Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!!Από το πρωί είμαι στους δρόμους πήγαμε να δούμε μπαταρίες για το μπάνιο(μπανιέρα και νυπτήρα)τι τιμές είναι αυτές ρε κορίτσια μου πέσανε τα αυτιά.....τελικά απο γνωστό βρήκαμε με 150? και τις 2 τελείωσα και τα λίγα που είχαν μείνει για σίδερο και τώρα περιμένω να στεγνώσει η βαλιτσούλα μου για να την ετοιμάσω!!!Α το πρωί είχα πόνους περιόδου κοιλιά και μέση, περάσανε τώρα αλλά τρόμαξα λίγο και ο γιατρός μου έχει γέννα και δέν του έχω μιλήσει ακόμα....προετιμασία είναι πιστεύω αλλά ποτέ δεν ξέρεις....
Λιλιτάκι, λες να ετοιμάζεται σιγά σιγά το μωράκι;; Να ρωτήσεις το γιατρό, οπωσδήποτε. Καλά τις βρήκατε τελικά τις μπαταρίες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι εχεις δικιο,απλα ο δικος μου,προτιμαει α μην παιρνει τιποτα γι αυτο και α τα παιρνει ολα σε μενα. αυτο του το αναγνωριζω.

λιλιτακι λες; α ηρθε η ωρα; υπάρχει θεμα αμα βγει το μωρουλιι σου απο τωρα;

fairyland.jpg

Η ταπετσαρια είναι όμορφη αλλά προτιμώ την τιχογραφία!!!

Λιλιτάκι, λες να ετοιμάζεται σιγά σιγά το μωράκι;; Να ρωτήσεις το γιατρό, οπωσδήποτε. Καλά τις βρήκατε τελικά τις μπαταρίες!

Θα τον πάρω πιο αργά τον γιατρό!!!Ναι πολύ καλα τις βρήκαμε ευτυχώς!!!

μαρτζι εχεις δικιο,απλα ο δικος μου,προτιμαει α μην παιρνει τιποτα γι αυτο και α τα παιρνει ολα σε μενα. αυτο του το αναγνωριζω.

λιλιτακι λες; α ηρθε η ωρα; υπάρχει θεμα αμα βγει το μωρουλιι σου απο τωρα;

Είναι νωρίς πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα.............

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αγγελικάκι, έτσι είναι και ο δικός μου άντρας. Δεν παίρνει τίποτα για τον εαυτό του και μένα πάντα με παροτρύνει να παίρνω πράγματα.....Αλλά τι να πρωτοπάρω η τυχερή με 400 ευρώ που μας μένουν να περάσουμε το μήνα;;;

Οπως και νά έχει, είναι αυτό που λέει η Τσέρυ. Ερχονται δυσκολες εποχές. Για κάποιους έχουν ήδη έρθει....( βλέπε ζευγάρι που σου έλεγα, που εμένα με βλέπει το κορίτσι να μένω μόνη μου και με καλοτυχίζει......βλέπε εμένα που έχουμε μείνει με ένα κουτσουρεμένο μισθό όλο κι όλο- κι ομως είμαστε πολύ καλύτερα από καποιους άλλους).......Το γεγονός πως υπάρχουν ακόμη φωτεινές εξαιρέσεις που ζουν ακόμη σχετικά άνετα είναι καλό. Φαντάζεστε να ήμασταν όλοι στην ίδια δεινή θέση; Πάντα σε μία παρέα θα υπάρχουν άτομα που είναι καλύτερα και άτομα που είναι χειρότερα. Το θέμα ξέρεις ποιο είναι; Οι πρώτοι να μην θεωρούν γκρινιάρηδες τους δεύτερους (γιατί δεν ξέρουν τι τραβάνε) και οι δεύτεροι να μην ζηλεύουν και να μην κακιώνουν με τους πρώτους ( γιατί τότε η κοινωνία μας θα διαλυθεί- ο φθόνος δεν είναι καλός)....

Μακάρι λοιπόν, κοπέλα μου, να είστε καλά με τον αντρούλη σας και να μην σας λείψει ποτέ τίποτα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια σας αφήνω πάω να ξαπλώσω λίγο πονάει η πλάτη μου φιλάκια σε όλες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω μαρτζι μου,ευχομαι ολοι α ειμαστε καλα και οχι μοο σε επιπεδο οικονομικο αλλα παω απο ολα της υγειας,γιατι χωρις αυτη οσα και να εχεις δεν οφελουν πουθενα αν δε μπορεις να τα χαρεις.

εμεις ειμαστε καλα,δε περισσευου ειλικρια αλλα δε μας λυπει τιποτα και για ολους το μελλον ειναι αβεβαιο. και μεις πριν ενα χρονο ειμαστα αλλιως,μεσα σε μια βδομαδα γγκρεμιστηκε ολος μου ο κοσμος,αλλα τωρα ειναι ολα καλυτερα.

καλη ξεκουραση λιλιτακι.

εχω να ανακοινωσω και 2 ευχαριστα...

το 1ο και πιο σημαντικο μεχρι στιγμης ι γιατροι το μπαμπα μου το βρισκουν καλα

και 2ο ο ατρουλης μου,μου εστειλε μυνημα οτι θα ασχοληθει με τα κοριτσια του,οποτε μπορει να με βγαλει και καμια φωτο. το πιστευεται οτι δε εχουμε ουτε μια;

σε ευχαριστω μαρτζι μου,ευχομαι ολοι α ειμαστε καλα και οχι μοο σε επιπεδο οικονομικο αλλα παω απο ολα της υγειας,γιατι χωρις αυτη οσα και να εχεις δεν οφελουν πουθενα αν δε μπορεις να τα χαρεις.

εμεις ειμαστε καλα,δε περισσευου ειλικρια αλλα δε μας λυπει τιποτα και για ολους το μελλον ειναι αβεβαιο. και μεις πριν ενα χρονο ειμαστα αλλιως,μεσα σε μια βδομαδα γγκρεμιστηκε ολος μου ο κοσμος,αλλα τωρα ειναι ολα καλυτερα.

Ετσι είναι Αγγελικάκι μου! Να έχουμε την υγεία μας, αλλά μωρέ θέλουμε λίγο και τις ανέσεις μας, έτσι δεν είναι; Θέλουμε και λίγο να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα...να πάμε ττην βολτίτσα μας, να κάτσουμε να φάμε μια φορά έξω, να διασκεδάσουμε....Ολα τα θέλει ο άνθρωπος....Εμείς τα περισσότερα τα έχουμε κόψει. Περισσότερο μου λείπουν οι μικρές εξορμήσεις. Κάθε εβδομάδα φεύγαμε και πηγαίναμε ταξιδάκια. Μία στην Ηγουμενίτσα για βόλτα στην θάλασσα, μία στα Ζαγοροχώρια για πιτούλα, μία από εδώ μία από εκεί....Τι ωραίες εποχές!!!! Ολα αυτά σε κάνουν να ξεχνιέσαι, σου δημιουργούν μία αίσθηση ηρεμίας και ξεγνοιασιάς. Αν αρχίσουν και λείπουν όλα αυτά από τη ζωή μας ξέρεις πόσο δύσκολο είναι;;; Εμένα μου έχουν λέιψει πάρα πολύ. Αλλά εντάξει, δεν παραπονιέμαι. Θα έρθουν στιγμές πιο γεμάτες όταν θα έρθει το μωράκι μας......Ακόμη και η βόλτα στην παιδική χαρά είμαι σίγουρη ότι θα με γεμίζει.....:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλη ξεκουραση λιλιτακι.

εχω να ανακοινωσω και 2 ευχαριστα...

το 1ο και πιο σημαντικο μεχρι στιγμης ι γιατροι το μπαμπα μου το βρισκουν καλα

και 2ο ο ατρουλης μου,μου εστειλε μυνημα οτι θα ασχοληθει με τα κοριτσια του,οποτε μπορει να με βγαλει και καμια φωτο. το πιστευεται οτι δε εχουμε ουτε μια;

Να είναι καλά ο μπαμπάς σου Αγγελικάκι!!!

Κι ο άντρας σου μπήπως ετοιμάζει καμία άλλη εκπληξούλα για εσας; Μήπως αισθάνθηκε τελικά ενοχές με όσα διάβασε, ταρακουνήθηκε λίγο και θέλει να επανορθώσει;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αγγελικάκι, δεν αλλάζεις λίγο το φόντο απο το τικερ σου; Πολύ μουντό είναι! Ετσι το είχα και εγώ και το έκανα τσιρκολίκι!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

λιλιτακι λες να ερχετε η ωρα σιγα σιγα???ξεκουρασου ρε κοριτσι...αυτον τον καιρο θα επρεπε να εισαι ξαπλα και συ ξεπατωθηκες!!!!εγω παντως κοριτσαρες βλεπω να τα κανω απο τον 7ο ολα αυτα...απαπα....πολυ σιδερωμα εχει η διαδιακασια...

μαρτζι ειναι οντως οπως τα λες...εμεις ειμαστε σχετικα απο τους καλυτερους του χωριου που λενε...βεβαια και γω και αυτος δεν σταματησαμε λεπτο εκτος απο μενα φυσικα τα τελευταια χρονια...που ομως παντα οι οριζοντες μου δεν σταματουσαν σε μια δουλεια...εκανα παντα μια σαν σταθερη αλλά και καποιες αλλες συνδυαστηκα...και μαλιστα απο τα φοιτητικα μου χρονια!!!ειδικα τοτε υπηρξε εποχη που δουλευα σε 4 διαφορετικες δουλειες...οχι καθημερινα βεβαια...δηλαδη τις συνδυαζα αλλά όλη μερα ετρεχα...το ιδιο και ο αντρας μου...γενικα κανουμε πολλα πραγματα!!!!ομως...τα τελευταια χρονια αρχισαμε λιγο να βλεπουμε και την ουσια του πραγματος...εμενα του αρεσει να ειμαι περιποιημενη αλλα οχι τρελλα πραγματα...τα εχει χορτασει κιολας λογω της μιας δουλειας του που την εκανε χρονια και εχει συνδυασει ολη αυτην την υπερβολη με την εξωτερική εμφανιση με την ανεγκεφαλια και το χαμηλο επιπεδο...αναφερομαι σε πλαστικες - γυμναστηκες - διαιτες μεχρι εξαντλησεως...ακραια πραγματα...αλλά υπαρκτα και που ηταν αρκετα ωστε να αποκτεισει μια αποστροφή...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αγγελικακι μπραβο για τον μπαμπα σου!!!!

εγω σου λεω ...ο αντρας σου το ξανασκεφτηκε και το μετανιωσε!!!καμια φορα μωρε και μεις λεμε λογια που δεν τα σκεφτομαστε και μετα το μετανιωνουμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

πρωτοχρονια μπαινω στο μηνα μου,λετε να την κανω τοτε; βεβαια αυτα τα χριστουγεννα θα ειναι τα πιο ομορφα για ολες μας. δε ξερω αν ετοιμζει εκπληξη η οχι,μου αρκει που θα περασει χρονο μαζι μας. ισως να μην εχει συνηδητοποιησει οτι θα γινει πατερας ακομα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...