγια εννοω το πολυ μικρο ψαρακι που ειναι σε κονσερβα και ειναι παστο.....:rolleyes:αυτο απαγορευεται σιγουρα απο πολλες αποψεις!!!πρωτων απαγορευοντε γενικοτερα καθε ειδους κονσερβοποιημενο φαγητο δευτερον το συγκεκριμενο ειναι ωμο και τριτον ειναι παστο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...