Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αααα εχω κι ενα προβλημα μαθηματικων;)παμε παλι απο την αρχη κοριτσακια χρειαζομαι βοηθεια παλι:oops:

μου εκανε 2 φορες την ημερα το σιδηρο και τωρα εχω 3 μαγνησια ανα 8 ωρες 2 σιδηρο ανα 12 ωρες ενα θυροειδη και ενα ασβεστιο και φυσικα τις βιταμινες που παιρνω το μεσημερι με το φαγητο!!!!καμια λυση????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καποια κοπελα ειχε ααφερει οτι ειναι παραγωγο πετρελαιου και δε κανει. το θελεις για τις περιοχες που εχεις προβλημα;
Ναι! Δεν πήγα σε δερματολόγο τελικά, γιατί με ξέρω πως αν μου δώσει κρέμα με κορτιζόνη σίγουρα δεν θα την βάλω. Ετσι, γιατί να πάω τώρα; Εκλεισα ραντεβού για την επόμενη Πέμπτη το πρωί.......Ελεγα λοιπόν να έβαζα λίγο εκεί που είναι σαν ξηροδερμία, αλλά δεν πειράζει, δεν βάζω. Το αν΄τεχω άλλωστε...βγαίνω. Το παράκανα σήμερα. Γεια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

και μενα μαρτζι ηταν αρκετα απαιτιτικη η σχολη μου...ειχαμε 15-17 ωρες εργαστηρια την εβδομαδα στα οποια και πηγαινα υποχρεωτικα...οσο γιατ ις θεωριες...άστα να πανε!!!!ετρεχα για σημειωσεις σσυνεχεια δεξια και αριστερα...ευτυχως ειχα φιλους που ασχολιοντουσαν μαζι μου κ με βοηθουσαν να καταλαβω ολα αυτα που εχανα...και δοξατ ο Θεο την τελειωσα με αξιοπρεπεια...στην ωρα μου και με 7 παρόλα τα μαθηματικοφυσικοχημειομαθηματα τα οποια δεν μου αρεσαν ποτε...αλλά δεν ησυχαζα λεπτο...γενικα αύτο που λενε φοιτητικα χρονια δεν το καταλαβα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

εγω ισως εβαζα ελαιολαδο!!!

εμεις σημερα μακαρονακι αμε κοκκινη σαλτσα...

τα φασολια που λεας θα τα κανω καποια στιγμη!!!αλλα τον χδιεμωνα με τα κρυα..

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω τα καταλαβα για τα καλα,παραποο δε εχω. τελειωσα και γω στην ωρα μου και ειχα πανω κατω τις ιδιες ωρες με σενα τσερυ γιατι η σχολη μου ητα τει και ειχαμε και εργαστηρια και θεωριες. αλλα δε δουλευα,δε ηθελα και ι δικοι μου και ακοαμ σε αυτο το θεμα εχου κοληματα και με τις αδερφες μου καου δηλαδη το ιδιο. αλλα εταξει αφου ετσι ηθελα και θελουν...

κοριτσακια μου καλησπερα

Αggelikaki μακαρι εαν απο ολη αυτη τη συζητηση που καναμε χθες πηρε ο δικος το μηνυμα και διορθωθει λίγο!!!! Εγω πιστευω ότι του εκανε πολυ καλο που διαβασε όσα γραφεις και προβληματιστηκε!!!!! Οσο αφορα την ταπετσαρια ή την τοιχογραφια κι εγω δεν ξερω τι θα αποφασιζα.

Καντυ μου πολυ χαιρομαι που τα μπεπακια σου ειναι καλα!!!! Καλα ο αντρας σου εχει πολυ γελιο!!! θελει ο καημενος απεγνωσμενα κορη αλλα δεν τολμαει να το παραδεχτει:D κι εσυ ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι κολλημενη με τον γιο σου!!!! Αληθεια ποσο εκανε το μαξιλαρι με τα μεταφορικα? σορρυ δεν θυμαμαι!!!

margi πως θα σου φαινοταν να μιλησεις και στους δυο μπροστα ώστε να λυσσουν τις διαφορες τους ετσι ωστε να παψουν να ανταγωνιζονται? Ή αν το εξηγουσες με τροπο στην μαμα σου λεγοντας της οτι "ο αντρα σου πιστευει οτι η ιδια τον κατηγορει και τον υποτιμα" ετσι ωστε να την αναγκαζες να του μιλησει και να τα βρουν? Ζητησε το σαν χαρη ή απο τον εναν ή και απο τους δυο επειδη αυτη η κατασταση σε στεναχωρει και σου κανει κακο!!!

Εγω μίλησα μαζι του στο τηλεφωνο και μεσα απο εναν χειμαρωδη μονολογο ενω παραλληλα εκλαιγα για αρκετη ωρα του εξηγησα πως φερεται και πως με κανει να νιωθω!!! Αρχικα πηγε να δικαιολογηθει και μετα επεσε σιωπη στο τηλεφωνο.... πιστευω οτι μεσα του αναγνωρισε τα λαθη του αλλα το θεμα ειναι εαν εχει την δυναμη και τη θεληση να τα διορθωσει!!! Στο τελος του εδωσα να καταλαβει οτι δεν ειμαι υποχρεωμενη να βιωνω καταστασεις που στρεσαρουν, στεναχωρουν εμενα και το μωρο!!!! Ας κανει τις επιλογες του ή θα συνεχιζει να συμπεριφερεται όπως πριν και θα ειναι μονος ή θα κανει καποιες θυσιες για μενα και το μωρο!!! Επειτα ζηταω να σταματησει καποιες κακες συνηθειες και να δειξει λιγο σεβασμο και τρυφεροτητα!!! Αν δεν μπορει να το κανει δεν βρισκω τον λογο να ειμαστε μαζι!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

αχ μικρη μου μπανανιτσα νενα,το θεμα ειναι τα καταλαβαινουν; και μενα απο το πρωι εα σωρο μυνηματα αλλα τωρα που πηρα και του ζητησα κατι μοο που δεν με κατεβασε απο το γαιδαρο,οποτε τι να λες; να μη στεαχωριεσαι μοναχα γιατι λενε οτι τα μωρακια μας ολα τα κααταλαβαινου και αυτα δε φταιε σε τιποτα α στεαχωραμε ακομα και αθελα μας.

παντως ρε κοριτσι εχεις κοτσια,εγω δε ξερω α θα το εστελνα στη μαμα του. δε ξερω,θα φοβομου οσα θα ακολουθουσα,δηλαδη τους γονεις μου που θα ανακατευοτα σιγουρσ,τα πεθερικα. δε ξερω. μας εχεις πει τι σου εκαε ακριβως; δε θελω να φαω αδιακριτη αλλα δςε θυμαμαι α διαβασα κατι. γι αυτο και μονο ρωταω

αχχχχ ατζουγιες ετρωγα παντα κι εγω με τα οσπρια αλλα τωρα δεν επιτρεποντε ολα αυτα αφου ειναι στην ουσια ωμα και εχουν ψηθει μονο με το αλατι:oops:

ΝΕΝΑΚΙ καλα εκανες κοριτσι μου και του τα ειπες επισσης αν αποφασησει να τα δεχτει να του πεις πως θα ειναι οριστικο γιατι αλλη ευκαιρια δεν σκοπευεις να του δωσεις!!!!το μαξιλαρι κανει περιπου 50? εγω ψωνιζω με πωλητη το αμαζον για να μην εχω μεταφορικα οποτε δεν πληρωνω καθολου ερχοντε περιπου σε μια εβδομαδα ολοκληρονωντας την παραγγελεια σου λεει και ημερα παραδοσης.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...