Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Λεια εχεις δικιο εμας παρόλο που δεν ειχαμε καποιο ουσιαστικό πρόβλημα-το σπέρμα δηλ. ειχε μια οριακή μορφολογια- ο εξωσωματικός στην συναντηση μετά από την αποτυχημένη εξωσωματική που πήγαμε για να συζητήσουμε για το πως θα πράξουμε στην δευτερη προσπάθεια μας ειπε ότι λόγω γερασμένων ωαρίων και λόγω σχετικά μέτριου σπέρματος έχουμε 15% πιθανότητα επιτυχίας. Μονο που τελικα διαψευτηκε γιατί όταν μου τα έλεγε αυτά ήμουν ήδη έγκυος απλά δεν το ήξερα!!!

Μargi μου γλυκεια και με μια σαλπιγγα μια χαρα μπορεις να μεινεις!!! όσο για την αμαρτια σας πιστευω πως ό θεος δεν ειναι τιμωρός αλλά καταλαβαίνει τις αγωνίες και τις απογοητευσεις μας και όταν νομίζουμε ότι μας εχει εγκαταλειψει είναι επειδή δοκιμάζει την πίστη μας. Εγώ μετα την αρνητική χοριακή σταματησα να προσευχομαι καθημερινα για να μου στειλει ενα μωρο, όμως συνεχισα καπως ποιο πικραμένα που και που να κανω τον σταυρο μου ελπίζοντας!!! Τελικά δεν με ειχε εγκαταλειψει το αντιθετο μαλιστα. Μην βαζεις και αλλες ενοχες στο κεφαλάκι σου κανενας δεν σας τιμωρει, δεν ηταν ακόμη η ωρα σας, θα ερθει όμως πιστεψε το.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νενα μου, έχω δοκιμάσει τόσα και τόσα σε αυτά τα 5 χρόνια, που αρνούμαι να δοκιμάσω οτιδήποτε άλλο. Ξέρεις γιατί; Γιατί επενδύω, αρχίζω να έχω ελπίδες και τέλος απογοητεύομαι. Επειτα υπάρχουν ομοιοπαθητικοί και ομοιοπαθητικοί. Ο δικός σου μπορεί να είναι καλός και αν ήμασταν στην ίδια πόλη ίσως να πήγαινα. Στα Γιαννενα δεν έχω ακούσει για κανέναν.

Επίσης, κοριτσάκι μου , εσύ είσαι 39, εγώ 37. Σιγά τη διαφορά. Κι επειτα μην ξεχνάς πως δεν έχω μία σάλπιγγα, πολύ πιθανο η μήτρα μου από τις τόσες επεμβάσεις να μην είναι έτοιμη, κι έχουμε κι ένα σπέρμα όχι τέλειο. Σε σας από ό,τι θυμάμαι ήταν όλα super.

Μακάρι να έχεις δίκιο και να τα καταφέρω μόνη μου. Απλά......η εξωσωματική ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Και δεν πρόκειται να κάνω άλλη, γιατί δεν θέλω......

Ρε κοριτσάκι μη το βλέπεις έτσι εγώ παλευώ 11 χρόνια πιά με 2 εξωσωματικές και όσο για σπερμτεγχύσεις το έχασα το μέτρημα μετά από όλα αυτά ήρθε 3 φορές μόνο του (και με πρόβλημα στο σπέρμα πέρα απο τις δικές μου πολυκιστικές)και μετά με σερπαφάρ 4 μήνες και όταν είπα τα παρατάω το μπεμπάκι μου μεγάλωνε μέσα μου η Παναγία θα σε βοηθίσει!!!Και όσο για την πίστη μας όλες σε κάποιο σημείο τη χάσαμε το θέμα είναι να την ξαναβρείς και να πιστέψεις περισσότερο από πρίν και εσύ και ο άντρας σου!!!Μήν νιώθεις άσχημα για τη ψυχολογία σου κλάψε και βρίσε και φώναξε ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίτσια μου, πώς να σας ευχαριστήσω; Είστε πραγματικός θησαυρός και χαίρομαι πάρα πολύ που σας έχω δίπλα μου. Μακάρι να σας είχα απέναντι μου μία προς μία να σας ευχαριστήσω που μου συμπαρασταθήκατε τόσο πολύ αυτή τη δύσκολη μέρα! Θα περάσει η στενοχώρια και θα γίνω καλά! Σας υπερ-ευχαριστώ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρτζι σκεψου ότι αυτό που βιώνεις εσυ το ζούμε όλες μας. Παρε εμενα για παραδειγμα από τον Απριλιο χαίρομαι με τα ψιχουλα που μας πεταξανε απο τη δουλεια οτι παιρνουμε μεταθεση και έρχονται εχτες και απλά μας ανακοινωσανε ότι ειπαμε ξείπαμε και οι μεταθεσεις είναι παρανομες. Από χτες ειμαι του θανατά. Κλαίω σηκώνομαι κλαιω σηκώνομαι. Ο αντρας μου εχει τρομαξει. Και αυτος άνεργος εδω και 1 χρόνο και να μην μπορούμε να ξεκολλησουμε από αυτη τη πολη. Μου ήρθαν τα πάνω κάτω. Οσο για το παιδι ειχαμε πει να ηρεμησουμε και απο Σεπτεμβριο θα βαλουμε μπροστα. Τώρα με τι κουραγιο να το κάνω? Δεν έχω δυναμεις. Δεν εχω πως να το αντιμετωπίσω γιατι δεν εξαρταται από μενα. ΑΠΛΑ.

Είμαστε όλοι το ιδιο. Αλλες με λιγοτερα βάσανα άλλες με περισσότερα. Πάρε κουραγιο από αυτό.

Αν θελεις απο αυριο θα μαι Γιάννενα και γω. Αν θελεις να βγούμε για έναν καφέ. Η μια καταλαβαίνει την άλλη.

Υ.Γ Περιοδος δεν μου ήρθε ακόμη. Που να ρθει βεβαια με τόσο κλάμααααααααα!

Φαντάζομαι τι κατραπακιά φάγατε κάνατε τόσα όνειρα και τώρα αυτό αλλά κάθε εμπόδιο για καλό μην το βάζεις κάτω ας προσπαθήσουμε να είμαστε αισιόδοξες γιατί απ' ότι κατάλαβα όλες αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά μας άλλες μεγαλύτερα άλλες μικρότερα αλλά σημαντικά για εμάς. Και μένα συνήθως όλα τα στραβά μαζί μου έρχονται και γενικά έχει ένα διάστημα που όλο κάτι γίνεται (ευτυχώς που έμεινα έγκυος είναι το μόνο καλό) σε σημείο να σκέφτομαι πώς κάτι έχουμε κάνει ή εγώ ή ο άντρας μου και τώρα πρέπει να ξεχρεώσουμε αλλά μετά απ' όσα διαβάζω εδώ καταλαβαίνω ότι όλες τελικά οι οικογένειες έχουν τα προβλήματά τους και όχι μόνο εμείς. Ελπίζω σύντομα να ανέβει η ψυχολογία σου και όλα να διορθωθούν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλημέρα,τι κάνετε; και μεις περάσαμε χθες μια δυσκολη νυχτα,πολυ στεναχωρια,αφου σκεφτομουν μη πάθει κατι μωρακι μου. θα σας τα γραφα αλλα δεν νομιζω οτι εχει καμια σημασια να αραδιασω ενα ολοκληρο κατεβατο...υπομονη,και καποια στιγμή τα βασανα τελειωνουν...

μαρτζι ανθρωπινα ειναι αυτα που εκανες και συ και ο αντρουλης σου,καλυτερα που ξεσπάτε τωρα,μη τα αφηνεται να μενουν μεσα σας,εμεις αυτο καναμε και κανουμε ακομα και δυστυχως μετα απο εναν καβγα ειναι παντα πιο δυσκολα. μια μεγαλη αγκαλια σε ολες και πολλα φιλια...

πεπσι μου και γω ειχα κανει χοριακη και ηταν αρνητικη και απο το τεστ καταλαβα οτι ειμαι εγκυος. κανε υπομονη ,ποτε δεν ξερεις...

το μονο ευχαριστο ειναι οτι ειδα και γω χθες το μωρακι μου,εχει μεγαλωσει αρκετα,ειναι 100 γρ. ποσο φοβηθηκα και φοβαμαι ακομα μη μου παθει τιποτα,μηπως του το προκαλεσω εγω απο την στεναχωρια ή τις εντάσεις που περναω καμια φορα.

καλημέρα σε όλες!!!τα κοριτσάκια μας είναι καλύτερα σήμερα???μαρτζι???

καινούρια μέρα σήμερα καινούριες ευκαιρίες...φιλιά σε όλες...

αγγελικάκι πόσο σε καταλαβαίνω....τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να του βάλω κόνιο στο φαι...και είναι ακριβώς μόλις είμαστε έτοιμοι σωματικά να αποκτήσουμε το πολυπόθητο...δεν θα πω οτι είναι τυχαίο που μαλώνουμε τώρα γιατι γενικά δεν συμβαίνει συχνά...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα από το ζόμπι μάργκι!!! Νύχτα που πέρασα!!!Εφιαλτική......Ξύπνησα κατά τις 3 και γύριζα μες στο σπίτι σαν την άδικη κατάρα κλαίγοντας σιωπηλά για να μην ξυπνησω τον άντρα μου, με τον οποίο μιλήσαμε πριν κοιμηθούμε και ήταν πολύ στενοχωρημένος με αυτό που έκανε. Είπαμε πως ξημερώνει μια καινούργια μέρα και αποκοιμηθήκαμε. Ε, αν καταλαβαινε ότι εμένα από το ένα μπήκαν από το άλλο αυτί βγήκαν αυτ΄΄α που μου είπε και με έβλεπε πάλι να κλαίω, θα νευρίαζε και θα άρχιζε πάλι τα δικά του.

Κατέληξα να μοιμηθώ 5 το πρώι και σηκώθηκα 8!

Τού καρφώθηκε τώρα του άντρα μου πως μπορεί να μην έδειξε σωστά η χοριακή και πως μπορεί να γίνει κανα θαύμα και να έχω καθυστέρηση. Του διάβασα και το δικό σου μην αγγελικάκι για την αρνητική χοριακή και το θετικό τεστ και αναθάρρησε!Μακάρι να γινόταν αυτό που ελπίζει αλλα.....χοριακή είναι αυτή.....δεν θα έδειχνε;;;;Σιγα!

Αγγελικάκι, γιατί φοβάσαι για το μωρό. Πες μας. Βλέπει ότι όλες μας λίγο πολύ πιεσμένες είμαστε, η καθεμία για τα δικά της.....Οπως εγώ μονοπολησα χθες την κουβέντα, έτσι κι εσύ και η καθεμία από μας , αν έχει πρόβλημα να μας το λέει. Εμένα πάντως με βοηθήσατρε, εσείς οι γνωστές- άγνωστες.

Πέπσι μου, περνάμε δύσκολα....Θα το ήθελα να γνωριστούμε. Πόσο θα μείνεις εδώ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

μαρτζι θα δεις κάθε μέρα που θα περνάει θα έχεις ένα βάρος μεν αλλά θα γίνεται όλο και πιο ελαφρύ...καινουρια μέρα καινούριες ευκαιρίες....καλά λεει ο άντρας σου....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μάρτζι μου ο άντρας σου έχει δίκιο σε όλα ακόμα και στην επανάληψη της χοριακής που λέει γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... Έπειτα απ' ότι θυμάμαι εσύ έκανες νωρίτερα τη χοριακή η οποιά βγήκε μεν κάτω από 2 αλλά όχι μηδέν σωστά; Δεν θέλω φυσικά να σου δώσω ελπίδες και να ξαναστενοχωρηθείς μετά αλλά στην εγκυμοσύνη και στη χοριακή παίζει ακόμα και η μία μέρα για το πως αυξάνεται περίοδο πότε περιμένεις τώρα; Με το γιατρό που σας έκανε την εξωσωματική μιλήσατε; Εγώ έχω ακόμα ελπίδες για σένα κάτι μέσα μου, μου λέει πως πολύ πολύ σύντομα και εκεί που δεν το περιμένουμε θα ακούσουμε ευχάριστα και από εσένα μην το βάζεις κάτω έχεις περάσει πολλά και τα αντιμετώπισες όλα αυτό από μόνο του δείχνει ότι είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος ψάξε να βρεις τη δυναμή σου και να συνεχίσεις εμείς είμαστε κοντά σου (αν και από μακριά και άγνωστες όπως λες κι εσύ) και πιστεύω πως όλες προσευχόμαστε και για σένα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα από το ζόμπι μάργκι!!! Νύχτα που πέρασα!!!Εφιαλτική......Ξύπνησα κατά τις 3 και γύριζα μες στο σπίτι σαν την άδικη κατάρα κλαίγοντας σιωπηλά για να μην ξυπνησω τον άντρα μου, με τον οποίο μιλήσαμε πριν κοιμηθούμε και ήταν πολύ στενοχωρημένος με αυτό που έκανε. Είπαμε πως ξημερώνει μια καινούργια μέρα και αποκοιμηθήκαμε. Ε, αν καταλαβαινε ότι εμένα από το ένα μπήκαν από το άλλο αυτί βγήκαν αυτ΄΄α που μου είπε και με έβλεπε πάλι να κλαίω, θα νευρίαζε και θα άρχιζε πάλι τα δικά του.

Κατέληξα να μοιμηθώ 5 το πρώι και σηκώθηκα 8!

Τού καρφώθηκε τώρα του άντρα μου πως μπορεί να μην έδειξε σωστά η χοριακή και πως μπορεί να γίνει κανα θαύμα και να έχω καθυστέρηση. Του διάβασα και το δικό σου μην αγγελικάκι για την αρνητική χοριακή και το θετικό τεστ και αναθάρρησε!Μακάρι να γινόταν αυτό που ελπίζει αλλα.....χοριακή είναι αυτή.....δεν θα έδειχνε;;;;Σιγα!

Αγγελικάκι, γιατί φοβάσαι για το μωρό. Πες μας. Βλέπει ότι όλες μας λίγο πολύ πιεσμένες είμαστε, η καθεμία για τα δικά της.....Οπως εγώ μονοπολησα χθες την κουβέντα, έτσι κι εσύ και η καθεμία από μας , αν έχει πρόβλημα να μας το λέει. Εμένα πάντως με βοηθήσατρε, εσείς οι γνωστές- άγνωστες.

Πέπσι μου, περνάμε δύσκολα....Θα το ήθελα να γνωριστούμε. Πόσο θα μείνεις εδώ;

264877_512656778751929_1504746210_n.jpg

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Α!! ρε κοριτσακια

Επειδη και η δουλεια μου εχει να κανει με γυναικες βλεπω ότι οι κόντρες και οι διαφωνίες μεταξύ των ζευγαριών ειναι πάρα πολύ συχνές. Αggelikaki εγώ χθες εκλαιγα και φωναζα παραλληλα γιατί και ο δικός μου ώρες- ωρες ειναι μεγαλος γαϊδαρος και απορουσα πως ειναι δυνατον να με φερνει σε αυτη τη κατασταση όταν ξερει ότι ειμαι εγκυος. Τα προβλήματα δεν λειπουν απο κανενα σπιτι ανεξαρτητα αν ειναι οικονομικα,επαγγελματικά, κοινωνικά, σχεσεων κ.τ.λ. Η αλήθεια ειναι ότι μόλις margi και pepsi μεινετε εγκυουλες θα ανακαλύψεται ότι αυτό που σας συμβαινει είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο σας απασχολει. Και σε μενα τα προβήματα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, μόνο το μωρό με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιως δεν θα αντεχα τίποτα απο αυτα που ζω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...