Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λιλιτακι λες να ερχετε η ωρα σιγα σιγα???ξεκουρασου ρε κοριτσι...αυτον τον καιρο θα επρεπε να εισαι ξαπλα και συ ξεπατωθηκες!!!!εγω παντως κοριτσαρες βλεπω να τα κανω απο τον 7ο ολα αυτα...απαπα....πολυ σιδερωμα εχει η διαδιακασια...

μαρτζι ειναι οντως οπως τα λες...εμεις ειμαστε σχετικα απο τους καλυτερους του χωριου που λενε...βεβαια και γω και αυτος δεν σταματησαμε λεπτο εκτος απο μενα φυσικα τα τελευταια χρονια...που ομως παντα οι οριζοντες μου δεν σταματουσαν σε μια δουλεια...εκανα παντα μια σαν σταθερη αλλά και καποιες αλλες συνδυαστηκα...και μαλιστα απο τα φοιτητικα μου χρονια!!!ειδικα τοτε υπηρξε εποχη που δουλευα σε 4 διαφορετικες δουλειες...οχι καθημερινα βεβαια...δηλαδη τις συνδυαζα αλλά όλη μερα ετρεχα...το ιδιο και ο αντρας μου...γενικα κανουμε πολλα πραγματα!!!!ομως...τα τελευταια χρονια αρχισαμε λιγο να βλεπουμε και την ουσια του πραγματος...εμενα του αρεσει να ειμαι περιποιημενη αλλα οχι τρελλα πραγματα...τα εχει χορτασει κιολας λογω της μιας δουλειας του που την εκανε χρονια και εχει συνδυασει ολη αυτην την υπερβολη με την εξωτερική εμφανιση με την ανεγκεφαλια και το χαμηλο επιπεδο...αναφερομαι σε πλαστικες - γυμναστηκες - διαιτες μεχρι εξαντλησεως...ακραια πραγματα...αλλά υπαρκτα και που ηταν αρκετα ωστε να αποκτεισει μια αποστροφή...

Εγώ όταν ήμουν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη δεν δούλευα! Η σχολή ήταν απαιτητική και επρεπε να την παρακολουθώ ανελλιπώς για να κρατάω σημειώσεις, αλλιώς μάθημα δεν περνούσα με τίποτα. Και οι ώρες που πηγαίναμε ήταν πολλές. Ετσι, δεν δούλεψα.....Από όταν πήρα το πτυχίο όμως δεν σταμάτησα να δουλέυω. Ειδικά στην Θεσσαλονίκη τα πρώτα χρόνια όλη μέρα έτρεχα σε μαθήματα. Και τότε ήταν που είχα πάντα γεμάτο το πορτοφόλι. Ηταν μία πολύ καλή περίοδος για μένα. Και ο άντρας μου δούλευε σε άπειρες δουλειές τότε. Μετά ήρθα Γιάννενα και για έναν χρόνο ήμουν άνεργη. Μετά δόξα τω Θεω έπιασα δουλεια, κατέβηκε και ο άντρας μου, έπιασε κι αυτός μία καλή δουλίτσα. Για δύο χρόνια ήμασταν πολύ καλά. Μετά απολύθηκε ο άντρας μου, αλλά και πάλι συνεχίζαμε να είμαστε καλά, γιατί ο δικός μου μισθός ήταν αν όχι υψηλός, τουλάχιστον αξιοπρεπής. Από πέρσι που μου έριξαν το μισθό στα 800 και για 6 μήνες, λόγω ενιαίου μισθολογίου, έπαιρνα 600, ε! εκεί άρχισαν τα δύσκολα. Αρχίσαμε να βάζουμε χέρι στις οικονομίες τόσων χρόνων....Πάντα μάζευα λεφτά.....Αν σκεφτείτε πόσα χειρουργεία έκανα, πόσους γιατρους είδα όλα αυτά τα χρόνια, θα μααζευτούν πάνω από 8 χιλιάρικά. Λεφτά που πάντα μαζεύαμε με κόπους και θυσίες.....Παλι καλά θα μου πείτε. Από εδώ και πέρα είναι το θέμα τι κάνουμε, που δεν μπαίνει ούτε ευρώ στην άκρη, αλλά όλο παίρνουμε από τα έτοιμα.....Ουφ, ας μην το σκέφτομαι γιατί δεν τελειώνουν αυτές οι σκέψεις........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα Χριστούγεννα μού αρέσουν πολύ, αλλά φέτος, λόγω πένθους, δεν θα στολίσουμε....Εμένα μου αρέσει πολύ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που έχω καθιερώσει να είναι γεμάτο τα μεσάνυχτα το τραπέζι μας ( έτσι για το καλό ) . Φτιάχνω κάτι νοστιμιές!!! Τι γεμιστό ρολό χοιρινό, τι βασιλόπιτες, τι πανσέτες, τι κεφτεδάκια. Μόλις αλλάζει ο χρόνος, τρώμε με τους γονείς μου και μετά το ξενυχτάμε με τον άντρα μου. Βλέπουμε ταινίες, ακούμε μουσική και όλο και θα τσιμπολαγάμε.....Να τες, μωρέ, οι ωραίες στιγμές που γκρινιάζω.....Φετος θα κάνω το γκιούλμπασι της καντυς.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

δυστυχως θα μας κανουν να τα φαμε ολα οσα εχουμε στη τραπεζα. μαρτζι ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου,με τον ερχομο του μωρου σας να φυγου μακρυα ολες οι δυσκολιες,και να μη ξααστεαχωρηθεις ποτε και για τιποτα. αν ητα στη ζωη σας α υπαρχει μια μαυριλα καποια στιγμη ας ηταν αυτη και απο δω και περα να ειναι ολα ροδινα.

αχ ρε μαρτζι τι ωρια σκηνη αυτη που περιεγραψες. εμεις καθε χρονο τρωμε τηνπαραμονη και τη μερα στη μαμα μου,δε εχω σκεφτει α καω κατι παρομοιο γιατι μετα παμε σε σπιτια αλλω φιλων ή μαζευομαστε στο δικο μας και παιζουμε χαρτια. ισως οτα θα ρθει και το μωρακι να θελω να ειαι πο ζεστη οικογενειακη αυτη η βραδυα.

περσι ητα και μεα αρωωστος ο μπαμπας μου και δε ηθελα α στολοισω ,αλλα με εφαγε η μαα μου,τι εχουμε πεθος ελεγε και δε θα στολισεις; στολισε και κεινη και το καναμε μονο και μονο για τα βλεπει ο μπαμπας μου και η μην στεαχωριεται. τωρα που σας τα γραφω σκεφτομαι οτι ητα το καλυετρο που μπορουσαμε α κανουμε γιατι ισως να ητα τα τελευταια του χριστουγεννα. ελπιζω φετος ολα α ειναι διαφορετικα

Διαφημίσεις

αχ ρε μαρτζι τι ωρια σκηνη αυτη που περιεγραψες. εμεις καθε χρονο τρωμε τηνπαραμονη και τη μερα στη μαμα μου,δε εχω σκεφτει α καω κατι παρομοιο γιατι μετα παμε σε σπιτια αλλω φιλων ή μαζευομαστε στο δικο μας και παιζουμε χαρτια. ισως οτα θα ρθει και το μωρακι να θελω να ειαι πο ζεστη οικογενειακη αυτη η βραδυα.
Ax, να το κάνεις κάποια στιγμή και θα με θυμηθείς! Μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου και να συνεννοηθείς με τις φιλενάδες σου κάθε μία να κάνει κάτι ξεχωριστό. πχ, κάποια να φέρει τις σαλάτες, άλλη να κάνει ένα γλυκό, κάποια άλλη μία πιτα κτλ. Αλλάζει ο χρόνος και αρχίζετε τις λιχουδιές. Παίζετε και τα χαρτιά και τσίμπάτε και κανά κοψίδι!!!!

Περισυ, στο μερος που ημουν διορισμένη, πριν τα χριστούγεννα, κάναμε αυτό που σου είπα. Μαζευτήκαμε σε ένα σπίτι και ο καθένας είχε το κατιτίς του. Εγώ είχα αναλάβει τα σαλατικά......:P Τι ωραία περάσαμε δεν φαντάζεσαι. Ειχαμε τα πάντα και είχαμε ξοδέψει όλες μας ελάχιστα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

περσι ητα και μεα αρωωστος ο μπαμπας μου και δε ηθελα α στολοισω ,αλλα με εφαγε η μαα μου,τι εχουμε πεθος ελεγε και δε θα στολισεις; στολισε και κεινη και το καναμε μονο και μονο για τα βλεπει ο μπαμπας μου και η μην στεαχωριεται. τωρα που σας τα γραφω σκεφτομαι οτι ητα το καλυετρο που μπορουσαμε α κανουμε γιατι ισως να ητα τα τελευταια του χριστουγεννα. ελπιζω φετος ολα α ειναι διαφορετικα
Βέβαια και επιβαλλόταν πέρισυ να στολίσεις! Είχα δίκιο η μαμά σου. Φετος θα είστε ακόμη καλύτερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

μαρτζι κανω φαγητα αλλα για τους φιλους,τη οικογεεια δε τη εχω καλεσει ποτε τετοιες μερες. δε ξερω γιατι,μαλλο επαναπαυομαι. μια στη μαμα,μια στη πεθερα,μια στη γιαγα,μια στη θεια. αλλα για τους φιλους καω κια γω πολλα πραγματα,στυλ μπουφε και παιζουμε το χαρτακι μας παντα. εχω και γουρι,φοραω μια ασπρη γουνα. περσυ ειχα κερδισει σε ολα τα σπιτια,κοντεψα α μου την κατσιασουνε,τριβε λιγο ο εας τριβε λιγο ο αλλος για α παρου λεει και κεινει γουρι. φετος ελπιζω α μου κανει

καποια κοπελα ειχε ααφερει οτι ειναι παραγωγο πετρελαιου και δε κανει. το θελεις για τις περιοχες που εχεις προβλημα;

ναι οντως ειναι και δεν ειναι και οτι καλυτερο!!!!λανολινη καλυτερα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

α ρε καντυ πολυλογου και γω αμα το πιασω αναστεναζει. ωραια η φασολαδα,εγω καω μια συταγη του πηλιου που βαζεις μεσα και λουκανικακι χωριατικο. κολαση. εμεις μακαρονια με κιμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...